分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 10

类型2020-2021学年新教材高中英语 Unit 1 Cultural Heritage过关检测课后习题(含解析)新人教版必修第二册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:579481
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:10
  • 大小:85.79KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年新教材高中英语 Unit Cultural Heritage过关检测课后习题含解析新人教版必修第二册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 Heritage 过关 检测
    资源描述:

    1、第一单元过关检测(时间:90分钟满分:120分)第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AThe city of Angkor was the capital of the Khmer Empire from the 9th to the 15th centuries.It was founded on political and religious ideas adapted from India,and the temples of Angkor were intended as a

    2、 place of worship(敬拜) for the king.Angkor Wat was built by King Suryavarman in the 12th century as a vast funerary(丧葬的) temple that would hold his remains,suggesting his permanent identity with Vishnu.During its six centuries as capital,Angkor went through many changes in architectural styles and in

    3、 religion.The city of Angkor changed its god from the Hindu god Shiva to the Hindu god Vishnu,and finally to the Mahayana Buddhist goddess Avalokitesvara.By the late 13th century,the once uncontrolled pace of Angkors architectural pursuits(追求) had begun to die down,and a more limited type of religio

    4、n was on the rise under the growing influence of Theravada Buddhism.At the same time,Angkor and the Khmer Empire were increasingly threatened and attacked by invading armies.By the 16th century,the golden age of Angkor was over and many of the great temples began to gradually disappear into the jung

    5、le.From the 15th to 19th centuries,Theravada Buddhist monks cared for Angkor Wat,and it is thanks to them that the temple remains mostly safe and sound.Angkor Wat is the best preserved example of Khmer architecture in Cambodia and is so grand in design that some rank it among the Seven Wonders of th

    6、e World.It appears on the Cambodian national flag,a very rare example of a flag including an image of a building.1.Angkor Wat was first built to .A.worship the godsB.act as a pilgrimage siteC.serve as the royal palaceD.hold the remains of a king答案D解析细节理解题。根据第二段可知,吴哥窟最初是为了保存国王的遗体而修建的。2.Vishnu was the

    7、 name of .A.an Indian godB.a temple in CambodiaC.a king of the Khmer EmpireD.a monk in ancient Cambodia答案A解析细节理解题。根据第三段最后一句可知,Vishnu(毗湿奴)是一个印度神的名字。3.What can we infer from the last paragraph?A.Angkor Wat is widely accepted as one of the Seven Wonders of the World.B.Theravada Buddhist monks had fough

    8、t against the outside invaders.C.Angkor Wat has become a symbol of Cambodia.D.Angkor Wat is not so important as it used to be.答案C解析推理判断题。根据文章最后一句可知,吴哥窟的形象出现在了柬埔寨的国旗上,可见它已经成了柬埔寨的象征。4.What does the passage mainly tell us?A.The history of Angkor Wat.B.The protection of Angkor Wat.C.The importance of An

    9、gkor Wat.D.The position of Angkor Wat in Cambodian history.答案A解析主旨大意题。综合全文可知,本文主要介绍了柬埔寨吴哥窟的历史。BIf you think about World Heritage Sites,you probably think of places connected with ancient art and culture,historical buildings and monuments.And of course,many of these are on the World Heritage List (WH

    10、L)(世界遗产名录).But the WHL contains a lot of sites that are not so obvious.Lets look at a few of them.RobbenIslandinSouthAfricaThis island was used through the centuries as a prison,a hospital and a military base.But its probably most famous as a maximum-security prison for political prisoners in the tw

    11、entieth century.Nelson Mandela was one of its most famous residents.The WHL says it represents “the victory of democracy(民主) and freedom over oppression and racism(种族主义)”.BordersofFranceandSpainThis is an area of great natural beauty and the mountains have many interesting geological formations.But

    12、it is also an area of small farms.People there still use a type of agriculture that used to be common in mountainous areas of Europe but has almost completely disappeared in modern times.ThecityofBrasilia,BrazilBrasilia is a capital city that was created from nothing in 1956.The WHL calls it “a land

