分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 22

类型2019高考英语精编冲刺练江苏专用:预测综合卷四 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:394468
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:22
  • 大小:439.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019高考英语精编冲刺练江苏专用:预测综合卷四 WORD版含解析 2019 高考 英语 精编 冲刺 江苏 专用 预测 综合 WORD 解析
    资源描述:

    1、预测综合卷四(满分:100分限时:90分钟)一、单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)1.During an exam,its a good idea to give careful _ to the questions before writing your answers.A.consideration B.acquisitionC.explanation D.instruction答案A句意:在考试中,在写下你的答案之前仔细考虑一下问题是个好主意。根据句意可知,consideration “深思,仔细考虑”符合语境。acquisition “获得”;explanation “解释

    2、”;instruction “指导”。2.Now there are more parks in the area,the largest of which was created to _ some of the forests in the north of the state.A.expand B.multiplyC.preserve D.strengthen答案C句意:现在这个地区有更多的公园了,而其中最大的公园是为了保护该州北部地区的一些森林而建的。preserve “保护,保留”,符合语境。expand “使扩大,扩展”;multiply “使繁殖”;strengthen “加强”

    3、。3.Most students think physics sort of challenging for them;_,they tend to opt out and turn to other subjects.A.in particular B.as suchC.for instance D.in addition答案B大多数学生认为物理对他们来说有点难;因此,他们往往不选择物理而选择其他学科。根据句意可知,此处应选B。as such本意为“就这一点而论”,在此引申为“因此,所以”。in particular“尤其,特别”;for instance“例如”;in addition“另

    4、外”。4.When it comes to a global energy revolution,_ has greater potential than flammable ice being mined from underneath the South China Sea.A.nothing B.neither C.no one D.none答案D句意:当涉及全球能源革命时,没有一种能源比在(中国的)南海海下开采的可燃冰更有潜力。根据句意可知,此处表示“没有一种能源”,故只能用none“没有一种,没有一个”。5.Which movie do you like better,Zootopi

    5、a or The BFG?_.There are good things and bad things about them.A.Its hard to say B.I didnt get itC.You must be kidding D.Couldnt be better答案A“你更喜欢哪部电影,疯狂动物城还是圆梦巨人”“很难说。它们各有优缺点。”从答语中的“它们各有优缺点”可知,空格处应是Its hard to say “很难说”,故答案为A项。I didnt get it “我不明白”;You must be kidding “你一定在开玩笑”;Couldnt be better “没

    6、有比这更好的了”。6.Its said that he is focusing on a book on space exploration.But _ it will come out is still up in the air.A.what B.why C.how D.when答案D句意:据说他正在写一本关于太空探索的书,但这本书何时出版还未确定。根据句意及句子结构可知,应用when在句中引导主语从句,且在从句中作时间状语,表示“在时候”。7.She was going to start a new life as a freshman.But her story came to a(n

    7、) _ end as she died of a heart attack after losing her tuition fees.A.complex B.unfortunateC.abstract D.casual答案B句意:她打算以大学一年级新生的身份开始新的生活。但是,她的故事却以不幸而告终,因为她在丢失学费后,突发心脏病而死。complex “复杂的”;unfortunate “不幸的”;abstract “抽象的”;casual “随意的”。根据句意可知选B项。8.His book is a bestseller now.Without his wifes persuasion

    8、the book _ probably.A.isnt publishedB.wont be publishedC.wouldnt be publishedD.wouldnt have been published答案D句意:他的书现在是一本畅销书。要是没有他的妻子的劝说,这本书也许就不会被出版了。根据句意及句中的“Without”可知,此处表示与过去事实相反的情况,故应用should/would/could/mighthavedone结构。9.Spending time in another culture will change the way you look at life._,spre

    9、ading love is part of the appeal of volunteering abroad.A.Somehow B.BesidesC.Otherwise D.Therefore答案B句意:花时间在另一个文化中将会改变你看待生活的方式,除此以外,传播爱也是出国做志愿者的部分魅力所在。前后两部分是递进关系,故选B项。somehow “不知为什么”;besides “另外,而且”;otherwise “否则,要不然”;therefore “因此”。10.The second origin of American popular music is the blues.It desc

    10、ribes mostly sad feelings _ the difficult lives of American blacks.A.reflecting B.reflectC.reflected D.having reflected答案A句意:美国流行音乐的第二来源是蓝调音乐。蓝调音乐主要描述的是反映了美国黑人艰难生活的悲伤情感。feelings与reflect之间为逻辑上的主谓关系,故应用其现在分词形式作后置定语。11.The young skier _ her training with the aim of becoming the youngest ever winner of

