分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型2020年高考英语真题模拟试题专项汇编(6)阅读理解-科教科普类 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:400749
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:13
  • 大小:158KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020年高考英语真题模拟试题专项汇编6阅读理解-科教科普类 WORD版含解析 2020 年高 英语 模拟 试题 专项 汇编 阅读 理解 科教 科普 WORD 解析
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家2020年高考英语真题模拟试题专项汇编(6)阅读理解-科教科普类1. Some parents will buy any high-tech toy if they think it will help their child, but researchers said puzzles help children with math-related skills. Psychologist Susan Levine, an expert on mathematics development in young children the University of

    2、Chicago, found children who play with puzzles between ages 2 and 4 later develop better spatial skills. Puzzle play was found to be a significant predictor of cognition(认知) after controlling for differences in parents income, education and the amount of parent talk, Levine said. The researchers anal

    3、yzed video recordings of 53 child-parent pairs during everyday activities at home and found children who play with puzzles between 26 and 46 months of age have better spatial skills when assessed at 54 months of age. The children who played with puzzles performed better than those who did not, on ta

    4、sks that assessed their ability to rotate(旋转)and translate shapes, Levine said in a statement. The parents were asked to interact with their children as they normally would, and about half of children in the study played with puzzles at one time. Higher-income parents tended to have children play wi

    5、th puzzles more frequently, and both boys and girls who played with puzzles had better spatial skills. However, boys tended to play with more complex puzzles than girls, and the parents of boys provided more spatial language and were more active during puzzle play than parents of girls. The findings

    6、 were published in the journal Developmental Science.(1).In which aspect do children benefit from puzzle play?A.Building confidence.B.Developing spatial skills.C.Learning self-control.D.Gaining high-tech knowledge.(2).What did Levine take into consideration when designing her experiment?A.Parents ag

    7、e.B.Childrens imagination.C.Parents education.D.Child-parent relationship.(3).How do boys differ from girls in puzzle play?A.They play with puzzles more often.B.They tend to talk less during the game.C.They prefer to use more spatial language.D.They are likely to play with tougher puzzles.(4).What i

    8、s the text mainly about?A.A mathematical method.B.A scientific study.C.A woman psychologistD.A teaching program.2. We are the products of evolution, and not just evolution that occurred billions of years ago. As scientists look deeper into our genes (基因), they are finding examples of human evolution

    9、 in just the past few thousand years. People in Ethiopian highlands have adapted to living at high altitudes. Cattle-raising people in East Africa and northern Europe have gained a mutation (突变) that helps them digest milk as adults. On Thursday in an article published in Cell, a team of researchers

    10、 reported a new kind of adaptation - not to air or to food, but to the ocean. A group of sea-dwelling people in Southeast Asia have evolved into better divers. The Bajau, as these people are known, number in the hundreds of thousands in Indonesia, Malaysia and the Philippines. They have traditionall

    11、y lived on houseboats; in recent times, theyve also built houses on stilts (支柱) in coastal waters. They are simply a stranger to the land, said Redney C. Jubilado, a University of Hawaii researcher who studies the Bajau. Dr. Jubilado first met the Bajau while growing up on Samal Island in the Philip

    12、pines. They made a living as divers, spearfishing or harvesting shellfish. We were so amazed that they could stay underwater much longer than us local islanders, Dr. Jubilado said. I could see them actually walking under the sea. In 2015, Melissa Ilardo, then a graduate student in genetics at the Un

    13、iversity of Copenhagen, heard about the Bajau. She wondered if centuries of diving could have led to the evolution of physical characteristics that made the task easier for them. It seemed like the perfect chance for natural selection to act on a population, said Dr. Ilardo. She also said there were

    14、 likely a number of other genes that help the Bajau dive.(1).What does the author want to tell us by the examples in paragraph 1?A.Environmental adaptation of cattle raisers.B.New knowledge of human evolution.C.Recent findings of human origin.D.Significance of food selection.(2).Where do the Bajau b

