2019高考英语一轮题型组合练题1含解析新人教版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 题型 组合 解析 新人
- 资源描述:
-
1、2019人教高考英语一轮题型组合练题(1)李仕才一、阅读理解。AProfessional courses, such as Masters in International Business or MIB, have been taken by many students in the last two decades. They are choosing new-age non-conventional courses that guarantee a better future. MIB is a specialized course that teaches the internatio
2、nal business. There are valid reasons for so much popularity of MIB course.The course content and teaching methods of MIB are quite different from a normal MBA or Master of Business Administration. It has been designed with the sole objective of developing professionals with an in-depth understandin
3、g and knowledge of the international trade. The course offers various advantages over the conventional MBA degree course.The massive increase in the international business and foreign trade gives excellent job prospects(前景) to the new generation. Acquiring a degree of MIB offers outstanding growth o
4、f job opportunities. Those who want to pursue in the field of marketing also have a good future after completing the degree from a reputed MIB college. Big multinational organizations look for talented people who can handle the job profile of International Marketing Manage, and people with MIB degre
5、es are preferred. The profile needs an in-depth understanding of the overseas markets, because it is the strategic post from the perspective of companys international business growth.Since business finance and economics are covered at length in the curriculum of MIB, students have great job offers i
6、n the field of finance as well. Typically, organizations offer the profile of international finance controllers to those who complete MIB with the specialization of finance. The specialization covers aspects of international taxes, accounts, budgeting and so on. People in this field are well-paid, a
7、nd growth prospects are unlimited. After completing degree course from a reputed MIB college, there is a good scope in the banking and finance sector as well. International banks appoint people who have an excellent grasp over the international banking policies, currency exchange, and international
8、policies. Thus, MIB is the golden key to success with brilliant job opportunities in national and multinational sectors.1.The second paragraph is mainly developed by _.A. analyzing causes B. listing figuresC. making comparisons D. proving definition2.More and more people intend to acquire a degree o
9、f MIB because _.A. it is a compulsory course in the collegesB. it offers them conventional economic knowledgeC. it offers them opportunities to do small businessesD. it helps them get good jobs in some organizations3.What can we learn from the last paragraph?A. The international finance controller i
10、s a high-quality job.B. People get higher salary in business field than in finance field.C. MIB holders are more promising in all careers than others.D. International banks only accept employees from MIB colleges.4.Whats the writers purpose of writing this article?A. To make an advertisement for the
11、 MIB course.B. To analyze the disadvantages of the MIB course.C. To explain why the MIB course is getting popular.D. To predict the development trend of the MIB course.【文章大意】本文属于说明文,现在MIB课程越来越受欢迎,文章中对其受欢迎的具体的原因进行了分析。1.C【解析】推理判断题。根据第二段第一句The course content and teaching methods of MIB are quite differ
12、ent from a normal MBA or Master of Business Administration.和最后一句The course offers various advantages over the conventional MBA degree course.可知本段中主要通过对比MIB和MBA课程之间的区别来组织全文的。故C项正确。2.D【解析】推理判断题。根据文章第三段第四句Big multinational organizations look for talented people who can handle the job profile of Interna
13、tional Marketing Manage, and people with MIB degrees are preferred.可知很多大型国际组织更喜欢聘用有MIB学位人才。这才是越来越多的人学习MIB课程的主要原因。故D正确。4.C【解析】主旨大意题。根据文章第一段可知现在MIB课程越来越受欢迎。本段最后一句There are valid reasons for so much popularity of MIB course.提出了这一课程受欢迎有很多原因,文章接下来三段就对具体的原因进行了说明。故C项正确。BThose who claim bananas are fattenin
14、g argue that bananas cause the body to make lots of insulin(胰岛素), and insulin causes fat growth.How much insulin we produce is related to how fast food becomes sugar in our bloodstream. How can you know if food makes a lot of sugar quickly? The glycemic index(血糖指数), or GI rating tells us. Foods with
15、 GI scores above 75 are considered highGI foods, leading to faster sugar development. Bananas have a GI of 62, which is considered low.Weight loss can be a struggle for anyone, but it is especially hard for diabetics(糖尿病患者). A study looked at how the starch from unripe bananas affected the weight of
16、 a group of obese diabetics. After four weeks of a diet high in bananas, diabetics lost significantly more weight than on a control diet. They also saw improvements in insulin sensitivity from the banana diet.Whats more, bananas have been shown to cut risks of strokes, diabetes and cancers.(Bananas
17、are the most powerful fruit for lowering the risk of kidney cancer.) Bananas are also a rich source of fiber, which has been shown to help weight loss. Bananas that still have some green on the skin are even higher in fiber.Skins from green bananas can be taken and, after removing the stem and dark
18、tip, cut into small pieces 23 inches long and 1/2 inch wide. These pieces can be made into a tea or added to a dish. When you eat the skins, be sure you are eating organic bananas. The flesh of regular bananas is low in pesticides, but the skins are not.【解题导语】本文反驳了“吃香蕉会使人发胖”这一错误观点,告诉大家香蕉不会使身体分泌很多胰岛素
19、而导致脂肪增加,相反,香蕉对身体健康有着诸多好处。1What conclusion can we draw from Paragraphs 1 & 2?ABananas are likely to make people fat.BInsulin determines the amount of sugar.CLowGI foods can turn into sugar more slowly.DThe faster the food becomes sugar, the less insulin.C解析:推理判断题。根据第二段中“How can you know if food makes
20、 a lot of sugar quickly? The glycemic index(血糖指数).faster sugar development.”可知,血糖指数高的食物往往能更快地转化成糖分,反之,血糖指数低的食物转化成糖分的速度较慢。故选C。2What does the author say about bananas?AIncluding bananas in diets is good for health.BBananas can cure people suffering kidney cancer.CEating organic bananas can protect peo
21、ple from strokes.DBananas abundant fiber improves insulin sensitivity.A解析:推理判断题。根据文章第三段中的“.diabetics lost significantly more weight than on a control diet. They also saw improvements in insulin sensitivity from the banana diet.”及第四段的“bananas have been shown to cut risks of strokes, diabetes and canc
22、ers.weight loss.”可知,香蕉可以帮助人们减肥,也能降低人们患中风、糖尿病及癌症的风险,由此可得出这样的结论:将香蕉列入日常饮食对人们的健康有益,故选A。3What is discussed in the last paragraph?AThe use of banana skins.BThe benefits of banana skins.CThe importance of banana skins.DThe ways of choosing organic bananas.A解析:段落大意题。根据最后一段的内容尤其是“can be made into a tea or a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
