2020-2021学年英语人教版必修3课时作业:UNIT 5 CANADA—“THE TRUE NORTH” 2 WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语人教版必修3课时作业:UNIT 5CANADA“THE TRUE NORTH” WORD版含解析 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、课时作业18.单句语法填空1The hall was extremely big, _ (measure) 200 metres long and 100 metres wide.240% of the population _ (be) farmers in China.3Susan managed _ (climb) out of the car, apparently unhurt.4A bus accident happened yesterday. Luckily, only a few passengers aboard were _ (slight) injured.5They
2、had a long chat _ each other _ their future.6Dont leave matches or cigarettes on the table _ the reach of little children.7I would rather you _ (tell) me the truth yesterday.8_ (surround) by a group of children, he gave a speech on family education.9There is no such kind of modern hospital in the _
3、(surround) areas.10Weather _ (permit), we still start early tomorrow.答案1measuring2.are3.to climb4.slightly5.with; about6within7.had told8.Surrounded9.surrounding10permitting.用方框内所给短语的适当形式填空settle down, rather than, catch sight of, manage to (do), have a gift for1_ leave the work to John, I prefer to
4、 do it myself.2I was wandering in the street when I _ Tom chatting with a girl.3After John came back from abroad, he decided to _ in his hometown.4My little brother _ singing songs. He has a golden voice.5In spite of bad weather, we _ get to the airport in time.答案1Rather than2.caught sight of3.settl
5、e down4has a gift for5.managed to.完形填空One of the most inspiring quotes (名言) I ever heard was by Brian Tracy. He said:“The _1_ between successful people and unsuccessful people is that successful people _2_ many more times than unsuccessful people.”I deeply understood the _3_ of the quote soon after
6、my first book was published.I was living in Atlanta at the time and _4_ my first signing sale for my new book at the Phoenix and Dragon, the largest bookstore in the city. Although a nice sign was placed outside the room _5_ images of both me and my book, The 9 Insights of the Wealthy Soul, not a si
7、ngle customer entered the room. _6_ each minute passed, I became increasingly _7_.At 6:25 pm, just before the stores _8_, I began to get myself ready to leave. At that moment, just when I couldnt fall any _9_, a middleaged couple walked into the room. I managed to _10_ my emotions and introduced mys
8、elf and my book.The couple turned the pages, and the husband _11_ to his wife. She then told me, “I think well get the book.” Despite the impulse (冲动) to jump _12_, and hold their hands to thank them for being my _13_ readers, I realized the woman was trying to say something else.“The _14_ why were
9、buying it is that our son died two years ago,” she said. “Maybe your book will help us _15_ it.”At that moment, I knew if I had never sold a copy of the book, my four years of _16_ would be meaningless.Although I would have many more challenging years _17_ my book became a bestseller, this couples s
10、tory was all the _18_ I needed at that point to keep me _19_.Thanks to them, I would realize that the greatest of lives are made all in the same way: one challenge.one difficulty.one step.and one small _20_ at a time.1A.similarityBdifferenceCinterestDadvantage2A.failBownCtryDexperience3A.faultBkeyCs
11、ecretDwisdom4A.refusedBdecidedCarrangedDwaited5A.includingBshowingCdrawingDselling6A.WhileBAsCWithDWhen7A.anxiousBexcitedCangryDcurious8A.rentedBopeningCcrowdedDclosing9A.worseBbadCgoodDbetter10A.expressBhideCreadDpush11A.noddedBsidedCrepliedDtalked12A.on endBin a rowCin the airDon the ground13A.rel
12、iableBoldCwelcomingDfirst14A.impactBreasonCpurposeDresult15A.look throughBget overCfind outDcome across16A.studyingBadvertisingCwritingDwaiting17A.sinceBunlessCafterDuntil18A.motivationBinformationCdecisionDmaterial19A.moving aheadBfalling downCputting forwardDlosing courage20A.sorrowBfailureCsucces
13、sDpleasure答案与解析本文为记叙文。作者在文章中回忆了自己在成功之前所经历的困难,一对中年夫妻给作者提供了继续前进的动力,也从中诠释了那句名言“成功者和失败者的区别是,成功者比失败者要经历更多的失败”的意义。1B根据下文的“.that successful people _2_ many more times than unsuccessful people.”可知,此处指“成功者和失败者的区别”。similarity相似;difference区别;interest兴趣;advantage优点。故选B。2A成功者比失败者失败的次数更多一些。fail失败;own拥有;try尝试;expe
14、rience经历。故选A。3D在“我”的第一本书出版之后,“我”深刻地明白了这句名言的智慧。fault错误;key关键;secret秘密;wisdom智慧。故选D。4C根据语境可知此处指“我在一家龙凤书店里安排了我的第一次签名售书活动”。refuse拒绝;decide决定;arrange安排;wait等待。故选C。5B签名室的外面摆着一块漂亮的广告牌,上面展示着“我”的头像,以及“我”的书include包括;show展示;draw画画;sell卖。故选B。6B随着时间一分一秒地过去while当时;as随着;with随着(介词,其后接名词或名词性词组);when当时。故选B。7A根据上文提到“没
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392074.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
