2020-2021学年新高中英语外研版选择性必修第一册课后练习:UNIT 6 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新高中英语外研版选择性必修第一册课后练习:UNIT 6SECTION ASTARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析 2020 2021
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 6Nurturing natureSection AStarting out & Understanding ideas课后篇巩固提升基础训练.单词拼写1.As he swims,his body temperature s drops,which in turn causes his muscle control to drop,slowing him down.答案steadily2.Although the coral looks hard,it is very d.答案delicate3.China has s culture with a l
2、ong history.答案splendid4.Its a (悠闲的) season-long tour of a continent-wide buffet line.答案leisurely5.Their cancers are not so clearly tied to r exposure.答案radiation6.The traditional philosophy is a kind of (镜式)philosophy characterized by “fundamentalism”.答案mirror-like7.She kept telling me how things we
3、re different in Puerto Rico,to always put on sunscreen,not to w away from my grandmother,and other warnings.答案wander8.The fancy natural s and life there,along with the authors romantic and intensive emotions will inspire you to explore the mysterious land.答案scenery.短语填空catch ones eye;be about to do;
4、thanks to;work on;overcome the challenges of;above sea level;reach out;bring.to life;be located at;at ones leisure1.If I choose to other projects in my own time,then I say that is my business.答案work on2.These old men and women usually go to dance.答案at their leisure3.She had some doubts about what sh
5、e.答案was about to do4.If we keep that spirit alive,then I know that we will our time.答案overcome the challenges of5.The moment a tourist enters the forest,one amazing view after another will.答案catch his eye6.The Museum the edge of the airfield.In general,exhibits are in good condition.答案is located at7
6、.The Qinghai-Tibet Plateau is the worlds highest plateau,averaging over 4,000 metres and covering an area of 200,000 square kilometres.答案above sea level8.Let us our hands to catch a falling leaf and write our words on it.答案reach out9.His aim,in which he succeeds proudly,is to the culture of the time
7、.答案bring;to life 10.Mankind are probably more aware of these problems worldwide than ever before advances in technology and communication.答案thanks to.完成句子1.既然我有健康保险,我就能要求返还医疗费用。Since I have health insurance,I was able to my medical expenses.答案claim for2.一条蜿蜒曲折的河流(河)蜿蜒流入大海。A wandering river .答案winds
8、its way to the sea3.考试前的晚上,恐惧和绝望让我内心无比惊慌。The night before the test I fear and anxiety.答案was overcome by4.我们将努力赶上世界先进水平。Well do our best to the advanced world levels.答案catch up with5.主席与到会的每一个人握手。The chairman shook hands with everyone . 答案present at the meeting6.机遇到处有,但靠你去抓。There are chances everywhe
9、re,but you must them.答案reach out for能力提升.阅读理解ASoon enough,we will lose some of the most amazing sites on Earth!The Great Barrier ReefRising air temperatures will cause sea temperatures to rise as well.All life supported by the oceans will be affected with this shock to their ecosystem.Corals are som
10、e of the most vulnerable marine animals and we are already watching whole reefs disappear.The Great Barrier Reef in Australia is no exception and will continue to shrink as the temperatures rise!These reefs are some of the best in the world for diving,but they will soon disappear!VeniceSprawling acr
11、oss(横跨)hundreds of small islands in Northeast Italy,Venice is at extreme risk of sinking into the Adriatic Sea.Rising sea levels are in fact a serious threat to many coastal cities located at sea level.Lucky for us,however,Venice is developing a series of sea walls to protect the city in times of hi
12、gh tide.Glacier(冰川)National ParkGlacier National Park was once covered by over 150 glaciers,but by 2005 it only had about 27!Located in Montana,Canada,this park is over a million acres and has a huge plant and wildlife population.As temperatures rise,the glaciers and ice melt,which will upset the ec
13、osystems sustaining over a thousand plant species and hundreds of animals.The AmazonThe cause behind the disappearance of these fantastic places ultimately comes down to humans.Our expansion usually requires cutting down forests for land,fuel and materials,but rarely considers the consequences.These
14、 forests are sources of food and medicine for just about everyone on the planet!What will happen if we lose these valuable places and beautiful destinations?【语篇解读】本文属于环保类阅读,作者向我们介绍了如今全球变暖所引发的一些问题:我们将失去一些地球上最令人惊奇的地方!1.According to the text,what is causing the corals death?A.Rising sea levels.B.Rising
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-419700.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