    11、the championship.A.set out on B.put up withC.took over D.went for答案A句意:这位小滑雪运动员带着成为锦标赛中有史以来最年轻的冠军的目标开始了她的训练。set out on意为“开始做某事”;put up with意为“容忍”;take over意为“接管”;go for意为“选择,争取得到”。12.All of her time _ to carrying out a further study on the cause of Alzheimers disease since she left school.A.devoted

    12、B.has been devotedC.has devoted D.was devoted答案B句意:她自从离开学校以后就一直把自己的所有时间都用在对阿尔茨海默氏病的病因的进一步研究上。根据题干中的时间状语“since she left school”可知,此处用现在完成时,表示从过去某个时间开始持续到现在且有可能继续下去的动作。又time与devote之间是动宾关系,应用被动语态。故选B。13.He showed us a magazine _ an article about him was printed along with his photograph.A.when B.in who

    13、mC.in which D.which答案C句意:他给我们看了一本杂志,里面刊登了一篇关于他的文章,还附有他的照片。先行词是a magazine,空处在后面的从句中充当地点状语,故用where或者in which。故选C项。14.Worlds No.1 human player _,Kejie lost all his three games to Googles artificial intelligence program AlphaGo.A.although is he B.although he isC.as he is D.as is he答案C句意:世界排名第一的人类棋手柯洁在与谷

    14、歌人工智能系统AlphaGo的对决中输掉了所有的三场比赛。分析句子结构可知,此处考查的是as引导的状语从句的倒装用法(名词as主语谓语),故选C。15.Mary wanted to buy that painting by Picasso,but she didnt get it in the end because another millionaire _.A.beat her to the draw B.beat her brains outC.beat her breast D.beat down her door答案A句意:Mary想买那幅毕加索的画,但因为另一个百万富翁先她一步行动

    15、,她最终没有得到它。beat sb to the draw意为“先某人行动,比某人抢先一步”,符合语境。beat sbs brains out “绞尽脑汁,反复推敲”;beat sbs breast “捶胸顿足”;beat down sbs door “踏破某人的门槛”。二、完形填空(共20小题;每小题1分,满分20分)It was a sunny day._16_ to spend some time outside,I went up the mountain with my uncle.In the end,_17_ and thirsty,I couldnt go any _18_.S

    16、o we went back down the mountain.On the way back down,my uncle asked me a question,which left me _19_ for a second:“Whats your _20_?”“I have no idea,” I answered after thinking it for a while.Then he _21_ and told me about his story.He didnt _22_ well at school when he was a student._23_ nobody thou

    17、ght he could succeed,he knew clearly what his dream wasto be a(n) _24_.So he started selling different items to _25_ which one was most attractive to customers.He often had a _26_ of money in his pocket but he never gave up.“There is no doubt that a person who _27_ a great deal of effort to his goal

    18、 will have good luck finally.The meaning of life is to _28_ your dream,” he said gently.That night I could hardly fall asleep.I _29_ in bed,asking myself,“Whats my _30_?” I once wanted to be a top student,but the hard work needed _31_ devoting everything to following my passion.If I find myself lack

    19、ing in _32_,just like my climb,what should I do? The next morning,I climbed the mountain again.It made me think: If we dont _33_ the climb,how can we get to see the _34_ on the top of the mountain? Eventually,I reached the top and was _35_ by the warm breeze and sunshine.Nothing could be more pleasa

    20、nt than that.【语篇解读】本文为一篇记叙文。作者结合自身的登山经历告诉我们要欣赏“美景”,必须付出努力。16.A.Reluctant B.EagerC.Hesitant D.Brave答案B根据上文“It was a sunny day”和下文的“I went up the mountain with my uncle”可知,作者渴望(Eager)花些时间到户外活动。(be)eager to do sth “渴望做某事”。reluctant “不情愿的”;hesitant “犹豫的”;brave “勇敢的”。17.A.disappointed B.astonishedC.stres

    21、sed D.exhausted答案D根据下文的“and thirsty”“I couldnt go.back down the mountain”可知,作者感到既筋疲力尽又口干舌燥,不能再往前走了。exhausted “疲倦的,筋疲力尽的”。符合语境。astonished “吃惊的”;stressed “焦虑的,紧张的”。18.A.further B.faster C.closer D.wider答案A参见上题解析。19.A.frightened B.hopelessC.ashamed D.speechless答案D根据下文中的“for a second”“I have no idea,I a

    22、nswered after thinking it for a while”可知,叔叔问的问题让作者一时说不出话来。speechless “说不出话的”,符合语境。hopeless “无望的”;ashamed “羞愧的”。20.A.intention B.destinationC.dream D.challenge答案C根据下文内容,尤其是“his dream” “goal” “your dream”等信息提示可知,此处指叔叔问作者他的梦想是什么。intention “目的,意图”;destination “目的地”;challenge “挑战”。21.A.sighed B.smiledC.s

    23、obbed D.shook答案B根据下文中的“he said gently”可知,此处指叔叔微笑(smiled)着、心平气和地讲述他的故事。sigh “叹气”;sob “啜泣”。22.A.adapt B.performC.memorize D.feel答案B根据下文中的“well at school when he was a student” “nobody thought he could succeed”可知,叔叔上学时,在学业方面表现不佳。perform “表现”,符合语境。adapt “适应”。23.A.Although B.BecauseC.Once D.If答案A根据下文中的“.

