2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 4 HISTORY AND TRADITIONS Section D Reading for Writing & Assessing Your Progress课后巩固提升 新人教版必修第二册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT HISTORY AND TRADITIONS Section Reading for Writing Assessing Your P
- 资源描述:
-
1、UNIT 4HISTORY AND TRADITIONSSection DReading for Writing & Assessing Your Progress课后篇巩固提升必备知识基础练.单句填空1.With so many different forms of poetry to choose from,students may eventually want to write (poet) of their own.答案poems2.The Jinggang Mountains stand where the boundaries of four (county) meet.答案co
2、unties3.This train would stop twice more in the suburbs before (roll) southeast toward the capital.答案rolling4.The Chinese greet the New Year fireworks and crackers.答案with5.In (strike) contrast to their brothers,the girls were both intelligent and charming.答案striking6.The centre of the car had a few
3、empty seats while both ends were (crowd) with standing people.答案crowded.完成句子1.My father has a gift for playing the piano,which (对的影响很大) me.答案has a great influence on2.Traditional Chinese medicine (有历史) thousands of years.答案has a history of3. (问题解决了),we went on smoothly.答案With the problem settled4.It
4、 is a great honour for me (向介绍) you one of my best friends,Lin Yang.答案to introduce to5.The lecture was so exciting that it (使我们情绪激昂).答案set us on fire6.Mr Brown decided to (做更多的研究) and write a book about it.答案do more research7.The article on this website (给我们许多背景信息).答案gives us a lot of background inf
5、ormation.翻译句子1.她最后变成了一个优秀的作家并不令人惊讶。(it作形式主语)答案It is not surprising that she finally turned out to be an excellent writer.2.这位老人喜欢关着窗户睡觉。(with复合结构)答案The old man likes to sleep with the windows closed.3.如果你烟瘾大,你更可能患上一些疾病。(sb is likely to do)答案If you are a heavy smoker,you are more likely to suffer fro
6、m some diseases.4.我不知道我们能在什么地方找到汤姆。(I have no idea.)答案I have no idea where we can find Tom.5.听到他考试不及格我非常惊讶。(sb is surprised to do)答案I was surprised to hear that he had failed in the exam.关键能力提升练.阅读理解(2021河北邯郸高一期中)Located in the southeast of Canada and with a population of approximately 6 million,Tor
7、onto is a big and beautiful city,which has developed from a relatively unknown place over the past half century to the center of culture,trade and communication in Canada.With its colorful ethnic mix,rich history and breathtaking buildings,Toronto offers non-stop adventures to the tourists.To get a
8、sense of how big,various and magical Toronto is,the best place to start is the CN Tower.From this point,visitors can get a birds eye view of the citys amazing scenery and unique geography.In addition to being an important center of culture,trade and communication in Canada,Toronto is also a major mu
9、ti-ethnic city.It is the most populous city in Canada and its citizens come from countries around the world and from different kinds of ethnic backgrounds.Every day,in most places of the city,a hundred different languages can be heard on the streets,from Hindi to Greek to French.This,perhaps,explain
10、s why former Prime Minister Pierre Trudeau once said that Canada is a mosaic(嵌合体)of cultures and languages rather than a melting pot.Street signs in Toronto are mostly in English.Weekly and daily newspapers are published in various languages,and the city hosts the successful international film festi
11、val each September.It is also home to a popular baseball teamthe Toronto Blue Jays.Toronto has something for everyone.Moreover,Toronto has been rated one of the most livable cities in the world by United Nations Human Settlements Programme for many years.At the same time,Toronto is one of the safest
12、,richest cities in the world with the highest standard of living.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了加拿大多伦多的特色,多伦多是加拿大的文化、贸易和交流中心。1.Whats the purpose of the text?A.To draw more tourists to Toronto.B.To introduce something about Canada.C.To introduce some famous sights of Toronto.D.To tell us how Toronto develops
13、from the past.答案A解析推理判断题。根据全文内容可知,本文主要介绍了多伦多的各种优秀的方面,结合最后一段提到的“多伦多多年来一直被联合国人类住区规划署评为世界上最宜居的城市之一。与此同时,多伦多是世界上最安全、最富裕、生活水平最高的城市之一”可知,这篇文章的目的是吸引人们去多伦多旅游。2.What can we know about Toronto from the text?A.Toronto is in the center of Canada.B.Toronto is a city with a history of half a century.C.The street
14、signs in Toronto are all written in English.D.From the top of the CN Tower we can see the whole Toronto.答案D解析细节理解题。根据第二段中的“the best place to start is the CN Tower.From this point,visitors can get a birds eye view of the citys amazing scenery and unique geography”可知,从加拿大国家电视塔的顶端我们可以看到整个多伦多。3.How does
15、 the author like Toronto?A.Its worth visiting.B.Its just a common city in Canada.C.There are too many foreigners in the city.D.There arent many places of interest to visit.答案A解析推理判断题。倒数第二段提到“多伦多的街道标志大多是用英语写的。周报和日报以各种语言出版,每年9月,这座城市还会成功地举办国际电影节。它也是著名棒球队多伦多蓝鸟的主场。多伦多有适合每个人的东西”可知,作者对多伦多是欣赏的,故选A项。4.Where
16、is this text most likely from?A.A personal diary.B.A news report.C.A tourist handbook.D.A students notebook.答案C解析推理判断题。通读全文内容可知,本文主要介绍了多伦多的各种优秀的方面,因此本文最有可能出现在旅游手册上。.应用文写作假定你是某校高三(2)班学生李华,你们班的几个同学计划本周日去西湖游玩,请你给外教Ms Smith写一封信,邀请她一同前往。内容包括:1.时间、地点和出行方式:上午7点校门口乘车;2.游玩内容:参观名胜古迹、划船和品尝当地的特色小吃;3.期待对方接受邀请。注意
17、:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯;3.开头和结尾已给出,不计入总词数。Dear Ms Smith,We would feel much honoured if you could make it.Yours sincerely,Li Hua参考范文Dear Ms Smith,Some of my classmates and I are planning to go to the West Lake this Sunday and Im writing to invite you to go with us.Well start off by bus at 7:00 a.
18、m. this Sunday from our school gate,and it will take about an hour to get there.First,were to visit some famous places of interest there,which takes about one and a half hours.Then,we will go boating,enjoying the beautiful scenery of the lake,followed by tasting some local special snacks at noon.Im
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392675.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