    13、mark in the history of town planning”.The different areas of the city and the buildings themselves were all designed at the same time carefully.Every part of the city shows the ideas of the planner and architect(建筑师).SimienNationalPark,EthiopiaSimien National Park was one of the first sites to be li

    14、sted in 1978.It is one of the highest mountain areas in Africa,and the WHL calls it “one of the most spectacular landscapes in the world”.It is also important for its wildlife.The population of some rare animals is getting smaller and smaller.5.The passage mainly talks about .A.the remains of ancien

    15、t cultures on the WHLB.the household heritage sites on the WHLC.some of the not so obvious sites on the WHLD.places of artistic or cultural importance答案C解析主旨大意题。由第一段的“ButtheWHLcontainsalotofsitesthatarenotsoobvious.”这一信息可知,C项正确。6.The WHL has listed Borders of France and Spain probably because .A.it

    16、shows us past European society through the type of agricultureB.this is an area of great natural beautyC.the mountains there have many interesting geological formationsD.people there still use a type of agriculture that is common in Europe in modern times答案A解析推理判断题。由第三段的“Butitisalsoanareaofsmallfarm

    17、s.PeopletherestilluseatypeofagriculturethatusedtobecommoninmountainousareasofEuropebuthasalmostcompletelydisappearedinmoderntimes.”这一信息可知,A项正确。7.Which of the following sites was listed on the WHL for its political symbol?A.Simien National Park,Ethiopia.B.The city of Brasilia,Brazil.C.Borders of Fran

    18、ce and Spain.D.Robben Island in South Africa.答案D解析细节理解题。由第二段的“Butitsprobablymostfamousasamaximum-securityprisonforpoliticalprisonersinthetwentiethcentury.”这一信息可知,D项正确。8.Which of the following sites was listed on the WHL for the wonderful plan of buildings?A.Robben Island in South Africa.B.The city o

    19、f Brasilia,Brazil.C.Borders of France and Spain.D.Simien National Park,Ethiopia.答案B解析细节理解题。由倒数第二段的“TheWHLcallsitalandmarkinthehistoryoftownplanning.Thedifferentareasofthecityandthebuildingsthemselveswerealldesignedatthesametimecarefully.”这一信息可知,B项正确。CScientists recently discovered that pictures on c

    20、ave walls at Creswell Crags are the oldest known in Great Britain.But they didnt find out in the usual way.Archaeologists often date cave art with a process called radiocarbon dating.The technique can measure the age of carbon found in charcoal(木炭) drawings or painted pictures.Carbon is an element(成

    21、分) found in many things,including charcoal and even people.But in this case,there was no paint or charcoal to test.People carved the pictures of animals and figures into the rock using stone tools.The scientists had an “aha!” moment when they noticed small rocks stuck to the top of the drawings.The

    22、small rocks must have formed after the drawings were made.“It is rare to be able to scientifically date rock art.”said Alistair Pike,an archaeological scientist at Britains University of Bristol.“We were very fortunate that some of the engravings(雕刻) were covered by stalagmites(石笋).”When a test prov

    23、ed that the stalagmites formed 12,800 years ago,the scientists knew the art underneath them had to be at least that old.And some of the animals shown,like the European bison,are now extinctanother tip-off(征兆) that the art is quite old.The artists came to Creswell Crags.This place is one of the farth

    24、est points north reached by our ancient ancestors during the Ice Age.At that time,much of the North Sea was dry,so people could move about more easily.Some tools and bones found there are 13,000 to 15,000 years old.They show that the travelers hunted horses,reindeer,and arctic hares.Their artwork is

    25、 similar to art in France and Germany.It tells scientists that the Creswell Crags artists must have had a close connection to peoples several thousand kilometers awayanother important evidence of understanding how humans spread out across the world.9.The underlined word “Archaeologists” in Paragraph

    26、 2 refers to people .A.who study things left behind by people in the pastB.who have rich experience in paintingC.who are interested in wild animalsD.who are good at using stone tools答案A解析词义猜测题。根据第二段的内容可以看出,archaeologists意为“考古学家”。10.Why do scientists say the art is quite old?A.The art was carved into

