2020版英语高考新攻略总复习课标译林版精练:MODULE8 UNIT2 THE UNIVERSAL LANGUAGE题型组合训练十三(A) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版英语高考新攻略总复习课标译林版精练:MODULE8 UNIT2 THE UNIVERSAL LANGUAGE题型组合训练十三A WORD版含解析 2020 英语 高考 攻略 复习 课标译林版
- 资源描述:
-
1、题型组合训练十三(A)阅读理解阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。A(2019安徽六安毛坦厂中学、金安高级中学联考)$125, adult$63, childDeparts:Daily 5:00 pm from Federation Square, Corner Flinders & Russell StreetsReturns:10:30 pm11:30 pm approximatelyTravel PlanSouth-eastern Suburbs of MelbourneThe early part of the trip will take you thr
2、ough Melbournes suburbs. As the South Gippsland Highway approaches, the landscape becomes more rural with smaller townships and farming properties.San RemoSan Remo is the gateway to Phillip Island and the regions seafood capital. You will see local fishermen casting a line, sometimes even sharks are
3、 seen here.Phillip IslandNext you will cross the only bridge that connects Phillip Island to the mainland. While Phillip Island is famous for its Little Penguin Parade, it also boasts an amazing coastline with ideal surf conditions and a huge range of wildlife.Little Penguin ParadeNow youll head dow
4、n to Summerland Beach to witness a Little Penguin magic. Youll most certainly fall in love with these little guys. Just as the sun sets over the ocean, the Little Penguins emerge from the sea and waddle up the beach to their homes.HighlightsTravel through the Gippsland regionFishing villages of San
5、RemoDelight at Little Penguin ParadeInclusionsEntry to the Penguin ParadeExperienced Driver GuideTravel in an air-conditioned coachOptional add-onTour+Fish & Chips Dinner +Viewing Platform$160,adult$81,child1.How long will the trip last at least? A.5 hours.B.5.5 hours.C.10 hours.D.11.5 hours.2.What
6、could most possibly make visitors most pleased?A.The view of Melbournes suburbs.B.The gateway to Phillip Island.C.The bridge at Phillip Island.D.The penguins at Summerland Beach.3.How much should a couple with a child pay to enjoy the most of the trip?A.$188.B.$241.C.$313.D.$401.答案语篇解读本文为应用文,是一则有关旅游
7、的广告。1.B细节理解题。本题题干意为:本次出行至少持续多长时间?审题时注意题干中的“at least”。根据“Departs: Daily5:00 pm.”和“Returns:10:30 pm.”可知本次出行至少要持续5.5小时,故答案为B项。2.D推理判断题。本题题干意为:最可能使观光者感到极为高兴的是什么?题干中的“make visitors most pleased”与“Travel Plan”中最后一段中的“fall in love with”相对应,由此可知该段为本题的答案区间,根据该段的前两句可知选D。3.D细节理解题。本题题干意为:一对夫妇带着一个小孩想尽可能多地游览景点会花多
8、少钱?审题时主题题干中的“enjoy the most of the trip”可知“Optional add-on”部分为本题的答案区间,根据本部分的价格介绍可知:$1602+$81=$401,故答案为D项。B(2018广西高三下学期二模)The discovery of the Antarctic not only proved one of the most interesting of all geographical adventures, but created what might be called “the heroic age of Antarctic exploratio
9、n”. By their great effort, men, such as Shakleton, Scott, and Amundsen, caused a new continent to appear from the shadows. The heroic age, more than a century old, is already passing. Modern science and inventions are revolutionizing. The future journeys into these icy wastes will probably depend on
10、 motor vehicles rather than on the dogs that earlier discoverers used.Few realize that this Antarctic continent is almost equal in size to South America, and large field of work waits for geographers and explorers. The coasts of this continent remain to be accurately charted. Once their labors are c
11、ompleted, it will be possible to explore the vast resources, like copper, coal, uranium, and many other ores(矿石). Such discoveries will open an age of practical exploitation of the Antarctic wastes.The polar darkness which hides this continent for the six winter months will be defeated by huge batte
12、ries of light, and make possible the establishing of airfields for the future inter-continental air services by making these areas as light as day.The climate is not likely to offer a serious problem, for the explorer Admiral Byrd has shown that the climate is possible even for men completely untrai
13、ned for expeditions into those frozen wastes. Byrd even makes sure that it is probably the most healthy climate in the world, for the cold of thousands of years has sterilize(消毒)this continent to make it absolutely germ-free. So ordinary and extraordinary sickness and diseases from which man suffers
14、 in other zones with different climates are unknown here.Plans are already on foot to set up permanent bases on the seashores of this continent, and what so few years ago was regarded as a “dead continent” now promises to be a most active center of human life.4.When did man discover the Antarctic?A.
15、In 100 BC.B.In the 21st century.C.About 100 years ago.D.At the beginning of the 19th century.5.What does the author say about the Antarctic exploration in the heroic age?A.It didnt take explorers much effort.B.It might depend on the dogs rather than motors.C.It began with the aid of advanced science
16、 and technology.D.It proved that the Antarctic was the most interesting spot.6.What do we know about the Antarctic?A.Its climate makes people suffer from many diseases.B.Its exploration doesnt require great courage.C.It has been suitable for motor vehicle traffic.D.It can have many metals and minera
17、ls.7.What is being planned for the Antarctic continent?A.Setting up some permanent bases on the shores.B.Building roads for walking along the seashores.C.Setting up several active business centers.D.Mapping the coast and the whole continent.答案语篇解读过去被认为是“死亡之洲”的南极洲未来有希望成为人类生活的一个非常活跃的地方。4.C细节理解题。根据文章第一
18、段中的The heroic age, more than a century old, is already passing.可知答案。5.B细节理解题。根据文章第一段中的The future journeys into these icy wastes will probably depend on motor vehicles rather than on the dogs that earlier discoverers used.可知答案。6.D细节理解题。根据文章第二段中的Once their labors are completed, it will be possible to
19、explore the vast resources, like copper, coal, uranium, and many other ores(矿石).可知答案。7.A细节理解题。根据文章最后一段中的Plans are already on foot to set up permanent bases on the seashores of this continent可知答案。C(2018陕西汉中质检二)It was needles that brought Anaelle Regniel to China. She was attracted by the “tiny silver
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-592611.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
