2021-2022学年新教材高中英语 Welcome Unit 高效作业4 PeriodⅣ ReadingforWriting(含解析)新人教版必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Welcome Unit 高效作业4 Period ReadingforWriting含解析新人教版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 高效
- 资源描述:
-
1、Period Reading for Writing语言基础巩固.单词拼写1 The guard blew his whistle and the train moved forward_2Young children are always curious_ about how things work.3 Its advised that youd better try to take notes in class and revise_ them after class.4 She always wears a smile and has a cheerful, attractive _pe
2、rsonality_(性格).5Most of the furniture in the house is in the _style_ (风格) of Europe.6It was a long trip and I was grateful for his_company_ (陪伴).单句语法填空1The kids looked _curiously_(curious) at her and asked where she had come from.2All teenagers look forward to _having_ (have) happy holidays.3Either
3、you or one of your family _is_(be) to visit your grandparents.4He was forced to make several _revisions_ (revise) to his speech.5Hes not much to look at, but he has _a_ wonderful personality.6 I am curious _about_how he will deal with the problem. 7This book is sound in content and lively _in_style.
4、 8I travelled _in_the company of two teachers as far as Egypt.句式填空1我是一名15岁的高中男生。I am _a_ _fifteenyearold_ _boy_ studying at senior high school.2我非常开朗,爱交朋友。Im _outgoing_and I like _making_ _friends_3我喜欢物理,擅长做试验,但是我英语却不太好。I like physics and am _good_ _at_ _doing_ _experiments_ but _Im_ _weak_ _in_ Eng
5、lish.4面对困难的问题,我会在一个安静的地方思考直到把问题解决。In the face of a difficult problem, I will_think_ _it_ _over_ at a quiet place until I _work_ _it_ _out_5以后我希望成为一个商人,赚钱的同时也能服务社会。I hope to be a businessman in the future, _making_lots of money and _serving_the society. .完成下面纲要,并制作属于你自己的学生档案OutlineName:1._略_Age: 2._略
6、_Grade: 3._One_ School: 4._略_Personality: 5._kind,_active,_humorous,_hardworking,_optimistic,_outgoing_Favourite subject: 6._English_Learning style: 7._by_asking_questions_Hobbies: 8._singing_and_dancing_Future plans and dreams: 9._to_be_a_professor_One possible version:My name isaged 16 and I am an
7、 outgoing girl atSenior High School.I am very much into English learning which not only can enable me to master a useful international language but can also broaden my insight into foreign cultures. I am very curious and like asking questions. Singing and dancing are my hobbies. My dream is to be a
8、professor at a famous university.话题语篇提升.阅读理解阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。My son was entering Grade 1. He was a bit nervous because he knew his best friend would not be in his new class. I explained to him that even though his best friend would not be in his class, he would still have some of his
9、 old classmates.On the first day of school when the class list was posted, I was shocked! My son had no former classmates in his class. None. Not one.How could this happen?I asked my friend who works with the HamiltonWentworth District School Board. She explained, “Many largely populated schools oft
10、en shuffle (改变的顺序) the kids around each year to encourage new friendships.”If schools are actively trying to place two best friends in different classes simply to shake things up, I think it is a blunderI was lucky enough to attend the same primary school all the way through. It was a small class an
11、d our group of students moved through each grade together. We felt like brothers and sisters. It was wonderful.While it may be good to shake things up a bit in the older grades, it seems almost cruel ( 残忍的) to separate good friends in the younger grades without good cause.One mom named Karen says th
12、at her son is always starting a new grade without any close friends. At first, she thought it was a good idea. Then she realised one thingher son does not have a “best friend”,which makes her pretty worried. In fact, she thinks that he does not have any close friends because his classmates are alway
13、s changing.Part of a schools responsibility (责任) is to provide a safe and comfortable space for children to learn and grow. If that environment is always changingcausing terrible resultsperhaps it is time to rethink this practice.(A)1 How did the author bring up the topic?ABy telling a story.BBy usi
14、ng other peoples words.CBy making comparisons.DBy showing research findings.(C)2 What does the underlined word “blunder” in Paragraph 5 probably mean?AProgress.BReason.CMistake. DFailure.(D)3 Why did the author mention her own primary school experience?ATo prove that smaller classes are better.BTo d
15、iscuss the importance of good friends.CTo explain how friendships are developed at school.DTo show the advantage of having familiar classmates.(B)4 Whats Karens attitude toward the practice of her sons school?AShe supports it.BShe is against it.CShe isnt interested in it.DShe is uncertain about it.答
16、案及解析:【语篇解读】这是一篇夹叙夹议文。作者以儿子上一年级所在班里没有一个好朋友和老同学的故事,探讨了学校把孩子们熟悉的朋友和同学分到不同的班级的做法是错误的,不利于孩子的成长。1 A细节理解题。根据本文第一段“My son was entering Grade 1. He was a bit nervous because he knew his best friend would not be in his new class. I explained to him that even though his best friend would not be in his class, h
17、e would still have some of his old classmates.(我儿子要上一年级。他有点紧张,因为他知道他最好的朋友不在他的新的班里。我向他解释说,即使他最好的朋友不会和他在一个班上,他仍会有一些老同学。)”和第二段“My son had no former classmates in his class. None. Not one.”(我儿子班级里没有老同学,一个也没有)可知,作者以自己儿子班级里既没有自己的好朋友也没有老同学这个故事(story)为例,提出本文的话题,她认为学校不应该这样做,故A项“By telling a story(通过讲一个故事)”符合
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392909.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2017-2018学年高中语文人教版选修 先秦诸子选读课件:第1单元 6、有教无类 .ppt