    27、 stone with stone tools.B.Most animals carved in the stone are extinct.C.The cave is one of the farthest points in the world.D.Some pictures were covered by stalagmites more than 10,000 years old.答案D解析细节理解题。根据倒数第三段可知答案。11.By studying the cave art,scientists could learn about .A.how ancient people cr

    28、ossed the North SeaB.why some of the animals have died outC.how humans spread out across the worldD.what ancient people had for food at that time答案C解析细节理解题。根据最后一段最后一句“.anotherimportantevidenceofunderstandinghowhumansspreadoutacrosstheworld.”可知答案。12.Which of the following can be the best title for th

    29、e text?A.Cave Art about Animals Is Most BeautifulB.Cave Art Is Found in an Unusual WayC.Cave Art Turns out to Be Britains OldestD.Cave Art Has a Great Influence on Britain答案C解析标题归纳题。本文主要介绍英国克瑞斯威尔峭壁的洞窟艺术为什么是英国最古老的艺术,后半部分给出了证据。DThe capital of Switzerland,Bern,is a beautiful city.It was founded in 1191

    30、 and has a lot of attractions and historic sites as well as an active cultural life.It is here that Albert Einstein once worked.The city of Bern was built with local sandstone in Gothic style(哥特式) with more arcades(拱廊) than any other city in Europe.It is one of the most attractive old towns in Europ

    31、e,and is famous for its great sandstone buildings,historical towers and eleven famous fountains.Over the centuries,the city has been protected very well,and in 1983 the UNESCO(联合国教科文组织) claimed Bern a World Heritage Site.One house after the other and shop after shop,rows of shops are connected by lo

    32、ng sandstone arcades.Rain or shine,it is a pleasure to walk along one of the longest shopping streets.Bern has Switzerlands tallest Gothic cathedral(大教堂).The Mnster-Terrasse,a square in front of the cathedral,has been a famous meeting place for centuries.The wonderful Clock Tower has puppets(木偶) tha

    33、t come out before the hour and perform a little short play.The Centre Paul Klee shows the largest collection in the world of one of the worlds greatest 20th century artists.The Swiss Alpine Museum displays a history of the Swiss Alps.Berns shining green river,Aare,winds its way alongside the old tow

    34、n and is lined with a number of scenic spots.Only a few minutes walk from the station will take you to its tree-lined banks surrounded by nature.The Aare attracts people of all ages,especially in summer when the clean water invites you to jump into the river.It is during this time that many of the p

    35、eople in Bern enjoy swimming.13.According to the passage,which of the following does Bern NOT have?A.A long history.B.Tower Bridge.C.Puppet performances.D.Historic sites.答案B解析细节理解题。根据第一段中的“ThecapitalofSwitzerland,Bern,isabeautifulcity.Itwasfoundedin1191andhasalotofattractionsandhistoricsitesaswellas

    36、anactiveculturallife.”和最后一段中的“ThewonderfulClockTowerhaspuppetsthatcomeoutbeforethehourandperformalittleshortplay.”可知Switzerland有longhistory,puppetperformances和historicsites,而没有提到TowerBridge,故答案为B项.14.Youmayfindthepassageona.A.citymagazineB.travelposterC.schoolnewsletterD.companynoticeboard答案A解析推理判断题

    37、。根据本文介绍了瑞士首都伯尔尼城始建于12世纪末,至18世纪建成我们看见的规模,至今已有800多年的历史,一直是瑞士的政治和文化中心。可以推知文章出自城市杂志。15.The UNESCO claimed Bern as a World Heritage Site because .A.it has the tallest Gothic cathedral of SwitzerlandB.the attractions are well protectedC.people living there have an active country lifeD.it is the place that

    38、 Albert Einstein once worked in答案B解析细节理解题。根据第二段中的“Overthecenturies,thecityhasbeenprotectedverywell,andin1983theUNESCOclaimedBernaWorldHeritageSite.”可知,伯尔尼被列为世界文化遗产是因为这座城市保护得完善。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Sites of cultural heritage(遗产) often carry a large degree of v

