2020-2021学年人教版高中英语必修3课时作业:UNIT 3 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版高中英语必修3课时作业:UNIT SECTION LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析 2020 202
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(八)Section 语言知识练习固基础.单句语法填空1. At the station,there used to be someone in rags wandering (wander) around.2. He is writing a letter with several envelopes (envelope) on the table.3Passengers are permitted to carry(carry)only one piece of hand luggage onto the plane.4. We have to give up going ou
2、t for a picnic on account of the bad weather.5. The man has been seeking for/after a job ever since he lost his job.6Without the teachers permission (permit),no students are allowed to enter the lab.7. The young man who was missing in the mountain was spotted (spot) by a plane finally.选词填空stare at,a
3、ccount for,bring up,go ahead,by accident,on the spot,on the contrary,make a bet1. I missed the early bus,which accounted for my being late for the concert.2. Im sure you like your new job. On the contrary,its dull.3. Could I use your pen,David? Go ahead,Im not using it.4. Though brought up in a big
4、city,the boy likes being close to nature and animals.5. It is already midnight,but my father is still sitting in the armchair,staring at the floor silently.6. A great life doesnt happen by accident7. I happened to be on the spot when the accident happened.8. To decide who will get the chance,they ma
5、de a bet高考题型练习提能力.阅读理解Bob Dylan has own the 2016 Nobel Prize in Literature, announced Sara Danius, Swedish Academys permanent secretary, on Oct.13, 2016 in Stockholm, Sweden.The Swedish Academy said it chose Dylan for having created new poetic expressions within the great American song tradition.“As
6、 an artist, he is outstandingly allround: he has been an active painter and actor,” said the official statement.U.S.President Barack Obama congratulated Dylan on Twitter, describing him as one of his favorite poets.Singer and songwriter Dylan is recognized worldwide for the influence he has had on m
7、usic.He became a symbol of the 1960s counterculture (反主流文化) but his voice has reached widely into the American past.Since early in his career, Dylan has experimented with the combination of the literary and the musical.Dylan had been mentioned in the Nobel prediction for years, but few experts expec
8、ted the academy to extend the award to a genre (体裁) such as pop music.Hes the first American winner of the Nobel Literature Prize since Toni Morrison in 1992.The choice was met by a long round of applause from journalists attending the prize announcement.Sara Danius said that while Dylan performs hi
9、s poetry in the form of songs, thats no different from the ancient Greeks, whose works were often performed to music.Dylans early rock classics such as The Times They Are AChangin, and A Hard Rains Gonna Fall, help to get cross the thoughts and feelings of the counterculture.The music publication Ro
10、lling Stone released a list of the “100 Greatest Bob Dylan Songs” in honor of his 75th birthday earlier this year.【语篇解读】本文介绍了2016年诺贝尔文学奖获得者Bob Dylan,并介绍了他在音乐方面的成就及获奖理由。1Whats the main idea of Paragraph 2?AWhat Nobel Prize Dylan won in 2016.BHow Dylan influences music worldwide.CWho congratulated Dyl
11、an on winning the prize.DWhy Dylan was awarded the Nobel Literature Prize.D段落大意题。第二段讲的是美国总统奥巴马对Bob Dylan的评价,作为一位艺术家,他在各个方面都非常杰出,这也是他获得诺贝尔奖的原因,故选D。2Which of the following can replace the underlined word “extend” in Paragraph 4?AAllocate.BDeliver.COffer. DCompensate.C词义猜测题。根据文章可知,Bob Dylan已经几年都被提名,但是很
12、少有专家预测到这个奖项会提供给一个流行音乐体裁,因此这个词的意思是“提供”,故选C。3What do we know about Dylan from the text?AHe is Barack Obamas favorite finger.BHe performs poetry in the form of songs.CHe had never been expected to win a Nobel Prize.DHe is the first American to win the Nobel Literature Prize.B细节理解题。根据第二段中的“it chose Dyla
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396718.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
