分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2021-2022学年新教材高中英语 Unit 5 Into the unknown Section Ⅰ Starting out & Understanding ideas课时作业(含解析)外研版选择性必修第四册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:392738
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:8
  • 大小:22.28KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年新教材高中英语 Unit Into the unknown Section Starting out Understanding ideas课时作业含
    资源描述:

    1、UUnit 5Ssection Starting out & Understanding ideas.阅读理解AIts always nice to have a little help around the house. But what if you could employ the assistance of one of the greatest minds of the 20th century?Thats the idea behind a new robot modeled after Albert Einstein. Called Professor Einstein and

    2、standing at just over a foot tall, this personal assistant can tell you the weather and keep track of your schedule like any other robots. With builtinWiFi, the Einstein robot has access to brain games, and can answer math problems and science questions. With natural language and speech processing,

    3、you can actually interact with Professor Einstein. And because the robot is connected to the Internet, it is constantly updated with new information.To help get the perfect replica (复制品) of Einstein, the Hong Kongbased tech company Hanson Robotics turned to the Hebrew University of Jerusalem, the ho

    4、me of the Albert Einstein archives (档案). “We worked very closely with them to bring the product comarker,” said the companys Dr. Jeanne Lim.The Einstein robot was introduced to the public at the Consumer Electronics Show in Las Vegas and was quickly hailed by those who saw it. “He became one of the

    5、breakout stars of the convention,” wrote Melia Robinson on Business Insider. “Crowds flooded into the company to have a look at the little guy.”“Technology is often now very cold and socially isolating(孤立的),” explained David Hanson, the cofounder of the company behind the new robot, “By bringing an

    6、lively character into our physical world, were humanizing (使人性化) the technology instead of dehumanizing the humans.”As for Hanson Robotics, the company has been building humansize robots for over a decade. But this marks the companys first commercially available product. “Professor Einstein is just

    7、the start,” said Hanson. “Were witnessing the arrival of conversational robots that can walk in our world. Its a golden age of invention.”1What can the Einstein robot do?ATeach you to learn any new language.BHave a regular conversation with you.CDesign a number of science questions.DKeep track of ot

    8、her robots constantly.2Which of the following best explains “hailed” underlined in Paragraph 4?ABroken. BImproved.CIgnored. DPraised.3What can be inferred from David Hansons words?AHe expects humans to be less isolated from robots.BHe dreams of humanizing humans through invention.CHe worries about a

    9、 golden age for conversational robots.DHe stays hopeful about the future of robot invention.4What can be a suitable title for the text?AA New Robot Makes Humans Much HappierBThe Golden Age of Invention Is ApproachingCAlbert Einstein Changes into an AssistantDAlbert Einstein Helps to Humanize RobotsB

    10、The ocean is one of the most interesting and breathtaking places on the entire planet. The ocean has witnessed a variety of disappearances and other mysteries, most of which cannot and have not been explained by modern science. Here are some interesting unsolved sea mysteries of the world.USS Scorpi

    11、onIn May 1968, USS Scorpion, an American submarine, departed from Norfolk, Virginia, on its way towards the Mediterranean. The crew had almost a decade of experience, and yet the sub disappeared and broke into pieces on the sea floor. There were 99 men aboard the sub, all of whom lost their lives.Ba

    12、ltic Sea SubIn the later half of 2014, a mysterious vessel was spotted by Swedish citizens, many of whom described it as a Russian submarine, in the Baltic Sea. The military spent much time in investigating, but found no sign of the mysterious sub.Bermeja IslandDuring the 1970s, the Bermeja Island s

    13、erved as a bit of a marker for Mexico and its economic zone. Around 20 years later, the island disappeared without any sign. Along with the island, numerous important documents about major oil reserves also went missing.Gulf of Mexico ShipwreckIn 2001, Exxon Mobil was laying the pipeline in the Gulf

    14、 of Mexico when people ran into a shipwreck around 2,600 feet under the surface. Upon exploring the shipwreck, archaeologists believed it to be a terrible spell(咒语), as something would constantly go wrong when they went down to explore.SS Edmund FitzgeraldLake Superior is so large that it behaves li

    15、ke an inland ocean, including terrific storms. In November 1975, one such storm struck the vessel SS Edmund Fitzgerald, which was headed to Detroit. The Fitzgerald disappeared after communications were lost. A week later, a sonar ship found the vessel 500 feet under the water. Nobody was found, thou

    16、gh.5Why does the author think of USS Scorpion as a mystery?ABecause 99 men died aboard the sub.BBecause it lost its way towards the Mediterranean.CBecause the sub still sank even with experienced crew.DBecause there is no information on the unknown sub.6What do Baltic Sea Sub and Gulf of Mexico Ship

