2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅳ LEARNING ABOUT LANGUAGE & USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 5THEME PARKS SECTION LEARNING ABOUT LANGUAGE USING WORD版含
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.单句语法填空1House prices are going up rapidly in our community since it lies in the central (centre) part of the city.2This new bridge, which measures ten kilometers in length (long), will come into service next month.3As a new settler (settle), Mr. Li works hard to support his family.4T
2、he president praised his translator (translate) for his good job while talking with the visiting president.5His father became an advanced (advance) teacher last year, and earns a much higher salary now.6There have been varieties (vary) of changes taking place in our city in the past 30 years.7The st
3、udents all had athletic (athlete) ability so they did very well in the sports meeting.8A few days later, Robert received a letter offering him the admission (admit) to the university.9In order to solve the problem as soon as possible, they had a discussion face to face.10So far, some advanced (advan
4、ce) equipment, together with three hundred new books, has_been_sent (send) to those schools in the faraway area.阅读理解Children experience advertising in many forms on TV, radio, magazines, newspapers, movies, the Internet, text messages, social media (媒体) and more. And advertising works on children. F
5、or example, the more TV a child watches, the more toys that child is likely to want and ask for. This is why its important for children to learn that advertisements are trying to make people purchase something. And advertisers always aim to make their products look good, perhaps even better than the
6、y really are.Advertising affects children in different ways. How children think of advertising can depend on several things, including their age, what they know or have experienced.At 02 years, children cant tell the difference between advertising and actual programs.At 36 years, children can recogn
7、ize advertisements and tell them from programs, but they dont understand that ads are trying to sell something. And they are likely to think of advertisements as being funny.At 711 years, when children go to primary school, they can understand that advertisements are trying to sell them something, r
8、emember advertising messages and recognize some advertising techniques (策略) like advertisements overstating (夸大) how good products are. However, they might not always understand that products arent as good as advertisements say they are, or that advertisers might not be telling them any of the produ
9、cts bad points.To limit the effects of advertising on schoolage children, the most important thing parents can do is talk about advertisements and encourage their children to think about what theyre trying to do.Its a good idea to focus on the advertisements that a child sees most often. For example
10、, parents can get their children thinking and developing a questioning attitude. In other words, whats the product in this advertisement? What is it for? Who is it for?They can also ask their children about the techniques that are being used to sell a product. This can help them work out how an adve
11、rtisement makes its product look good.【语篇解读】本文是说明文。文章介绍孩子们对广告的认知以及如何引导孩子正确看待广告。1What does the underlined word “purchase” in Paragraph 1 mean?AWatch. BSay.CBuy. DDiscuss.答案与解析:C词义猜测题。由第一段中的“For example, the more TV a child. want and ask for.”可知,孩子们电视看得越多,想要买的东西越多,那么作为父母应该让孩子知道广告的目的就是说服人们“购买”东西。2What
12、do children aged 02 think of advertisements?AThey are pretty funny.BThey are trying to sell toys.CThey are being shown in many ways.DThey are no different from other programs.答案与解析:D细节理解题。由第三段中的“At 02 years, children cant tell. actual programs.”可知,02岁的孩子认为广告和其他节目没有区别。3At what age can children know a
13、dvertisements are not telling the truth?A2. B3.C5. D8.答案与解析:D细节理解题。由第五段中的“. recognize some advertising techniques. good products are.”可知,711岁的孩子逐渐能够判断出广告中的内容有夸大成分,并非全部属实。4How can parents limit the influence of advertising on their children?ABy guiding them to see through advertisements.BBy teaching
14、them how to run advertisements.CBy buying advertised products and comparing them.DBy talking about the most successful advertisements.答案与解析:A推理判断题。由倒数第二段中的“For example, parents can get their children. Who is it for.”可知,父母要引导孩子看清广告的真面目。.七选五Testtaking tipsPassing tests is a huge part of succeeding at
15、school. Clearly, if you want to do well on a test, you need to prepare by learning the material (资料). _1_Just breathe.Even the best prepared student sometimes gets nervous before a test. Nervous feelings can cause people to forget facts that they know. _2_ Breathing deeply is helpful for this. So is
16、 moving your body slightly, such as by rolling your shoulders around. Try to arrive for a test a few minutes early, so you can relax before it starts._3_When you are handed a test, look over all the questions before you begin. Read them carefully, noticing details. Also pay attention to how many poi
17、nts each question is worth. Divide your time based on the percentage of your grade each question is worth.First answer questions you know and then go back to the difficult ones. _4_ But try to write an answer for every question on the test, even if youre not sure of the answer. The only exception (例
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-419631.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