    15、uild their houses?A.In valleys.B.Near rivers.C.On the beach.D.Off the coast.(3).Why was the young Jubilado astonished at the Bajau?A.They could walk on stilts all day.B.They had a superb way of fishing.C.They could stay long underwater.D.They lived on both land and water.(4).What can be a suitable t

    16、itle for the text?A.Bodies Remodeled for a Life at SeaB.Highlanders Survival SkillsC.Basic Methods of Genetic ResearchD.The Worlds Best Divers3. Todays world is not an easy adjustment for young adults. A key skill set for success is persistence (毅力), characteristic that researchers say is heavily in

    17、fluenced by fathers. Researchers from Brigham Young University discovered that fathers are in a unique position to help their adolescent children learn persistence. BYU professors Laura Padilla-Walker and Randal Day arrived at these findings after following 325 American families over several years.

    18、And over time, the persistence gained through fathers led to higher achievement in school. There are relatively few studies that stress the unique role of fathers, Padilla-Walker said. This research also helps to prove that characteristics such as persistence which can be taught are key to a childs

    19、life success. Researchers determined that dads need to practice an authoritative parenting style. Authoritative parenting is not authoritarian: rigid, demanding or controlling. Rather, an authoritative parenting style includes some of the following characteristics: children feel warmth and love from

    20、 their father; responsibility and the reasons behind rules are stressed; children are given an appropriate level of autonomy(自主权). In the study, about 52 percent of the dads exhibited above-average levels of authoritative parenting. key finding is that over time, children raised by an authoritative

    21、father were significantly more likely to develop persistence, which leads to better outcomes in school. This particular study examined 11 to 14-year-olds living in two-parent homes. Yet the researchers suggest that single parents still may play a role in teaching the benefits of persistence, which i

    22、s an avenue of future research.(1).What is special about the BYU professors study?A.It centered on fathers role in parenting.B.It was based on a number of large families.C.It analyzed different kinds of parenting styles.D.It aimed to improve kids achievement in school.(2).What would an authoritative

    23、 father do when raising his children?A.Ignore their demands.B.Make decisions for them.C.Control their behaviors.D.Explain the rules to them.(3).Which group can be a focus of future studies according to the researchers?A.Single parents.B.Children aged from 11 to 14.C.Authoritarian fathers.D.Mothers i

    24、n two-parent homes.(4).Which of the following is the best title for the text?A.Three Characteristics of Authoritative FathersB.Key Skills for Young Adults to Succeed in FutureC.Children Tend to Learn Determination from FatherD.Family Relationship Influences School Performance4. A group of blue-faced

    25、 birds step through the grass shoulder to shoulder, red eyes looking around. They look like middle schoolers seeking a cafeteria table at lunchtime. Perhaps theyre not so different. A new study, led by Damien Farine, an ornithologist who studies collective behaviour, shows that vulturine guinea fowl

    26、s of eastern Africa, like humans, have multilevel societies. In the past, scientists assumed such social structures required a lot of brainpower. But the pea-brained guinea fowls are revealing the faults in that assumption. These large birds wander across the landscape in packs, often walking so clo

    27、sely that their bodies touch. They may fight each other to maintain their strict hierarchies (等级制度),but at other times they engage in friendly behaviours like sharing food. Suspecting the guinea fowl might have a social structure, Dr. Farine and his colleagues began a thorough study of their society

    28、. For a whole year, they made daily observations of 441 birds. Coloured leg bands in unique combinations let researchers tell the black-and-blue birds apart. They also attached GPS devices to the backs of 58 birds, which let them see exactly where every group went, 24 hours a day. The findings of th

    29、e research suggest that vulturine guinea fowls have a multilevel society. There are groups within groups within the population as a whole. There even seem to be groups of friends within the small groups. This is the first time anyone has observed such a society in a bird. And Dr. Farine emphasizes t

