2020年高中英语Module2TrafficJamSectionⅡIntroduction.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 年高 英语 Module2TrafficJamSection Introduction
- 资源描述:
-
1、 Section Introduction & Reading and VocabularyLanguage Points课时作业.单句语法填空1A USB port is a place where you can connect other machines to/with a computer.2Where have you been?I got stuck(stick) in the heavy traffic, or I would have been here earlier.3The website provides students with free information
2、about how to choose a good college.4Try to spend your time just on the things you find worth doing(do)5The new railroad under construction(construct) will be completed in 2022.6(2019深圳中学高一月考)Stand over there, and you will be able to see the better view.7I want to see you at 9:00 tomorrow morning.Wil
3、l it be convenient(convenience) for you?It depends.I am afraid I will have to look after my mother at home.8The students were not permitted to leave(leave) the classroom without an adequate reason.9The children were so hungry that they ate their dinner in no time.10What was so impressive(impress) ab
4、out Jasmine Westlands victory was that she came first in the marathon barefooted.单句改错1Although we take an hour a day for exercise, it is very worth it.verywell2Unluckily, his car was stick in the traffic jam yesterday.stickstuck3The teacher didnt permit me explain the reason why I was late.explain前加
5、to4The media provides lots of information to us every day.tofor或providessupplies5Get up earlier tomorrow, and you will miss the first bus.andor.阅读理解Tips for avoiding traffic jams:The radio has more than just music. Check the local news station for the latest traffic report. Or go online and check tr
6、affic cameras before you set out. If there is a jam, youll be prepared and can try another route.Take the road less traveled. Although highways may be the most direct route, back(偏僻的) roads can be much less crowded, which can save you from the frustration of the stopandgo traffic.Rush hour isnt just
7、 a lovely nickname. It means the morning and afternoon traffic lasts for several hours, but theyre still called “rush hour” for a reasoneveryones on the road and in a hurry to get somewhere. Treat rush hour like bad weatherif you dont have to go anywhere, stay off the roads.Tips for those unavoidabl
8、e traffic jams:Dont break the law. Youve gone 30 feet in 30 minutes and all of a sudden you see people using the shoulders(紧急停车道)Dont behave like them. Not only is this illegal, but also theres a good chance theyll get caught or cause even more problems.Pay extra attention to zigzaggers (Z字形行进者)When
9、 some people are anxious, they may start changing lanes(车道) every 5 seconds or cut you off. Keep checking your windows and mirrors for these lane changers.Look for an escape. If it is possible to exit the road safely, do it. Use a GPS unit, and you can change your route midtrip if needed.Be courteou
10、s.Good manners could help you avoid a possible accident. Allow people in from a lane that is ending. Speeding up to keep them out increases your chances of an accident.【解题导语】本文主要介绍了避免交通堵塞的方法:收听广播或上网收集最新的交通信息;错开高峰期。文章还提出了无法避免交通堵塞时的一些建议。1To avoid traffic jams, we are advised to do the following EXCEPT
11、 _.Aget traffic news before leavingBchoose back roadsCavoid rush hoursDchange lanes frequently解析:选D细节理解题。根据Tips for avoiding traffic jams部分可知,A、B、C三项都是作者建议我们做的,而D项“频繁变换车道”出现在Tips for those unavoidable traffic jams部分,并且是作者反对的做法。故选D项。2What should we do when there are zigzaggers?AKeep checking the mirr
12、ors.BStop and let them go first.CSound the horn loudly.DDrive quickly to keep them out.解析:选A细节理解题。根据“Pay extra attention to zigzaggers(Z字形行进者)”一段可知,作者建议我们通过不断查看车窗和后视镜来密切关注Z字形行进的汽车。故选A项。3What does the underlined word “courteous” in the last paragraph mean?AEnergetic.BPolite.CCareful.DHonest.解析:选B词义猜测
13、题。最后一段主要讲述驾车的礼貌问题,因此判断courteous一词在这里意为“有礼貌的”。故选B项。4In which part of a magazine can this passage be found?AEntertainment.BLife.CMarket.DAdvertisement.解析:选B文章出处题。交通堵塞的问题是我们生活的一部分,故最可能选自杂志的“生活”部分。.完形填空Many years ago, when I was in high school and working on weekends, I lost my wallet. After adding gas
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400101.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2019-2020学年粤教版高中语文必修四课件:15 劝学(节选) .ppt
