2020-2021学年英语北师大版选修7课时素养评价 UNIT 19 WARM-UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语北师大版选修7课时素养评价 UNIT 19WARM-UP 2020 2021 学年 英语 北师大 选修 课时 素养 评价 19 WARM UP
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版, 请按住Ctrl, 滑动鼠标滚轴, 调节合适的观看比例, 答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价 一Unit 19Warm-up & Lesson 1. 用所给词的适当形式填空1. I am thankful(thank)to you for your encouraging words. 2. As far as I could see, it needed only a minor adjustment(adjust). 3. He fastened an announcement (announce) to the notice board
2、. 4. My father did all the cooking in my mothers absence (absent). 5. She is responsible for a series of theft (thief)from office. 6. She stayed at London for a year, so she can speak English with fluency(fluent). 7. Mrs White found her husband surrounded (surround) by letters and papers, looking(lo
3、ok) very worried. 8. Since everybody is clear, there is no point discussing(discuss) the question any further. 9. We must enlarge(large) the basis of the united front here. 10. Ill keep you informed(inform)of the progress made. . 用适当的连接词填空1. We didnt know whether or not she was ready. 2. It is often
4、 the case that anything is possible for those who hang on to hope. 3. Generally speaking, being hard-working is just what it takes to be successful in your career. 4. There are signs that the iPhone 5S has become more popular with the young people. 5. The reason why he was late was that he missed th
5、e train by one minute this morning. 6. I wonder how you are getting on with your studies. 7. The film Aftershock touched me deeply. Much of what happened in the film was true. 8. It is a fact that China has donated $20 million to the WHO for tackling the virus. 9. That you dont like him is none of m
6、y business. 10. Whether you can succeed or not depends on how hard you work at it. . 完成句子1. It is predicted that (据预测) more jobs will be lost in the coal industry. 2. We will do our best, but I cant guarantee that we will win. (无法保证我们会赢). 3. Why he refused to work with you (他为什么拒绝和你一起工作) is still a
7、mystery. 4. Dont be satisfied with what you have attained(你所取得的). 5. Chances are that(很可能) he can attain his target. . 阅读理解A(2020荆州高二检测)Better known by his stage name KUN, Cai Xukun is, without a doubt, one of the most popular stars in China. On July 26, 2019, the 21-year-old dropped his new single
8、Young. Within just 20 seconds, it reached 1 million views and in only 3 days topped the music charts of Tencents QQ music. Cai wrote the song by himself to share his understanding of modern-day youth. The singer has mixed R&B with electronic music to make his new beat cheerful. One reviewer wrote on
9、 QQ Music: “When you listen to the song, you just seem to go back to youth again. ”August 2 is Cais birthday, and the song was a gift to himself. The singer hopes that he can always have the courage to follow his love of music, ignoring what anyone says. “My works are like my children and I have put
10、 my best effort into them. I want every piece of my work to have my own spirit in it. I feel more enjoyment when I am performing my own work. ” He told the Global Times. To find new inspiration, Cai attends different kinds of musical performances-from festivals to opera houses. “I just like to do ev
11、erything, all for my music, all for my art, ” he told i-D. With talent and dedication (奉献) to music, Cai is expected by many to make his mark in the competitive Chinese music industry. 【文章大意】这是一篇记叙文。文章主要讲述了中国流行歌手蔡徐坤, 他勇敢、专注, 不被外界的看法所左右。因为对音乐的天赋和努力, 他有望在竞争激烈的中国音乐界获得自己的一席之地。1. What do we know about KU
12、Ns newest single?A. It has earned two million sales. B. It makes people feel energetic. C. It is a birthday gift to a friend of his. D. It combines jazz and electronic music. 【解析】选B。推理判断题。根据文章第三段的Cai wrote the song by himself to share his understanding of modern-day youth. 和One reviewer wrote on QQ
13、Music: “When you listen to the song, you just seem to go back to youth again. ”可知蔡徐坤这首单曲的内容是他对当代的年轻人的理解, 而且一个乐评人说听了这首歌能让人们感觉自己回到了年少时期, 故推测这首单曲能让人充满活力。2. What can we learn from KUNs words?A. He gains great satisfaction from creating music. B. He prefers singing songs to writing them. C. He wants his
14、every piece of work to be liked by everyone. D. He is preparing another new single. 【解析】选A。细节理解题。根据文章第四段的I feel more enjoyment when I am performing my own work. ”可知, 蔡徐坤说他工作时感到非常开心, 即他从工作中获得了满足感。3. Which of the following would best describe KUN?A. Courageous and patient. B. Talented and humorous. C.
15、 Hard-working and creative. D. Optimistic and generous. 【解析】选C。推理判断题。根据文章第四段的My works are like my children and I have put my best effort into them. 和第五段的To find new inspiration, Cai attends different kinds of musical performances-from festivals to opera houses. 可知蔡徐坤工作很努力;根据第三段的When you listen to th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392261.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