    30、his particular birds tiny brain size. They dont only have small brains relative to mammals (哺乳动物);they also have quite small brains relative to other birds, he said. According to him, living in this kind of society might actually make it easier to keep track of the social order. For example, if grou

    31、ps are stable and a bird can identify just one or two individuals within a group, it knows which group its looking at no need for a brain that can recognize every single animal. Multilevel societies also let animals adjust their group sizes based on whatever challenges theyre facing. Depending on wh

    32、at enemies or resources are around, it might make sense to travel in a combined group rather than a smaller one. Having a multilevel structure may not require having a large brain, Dr. Farine said. There may be more birds and other animals out there that, although small-brained, have multilevel soci

    33、eties as our own.(1).According to the passage, what inspired Dr. Farine to carry out the study?A.The guinea fowls social behaviour.B.Previous assumptions about birds.C.His interest in animals brainpower.D.The faults in earlier research.(2).What is Paragraph 4 mainly about?A.The research subjects.B.T

    34、he research methods.C.The research findings.D.The research equipment.(3).What can be learned from the passage?A.Complex social systems can be a disadvantage to guinea fowls.B.Guinea fowls are good at recognizing individuals in a group.C.Birds maintain the social order by travelling in combined group

    35、s.D.Small-brained animals can form multilevel societies.(4).What is the main purpose of the passage?A.To present the findings of a study of the guinea fowl.B.To explain the interaction patterns in multilevel societies.C.To introduce a new approach to observing the guinea fowl.D.To uncover clues abou

    36、t how complex societies are formed.5.One sheep, two sheep. Wait, why are we counting sheep again? Counting sheep to fall asleep is a method that seems to be as old as time. But have you ever stopped to think about why theyre sheep? Why not cats? Or dogs?While the origin of why people count sheep to

    37、fall asleep has no exact root, therere a few guesses. The most popular belief, according to Mental Floss, has to do with shepherds in Britain in Middle Ages. Apparently, if shepherds used communal grazing land (公共牧场), they were responsible to keep a headcount of their sheep each night So before goin

    38、g to sleep, they counted their sheep to ensure they were all accounted for.But at least one book claims the link between sheep and sleep goes back even further, reports Mental Floss. “A chapter in Disciplina Clericalis suggests that counting sheep has already been part of certain cultures for centur

    39、ies.”So does counting sheep to fall asleep actually work? Apparently, you might want to seek other options first. “Involving the brain in a relaxing, repetitive task slows the mind, and stops our racing stressful thoughts from taking over,” says Hilary Thompson, a health consultant. “Unfortunately,

    40、counting sheep isnt one of these helpful tasks. Researchers at Oxford University put it to the test and discovered that subjects who pictured running waterfalls and rivers could fall asleep more quickly.”In addition to picturing something relaxing, breathing techniques also tend to be very effective

    41、 sleeping aids. “I prefer to teach patients the breath work,” says Dr Elizabeth Trattner. “Breath in through the nose for a count of 4, hold for 7 and make a whooshing noise out for the count of 8. This breathing technique resets the body, and lowers both stress and anxiety.”1.Before going to bed, w

    42、hy did shepherds count sheep?A.To learn to count numbers.B.To help fall asleep quickly.C.To make all sheep were there.D.To play games with other shepherds.2.What can be inferred from the book Disciplina Clericalis?A.Counting sheep has a long history.B.The book was written for a long time.C.Counting

    43、sheep was quite interesting.D.The book describes life of shepherds.3.What is Hilary Thompsons view on counting sheep?A.It is helpful to sleep.B.It doesnt work very well.C.It increases sleep time.D.It makes mind relaxing.4.What is the best way to fall asleep quickly by Elizabeth Trattner?A.Listening

    44、to soft music.B.Picturing water running.C.Imagining relaxing things.D.Applying breathing techniques.6.A study confirmed that the cracks found on Marss surface last year by the Curiosity Rover are evidence of ancient lakes that likely dried up about 3.5 billion years ago. The new study provides furth