    24、he knew clearly what his dream was”可知,虽然(Although)没人认为他可以成功,但他清楚地知道他的梦想是什么。24.A.businessman B.activistC.adventurer D.inventor答案A根据下文中的“So he started selling different items to _25_ which one was most attractive to customers”可知,作者叔叔的梦想是成为商人(businessman)。activist “积极分子”;adventurer “冒险家”;inventor “发明家”

    25、。25.A.carry out B.leave outC.figure out D.take out答案C根据语境可知,作者的叔叔开始卖不同的东西以便弄清楚哪种东西最能够吸引顾客。figure out “发现,弄清楚”,符合语境。carry out “实行”;leave out “省去,遗漏”;take out “取出”。26.A.taste B.senseC.way D.shortage答案D根据下文的“but he never gave up”可知,他经常缺钱,但他却从未放弃。a shortage of “缺少”。27.A.donates B.commitsC.attaches D.sub

    26、mits答案B毫无疑问,一个付出许多努力来达到目标的人最终会获得好运的。commit sth to sth “把投入”。donate “捐赠”;attach “固定,连接”;submit “使服从”。28.A.cherish B.preserveC.chase D.share答案C人生的意义就在于追寻(chase)你的梦想。cherish “珍惜”;preserve “保存”;share “分享”。29.A.turned over B.got onC.wandered around D.broke down答案A根据上文中的“That night I could hardly fall asl

    27、eep”可知,此处指那晚作者在床上辗转反侧。turn over “翻身,翻转”符合语境。get on “上车,进展”;wander around “徘徊”;break down “崩溃,分解”。30.A.achievement B.opportunityC.advantage D.motivation答案D根据上下文语境可知,作者由叔叔的经历受到启发,质疑自己的兴趣是什么。下文中的“following my passion”是关键提示。motivation “动力,兴趣”,符合语境。achievement “成就”;opportunity “机会”;advantage “优势”。31.A.me

    28、ant B.suggestedC.advocated D.avoided答案A作者曾经想成为一名优等生,但(成为优等生)所需要的努力意味着要把一切都投入到追随这种激情中。mean doing sth “意味着做某事”。suggest “建议”;advocate “提倡”;avoid “避免”。32.A.confidence B.moneyC.willpower D.knowledge答案C根据下文的“just like my climb”可知,如果作者发现自身缺乏意志力(willpower),就像自己所经历的(中途放弃的)登山一样,作者应该做什么呢?33.A.encourage B.exper

    29、ienceC.repeat D.investigate答案B根据语境可知,作者发出感慨:如果我们不体验(experience)登山,又如何能看见山顶(美丽)的景色呢?investigate “调查,研究”。34.A.planet B.sceneryC.plant D.architecture答案B参见上题解析。scenery “景色”符合语境。architecture “建筑物”。35.A.amused B.distractedC.shocked D.fascinated答案D最终作者到达了山顶,并陶醉于山上和煦的微风和温暖的阳光。be fascinated by “对着迷”,符合语境。be

    30、amused by “被逗乐”;be distracted by “被分心”;be shocked by “对感到震惊”。三、阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)AOur 3-night and 4-day tour shows you some of the wonders of Sri Lanka.DAY 1 : AIRPORT-PINNAWALA-KANDYOn arrival at Bandaranaike International Airport,youll be met by our English-speaking guide.First visit Pinnawal

    31、a Elephant Orphanage,which is set up especially for abandoned or injured baby elephants.Check in at the hotel in Kandy.DAY 2: KANDY-PERADENIYA-NUWARA ELIYAAfter breakfast,visit Royal Botanic Gardens,Peradeniya,about 5.5km to the west of Kandy.After that,continue your journey to Nuwara Eliya.Witness

    32、Ramboda Falls and you can stop and enjoy a cup of Ceylon tea while enjoying the impressive scenery.Spend the evening relaxing in the cool climate.DAY 3: NUWARA ELIYA-KITULGALA-COLOMBO-NEGOMBOAfter an early breakfast,go to Talawakelle to view St.Clairs Falls and Devon Falls.Then visit the location (n

