2020-2021学年英语北师大版选修7课时素养评价 UNIT 20 WARM-UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语北师大版选修7课时素养评价 UNIT 20WARM-UP 2020 2021 学年 英语 北师大 选修 课时 素养 评价 20 WARM UP
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价 五Unit 20Warm-up & Lesson 1. 单词拼写1. There is a conflict (冲突) between what they are doing and what you want. 2. There is a small worn(磨损的) out area on the carpet, but it does not affect the use. 3. These people face increased risk of
2、 starvation (饥饿) and disease. 4. We urge the equality (平等)of nations, big or small. 5. It is too early to assess (评估) the effects of the new action. 6. Wei Shusheng is a specialist(专家)in the theory and practice of education. 7. He suffered all kinds of discrimination(歧视)in those dark days. 8. This h
3、andy (方便使用的)pocket dictionary is a boon to me. 9. He asked us to assist (协助) him in carrying through his plan. 10. The former is wonderful. As for the latter (后者), I cant tolerate. . 用适当的介词或副词填空1. They asked her to assist with their children. 2. I threw the shoes away because they were worn out. 3.
4、If so, your points of view are bound to conflict with his. 4. I think Im quite equal to the position you advertised in the newspaper. 5. A few extra clothes might come in handy for the trip. 6. She stayed at home to keep company with her younger sister. 7. His annual income was assessed at ten thous
5、and dollars. 8. By the time they get here, well have finished the work. 9. We shall watch them starve to death. 10. There are masses of ice in the river. . 完成句子1. The hall is five times bigger than our classroom. 这个大厅比我们的教室大五倍。2. His possessions made it possible for him to move from place to place w
6、ith ease. 他的家产使他有可能很轻易地从一处搬到另一处。3. Whatever we said, he didnt agree with us. 无论我们说什么,他都不同意。4. I suppose by the time I come back in ten years time, all these old houses will have been pulled down. 我猜想,到我十年后回来的时候,这些旧房子都会被拆除。5. The weather report says that it will be raining when we arrive in London. 天
7、气预报说,我们到伦敦时天会在下雨。. 阅读理解A (2020北京高二检测)Job sharing refers to the situation in which two people divide the responsibility of one full-time job. The two people willingly act as part-time workers, enough hours between them to fulfill the duties of a full-time worker. If they each work half the job, for e
8、xample, they each receive 50 per cent of the jobs wages, its holidays and its other benefits. Job sharing differs from conventional(常规的) part-time work in that it occurs mainly in the more highly skilled and professional areas, which require higher levels of responsibility and employee commitment. J
9、ob sharing should not be confused with the term work sharing, which refers to increasing the number of jobs by reducing the number of hours of each existing job, thus offering more positions to the growing number of unemployed people. Job sharing, by contrast, is not designed to address unemployment
10、 problems; its focus, instead, is to provide well-paid work for skilled workers and professionals who want more free time for other activities. As would be expected, most job sharers are women. A survey carried out in 1988 by Britains Equal Opportunities Commission showed that 78 percent of sharers
11、were female, the majority of whom were between 20 and 40 years of age. Subsequent studies have come up with similar results. Many of these women were re-entering the job market after having had children, but they chose not to seek part-time work because it would have meant lower status. Job sharing
12、also offered an acceptable shift back into full-time work after a long absence. The necessity of close cooperation when sharing a job with another person makes the actual work quite different from conventional one-position jobs. However, to ensure a greater chance that the partnership will succeed,
13、each person needs to know the strengths, weaknesses and preferences of his or her partner before applying for a position. Moreover, there must be a fair division of both routine tasks and interesting ones. In sum, for a position to be job-shared well, the two individuals must be well matched and mus
14、t treat each other as equals. 【文章大意】本文是一篇说明文。文章主要介绍了工作岗位分享制(job sharing),包括它的特点,与兼职工作的区别、现状和要求等。1. In what way is work sharing different from job sharing?A. Work sharing requires more working hours. B. Work sharing is aimed at creating more jobs. C. Work sharing provides a more satisfactory salary.
15、D. Work sharing depends on the employers decision. 【解析】选B。细节理解题。根据第三段第一句“Job sharing should not be confused with the term work sharing, which refers to increasing the number of jobs by reducing the number of hours of each existing job, thus offering more positions to the growing number of unemployed
16、 people. ”可知,工作分享是指通过缩短劳动时间、共同分享工作,保证大家都有工作可干而不至于失业,从而达到稳定就业的目的。故选B。2. According to Paragraph 4, young mothers preferred job sharing to conventional part-time work mainly because _. A. they sought higher social statusB. they were over ideal working agesC. they had difficulty finding full-time jobsD.
17、 they had to take care of both work and family【解析】选A。细节理解题。根据第四段倒数第二句“Many of these women were re-entering the job market after having had children, but they chose not to seek part-time work because it would have meant lower status. ”可知,年轻母亲重新进入职场,更喜欢工作分享而不是兼职工作,是因为兼职工作的地位比较低,而工作分享的社会地位相对高一些。故选A。3.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392271.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
六年级下册语文课件-语文天地五|北师大版 (共9张PPT).ppt