    45、er evidence of what the climate on the Red Planet may have been like in its ancient past.The study, published online in Geology, proved that cracks on Marss surface previously photographed by Curiosity are dry mud cracks which could have only been formed when wet ground was exposed to the air. This

    46、conclusion was based on an analysis of a single area of rock known as “Old Soaker.”Researchers used the Curiosity rover and information from its many tools including the Mars Hand Lens Imager, ChemCam Laser-Induced Breakdown Spectrometer (LIBS) and the Alpha Particle X-Ray Spectrometer (APXS) to stu

    47、dy both the physical appearance and the chemistry of the rock, which is described as no bigger than a coffee table.The analysis showed that cracks on the rocks were formed by exposure to air, rather than heat or the flow of water. In addition, the shape of the cracks suggests it experienced a single

    48、 drying event on the planet, rather than getting wet and drying over repeatedly. The position of the cracks, closer to the center of the ancient lake rather than alongside it, also suggests that the lake levels changed often, rising and falling over time.“The mud cracks are exciting because they hel

    49、p us to understand this ancient lake system,” lead study author Nathaniel Stein, a geologist at the California Institute of Technology in Pasadena, said, referring to the ancient lake system on the planet.Scientists have known of the existence of ancient water on Mars for years. A 2015 NASA study th

    50、at measured water in Marss atmosphere suggested that ancient oceans may once have had more water than our own Arctic Ocean. However, because the planet has less gravity and a thinner atmosphere than Earth, this water evaporated(蒸发)into space over the course of several billion years.1.What is the Cur

    51、iosity Rover?A.An organization.B.A scientist.C.A planet.D.A machine.2.What do we know about the discovery on Mars?A.The cracks are near the center of an ancient lake.B.Mars was getting wet and drying more than once.C.The lake level on Mars seldom changes over time.D.The cracks on the rocks were form

    52、ed by water flow.3.What can we infer from the last paragraph?A.Ancient water still exists on Mars now.B.The gravity on Mars is stronger than that on Earth.C.The atmosphere on Earth is thicker than that on Mars.D.The ancient Arctic Ocean had more water than it has now.4.What is the text mainly about?

    53、A.Water on Mars.B.A trip to Mars.C.A study on Mars.D.Cracks on Mars.7. The connection between people and plants has long been the subject of scientific research. Recent studies have found positive effects. A study conducted in Youngstown, Ohio, for example, discovered that greener areas of the city

    54、experienced less crime. In another, employees were shown to be 15% more productive when their workplaces were decorated with houseplants. The engineers at the Massachusetts Institute of Technology(MIT) have taken it a step further-changing the actual composition of plants in order to get them to per

    55、form diverse, even unusual functions. These include plants that have sensors printed onto their leaves to show when theyre short of water and a plant that can detect harmful chemicals in groundwater. Were thinking about how we can engineer plants to replace functions of the things that we use every

    56、day, explained Michael Strano, a professor of chemical engineering at MIT. One of his latest projects has been to make plants grow(发光) in experiments using some common vegetables. Stranos team found that they could create a faint light for three-and-a-half hours. The light, about one-thousandth of t

    57、he amount needed to read by, is just a start. The technology, Strano said, could one day be used to light the rooms or even to turn tree into self-powered street lamps. In the future, the team hopes to develop a version of the technology that can be sprayed onto plant leaves in a one-off treatment t

    58、hat would last the plants lifetime. The engineers are also trying to develop an on and off switch where the glow would fade when exposed to daylight. Lighting accounts for about 7% of the total electricity consumed in the US. Since lighting is often far removed from the power source(电源)such as the d

    59、istance from a power plant to street lamps on a remote highway-a lot of energy is lost during transmission(传输). Glowing plants could reduce this distance and therefore help save energy. (1)Why are race walkers conditioned athletes?A. They must run long distances.B. They are qualified for the maratho

    60、n.C. They have to follow special rules.D. They are good at swinging their legs.(2)What advantage does race walking have over running?A. Its more popular at the Olympics.B. Its less challenging physically.C. Its more effective in body building.D. Its less likely to cause knee injuries.(3)What is Dr.

