2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业(十)Unit 4 Friends forever教学知识细解码(含解析)外研版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业十Unit Friends forever教学知识细解码含解析外研版必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 Unit
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十).单词拼写1We tend(往往会发生某事)to get cold winters and warm,dry summers in this part of the country.2Recent advances(进步)in medical science mean that this illness can now be cured.3Paul clicked(点击,敲击) his fingers to attract the waiters attention.4A site(网站)has been chosen for the new school.5His larg
2、e income enabled(使可能)him to live in comfort.6Garbage collectors have improved significantly(重大地) over the past ten years.7I hear he is going to move to a faraway(遥远的) city.8This unusual(不寻常的) scene caught our attention.9We have always maintained(维持)good relations with our customers.10Some people go
3、back for their education to acquire (获得) another degree or diploma.阅读理解AIn todays Internet age,the demand for online games continues to grow.Online computer game centers exist in many cities and towns throughout Asia.Facing the pressures of school and life,people tend to the virtual(虚拟的)world,expect
4、ing a diversion from these problems.Too often,however,they can lead to problems and unhealthy addictions.This is most clearly seen in the example of South Korea.The country has the worlds highest percentage of highspeed Internet services.It also has a high number of online game players and related p
5、roblems.In 2002,a young man collapsed(突然晕倒) and died while playing online games.He had been playing almost nonstop for 86 hours at an Internet caf.Another young man killed his sister after becoming confused between the online world and real life.A 12yearold boy stole US $16,000 from his father and r
6、an away from home.He did this to continue his obsession(着迷) with an online game.Such problems,however,dont just happen in South Korea.They are spreading to other parts of Asia as well.What kinds of people develop online game addiction? What does the problem look like? Dr.SueHuei Chen,a clinical psyc
7、hologist,researches Internet addiction.She discovered some signs of atrisk individuals such as lack friendships and good social skills.Those problem individuals feel it so compulsive(强迫的)to play online games that they could sacrifice things such as school or family.They feel the need to spend more a
8、nd more time online.And they become upset if anyone tries to limit their online game playing.How many problem game players are there? In mainland China,the potential number of problem online gamers is alarming.In 2004,the China Daily reported that China had 13.8 million online game players.Besides,i
9、t stated that 80 percent of these were under 25 and had signs of addiction.Such numbers point toward a growing problem among Chinese youth.Make sure to keep control over your online game playing.If you dont control it,it can get control of you.【语篇解读】本文是一篇议论文。主要阐述了沉迷网络游戏所引起的问题,网络游戏让人逃避现实,沉迷网络的人缺少友谊和人
10、际交往。1What is mainly discussed in the passage?AThe disadvantages of the Internet.BThe online game problems in Asia.CThe popularity of online games worldwide.DThe cause of online game addiction.B主旨大意题。根据第一段“In todays Internet age,the demand for online games continues to grow.Online computer game cente
11、rs exist in many cities and towns throughout Asia.”可知,本文阐述的是在亚洲的网络游戏问题,故选B项。2The underlined word “diversion” in the first paragraph is closest in meaning to .AsurpriseBcomfortCescapeDsupportC词义猜测题。根据词语所在句“Facing the pressures of school and life,people tend to the virtual (虚拟的) world,expecting a dive
12、rsion from these problems.”可知,人们通过虚拟世界来逃避现实,所以diversion意为“转移”,故选C项。3According to Paragraph 2,which of the following statements is NOT true?AThe young killers sister was killed in a fictional world.BOnline game playing is responsible for the young mans death.CPeople in South Korea have access to the
13、Internet most easily.DThe teenage boy stole money due to his playing games online.A推理判断题。根据第二段“Another young man killed his sister after becoming confused between the online world and real life.”可知,“这个年轻杀手的妹妹在一个虚构的世界里被杀害了”的陈述是错误的,故选A项。4What can we learn from the passage?AMost people in Asia have dev
14、eloped an addiction to online games.BOnline game addictions cause many lifeanddeath arguments in South Korea.CLonely and unsociable people seem to more easily develop Internet addictions.DIn the year 2004 there were a total of 13.8 million Chinese visiting the Internet.C推理判断题。根据第三段“She discovered so
15、me signs of atrisk individuals such as lack friendships and good social skills.”可知,孤独和不爱交际的人似乎更容易沉迷于网络,故选C项。BLife affects friendships.As we grow,marry,fight in wars,move across the country or change jobs,old friendships fall away and new ones form.As long as we live,the things around us change,and a
16、s long as things change,friendships are affected.When we were children,we had best friends.No matter what happened we were still friends.We live our lives,however,and do what life calls for us to do,and as we get older,memories fade,faces blur(变得模糊),and even friends names from childhood are forgotte
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390295.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2017-2018学年高中语文(粤教版必修一)同步课件:第2单元 7 留取丹心照汗青——文天祥千秋祭 .ppt
