2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 4 NATURAL DISASTERS Section D Reading for Writing & Assessing Your Progress练习(含解析)新人教版必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT NATURAL DISASTERS Section Reading for Writing Assessing Your Progre
- 资源描述:
-
1、UNIT4NATURALDISASTERSSectionDReadingforWriting&AssessingYourProgress课后篇巩固提升必备知识基础练.单句语法填空1.We must take (effect) measures to protect the environment from going bad to worse.答案effective2.A truck went out of control and (crash) into the back of a bus.答案crashed3.A terrible earthquake happened in the ci
2、ty last week,(kill) more than 200 people.答案killing4.Out gratitude,Buddha decided to name the year after each of the animals in their order of arrival.答案of5.There was a heavy flood after the rain and the whole village (sweep) away.答案was swept6.(strike) by the beauty of the West Lake,we stopped to adm
3、ire the beautiful scenery.答案Struck7.On March 8,the three-foot tall robot made its first (deliver) to some lucky residents in Brisbane,Australia.答案delivery8.Till the year 1957,the Golden Gate Bridge,at a (long) of 2,737 metres,was the longest suspension bridge in the world.答案length.短语填空run to safety,
4、carry out,give up,sweep away,relate to,have trouble with,pull.apart,refer to1.Unless it is necessary,you had better not the dictionary when reading.答案refer to2.Every morning the cleaners the fallen leaves in the streets.答案sweep away3.There is always a time when you expect others you and feel what yo
5、u feel.答案to relate to4.Whenever she her studies,our teachers always help her patiently.答案has trouble with5.When fire broke out in the house,she as fast as she could.答案ran to safety6.Because he is familiar with the computer,he can the work easily.答案carry out7.Though its challenging for teens to deal
6、with peer pressure,they should not .答案give up8.The pages are stuck together and I cant them .答案pull;apart.完成句子1.我们正在爬山,突然开始下雨了。We were climbing the hill .答案when it began to rain2.这些有趣的建议将使你更容易减肥。These interesting tips will for you to lose weight quickly.答案make it easier3.该市今年发生了多达340起事故,多数是由粗心引起的。34
7、0 accidents happened in the city this year,and most were caused by carelessness.答案As many as4.为了更迷人和苗条,女孩更倾向节食。be more charming and slimmer,girls tend to go on a diet.答案In order to5.许多学生选择学医或参军,希望帮助更多的人。Many students have chosen to study medicine or join the army help more people.答案in a wish to6.上周的
8、飓风使整个城市变成了废墟。The hurricane last week the whole city .答案turned;into ruins关键能力提升练.阅读理解One Sunday,Nicholas,a teenager,went skiing at Sugarloaf Mountain in Maine.In the early afternoon,when he was planning to go home,a fierce snowstorm swept into the area.Unable to see far,he accidentally turned off the
9、 path.Before he knew it,Nicholas was lost,all alone!He didnt have food,water,a phone,or other supplies.He was getting colder by the minute.Nicholas had no idea where he was.He tried not to panic.He thought about all the survival shows he had watched on TV.It was time to put the tips he had learned t
10、o use.He decided to stop skiing.There was a better chance of someone finding him if he stayed put.The first thing he did was to find shelter from the freezing wind and snow.If he didnt,his body temperature would get very low,which could quickly kill him.Using his skis,Nicholas built a snow cave.He g
11、athered a huge mass of snow and dug out a hole in the middle.Then he piled branches on top of himself,like a blanket,to stay as warm as he could.By that evening,Nicholas was really hungry.He ate snow and drank water from a nearby stream so that his body wouldnt lose too much water.Not knowing how mu
12、ch longer he could last,Nicholas did the only thing he couldhe huddled(蜷缩) in his cave and slept.The next day,Nicholas went out to look for help,but he couldnt find anyone.He followed his tracks and returned to the snow cave,because without shelter,he could die that night.On Tuesday,Nicholas went ou
13、t again to find help.He had walked for about a mile when a volunteer searcher found him.Having been stuck in the snow for two days,Nicholas was saved.Had it not been for TV,Nicholas might not have survived this snowstorm.He had often watched Grylls survival show Manvs.Wild.Thats where he learned the
14、 tips that saved his life.When Grylls heard about Nicholas amazing deeds,he was super impressed that Nicholas had made it since he knew better than anyone how hard Nicholas had to work to stay alive.【语篇导读】这是一篇记叙文。本文介绍了Nicholas在突遇暴风雪时利用电视节目中的求生知识成功存活,在被困两天后被救援人员救起的故事。1.What caused Nicholas to get los
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392709.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