    61、Norbergs suggestion for someone trying race walking?A. Getting experts opinions.B. Having a medical checkup.C. Hiring an experienced coach.D. Doing regular exercises.(4)Which word best describes the authors attitude to race walking?A. Skeptical.B. Objective.C. Tolerant.D. Conservative.答案以及解析1.答案:(1)

    62、-(4)BCDB解析:(1).考查细节理解。根据第二段中的Psychologist Susan Levine.found children who play with puzzles between ages 2 and 4 later develop better spatial skills 以及第三段内容可知,孩子们通过玩智力游戏可以培养空间技能。故选B。(2).考查细节理解。根据第二段最后一句Puzzle play was found to be a significant predictor of cognition(认知)after controlling for differen

    63、ces in parents income, education and the amount of parent talk, Levine said可知,Levine在设计实验时,考虑到了父母的收入、教育以及谈话量。故选C。(3).考查细节理解。根据倒数第二段最后一句However, boys tended to play with more complex puzzles than girls, and the parents of boys provided more spatial language and were more active during puzzle play tha

    64、n the parents of girls可知,男孩们较女孩们而言,倾向于玩更复杂的智力游戏。故选D。(4).考查主旨大意。阅读全文内容尤其是最后一段The findings were published in the journal Developmental Science可知,该篇文章主要介绍的是一项科学研究。故选B。2.答案:BDCA解析:(1).考查推理判断。根据第一段中的they are finding examples of human evolution in just the past few thousand years可以推断,作者举例主要是为了告诉读者人类进化的新知识

    65、,故选B。(2).考查细节理解。根据第二段中的They have traditionally lived on houseboats; in recent times, theyve also built houses on stilts(支柱)in coastal waters可知,巴瑶族人主要居住在沿海地区,故D项正确。(3).考查细节理解。根据第三段中的We were so amazed that they could stay underwater much longer than us local islanders可知,年轻的Jubilado对巴瑶族人惊讶不已的地方在于他们可以在水

    66、下待很长的时间,故选C。(4).考查标题判断。本文是一篇研究报道,根据第二段的研究结果a team of researchers reported a new kind of adaplation-not to air or to food, but to the ocean可知,本文主要讲述了巴瑶族人为了更好地适应海上的生活,身体结构发生了变化,所以A项适合作本文的标题。3.答案:(1)-(4)ADAC解析:(1).考查细节理解。根据文章第一段的Researchers from Brigham Young University discovered that fathers are in a

    67、 unique position to help their adolescent children learn persistence可推断,该研究关注父亲在教育子女坚持方面的独特作用和地位。故答案为A项。(2).考查推理判断。根据文章第四段的Authoritative parenting. Rather, an authoritative parenting style includes some of the following characteristics: children feel warmth and love from their father; responsibility

    68、 and the reasons behind rules are stressed可推断,真正的权威式父亲不是独裁式的,而是给孩子讲规则、讲理由的。此处特别要注意文章中的the reasons behind rules are stressed与D项属于同义替换。所以答案为D项。(3).考查推理判断。根据文章最后一段的that single parents still may play a role in teaching the benefits of persistence, which is an avenue of future research可知,未来的研究将会更多关注到单亲父母

    69、在教导坚持的益处方面的作用。因此选A项。(4).考查标题判断。根据文章第一段的Researchers from Brigham Young University discovered that fathers are in a unique position to help their adolescent children learn persistence可知,本文主要围绕父亲的家教作用来展开,提出父亲对孩子坚持的品质的培养有特别的影响。故C项能够很好地概括全文。 4.答案:(1)-(4)ABDA解析:(1).考查细节理解。根据第三段的内容以及第四段第一句Suspecting the gu