    33、ear Kitulgala) where the Oscar-winning movie The Bridge on the River Kwai was filmed.In the evening,start the shopping tour of Colombo,which is the largest city and former capital of Sri Lanka and was known to ancient traders 2,000 years ago.Stay overnight at Paradise Beach Hotel in Negombo.DAY 4: N

    34、EGOMBO-AIRPORTNegombo is a characteristic fishing town north of Colombo and a paradise with sea food in plenty.It is about 5-6km from the international airport.Then according to the flight schedule transfer to the airport for the departure.【语篇解读】这是一篇应用文。文章介绍了在斯里兰卡的4日3夜的旅行日程。36.What will you first do

    35、 on Day 1 ?A.Find an English-speaking guide.B.Pay a visit to some baby elephants.C.Go to a zoo to see fun animals.D.Check into the hotel in Kandy.答案B细节理解题。根据第二段可知,游客抵达Bandaranaike International Airport后,会有一名讲英语的导游来接机,之后首先参观Pinnawala Elephant Orphanage,这里饲养着被抛弃或者受伤的小象,故选B项。37.What do we know about Co

    36、lombo?A.It has a long history.B.It is a capital city.C.It is a film location.D.It was built 2,000 years ago.答案A细节理解题。根据倒数第二段中的“and was known to ancient traders 2,000 years ago”可知,Colombo有悠久的历史。BOne of the biggest complaints I hear from people is that their friends just arent there for them.More than

    37、 that,sometimes friends are downright rude or even mean.You cant change people,but you can surround yourself with more positive people.Here are some benefits that spending time with positive friends can provide.With positive friends,you dont need to beg for help when you need it,because chances are

    38、that they will be there for you without your begging.Positive individuals want others to be happy,and will go out of their way to help you when youre feeling down.As A states,“Ideal friendships provide support when youre down,fun when youre up,wisdom when youre lost.”Compare that to toxic friends,wh

    39、o might snipe at you or even laugh at you behind your back.Those people celebrate the downfall of others,and as a result youll end up feeling worse about yourself or the situation youre dealing with.Friends of this kind will add to whatever amount of stress you are feeling.Your positive friends will

    40、 not only help you recover from negative hits you take in life,but they will also inspire you to be the best you can be.For example,perhaps you always want to be a writer.The negative people in your life will probably tell you all the reasons why you wont succeed.Maybe you have already gone over the

    41、 reasons why you might fail and this is what has prevented you from trying.But with positive people in your life, youll feel more comfortable sharing these types of goals because your friends will give you the emotional push you need to go after what you want in life.You naturally attract the kinds

    42、of friends who are most like you.So if youre a downer,youll probably find that negative people come to you.The_same_is_true_for_being_positive.The more you are able to maintain a positive attitude,the more like-minded people youll attract in return.【语篇解读】本文是一篇议论文。作者以“什么样的朋友才是真正的朋友”为切入点,先分析了积极的朋友和消极的

    43、朋友的不同特征,进而说明积极的朋友会带来的各种好处。38.Why does the writer mention the statement of About com?A.To prove the importance of friendships.B.To show all may face difficulties.C.To compare different friendships.D.To explain what a friend indeed is.答案D推理判断题。根据第二段中的“Ideal friendships provide support when youre down,

    44、fun when youre up,wisdom when youre lost.”可推断,作者提及这一说法的意图是解释真正的朋友到底是什么样的,故选D项。39.What are toxic friends like?A.They can be made use of.B.They laugh and cry with you.C.They make you more stressed.D.They celebrate your successes.答案C细节理解题。根据第三段中的“Friends of this kind will add to whatever amount of stre

    45、ss you are feeling”可知,损友会让你更加焦虑不安。40.What does the underlined sentence in the last paragraph mean?A.It is true that everyone can be positive in life.B.If you are positive,youll attract positive friends.C.The negative people dont like the positive ones.D.The positive people would like to stay with ev

    46、eryone.答案B句意理解题。根据最后一段中的“So if youre a downer,youll probably find that negative people come to you.”可知,画线句指的是如果你是积极的人,就会吸引积极的朋友和你在一起,故选B项。CFor centuries,elephants have played a big role in the worlds economies,culture and religion.They have done everything from entertaining us in circuses,to being t

    47、amed and used in wars,to being regarded as gods in some civilizations.The African elephant used to be found all over Africa and the Asian elephant traveled from Syria to China to Indonesia.Nowadays,elephants are found in small groups south of the Sahara Desert and scarcely in Southeast Asia,Sri Lank

    48、a and India.In the early twentieth century,there were close to ten million elephants,and now the number of these gentle mammals is as low as 252,000 and expected to drop down to 160,000 by 2025.Between 2007 and 2014,the elephant population fell by at least 30%,or 144,000 elephants.As researchers tra