    39、alue.Famous World Heritage Sites like the Pyramids of Giza or the Forbidden City in Beijing are truly impressive.16 And they also show what the human mind and human culture are capable(有能力的) of.However,cultural relics(遗迹) are more than just valuable in artthey tell a story of human history.Everythin

    40、g that makes up our society (our values,our language,our traditions,our way of life,etc.) comes from our ancestors.17 This is extremely valuable because it provides us with a way to understand different cultures around the world and how they join each other.It offers chances for us to learn from the

    41、 past and develop a better future.18 Some relics were stolen from museums in Bagdad and the Iraq War caused great damage(破坏) to parts of the ancient city of Babylon.These acts are hugely harmful to the international society.19So it is important to set an international rule to be followed during a wa

    42、r in order to greatly reduce the harms to cultural relics.20 In order to better protect cultural relics,the law must be used in all situations even though in certain cases,a war can be won more easily by attacking common people.A.They are worth protecting.B.They are beautiful pieces of art.C.Recentl

    43、y there have been many terrible acts.D.Cultural heritage is important for many reasons.E.Cultural relics are the only means we have of connecting with our past.F.The harms do not only influence our present-day society,but all of our future.G.This is the case,for example,with the laws about attacking

    44、 common people in a war.答案1620 BECFG第二部分语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。Its a sad reality that many of us find ourselves just too busy to contribute to our communities.For a long time,I,too,believed it cost too much in time,money and 21 to make a

    45、real difference.But all that changed when I 22 my good-deed-a-day project.My daughter,Emily,was my primary 23.I wanted to show her we could do little things to help others,and be 24.The first week,I wasnt sure if I could 25 it.I surfed the Internet for ideas.One day,I 26 a blind man in the subway st

    46、ation.He 27 as he thanked me.Another day,I brought flowers from my garden to a 28 nursing home I could only hope I was arousing 29 in others.After just a few days 30 I found it easier than Id expected.I knew I was making a/an 31.Every evening at the dinner table,I 32 that days good deed to Emily.Emi

    47、ly began 33 what Id started.On a walk home from school,she 34 to a neighbours pot of geraniums(天竺葵),which had toppled(摇晃) in the wind,and set it right.“That was my good deed for the day!”she yelled.Another day,she helped me collect 35 from our neighbours for the food bank.We dropped off the food and

    48、,36 we drove away,Emily announced 37 that she wanted to work there one day.By the last week,I knew Id changed.At first,I hadnt been entirely 38 that I could do a good deed every day.Now it was practically second 39 I felt a greater responsibility to take action when I saw a need 40 looking the other

    49、 way.I felt as though Id awakened,somehow.21.A.energyB.spaceC.wisdomD.salary答案A解析依据上下文,作者长期以来也认为“tocontributetoourcommunities”要花费太多的时间、金钱和精力(energy)才会产生真正的影响。22.A.stoppedB.startedC.forgotD.remembered答案B解析依据上文,作者叙述自己先前的看法在开始(started)了日行一善的计划之后发生了改变。23.A.donationB.expectationC.celebrationD.inspiration

    50、答案D解析依据上下文,作者讲到自己日行一善的初衷是源于对子女的积极影响。“Iwantedtoshowherwecoulddolittlethingstohelpothers”,表明“影响女儿才是作者行善的原动力(primaryinspiration)”。24.A.luckyB.cleverC.happyD.merciful答案C解析依据上下文,作者让女儿知道通过帮助别人可以获得幸福。25.A.getB.manageC.putD.appreciate答案B解析依据上下文,作者开始自己日行一善的计划,第一周,自己不确定能否成功。manageit(做成某事)。26.A.watchedB.waited