    70、inea fowl might have a social structure, Dr. Farine and his colleagues began a thorough study of their society可知, 鹫珠鸡独特的行为表现使Dr. Farine觉得它们可能有社会结构,所以他和他的同事开展了这项研究,故选A。(2).考查段落大意。根据第四段的内容可知,Dr. Farine及其团队在一年内每天观察441只鹫珠鸡,并用彩带把它们区分开,还给其中58只身上装了定位设备,每天24小时观察它们的去向,由此可知,本段主要讲述了Dr. Farine及其团队所使用的研究方法,故B项正确

    71、。(3).考查推理判断。通读全文并根据最后一段中的Having a multilevel structure may not require having a large brain可推知,即使大脑很小的物种,也可能拥有多层次的社会结构,故选D。(4).考查写作目的。本文第一段通过鹫珠鸡的行为表现引人话题,第二段介绍了研究发现,第三、四段讲述了开始研究的原因及研究方法,后四段分析了研究发现。由此可知,本文主要介绍了一项关于鹫珠鸡的研究的发现, 故A项正确。 5.答案:1.C; 2.A; 3.B; 4.D解析:1.细节理解题。根据第二段第三、第四句话可知,如果牧羊人在公共场合放牧,那么每晚睡觉前

    72、都要清点羊群数量来确保所有的羊都在。故选C。2.推理判断题。根据第三段最后一句“ A chapter in Disciplina Clerical suggests that counting sheep has already been part of certain cultures for centuries.”可知,睡觉时数羊这一现象已经存在几个世纪之久,已经成为特定文化的一部分。故选A。3.推理判断题。根据第四段Hilary Thompson说的话“ Involving the brain”及 “Unfortunately, counting sheep isnt one of th

    73、ese helpful tasks”可知脑中想一些轻松、重复的事物有助于睡眠,但是数羊不在其中。由此可知,HUary Thompson认为睡前数羊几乎没有什么作用。故选B。4.细节理解题。根据最后一段Elizabeth Trattner所说的话,呼吸可以让身体放松,同时减缓压力和焦虑,可知,Elzabeth Trattner认为使用一些呼吸技巧来促进睡眠是最佳的方法。 故选D。6.答案:1.D; 2.A; 3.C; 4.D解析:1.根据第二段中 previously photographed by Curiosity可知,Curiosity rover 是火星探测器。2.根据第四段中的the

    74、position of the cracks, closer to the center of the ancient lake rather than alongside it可知答案。3.根据最后一段中because the planet has less gravity and a thinner atmosphere than Earth可知,地球的大气层比火星的厚。4.根据首段中的A study confirmed that the cracks found on Marss surface last year by the Curiosity rover are evidence

    75、of ancient lakes that likely dried up about 3.5 billion years ago.以及下文对该裂缝的分析可知,这篇文章是关于火星裂缝的。7.答案:(1)-(4)DACC解析:(1).考查段落大意。根据第一段第二句Recent studies have found positive effects及本段中的greener areas of the city experienced less crime和employees were shown to be 15% more productive when their workplaces were