    49、veled over the African plains,they only spotted one herd (群) of 36 elephants in an area which was the size of Mexico.There are a great many reasons why the elephant populations have been on the decrease,one of which is the loss of their habitat (栖息地).Humans are competing with elephants for living sp

    50、ace,and as more and more humans clear the land that is being used by elephants,elephants have less space.Elephant poaching (偷猎) has posed a major threat to the existence of this species,and they are killed only for their valuable ivory tusks(象牙).Although trade in tusks is illegal,it is still a commo

    51、n practice in many places.Often,all the local people living among elephants would be farmers,and found that they could make more money by selling the tusks of one elephant,than they would be able to make farming and doing manual (体力的) labor for twelve years.Some places have put in extra effort to pr

    52、otect their wildlife from poachers.For example,Botswana uses its Botswana Defense Force which is made up of around 700 specially-trained soldiers that are stationed in 40 different areas.Every little bit helps.So if you are also feeling worried about the present situations elephants are in,there are

    53、 ways to help.To find out how you can help elephant conservation,adopt an elephant,or donate,click here.【语篇解读】本文是一篇说明文。大象的数目曾非常庞大;而现在,诸多原因让大象面临灭绝的危险。41.What do the figures in Paragraph 2 show about elephants?A.It isnt fit for them to live in Asia.B.They gain more researchers attention.C.Their number

    54、 decreases sharply.D.They have become gentler than before.答案C推理判断题。从第二段的内容,尤其是“now the number of these gentle mammals.fell by at least 30%,or 144,000 elephants”可知,作者在第二段中引用这些数据是为了说明大象的数量在急剧下降。故选C项。第三段首句中的“the elephant populations have been on the decrease”亦是提示。42.What mainly leads to the crisis situ

    55、ation that elephants have?A.The limited space.B.The threat of hunting.C.The spread of disease.D.The ignorance of the locals.答案B细节理解题。从第三段中的“Elephant poaching (偷猎) has posed a major threat to the existence of this species”可知,偷猎让大象的数量急剧下降,是大象濒临灭绝的主要原因。故选B项。43.What may make it hardest to prevent elepha

    56、nt poaching?A.The ivory tusks high profit.B.The law systems faultiness.C.Lack of protection awareness.D.Inadequate financial investment.答案A细节理解题。从第三段中的“they are killed only for.a common practice in many places”及下文所举的例子可知,一头大象的象牙所卖到的钱超过一个农民务农和做体力劳动十二年的收入,所以许多农民铤而走险。这也使捕杀大象这种非法行为难以禁止。而大象被猎杀的根本原因还是其象牙的

    57、高利润,故选A项。44.What is the purpose of this text?A.To teach readers how to protect elephants.B.To explain why we should protect elephants.C.To encourage readers to help protect elephants.D.To introduce present living conditions of elephants.答案C作者意图题。从最后一段中的“Every little bit helps.So if you are also feel

    58、ing worried about the present situations elephants are in,there are ways to help.click here”可知,本文的写作目的是鼓励人们关注大象,担负起保护大象的责任。故选C项。DSarah Lynn,an educational consultant and teacher,thinks English learners can improve their ability to remember and use new words by testing themselves.She adds that self-t

    59、esting improves retrieval (数据检索)the ability to use and remember new words.If you are like most learners,you may have faced such a situation:You think you understand a topic.Yet when asked to use what you have learned,you are not able to remember the information.Not being able to retrieve new ideas c

    60、ould happen on a test or even in a conversation.Learning takes effort.It takes effort because the learning process changes the brain,says Sarah Lynn.One way it changes the brain is by creating connections,which are called dendrites (树突).Lynn suggests that dendrite connections are important for retri

    61、eval.There are three main ideas about how to grow dendrites and improve retrieval,making connections,using repetition and testing yourself.Lynn is not the only expert who recommends self-testing.A paper in Journal of Applied Research in Memory and Cognition says one benefit of testing practice is th

    62、at it improves retrieval.Retrieving information once makes retrieving that information easier in the future.In addition,the paper says,when students test themselves as part of studying,they learn what they do not know.When students know what they do not understand,they can pay attention to overcomin

    63、g their weaknesses.Lynn recommends that learners test themselves by getting away from what they are studying. Then,they should test themselves by thinking about what they have learned.She recommends that learners make themselves write or speak something.Lynn suggests reading something or watching a

    64、video on the topic,then getting rid of the reading or audio material and summarizing it.This will allow learners to test what they know.The benefits of such practice,Lynn says,are not just about improving your ability to remember information.By testing yourself,you can build confidence in the skills

    65、 you have developed.When you test yourself,Lynn says,you will see how much progress you have made.This progress will satisfy and encourage you to do more in the future.Next time you are studying English,try to test yourself.A simple way to test vocabulary is to create flashcards with clues on one si

