创新设计-学业水平考试2016-2017高中英语必修一(浙江专用人教版)课时作业:UNIT 1 PERIOD TWO WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计-学业水平考试2016-2017高中英语必修一浙江专用人教版课时作业:UNIT PERIOD TWO WORD版含答案 创新 设计 学业 水平 考试 2016 2017 高中英语 必修 浙江
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Period TwoLearning about Language.阅读理解AWhen asked to point out one or two things that are most important to themselves,many put friends ahead of homes,jobs,clothes and cars.A true friendship carries a long history of experience that determines(确定)who we are and keeps us connected.It
2、is a treasure we should protect.Unfortunately,the better friends you are,the more probably youll have disagreements.And the result can be what you dont wantan end to the relationship.The good news is that most troubled friendships can be mended.First,dont let your pride get in your way.Most of us ca
3、n forgive each other when differences are brought out in the open.Second,apologize when youre wrongeven if youve been wronged.Over the course of a friendship,even the best people make mistakes.Sometimes,it may be best if the wronged person takes the lead and apologizes.When you apologize,give your f
4、riend a chance to admit that he has been wrong.Third,see things from your friends point of view(观点)And finally,accept that friendships change as our needs and lifestyles change.Making friends can sometimes seem easy.The hard part is keeping the connections strong during the natural ups and downs tha
5、t have an effect on all relationships.My suggestion:Consider the friendship an honor and a gift,and worth the effort to treasure and nurture(培养)1What would be the best title for the text?AEasy Ways to Make FriendsBUps and Downs in FriendshipCHow to Mend a Troubled FriendshipDHow to Take the Lead in
6、Making Friends答案Cks5u由文章大意可知C项正确。2“Wronged person”underlined in the text refers to a person_Awho has been mistaken for anotherBwho has been blamed unfairlyCwho has treated friends badlyDwho has admitted his mistakes答案Bks5u由最后一段第七句“When you apologize,give your friend a chance to admit that he has bee
7、n wrong.”可知,当你道歉的时候,将给对方一个机会去承认他自己的错误。由此可见,先道歉的这个人并不是犯错的人,应该是被冤枉的人。3What should we do if we follow the authors second suggestion?AStick to our own point of view.BAvoid making mistakes.CMake an apology first.DChange our lifestyles.答案Cks5u由第三段第四句及第六句可知答案。BYou are busy filling out the application form
8、for a position you really need;lets assume you once actually completed a couple of years of college work or even that you completed your degree.Isnt it tempting to lie just a little,to claim on the form that your diploma(毕业文凭) represents a Harvard degree or that you finished an extra couple of years
9、 back at State University?More and more people are turning to an utter deception(欺骗) like this to land their first jobs or to move ahead in their careers.For personnel officers,like most Americans,value degrees from famous schools.A job applicant may have a good education anyway,but he or she assume
10、s that chances of being hired are better with a diploma from a wellknown university.Registrars(注册主任) at most wellknown colleges say that they deal with dishonest claims like these at the rate of about one per week.Personnel officers do check up on degrees listed on application forms.If it turns out
11、that an applicant is lying,most colleges are unwilling to accuse the applicant directly.One Ivy League school refers to them as “special cases”One wellknown West Coast school,in perhaps the most delicate phrase of all,says these claims are made by “no such people”To avoid complete lies,some job seek
12、ers claim that they “attended” or “were associated with” a college or university.After careful checking,a personnel officer may discover that “attending” means being dismissed after one semester.It may be that “being associated with” a college means that the job seeker visited his younger brother fo
13、r a football weekend.One school that keeps records of false claims says that the practice dates back at least to the turn of the centurythats when they began keeping records,anyhow.If you dont want to lie or even stretch the truth,there are companies that will sell you a fake diploma.One company,wit
14、h offices in New York and on the West Coast,will put your name on a diploma from any number of nonexistent colleges.The price begins at around twenty dollars for a diploma from “Smoot State University”The prices increase rapidly for a degree from the “University of Purdue”As there is no Smoot State
15、and the real school in Indiana is properly called Purdue University,the prices seem rather high for one sheet of paper.【语篇解读】现在随着就业的难度越来越大,很多大学毕业生会隐瞒或虚构自己的毕业学校,有些甚至会编造些虚无缥缈的信息来获得一份工作。4The writer mainly wants to tell us that _Acollege degrees can now be purchased easilyBnowadays it is very hard for p
16、eople to find jobsClying about college degrees is becoming a widespread problemDemployers are no longer interested in applicants actual performances答案Cks5u主旨大意题。从全文内容可知,作者主要向我们介绍了现在有越来越多的大学生对自己的毕业文凭等信息进行造假,故答案选C项。5The underlined word “utter” in the second paragraph means _Athorough Bcareful Cincompl
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393590.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
毕节专版2018年八年级语文上册第四单元14白杨礼赞习题课件新人教版20180711130.ppt