    76、 decorated with houseplants可知,D选项Benefits from green plants能概括本段内容。(2).考查细节理解。根据第二段第二句中的These include plants that have sensors printed onto their leaves to show when theyre short of water可知,A选项正确。根据该句后半部分a plant that can detect harmful chemicals in groundwater可知,干扰项D选项错误。(3).考查推理判断。根据最后一段的内容尤其是最后一句Glowing plants could reduce this distance and therefore help save energy可推知,在未来发光的植物可能有助于减少能源消耗。(4).考查标题判断。文章第一段点明植物的积极作用;第二段是有关植物的其他方面的功能的研究;第三段说明最新的研究表明植物可以发光;第四段是有关将来要开发的一种用在植物叶子上的技术及研究植物发光是否可以打开和关上;第五段表述能量在传输中损失很多,或许发光植物可以解决这一问题。故C选项(发光的植物能代替灯吗?)最能凸显本文主题。- 13 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020年高考英语真题模拟试题专项汇编(6)阅读理解-科教科普类 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400749.html
    相关资源 更多
  • (初升高衔接)初中物理知识超详归纳总结.pdf(初升高衔接)初中物理知识超详归纳总结.pdf
  • (中考冲刺)初中物理知识点全解.pdf(中考冲刺)初中物理知识点全解.pdf
  • "2020雷霆行动"主题观影活动之观后感.pdf"2020雷霆行动"主题观影活动之观后感.pdf
  • 黑龙江省龙东地区2022年中考道德与法治真题试卷(附答案).pdf黑龙江省龙东地区2022年中考道德与法治真题试卷(附答案).pdf
  • 高考英语高频单词.pdf高考英语高频单词.pdf
  • 高考英语课本回归早读晚练34.doc高考英语课本回归早读晚练34.doc
  • 高考英语课本回归早读晚练3.doc高考英语课本回归早读晚练3.doc
  • 高考英语课本回归早读晚练1.doc高考英语课本回归早读晚练1.doc
  • 高考英语读后续写素材 练习汇总.docx高考英语读后续写素材 练习汇总.docx
  • 高考英语读后续写之74句高分例句.docx高考英语读后续写之74句高分例句.docx
  • 高考英语读后续写10个场景高级词汇短语素材.docx高考英语读后续写10个场景高级词汇短语素材.docx
  • 高考英语语法复习时态知识讲解.doc高考英语语法复习时态知识讲解.doc
  • 高考英语词汇3500词精校版-顺序版.doc高考英语词汇3500词精校版-顺序版.doc
  • 高考英语词汇3.doc高考英语词汇3.doc
  • 高考英语考试词性转换清单.docx高考英语考试词性转换清单.docx
  • 高考英语考前冲刺:书面表达句子翻译词组短语必备 WORD版.doc高考英语考前冲刺:书面表达句子翻译词组短语必备 WORD版.doc
  • 高考英语第一轮复习词组(37页).doc高考英语第一轮复习词组(37页).doc
  • 高考英语研讨会讲义—高考完形填空常考词义引申归纳.doc高考英语研讨会讲义—高考完形填空常考词义引申归纳.doc
  • 高考英语短语部分以介词为首字重点整理.docx高考英语短语部分以介词为首字重点整理.docx
  • 高考英语短语大全全国通用.doc高考英语短语大全全国通用.doc
  • 高考英语短文记忆3500单词 新的耕种方式素材.doc高考英语短文记忆3500单词 新的耕种方式素材.doc
  • 高考英语短文记忆3500单词 抽象艺术素材.doc高考英语短文记忆3500单词 抽象艺术素材.doc
  • 高考英语知识点大集结:英语语法记忆顺口熘.doc高考英语知识点大集结:英语语法记忆顺口熘.doc
  • 高考英语总复习:综合技能测试MODULES 4~6(外研版必修1) WORD版含答案.doc高考英语总复习:综合技能测试MODULES 4~6(外研版必修1) WORD版含答案.doc
  • 高考英语总复习:综合技能测试MODULES 1~6(外研版选修7) WORD版含答案.doc高考英语总复习:综合技能测试MODULES 1~6(外研版选修7) WORD版含答案.doc
  • 高考英语总复习同步练习:课后强化作业34(外研版选修6) WORD版含答案.doc高考英语总复习同步练习:课后强化作业34(外研版选修6) WORD版含答案.doc
  • 高考英语总复习同步练习:课后强化作业31(外研版选修6) WORD版含答案.doc高考英语总复习同步练习:课后强化作业31(外研版选修6) WORD版含答案.doc
  • 高考英语总复习同步练习:课后强化作业14(外研版必修3) WORD版含答案.doc高考英语总复习同步练习:课后强化作业14(外研版必修3) WORD版含答案.doc
  • 高考英语总复习动词不定式语法专项练习题.doc高考英语总复习动词不定式语法专项练习题.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1