新教材2021-2022学年英语外研版选择性必修第二册练习课件:单元素养提升UNIT 5 A DELICATE WORLD .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语外研版选择性必修第二册练习课件:单元素养提升UNIT DELICATE WORLD 新教材 2021 2022 学年 英语 外研版 选择性 必修 第二 练习 课件 单元
- 资源描述:
-
1、单元素养提升(五)Unit 5.单句语法填空1.Could you tell me your flight information,your _(depart)time or your arrival time?2.The online shopping _(explode)in recent years.3.Human behavior did break the _(ecology)balance in some areas.4.He was being _(mystery)about where he was going.5._(owe)to the small size of this
2、 breed,they can be conveniently kept in small homes.departurehas explodedecologicalmysteriousOwing6._(trap)in traffic jams,she had no choice but to wait.7._(apparent),the girls are not at all amused by the whole business.8.They exchanged _(greet)and sat down to lunch.9.The society was set up to pres
3、erve _(endanger)species from extinction.10.A _(vary)of a gene can influence peoples social behavior.TrappedApparentlygreetingsendangeredvariation.选词填空on behalf of,break down,beyond comparison,be absorbed in,a variety of,have an appetite for,turn out,owe to,on the decrease,rely on1.The analysis shows
4、 that plastics,especially those that _fast are contributing to the climate change.2.E-book held the advantages that _of traditional books.3.At last,the painting _to be an original of Qi Baishi.4.He has collected _butterflies.5.Its strange that his 8-year-old girl should _philosophy.break downbeyond
5、comparisonturned outa variety ofhave an appetite for6.The number of people watching TV has been _sharply.7.His success does not _luck but ability.8.He pretended to _the book they were supposed to have read before the class.9.He was lucky to have the opportunity to participate in the national dancing
6、 competition _our school.10.Maybe the data is not the solid evidence that you can _.on the decreaseowe tobe absorbed inon behalf ofrely on.完成句子1._is that you should make the best of the chance to improve your spoken English.我想强调的是你应该充分利用这个机会来提高你的英语口语。2._cost him his life.(强调结构)是他的粗心驾驶使他付出了生命的代价。3._i
7、n the exam,I turned him down without hesitation.(省略句)当被要求在考试中帮他作弊时,我毫不犹豫地拒绝了他。What I want to stressIt was his careless driving thatWhen asked to help him cheat4.He stared at the distance,_(with复合结构).他手里拿着一本书,凝视着远方。5.He has _who are in need of help.(it作形式宾语)他已经把帮助那些需要帮助的人当成了一种习惯。with a book in his ha
8、ndmade it a habit to help those.阅读理解A(2021成都高二检测)By now its almost common knowledge that spending time in nature is good for you.Areas with more trees tend to be less polluted,so spending time there allows you to breathe easier.Spending time outdoors has been linked with reduced blood pressure and s
9、tress and seems to motivate people to exercise more.“So itll come as surprise that theres research showing that spending time in nature is good.There are dozens of papers showing that,”University of Exeter Medical School researcher Mathew P.White said.“We get this ideapatients are coming to us and t
10、hey are asking,Doctor,how long should I spend?And the doctor is saying,I dont really know.”So White and his team decided to find out by using data collected from nearly 20,000 people in England through the Monitor of Engagement with the Natural Environment Survey.And their answer?Two hours a week.Pe
11、ople who spent at least that much time in nature either all at once or totaled over several shorter visits were more likely to report good health and psychological well-being than those with no nature exposure.Remarkably,the two-hour standard applied to men and women,to older and younger folks,to pe
12、ople from different ethnic backgrounds,occupational groups,socioeconomic levels,and so on.Even people with long-term illnesses or disabilities benefited from time spent in natureas long as it was at least 120 minutes per week.While the findings are based on a vast number of people,White cautions tha
13、t its really just a correlation.Nobody knows why or how nature has this benefit,or even if the findings will stand up to stricter investigation.“I want to be really clear about this.This is in very early stages.Were not saying everybody has to do 120.This is really to start the conversation,saying,w
14、hat would a threshold look like?What research do we need to take this to the next step before doctors can have the true confidence to work with their patients?But its certainly a starting point.”【文章大意】这是一篇说明文。主要讲述了一项研究表明每周接触大自然两小时有益身心健康。1.What does White want to figure out in the survey?A.The benefi
15、ts of being outside.B.How long we should stay in nature.C.The significance of outdoor activities.D.Whether the British spend enough time in nature.【解析】选B。细节理解题。根据第二段最后Doctor,how long should I spend?And the doctor is saying,I dont really know.和第三段第一句“因此怀特和他的团队决定通过监测自然环境调查,从英格兰近2万人中收集数据来找出答案”可知,研究想要弄明
16、白的问题是,我们应在大自然中待多久。选项B符合题意。2.What can we learn from the last two paragraphs?A.The two-hour standard applies to everyone.B.The reason why nature is beneficial is clear.C.Further study is needed to confirm Whites result.D.The findings of Whites survey have been widely used.【解析】选C。细节理解题。根据倒数第二段内容可知,Whit
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393852.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2021二年级语文上册 第七单元 语文园地七习题课件 新人教版.pptx
