分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 5 WORKING THE LAND Section Ⅲ Using LanguageAssessing Your Progress .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:579773
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:52.07KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年新教材高中英语 UNIT WORKING THE LAND Section Using LanguageAssessing Your Progress 2020
    资源描述:

    1、UNIT 5 WORKING THE LANDSectionUsingLanguage,AssessingYourProgress&VideoTime课后训练提升一、单句语法填空1.They had no alternative but (admit) their mistakes.答案to admit2.I havent looked at the report in (deep) yet.答案depth3.The audience was almost (entire) female.答案entirely4.Do you know how much you spend on clothes

    2、 and (grocery) annually?答案groceries5.Some of these (bacterium) are actually good for you.答案bacteria6.We will discuss each of these items turn.答案in7.What would you do,instance,if you found a member of staff stealing?答案for8.There is still long way to go before China achieves modernisation.答案a9.There i

    3、s,addition,one further point to make.答案in10.It is important to introduce children to healthy (nutrition) foods from when they begin to eat solids.答案nutritious二、完成句子1.他父母双亡,结果让他成了孤儿。His parents died,an orphan.答案leaving him2.这种颜色跟我找的那种差远了。Its the colour Im looking for.答案nowhere near3.我除了接受该项提议之外,别无选择。

    4、I had no alternative the offer.答案but to accept4.请依次过来取你们的书。Please come up to collect your books.答案in turn5.农民们采取措施使他们的庄稼免受病害。The farmers take measures to their crops disease.答案keep;free from/of三、阅读理解(2019湖南张家界高一上学期期末)Organic food is very popular.It is also expensive.Some organic food costs twice as

    5、much as non-organic food.Some parents and pet owners pay up to 200 percent more for organic food while some people think organic food is a waste of money.There is one main difference between organic and non-organic food.Organic farming does not use agricultural chemicals,such as pesticides.This make

    6、s sure that the products are natural.Some people think “organic” means “locally grown”.At the beginning,this was true.Over time organic farming became more difficult.The demand for organic food grew larger than the supply.Small companies had to sell out to large companies.There werent enough organic

    7、 materials.This made it difficult for many organic companies to stay in business.Today,many large companies have an organic line of products.Is organic food more nutritious?This is part of the debate.Many farmers and consumers believe it is.They think agricultural chemicals cause health problems,suc

    8、h as cancer.Many health experts disagree.Few studies prove that organic food prevents health problems.Health experts worry more about bacteria.These can come into contact with organic and non-organic food.Doctors recommend washing produce very carefully.Most people agree that naturally grown food ta

    9、stes better.Is tastier food worth the extra money?This is a matter of opinion.Whether it is healthier or not may require more research.However,organic consumers argue it is better to be safe than sorry.1.What is probably the major concern of organic food consumers?A.Price.B.Safety.C.Freshness.D.Vari

    10、ety.答案B解析推理判断题。根据文章最后一段中“However,organicconsumersargueitisbettertobesafethansorry.”可知,有机食品消费者们认为安全总比后悔好,所以愿意为了安全花更多的钱。结合选项,故选B项。2.Whatisthedoctorssuggestion?A.Growyourownfood.B.Reducetheuseofpesticides.C.Makesurethefoodisclean.D.Buylargecompaniesproducts.答案C解析细节理解题。根据文章第四段中“Doctorsrecommendwashingpr

    11、oduceverycarefully.”可知,医生建议要非常细心地清洗农产品。故选C项。3.Whichofthefollowingdomostpeopleagreeonorganicfood?A.Ittastesbetter.B.Itiseasiertogrow.C.Itcontainsmorefat.D.Itismorenutritious.答案A解析细节理解题。根据文章最后一段中“Mostpeopleagreethatnaturallygrownfoodtastesbetter.”可知,大多数人同意自然生长的食物(即有机食品)味道更好。结合选项,故选A项。4.Wheredoesthiste

    12、xtprobablycomefrom?A.Ahealthmagazine.B.Amedicalreport.C.Achemistrypaper.D.Amenuofarestaurant.答案A解析推理判断题。文章主要介绍了有机食物的有关信息,并提到了人们对于其营养、价格等方面的不同意见,属于饮食、健康方面的文章。结合选项,故选A项。四、完形填空Everything speeds up with peoples lives.People often eat fast food 1nice meals cooked by their mother 2.They go to a restaurant