    17、wreck have in common?ABoth are highly put on a bad spell.BBoth the names of the vessels are unknown.CBoth are found on the beach.DBoth are said to be Russian vessels.7Which mystery is different from the others?ASS Edmund Fitzgerald.BBermeja Island.CGulf of Mexico Shipwreck.DUSS Scorpion.完形填空Sending

    18、an urgent message in a bottle would not typically be considered a sensible strategy. However, it magically _1_ for three hikers from California.In June 2019, for Fathers Day weekend, the Whitsons decided to go backpacking along the central Californias Arroyo Seco River. Things went _2_ for the first

    19、 two days. On June 16, Whitson, who was _3_ with the area, led the trip to the Arroyo Seco narrows (峡谷)However, when the hikers reached the waterfall in the narrows, Whitson realised that _4_ his previous trip through the area, the water currents were too strong to pass. “My heart _5_ when I realise

    20、d that,” Whitson told CNN (Cable News Network). Whitson and his son tried to _6_ other routes to get around it, but their efforts proved _7_.With food running out and no cellphone reception to call for help, he decided to carve a “GET HELP” message on the side of his water bottle and threw it downst

    21、ream in the _8_ that someone would find it. Then they went back up the river to a small beach to camp out for the night.Sometime after midnight, the three adventurers were _9_ by a welcome sounda California Highway Patrol helicopter flying overhead. Since it was too dark to conduct a(n) _10_, the of

    22、ficials promised to send a team the following day.Shortly after being _11_ on the morning of June 17, 2019, Whitson _12_ that two hikers had tripped on their water bottle and upon seeing the urgent _13_ reported the issue to the officials. Whitson says, “They didnt leave their names or phone numbers

    23、. They just did what was right in their hearts, and most importantly they took it _14_.” Whitson and his family hope the two good hikers will reveal their _15_ so that they can express their gratitude in person.1A.failed BworkedCconnected Drecommended2A.obviouslyBunexpectedlyCsmoothly Dsurprisingly3

    24、A.familiar BpopularCcontent Dbusy4A.unlike BlikeCas Dopposite5A.beat BsankCached Dbroke6A.attach BavoidCexpand Dseek7A.priceless BhopelessCfruitless Dendless8A.challenge BarrangementChope Dsatisfaction9A.awakened BdisturbedCannoyed Dgreeted10A.experiment BescapeCexploration Drescue11A.picked up Btri

    25、ed outCput forward Dpassed down12A.believedBacceptedCpredicted Ddiscovered13A.sculptureBmessageCcoincidence Dcomment14A.directly BnormallyCseriously Dfrequently15A.qualityBmotivationCcharacter Didentity课时作业(十三).阅读理解A【语篇解读】本文是一篇说明文。文章讲述了科学家以爱因斯坦为原型设计了一款名为“Einstein robot”的机器人,并且得到了公众的青睐。最后两段讲述了设计该机器人的

    26、公司的创始人对机器人的前途充满了希望。1答案与解析:B细节理解题。根据第二段中With natural language and speech processing, you can actually interact with Professor Einstein.可知,因为有了自然语言和语音处理技术,你可以和爱因斯坦机器人互动聊天。2答案与解析:D词义猜测题。根据文章第四段可知,在这款机器人出现在展览会上并被介绍给公众后,Melia Robinson认为它成了大会上崭露头角的明星之一。同时在最后一句还提到成群的人涌进公司来看这个小家伙。由此可知,大家对这个机器人的认可度很高,它受到了公众的

    27、欢迎。故D项“赞扬”符合语境。3答案与解析:D推理判断题。根据最后一段中“Professor Einstein is just the start,said Hanson.Were witnessing the arrival of conversational robots that can walk in our world. Its a golden age of invention.”可知,我们处于发明的黄金时代,见证了可对话机器人的到来。由此可见他对未来机器人的发明充满了希望。4答案与解析:C主旨大意题。根据第一段可知,第一段中的one of the greatest minds指的

    28、就是下文中提及的仿照爱因斯坦制造的新型机器人(Professor Einstein)。文章第二段提到Professor Einstein这个私人助理可以帮忙做很多事情,如:tell you the weather, keep track of your schedule以及you can actually interact with Professor Einstein。因此根据上下文,本篇文章主要讲述的是将“爱因斯坦”(机器人)变成一个助手。B【语篇解读】本文是一篇说明文。海洋是整个地球上最有趣和最令人惊叹的地方之一。海洋已经见证了各种各样的神秘事件,其中大多数没有得到现代科学的解释。文章主

