2019年初中英语人教版八年级上册Unit 7 单元检测.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019年初中英语人教版八年级上册Unit 单元检测 2019 年初 英语 人教版八 年级 上册 Unit 单元 检测
- 资源描述:
-
1、初中英语人教版八年级上册单元检测Unit 7单元检测满分:100 分,限时:60 分钟.单项选择(每小题 1 分,共 15 分)1. The Internet makes it for us to send information to each other in a few seconds(秒). A.possibleB.necessaryC.impossibleD.important1.答案 A 考查形容词辨析。句意:互联网让我们在很短时间内相互传输信息变为可能。possible 的意思是“可能的”。故 选 A。2.How many birds can you see in the tre
2、es?I can see birds in the trees. A.hundreds ofB.five hundredsC.hundred ofD.five hundreds of2.答案 A 句意:你能看到树上有几只鸟?我能看到数百只鸟在树上。hundred 表示概数时,后面要加-s,并与 of连用,hundreds of.“数以百计的”,故选 A。3. I think there will be cars in the future and people will use subways , so the environment will be polluted.A.fewer;more
3、;lessB.less;more;fewerC.more;fewer;lessD.few;more;less3.答案 A 句意:我认为将来会有更少的汽车,而且人们将更多使用地铁,因此环境将受到更少的污染。根据语境可知选A。4.Lets go shopping tomorrow.There a meeting tomorrow. Im afraid I cant go with you. A.isB.will beC.will haveD.have4.答案 B 考查 there be 句型的用法。根据句子的时间状语“tomorrow”可知,用一般将来时。故选 B。5.Do you want to
4、 be astronaut when you grow up, Michael?No, I want to be computer programmer. A.a;aB.an;aC.an;the5.答案 B 考查冠词的用法。句意:Michael,你长大后想当一名宇航员吗?不想,我想当一名计算机程序员。根据 句意可知,两个名词都是泛指,故用不定冠词,astronaut 是以元音音素开头的单词,故用 an,computer 是以辅音音素开头的单词,故用 a。6. Today there are already robots in factories and restaurants. A.work
5、B.to workC.workingD.worked6.答案 C 考查 there be 句型中的非谓语动词的用法。句意:如今已经有机器人在工厂和饭店工作。“therebe+sb./sth.+doing”表示“有某人/某物正在做”,故选 C。7. Maybe kids go to school in the future. They will study at home on computers. A.doB.dont C.willD.wont7.答案 D 句意:有可能孩子们将来不再去学校上学。他们将在家里在电脑上学习。由 in the future 可知用一般将来时,通过后一句中的“stud
6、y at home”可知,前一句是否定句。故选 D。8. I felt when I heard the news. A.boring;bored B.bored;boring C.boring;boring8.答案 B 考查形容词辨析。句意:当我听到这无聊的消息时,我感到很无聊。bored 表示人的主观感受,boring 表示事物 本身的性质。故选 B。9.They all Laura about building a museum here.A.waited forB.handed inC.agreed withD.knocked at9.答案 C 考查动词短语辨析。句意:他们都同意 La
7、ura 在这里建一个博物馆的建议。wait for 等候;hand in 上交;agree with 同意;knock at 敲。根据句意可知应选 C。10.Summer holiday is coming. What are you going to do?Im not sure. Maybe I to the beach. A.goB.wentC.will goD.have gone10.答案 C 考查动词的时态。句意:暑假就要到了,你打算干什么?我不确定,可能我要去海滩。由问句可知问 暑假要干什么,应该用一般将来时,故选 C。11.We can see many stars in the
8、 . It will be a sunny day tomorrow. A.earth B.river C.skyD.hole11.答案 C 根据 many stars“许多星星”可知它们应该是在天空中的,故 C 项符合题意。12.In this test,were asked to write a passage of about . A.80-wordsB.80-wordC.80 wordsD.80 words12.答案 C 句意:在这次考试中我们被要求写一篇 80 词左右的文章。80-word 为“数词+名词单数”构成的复合形容词,作 定语修饰名词,不能单独使用,因此答案为 C。13.I
9、 hope there less pressure on us today.If so,we enjoy a more pleasant life. A.is;canB.will be;canC.will be;should D.is;should13.答案 B 句意:我希望现在我们的压力会小一些。要是这样,我们就能享受更愉快的生活。第一句为含宾语 从句的主从复合句,根据语境可知从句用一般将来时;由句意可知第二句空格处意为“能够”,故用情态动词 can。14.Lets play a part the room.That sounds great! A.clean B.cleaningC.to
10、cleanD.in cleaning14.答案 D play a part in doing sth.意为“参与做某事”,故选 D。15.I got a message saying my phone number won a prize worth $3,000.Too good to be true. Dont it. A.doB.holdC.make D.believe15.答案 D do 做;hold 抓住;make 制作;believe 相信。句意:我收到一条短信说我的电话号码获得了价值三千美元的奖品。太好就不真实了。不要相信。根据句意可知应选 D。.完形填空(每小题 1 分,共 1