    13、,where the meal is 3cooked.They can take 4 from the shelf when they 5their dollar and in ten minutes eat it and 6their dinner.This is not good for 7.People move a great 8 from city to city,9 their jobs.Airplanes go 10between cities.Every twenty-five seconds planes are taking off from airports.When p

    14、eople move 11 the cities,they leave their old friends 12.They leave their old mother and father,theirchildren,and leave their 13.People become without roots,without a place 14they can really call “home”.This has very 15effects.One thing is that the old people often live so far from their children.16

    15、they become old,there is nobody to 17them.Brothers and sisters move far away from each other.They telephone each other.18become very scattered(分散的).Society does not have the 19ways any more,the ones which kept people 20together.Many people feel rather lonely today.1.A.withoutB.together withC.instead

    16、 ofD.as答案C解析快餐和妈妈在家做的香喷喷的饭菜只能取其一,所以选insteadof。togetherwith在句中指两种都吃;without在句中指快餐中不含妈妈做的饭菜;as是指“和一样”。都不合题意。2.A.at schoolB.at homeC.in the hotelD.in the restaurant答案B解析由首句可知,人们追求吃饭速度必然到饭店吃快餐,而不吃妈妈在家里做的可口饭菜。atschool“在学校”;athome“在家”;inthehotel“在旅馆”;intherestaurant“在餐馆”。3.A.alreadyB.stillC.notD.just答案A解析

    17、already“已经”;still“仍然”;not“没有”;just“刚”。结合句意“他们去饭菜已煮好的餐馆”,可知A项符合句意。4.A.themB.itC.everythingD.little答案B解析该空替代上文的“meal”,因此用it。5.A.putB.getC.setD.pay答案D解析由下文的“theirdollar”反推该空应填pay,指付钱。put“放”;get“得到”;set“安置”。6.A.finishB.cookC.fetchD.bring答案A解析他们来饭店是吃饭的而不是做其他事。本句意为“他们十分钟之内就吃完饭”。finish“完成”;cook“煮饭,做饭”;fetc

    18、h“去取来”;bring“带来”。7.A.familyB.childrenC.parentsD.business答案A解析人们都到外面吃饭,必然对家庭不利。8.A.manyB.muchC.dealD.far答案C解析agreatdeal意为“许多”。many不能修饰动词;much和far不与agreat连用。9.A.doingB.doC.changingD.change答案C解析人们频繁更换地点是由于更换工作。动词原形不能做状语,因此应用动词change的动词-ing形式。10.A.usuallyB.immediatelyC.constantlyD.fast答案C解析由下文“Everytwen

    19、ty-fivesecondsplanesaretakingofffromairports.”反推该空应填constantly。11.A.outB.toC.inD.around答案B解析此句意为“他们搬到城市去”。搬到某个地方为moveto。12.A.behindB.awayC.outD.off答案A解析当人们搬迁到各个城市时,他们将离开老朋友,用leave.behind。leaveout意为“遗漏”;leaveoff意为“停止”。13.A.friendsB.parentsC.teachersD.students答案A解析与人们关系密切的人除了父母、孩子之外就是朋友了。parents前面已提到,

    20、而teachers和students不如friends与人们的关系密切。14.A.whichB.howC.whereD.that答案D解析that为关系代词,在句中引导定语从句,先行词aplace指地点且在定语从句中做宾语。15.A.badB.surprisingC.excitingD.great答案A解析人们离开亲人朋友频繁搬迁当然会产生不良后果。bad“坏的”;surprising“令人惊讶的”;exciting“令人兴奋的”;great“伟大的,很棒的”。16.A.IfB.WhenC.SinceD.Because答案B解析根据题意,本题讲的是一般事实,没有假设意味,所以不能用A项,C、D