    29、要介绍了世界上一些有趣的未解之谜。5答案与解析:C细节理解题。根据第二段中The crew had almost a decade of experience, and yet the sub disappeared and broke into pieces on the sea floor.可知船员们有将近10年的经验,但这艘潜艇还是消失了,在海底摔成了碎片。由此可知,作者认为“天蝎号”是一个谜是因为即使有经验丰富的船员,潜艇还是沉没了。6答案与解析:B细节理解题。根据第三段第一句可知2014年下半年,一艘神秘的船只在波罗的海被瑞典公民发现,其中许多人将其描述为一艘俄罗斯潜艇。根据第五段可

    30、知2001年,埃克森美孚公司在墨西哥湾铺设输油管道时,在海底2,600英尺处遇上了一艘沉船。考古学家认为这是一个可怕的咒语,因为当他们下去探索时,总会有东西出错。由此可知,波罗的海潜艇和墨西哥湾沉船的共同之处是人们都不知道两艘船的名字。7答案与解析:B推理判断题。根据第四段可知大约20年后,Bermeja岛消失得无影无踪。除了这座岛屿,大量关于主要石油储备的重要文件也消失了。结合其他的谜团都是关于船只的可知,Bermeja岛的谜团与其他的不同。.完形填空【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述了惠特森一家去峡谷远足,结果被困在峡谷,在食物不足、手机也接收不到信号的情况下,惠特森决定在水瓶上刻上求

    31、救信息。后来这一信息被两位徒步旅行者发现,报告给了官员,救出了他们。1答案与解析:B根据上文的Sending an urgent message in a bottle would not typically be considered a sensible strategy.(通过瓶子发送紧急信息通常不被认为是一种明智的策略)并结合However可知,上下文是转折关系,此处表示这一方法却对三个徒步旅行者神奇地起作用了。故选B项。2答案与解析:C根据第三段开头处的However和下文的Whitson realised that _4_ his previous trip through the

    32、 area以及下文他们出了意外可知上下文是转折关系,他们前两天应是一切顺利。故选C项。3答案与解析:A根据下文的led the trip to the Arroyo Seco narrows可知,惠特森熟悉这个地区,便带路去了阿罗约塞科峡谷。故选A项。4答案与解析:A根据下文的the water currents were too strong to pass(水流太急,无法通过)可知,与之前穿越这个地区时的旅行不同,这次水流太急,无法通过。故选A项。5答案与解析:B根据上文的the water currents were too strong to pass可知,惠特森说当他意识到这一点时,

    33、他的心一沉。故选B项。6答案与解析:D根据下文的other routes to get around it可知,此处指寻找其他绕过瀑布的路线。故选D项。7答案与解析:C根据上文的but可知,惠特森和他的儿子寻求其他路线绕过瀑布,但是他们的努力是无果的,fruitless意为“无成效的;徒然的”。故选C项。8答案与解析:C根据下文的someone would find it可知,把水瓶扔到下游是希望有人能找到它。故选C项。9答案与解析:A根据时间状语Sometime after midnight可知,半夜惠特森一家正在睡觉,因此他们应是被直升机的声音唤醒。故选A项。10答案与解析:D根据下文的t

    34、he officials promised to send a team the following day(官员们承诺第二天会派队伍来救援)可知,当晚天太黑无法实施救援。故选D项。11答案与解析:A根据语境可知,惠特森一家被直升机救出。故选A项。12答案与解析:D根据语境可知,被救以后,惠特森了解到是两名徒步旅行者被他们的水瓶绊倒,然后看到了紧急求助信息。故选D项。13答案与解析:B根据上文的he decided to carve a“GET HELP”message on the side of his water bottle可知,惠特森在瓶子上刻了一条“寻求帮助”字样的信息,两名徒步旅行者看到就报告给了官员。故选B项。14答案与解析:C根据上文可知,这两位徒步旅行者看到水瓶上的信息后,认真对待这件事,报告给了官员。take sth. seriously“认真对待某事”,为固定短语。故选C项。15答案与解析:D根据下文的so that they can express their gratitude in person可知,惠特森和他的家人希望这两位好心的徒步旅行者能透露他们的身份,以便他们能够当面表达感激之情。故选D项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年新教材高中英语 Unit 5 Into the unknown Section Ⅰ Starting out & Understanding ideas课时作业(含解析)外研版选择性必修第四册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392738.html
    相关资源 更多
  • 内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc
  • 内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx
  • 内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx
  • 内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc
  • 内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc
  • 六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc
  • 六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1