    66、de and the answer on the back.Another way is to use online services to create digital flashcards,through which learners can do a variety of activities based on one set of new words or information.You can match words with meanings,write a word after looking at a picture,or listen to a word and write

    67、it.You can also play games with the new words and meanings.Another way is to ask yourself questions at the end of the day,at the end of a study session,or at other times.Lynn recommends that learners ask themselves questions such as,“What did I learn today? What were those words that I thought were

    68、interesting? What was that verb tense I learned? How does it work?”The important point is this: Effective_learning_takes_time,effort_and_practice.Do not just assume that you can read something once or twice and fully understand it.Even if you highlight important points or take notes in a class,you p

    69、robably do not fully understand what you learned.After all,Olympic athletes cannot learn how to swim or run just from reading a book.They have to practice swimming or running every day for years.They often compete in races to test their skills.Like those athletes,successful language learners practic

    70、e as much as they can,and test themselves to improve their skills.Self-testing is one way to improve your retrieval and inform your future course of study.Give it a try,and let us know how it works for you.【语篇解读】本文是一篇说明文。介绍了Sarah Lynn提出的自我测试可以提高英语学习者记忆和使用新单词的能力的观点。45.According to Sarah Lynn,whats th

    71、e common situation faced by English learners?A.They are always forgetting what they have just learned despite their effort.B.They have to improve their ability both on a test and in a conversation.C.They dont learn something as well as they thought they did.D.They dont master ways to improve their s

    72、kills on a test.答案C推理判断题。根据第二段“If you are like most learners,you may have faced such a situation:You think you understand a topic.Yet when asked to use what you have learned,you are not able to remember the information.”可知,Sarah Lynn认为英语学习者普遍存在的一个问题是他们掌握的知识并没有自己想象中的那么好。故C项正确。46.Whats one benefit of

    73、self-testing?A.Develop peoples interest in their study.B.Improve peoples psychological quality.C.Focus peoples attention on their study.D.Help people think more critically.答案B细节理解题。根据第五段中的“By testing yourself,you can build confidence in the skills you have developed”可知,你可以通过自我检测建立自信心,即自我检测可以提高一个人的心理

    74、素质。47.Which is the advice given by Sarah Lynn about testing oneself?A.Present whats learned with the book closed.B.Remember whats learned by repetitive reciting.C.Question your teachers on what you doubt bravely.D.Challenge yourself to make complicated flashcards.答案A推理判断题。根据第四段中的“Lynn recommends tha

    75、t learners test themselves by getting away from what they are studying”和“Lynn suggests reading something or watching a video on the topic,then getting rid of the reading or audio material and summarizing it”可知,Lynn建议人们脱离阅读材料或音频材料进行自我检测,故A项正确。48.Which saying contradicts the idea of the underlined sen

    76、tence?A.No pains,no gains.B.Practice makes perfect.C.Each coin has two sides.D.Rome wasnt built in a day.答案C细节理解题。解答该题的关键是理解画线句中的关键词“time”“effort”“practice”。A项“不劳则无获”体现了努力(effort)的重要性;B项“熟能生巧”体现了练习(practice)的重要性;D项“罗马不是一天建成的”体现了时间(time)的重要性。而只有C项“任何事物都有两面性”在句中未得到体现。49.Why are Olympic athletes mentio

    77、ned in the passage?A.To show how to be successful Olympic athletes.B.To make people more confident of learning English.C.To introduce Sarah Lynns interest in the Olympic Games.D.To stress the significance of practice in English learning.答案D推理判断题。根据倒数第二段的内容,尤其是“They have to practice swimming or runni

    78、ng every day for years”和“Like those athletes.to improve their skills”可知,作者提及奥运选手是为了说明英语学习也需要练习,即强调在英语学习中练习的重要性,故D项正确。50.Whats the best title of the passage?A.Learning actually takes effort mostB.Improving your English by testing yourselfC.Trying your best to memorize more new wordsD.Creating connect

    79、ions works best in English learning答案B标题判断题。通读全文,尤其是第一段中本文的主旨句“English learners can improve their ability to remember and use new words by testing themselves”可知,本文主要讲的是英语学习者可以通过自我检测来提高掌握单词的能力,故B项作文章标题最佳。四、任务型阅读(共10小题;每小题1分,满分10分)While traveling with a dog down the open road will impress you deeply,d

    80、oing it properly takes some thought.Help you and your dog enjoy the time you spend journeying together by keeping these tips in mind.A box keeps a traveling dog safe and secure.Look for a box to allow the dog to turn around: boxes that are too small are uncomfortable,too big not comfortable enough e

    81、ither.Avoid boxes with protrusions (突出物) inside that might hurt your dog.The material must resist water.A bottom is designed to stop leaks.If trips do make your dog suffer from nerves,ask a vet (兽医) about calming medicine.A relaxed dog on a long car trip makes for a more relaxed driver.Your vet may