    21、两项表示因果关系,在此意义不符。17.A.look atB.look afterC.look downD.look out答案B解析老人离子女很远以至于当他们变老时没有人来照料他们。18.A.FamiliesB.SocietiesC.CitiesD.Towns答案A解析由上文的“Brothersandsisters”搬得越来越远,说明家庭分散开了。family“家庭”;society“社会”;city“城市”;town“城镇”。19.A.newB.oldC.easyD.same答案B解析本文主要讲新旧两种生活方式的对比,这里指的是以前的事情,所以用old。new“新的”;old“以前的,旧的”;easy“轻松的”;same“相同的”。20.A.closeB.nearC.strangeD.friendly答案A解析旧的生活方式曾使人们那么亲近。close可表示人们之间关系亲密;near只能表示距离近;strange“陌生的,奇怪的”;friendly“友好的”。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 5 WORKING THE LAND Section Ⅲ Using LanguageAssessing Your Progress .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-579773.html
    相关资源 更多
  • 人教版七年级下册生物4.7.3《拟定保护生态环境的计划》【教案】.docx人教版七年级下册生物4.7.3《拟定保护生态环境的计划》【教案】.docx
  • 人教版七年级下册期末课堂检测题 B卷练习题 word版本.docx人教版七年级下册期末课堂检测题 B卷练习题 word版本.docx
  • 人教版七年级下册期中考试专题--单项选择(无答案).docx人教版七年级下册期中考试专题--单项选择(无答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第十章单元检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第十章单元检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第六章实数检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第六章实数检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第六章《实数》单元测试(扫描版无答案).docx人教版七年级下册数学第六章《实数》单元测试(扫描版无答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第八章单元检测试卷(图片版).docx人教版七年级下册数学第八章单元检测试卷(图片版).docx
  • 人教版七年级下册数学第八章单元检测试卷(图片版).docx人教版七年级下册数学第八章单元检测试卷(图片版).docx
  • 人教版七年级下册数学第五章课后练习:5.2.2 平行线的判定.docx人教版七年级下册数学第五章课后练习:5.2.2 平行线的判定.docx
  • 人教版七年级下册数学第九章单元检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第九章单元检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第七章单元检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第七章单元检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第七章单元检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第七章单元检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.4 平移.docx人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.4 平移.docx
  • 人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.3.2 命题、定理、证明.docx人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.3.2 命题、定理、证明.docx
  • 人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.3.1 平行线的性质.docx人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.3.1 平行线的性质.docx
  • 人教版七年级下册数学期末复习--实数(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学期末复习--实数(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学教案:9.1.2不等式的性质.docx人教版七年级下册数学教案:9.1.2不等式的性质.docx
  • 人教版七年级下册数学教案9.3 一元一次不等式组.docx人教版七年级下册数学教案9.3 一元一次不等式组.docx
  • 人教版七年级下册数学教案8.3实际问题与二元一次方程组(第4课时).docx人教版七年级下册数学教案8.3实际问题与二元一次方程组(第4课时).docx
  • 人教版七年级下册数学教案 9.3一元一次不等式组和它的解法 (1).docx人教版七年级下册数学教案 9.3一元一次不等式组和它的解法 (1).docx
  • 人教版七年级下册数学学案10 (2)无答案.docx人教版七年级下册数学学案10 (2)无答案.docx
  • 人教版七年级下册数学学案10 (1)无答案.docx人教版七年级下册数学学案10 (1)无答案.docx
  • 人教版七年级下册数学 5.4平移 教案.docx人教版七年级下册数学 5.4平移 教案.docx
  • 人教版七年级下册平行线的判定教案.docx人教版七年级下册平行线的判定教案.docx
  • 人教版七年级下册小题之完形填空专项练习(无答案).docx人教版七年级下册小题之完形填空专项练习(无答案).docx
  • 人教版七年级下册小题之任务型阅读试题集锦及答案.docx人教版七年级下册小题之任务型阅读试题集锦及答案.docx
  • 人教版七年级下册地理教案:8.3《撒哈拉以南非洲》.docx人教版七年级下册地理教案:8.3《撒哈拉以南非洲》.docx
  • 人教版七年级下册地理教案:8.2《欧洲西部》.docx人教版七年级下册地理教案:8.2《欧洲西部》.docx
  • 人教版七年级下册地理教案:8.1《中东》.docx人教版七年级下册地理教案:8.1《中东》.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1