    51、C.guidedD.ordered答案C解析依据上下文,作者由上网求助得到启发,开始帮助身边之所需。一天,领着(guided)一个盲人过地铁站。27.A.smiledB.sighedC.frownedD.jumped答案A解析依据上下文,作者在地铁站帮助盲人,对方微笑(smiled)以表示感谢。28.A.popularB.distantC.desertedD.local答案D解析依据上下文,作者叙述另一次行善活动,把自己园子里的花送给当地(local)的一家疗养院。文章开头“contributetoourcommunities”有暗示。29.A.interestB.mercyC.awarene

    52、ssD.praise答案C解析依据上下文,作者希望通过自己的行动唤起他人心中乐于助人的意识(awareness)。30.A.thoughB.besidesC.thereforeD.also答案A解析依据上文“Thefirstweek,IwasntsureifIcouldmanageit.”然而(though),几天之后,我发现比预料的要容易。though此处为副词,表转折。31.A.discoveryB.differenceC.mistakeD.fortune答案B解析依据上下文,作者开始疑虑日行一善是否能成功,通过几天的实践后发现,日行一善要比预料的容易得多。自己也知道自己正在产生影响(ma

    53、keadifference)。32.A.remindedB.pointedC.recalledD.described答案D解析作者晚上回家,把自己白天行善的事情描述(described)给女儿听。33.A.criticizingB.sharingC.laughingD.praising答案B解析依据上下文,作者言传身教,对女儿产生影响,女儿Emily开始参与(share)到日行一善的活动中来。share(in)sth“分摊或分享某事物;参与某事物”。34.A.marched overB.pulled overC.turned overD.fell over答案A解析依据上下文,女儿受到鼓舞开始

    54、善举行动,看到邻居家的花盆在风中摇摇欲坠,走上前去,伸手扶正。pullover“靠边停车”;turnover“掀翻;打翻”;fallover“摔跤;跌倒”。35.A.moneyB.vegetablesC.donationsD.clothes答案C解析依据上下文,女儿受大人影响,也开始做好事。这里帮助妈妈收集社区邻居的捐赠(donations)。36.A.beforeB.sinceC.untilD.as答案D解析依据上下文,母女俩一起做好事,此处表示在开车离开舍粥处时,用as“当时”。37.A.proudlyB.eagerlyC.anxiouslyD.causually答案A解析依据上下文,女儿

    55、自豪地说将来要在这里工作。女儿因为帮助人而内心感到幸福自豪。38.A.concernedB.convincedC.expectedD.persuaded答案B解析依据上下文,作者开始并不完全相信自己能日行一善。convinced“坚信;确信”。39.A.sceneB.languageC.natureD.skill答案C解析依据上下文,最后,日行一善成了作者的第二天性。nature“本性;天性”。40.A.by means ofB.in addition toC.as well asD.instead of答案D解析依据上下文,助人为乐已成为作者的天性。因此每每看到有需要帮助的时候,自己就感到有

    56、施以援手的责任,而不是听之任之。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。The town of Pengzhen,in the western suburb of Chengdu,is home to 41. is said to be the oldest teahouse in China.About 300 years old,the Guanyin Pavilion is located in a tiny community of Pengzhen,42. the local people proudly pre

    57、serve their tradition of drinking tea.“Even though teahouses can 43.(find) on every street corner,none are like this one.”said Qiang Li,the Pavilions manager.“The teahouse 44.(survive) centuries of Chinese history as well as the many fires that destroyed the rest of Pengzhen.”Mr Li continued,“It man

    58、ages to escape from the modern 45.(develop).Its a piece of the old China that is disappearing everywhere else.”Outside,the sun 46.(rise) over the rooftops of the teahouse.Back inside,the sunlight is pouring 47. holes in the roof.Old men sit in lonely silence,48.(stare) into the distance as if lost i

    59、n the puffs of steam from the teapot.This teahouse doesnt look like anything in the modern China.So much history in China has been knocked down 49.(complete),we dont get many opportunities 50.(experience) the past but here we can literally feel its like history has come back to life.答案41.what42.wher

    60、e43.be found44.has survived45.development46.is rising47.through48.staringpletely50.to experience第三部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修

    61、改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。To increase the aware of protecting the environment,last Saturday we,some volunteers,carried out environmental protection activity in the Civil Square.In the morning,we have gathered at the school gate at 7:00.Then we walked to the square,when we were divided into sev