    82、recommend an over-the-counter remedy(非处方药) like Benadryl,or he may suggest a prescription medicine,such as Xanax.The pace of a car trip with the family dog is slower than with humans alone.The stress of travel may cause your dog to stop for frequent restroom breaks.Make quick fresh air stops if your

    83、 dog is allergic to the motion of a vehicle.Your dog is a happy traveler altogether if you respect his natural need to get outdoors for a bit.Dont feed your dog a big meal before departure.A dog with a full stomach is likely to vomit (呕吐) during a car ride of any length.This,in turn,is likely to mak

    84、e a car ride of any length more unpleasant than it has to be.Let your dog wait until after arrival for his next big meal.Give him lots of water,however.Give him a favorite toy,or a fun new one,to chew on during the drive.Keeping a window cracked lets fresh air in and reduces the chances of carsickne

    85、ss.Your dog probably is unlikely to get lost while on vacation,but he could.Do not begin a trip without first checking his collar and tags.Finding a missing dog becomes easier when the dog carries identification.Include both official license tags and name tagseach helps the person who finds your dog

    86、 get him home.Be certain the phone number on the tag is one you can answer while on vacation.Never leave your dog at the hotel by himself.Frightened dogs damage property and bark.Plan your trip around things you and your dog can do together.Find out whether your destination has any dog-friendly rest

    87、aurantsthey are becoming increasingly popular as more dogs travel with their owners.Your dog thinks home is wherever you are.Thats one reason why traveling with a dog can be such fun: he is happy to see you happy.Keep everybody happy by taking steps to organize a trip likely to go smoothly.Title: Ti

    88、ps for traveling with a dogIntroductionTraveling with a dog will leave a deep (51)_ on you,but it takes thought to do so.Use a boxLook for a box of (52)_ size to allow the dog to turn around.Make sure there are no protrusions inside,that the material is water-resistant and that the bottom does not (

    89、53)_.Consider medicine for your dogConsult a vet about calming medicine if your dog feels (54)_ during the trip,creating a relaxed environment for both your dog and you.Stop when your dog needs toStop (55)_ for restroom breaks as the dog may feel stressed because of a long travel.Stop quickly for fr

    90、esh air if your dog is uncomfortable about the (56)_ of a vehicle.Dont feed your dog a big meal before departureNever feed your dog a big meal until after arrival to (57)_ vomiting during the trip.Give him something to chew on during the drive.Let fresh air in by keeping a window cracked to reduce t

    91、he chances of carsickness.Check your dogs collar and tagsCheck his collar and tags before your trip in case he gets lost.(58)_ the phone number on the tag is one you can answer on your vacation.Dont leave your dog (59)_ in the hotelLeaving your dog at the hotel by himself will make him feel frighten

    92、ed and bark.Arrange activities where both you and your dog can get (60)_.【语篇解读】本文为说明文。主要介绍了跟狗一起旅行时应该注意的一些事项。51.impression根据第一段中的“while traveling with a dog down the open road will impress you deeply.”可知,此处表示跟狗一起旅行会给你留下深刻的印象。leave a deep impression on sbimpress sb deeply “给某人留下深刻的印象”。52.proper根据第二段中的

    93、“Look for a box to allow the dog to turn around:boxes that are too small are uncomfortable,too big not comfortable enough either”可知,此处表示要给狗找一个大小合适的箱子。proper “合适的”。53.leak根据第二段中的“A bottom is designed to stop leaks”可知,此处表示要确保箱底不漏水。leak “渗漏”。54.nervous根据第三段中的“If trips do make your dog suffer from nerve

    94、s.”可知,此处表示如果你的狗在旅途中紧张不安,你可以咨询兽医来使用一些镇静药物。55.frequently根据第四段中的“The stress of travel may cause your dog to stop for frequent restroom breaks”可知,此处表示旅途中要经常休息。56.motion根据第四段中的“Make quick fresh air stops if your dog is allergic to the motion of a vehicle”可直接得知答案。57.avoid根据第五段中的“A dog with a full stomach

    95、is likely to vomit (呕吐) during a car ride of any length.Let your dog wait until after arrival for his next big meal”可知,此处应是指你要在到达目的地之后再让狗吃大餐以避免它在途中呕吐。avoid “避免”。58.Ensure根据第六段中的“Be certain the phone number on the tag is one you can answer while on vacation”可知,要确保(Ensure)标签上的电话是你在旅途中能够接听的一个。59.alone根