11、0 分)Life in the year 3044 is very different 16 life in the 21st century.We still do many of the things you do,but we do them 17 .For example,we now have e-friends to help us and keep us company.An e-friend is a machine that looks just 18 a human being.It can walk and talk and can do almost 19 we hum
12、an beings can do.My e-friend is like me a lot and we have 20 fun together.It helps me 21 my homework and we often go swimming.It is programmed to take care of me if anything 22 ,so I always feel safe when we are together.It can also send me messages,just like old-fashioned e-mails,and Ican download
13、information from its memory.Its great 23 an e-friendI am never lonely and I always have someone totalk 24 .I would like to tell you more about life in the year 3044.Maybe 25 I will be able to travel back and visit you.16.A.of B.from17.A.differentC.inD.withB.differenceC.differentlyD.differential18.A.
14、like B.forC.atD.up19.A.somethingB.anythingC.nothingD.everything20.A.manyB.a number ofC.a lot of21.A.withD.the number ofB.atC.onD.in22.A.will happen B.happensC.happenedD.is going to happen23.A.haveB.havingC.to haveD.has24.A.in B.aboutC.withD.at25.A.one dayB.in one dayC.after one dayD.with one day答案16
15、.B 短语 be different from 意为“与不同”,是固定搭配。17.C 此处需要的是副词修饰前面的动词 do,故 C 正确。18.A 短语 look like 意为“看起来像”,是固定搭配。19.D 句意:它可以走路、交谈,并且可以做我们人类能做的几乎所有的事情。故选 D。20.C 短语 have a lot of fun 意为“有许多的快乐”,其中 fun 为不可数名词,可用 a lot of 来修饰。21.A help sb.with sth.意为“帮助某人做某事”。22.B 根据上下文可知用一般现在时。23.C 句型“It is+adj.(+for sb.)+to do s
16、th.”表示“做某事(对某人来说)”。24.C talk with sb.意为“跟某人交谈”。25.A one day 意为“(将来)有一天”,前面不加任何介词。.阅读理解(每小题 2 分,共 20 分)AWhat will the schoolbag be like in the future?Do you go on carrying your bag to school now?I think nobody wants one shoulder to be lower than the other.In India,most of us would look on the reducti
17、on of textbooks as a way out.But in a country like America,there are always more options(选择).A company called Go Reader has created a “schoolbag” which is the size of a laptop,weighing about 2.5 kg.“The schoolbag has a color screen and can hold all the textbooks that a student may need,” saysa repor
18、t in “The Asian Age” newspaper.The company plans to work closely with the publishers of textbooks so that these books can be supplied on the Internet.What all the students will have to do is to download their textbooks.Making notes and highlighting important parts of a lesson can be done just as gen
19、erations of students have done on their textbooks.26.The new “schoolbag” looks like .A.a TV setB.a big computerC.a laptopD.a box27.Whats the meaning of the underlined word in Paragraph 2? A.卸载 B.下载C.向下 D.下降28.How many books can the “schoolbag” hold? A.Some main books.B.Many new books.C.All the textb
20、ooks that a student may need. D.All the notebooks that a student may need.29.Which of the following is WRONG? A.Many people dont like bulky bags. B.American students may have more options.C.The new “schoolbag” weighs about 2.5 kg.D.The “schoolbag” has a black screen.30.What will the students have to
21、 do when they use the schoolbags? A.The students should use them at home.B.All the students may use them without making notes. C.The students will not download their textbooks. D.They have to download their textbooks.答案26.C 根据短文第一段的“A company called Go Reader has created a schoolbag which is the siz
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