    62、eral groups.Some collected the rubbishes on the square,some cleared the old posters off the walls,and another swept the ground.The duty of my group is to deliver environmental protection brochures and introduces the importance of environmental protection.Time passed quickly.It was getting late after we knew it and the square looked more beautifully.Tiring as I was,I was very happy because we did do something to protect the environment.答案To increase the

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年新教材高中英语 Unit 1 Cultural Heritage过关检测课后习题(含解析)新人教版必修第二册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-579481.html
    相关资源 更多
  • 人教版七年级下册生物4.7.3《拟定保护生态环境的计划》【教案】.docx人教版七年级下册生物4.7.3《拟定保护生态环境的计划》【教案】.docx
  • 人教版七年级下册期末课堂检测题 B卷练习题 word版本.docx人教版七年级下册期末课堂检测题 B卷练习题 word版本.docx
  • 人教版七年级下册期中考试专题--单项选择(无答案).docx人教版七年级下册期中考试专题--单项选择(无答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第十章单元检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第十章单元检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第六章实数检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第六章实数检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第六章《实数》单元测试(扫描版无答案).docx人教版七年级下册数学第六章《实数》单元测试(扫描版无答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第八章单元检测试卷(图片版).docx人教版七年级下册数学第八章单元检测试卷(图片版).docx
  • 人教版七年级下册数学第八章单元检测试卷(图片版).docx人教版七年级下册数学第八章单元检测试卷(图片版).docx
  • 人教版七年级下册数学第五章课后练习:5.2.2 平行线的判定.docx人教版七年级下册数学第五章课后练习:5.2.2 平行线的判定.docx
  • 人教版七年级下册数学第九章单元检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第九章单元检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第七章单元检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第七章单元检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第七章单元检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第七章单元检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.4 平移.docx人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.4 平移.docx
  • 人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.3.2 命题、定理、证明.docx人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.3.2 命题、定理、证明.docx
  • 人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.3.1 平行线的性质.docx人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.3.1 平行线的性质.docx
  • 人教版七年级下册数学期末复习--实数(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学期末复习--实数(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学教案:9.1.2不等式的性质.docx人教版七年级下册数学教案:9.1.2不等式的性质.docx
  • 人教版七年级下册数学教案9.3 一元一次不等式组.docx人教版七年级下册数学教案9.3 一元一次不等式组.docx
  • 人教版七年级下册数学教案8.3实际问题与二元一次方程组(第4课时).docx人教版七年级下册数学教案8.3实际问题与二元一次方程组(第4课时).docx
  • 人教版七年级下册数学教案 9.3一元一次不等式组和它的解法 (1).docx人教版七年级下册数学教案 9.3一元一次不等式组和它的解法 (1).docx
  • 人教版七年级下册数学学案10 (2)无答案.docx人教版七年级下册数学学案10 (2)无答案.docx
  • 人教版七年级下册数学学案10 (1)无答案.docx人教版七年级下册数学学案10 (1)无答案.docx
  • 人教版七年级下册数学 5.4平移 教案.docx人教版七年级下册数学 5.4平移 教案.docx
  • 人教版七年级下册平行线的判定教案.docx人教版七年级下册平行线的判定教案.docx
  • 人教版七年级下册小题之完形填空专项练习(无答案).docx人教版七年级下册小题之完形填空专项练习(无答案).docx
  • 人教版七年级下册小题之任务型阅读试题集锦及答案.docx人教版七年级下册小题之任务型阅读试题集锦及答案.docx
  • 人教版七年级下册地理教案:8.3《撒哈拉以南非洲》.docx人教版七年级下册地理教案:8.3《撒哈拉以南非洲》.docx
  • 人教版七年级下册地理教案:8.2《欧洲西部》.docx人教版七年级下册地理教案:8.2《欧洲西部》.docx
  • 人教版七年级下册地理教案:8.1《中东》.docx人教版七年级下册地理教案:8.1《中东》.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1