    96、据第七段的内容,尤其是第一句“Never leave your dog at the hotel by himself”可知,此处表示不要把狗单独留在酒店。故填alone。60.involved根据倒数第二段中的“Plan your trip around things you and your dog can do together”可知,此处表示计划一些你和你的狗都能参加的活动。get involved “参加”。五、书面表达(满分25分)请阅读下面短文,并按照要求用英语写一篇150词左右的文章。Water is the driving force of all nature,Leonar

    97、do da Vinci claimed.Unfortunately,water supplies are decreasing at an alarming rate.Some relevant stats show more than a billion individualsone in seven people on the planetnow lack access to safe drinking water.In So Paulo,drought got so bad that residents began drilling through basement floors and

    98、 car parks to try to reach groundwater.City officials warned that citizens might have access to water for only two days a week.In California,officials have revealed that “the state has entered its fourth year of drought with January this year becoming the driest since meteorological records began”.I

    99、n the Middle East,lots of countryside land has been reduced to desert because of the overuse of water.Iran is one of the most severely affected.Overconsumption,coupled with poor rainfall,has destroyed its water resources and agricultural output.So,for us,water is now more important than oil.【写作内容】1.

    100、用约30个单词写出上文概要;2.用约120个单词谈谈淡水短缺的原因以及在生活中我们应如何节约用水。【写作要求】1.写作过程中不能直接引用原文语句;2.作文中不能出现真实姓名和学校名称;3.不必写标题。【评分标准】内容完整,语言规范,语篇连贯,词数适当。【参考范文】As is shown in the passage,supplies of fresh water are running dry in many parts of the world,and some areas are faced with drought and even reduced to desert.In my opi

    101、nion,therere several things accounting for the shortage of fresh water.Firstly,the worlds population continues to soar but that rise in numbers has not been matched by an accompanying increase in supplies of fresh water.Secondly,the amount of fresh water used in industries is rising sharply and more

    102、 fresh water is turned into industrial waste water.Besides,we cannot ignore the impact of water pollution.So what can we do to solve this problem? To begin with,everyone should stop wasting fresh water and save every drop of it.Whats more,water pollution should be prevented and the government should take tough measures to deal with the current water pollution.Besides,we should try to control our population.Only in these ways can we have plenty of fresh water in the future.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019高考英语精编冲刺练江苏专用:预测综合卷四 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-394468.html
    相关资源 更多
  • 2020-2021学年英语人教选修8配套作业:UNIT 1 SECTION 1 WORD版含答案.DOC2020-2021学年英语人教选修8配套作业:UNIT 1 SECTION 1 WORD版含答案.DOC
  • 初中英语译林版七年级上册Unit 1 Grammar Simple present tense of the verb to be(共20张PPT).ppt初中英语译林版七年级上册Unit 1 Grammar Simple present tense of the verb to be(共20张PPT).ppt
  • 初中英语被动语态讲解课件 (共15张PPT).ppt初中英语被动语态讲解课件 (共15张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:第五单元测评 WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:第五单元测评 WORD版含解析.docx
  • 初中英语被动语态讲解及练习(共47张PPT).ppt初中英语被动语态讲解及练习(共47张PPT).ppt
  • 初中英语状语从句(共20张).ppt初中英语状语从句(共20张).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:模块综合测评 WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:模块综合测评 WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津译林版八年级上册第1单元Integrated skills 课件(共21张PPT).ppt初中英语牛津译林版八年级上册第1单元Integrated skills 课件(共21张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 5 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 5 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 5 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 5 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津译林版八年级上册U1 Reading 2 课件(共33张PPT).ppt初中英语牛津译林版八年级上册U1 Reading 2 课件(共33张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津译林版七上Unit1 Integrated skills 课件(共32张PPT).ppt初中英语牛津译林版七上Unit1 Integrated skills 课件(共32张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 3 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 3 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津译林版 9年级Unit1 Grammar 课件(共23张PPT).ppt初中英语牛津译林版 9年级Unit1 Grammar 课件(共23张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills(共21张PPT).ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills(共21张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 1 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 1 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills (共28张PPT).ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills (共28张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 1 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 1 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills (共24张PPT).ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills (共24张PPT).ppt
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills.ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills.ppt
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills(共36张PPT).ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills(共36张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课件:UNIT 4 单元重点小结 .pptx2020-2021学年英语人教选修7课件:UNIT 4 单元重点小结 .pptx
  • 2020-2021学年英语人教选修7课件:UNIT 4 SECTION Ⅳ— WRITING .pptx2020-2021学年英语人教选修7课件:UNIT 4 SECTION Ⅳ— WRITING .pptx
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills (2).ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills (2).ppt
  • 初中英语感叹句PPT (共19张PPT).ppt初中英语感叹句PPT (共19张PPT).ppt
  • 初中英语形容词比较级讲解(共23张PPT).ppt初中英语形容词比较级讲解(共23张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1