2020-2021学年英语北师大版选修7课时素养评价 UNIT 21 WARM-UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语北师大版选修7课时素养评价 UNIT 21WARM-UP 2020 2021 学年 英语 北师大 选修 课时 素养 评价 21 WARM UP
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价 九Unit 21Warm-up & Lesson 1. 用括号内单词的适当形式填空1. His mind still seems clear and his hearing (hear) is excellent. 2. The prices of milk and cereals are fixed annually(annual). 3. The paper has proved unable to maintain its circulation(ci
2、rculate) figures. 4. They sought(seek) the help of a marriage counsellor. 5. To be honest, I am opposed (oppose) to your plan. 6. I was still very doubtful(doubt) about the chances for success. 7. I swapped (swap) my red scarf for her blue one. 8. He was accused of abusing (abuse) his elderly mother
3、. 9. We are faced with two apparently contradictory (contradict) statements. 10. Nutrients from the digested ( digest)food can be absorbed into the blood. . 用适当的介词或副词填空1. He tried in vain to keep the two dogs apart before the neighbour intervened. 2. Do your job well,and achieve quarterly targets at
4、 all costs. 3. The two groups are chosen at random,so its fair. 4. They came to conclusions diametrically opposed to ours. 5. What children eat is fundamental to their health, growth and development. 6. We seek for providing perfect service to satisfy our customers. 7. The guard is relieved at inter
5、vals. 8. All children will tend to suffer from separation from their parents and siblings. . 完成句子1. Watching news on TV has become a routine for me. 看电视新闻已经成了我的习惯。2. It is very dangerous for children to cross the busy street. 对孩子们来说,穿过繁忙的街道很危险。3. If you had obeyed orders, this disaster wouldnt have
6、happened. 要是你服从了命令,这场灾难就不会发生了。4. You should understand by now, you have had it explained often enough! 现在你该明白了,对你解释的次数够多了。5. There is no doubt that he is an honest man. 毫无疑问,他是一个诚实的人。. 阅读理解AWhen I was an IT manager after college graduation I was assigned to work with a wealthy customer and be a go-b
7、etween(中间人)for my company. I took on the assignment happily, thinking that this might be my time to shine. However, the customers demands proved to be more than I could do with. And the company chose to stand by the customer and try to meet his unreasonable requirements rather than stick to what we
8、had originally offered in the contract. As you can imagine, this led to a lot of unexpected problems and arguing with some of the staff who refused to do anything outside their scope(范围)of work. I remember walking into my office one morning, opening my laptop and staring at the blank screen for long
9、, thinking to myself: What should I do? That was a difficult time in my life and then I finally had to give up my first job and left that company sadly. Perhaps, I thought then, I could find the job that didnt involve dealing with difficult people and difficult situations. But later I realized: Is t
10、his possible in our modern world? No, it is impossible. Now, I know, I shouldnt run away from the challenges I faced in life: I had to learn how to deal with them. I regret not persevering(坚持)in my job. We should train ourselves to look at things from a positive point of view, because that is far be
11、tter than being trapped in the bad circle depression. Ive come to see that when faced with difficulties, I should not give up, but persevere. 【文章大意】本文是一篇夹叙夹议的文章。作者大学毕业后成为一家IT公司的经理,在与一个富有的客户打交道的过程中,作者受不了他提出的一些过分要求而愤然离开了公司。但后来的经历使作者意识到,不和难对付的人和事打交道是不可能的。由此作者意识到: 生活中遇到困难时要坚持,不要放弃。1. Why did the author
12、take the work assigned to him happily?A. He wanted to please the boss. B. The work was very easy for him to do. C. He failed to find a job many times before. D. He thought it was time to prove his ability. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段第二句“I took on the assignment happily, thinking that this might be my time to
13、 shine. ”可知,作者愉快地接受这份工作的原因是,他认为这是证明他工作能力的时候。故选D。2. What does the underlined word “this” in the first paragraph mean?A. Arguing with some of the staff. B. Meeting customers unreasonable requirements. C. Accepting the assignment without hesitation. D. Sticking to what had been originally offered in th
14、e contract. 【解析】选B。代词指代题。根据上文“And the company chose to stand by the customer and try to meet his unreasonable requirements rather than stick to what we had originally offered in the contract. ”可知,公司选择支持客户,尽量满足他的不合理要求,而不是坚持当初合同的内容,这引起了很多意想不到的问题,所以画线词指的是“客户的不合理要求”。故选B。3. What made the author leave his
15、 first job?A. The depressing job situation. B. The low payment. C. His lack of ability. D. A better job waiting for him. 【解析】选A。推理判断题。根据第一段内容可知,作者接受了IT经理的工作后,本以为这是证明自己能力的时候,但由于公司偏袒客户,这使得作者在工作中遇到很多麻烦,心情很不愉快,人生处于一段困难时期。故选A。4. Whats the best title of the text?A. Running away from challengesB. Perseveri
16、ng instead of giving upC. Refusing to argue with customersD. Learning to take on more than one can【解析】选B。标题归纳题。根据最后一段内容可知,作者通过换工作的经历体会到,要学会用积极的态度看待事物,不能逃避生活中遇到的困难,要坚持不要放弃,所以B项体现了本文的主题。故选B。BStaying up late doing homework is always tiring. And perhaps when we become tired, we feel the need to eat unhe
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392274.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
