2021-2022学年新教材高中英语 UNIT4 SPACEEXPLORATION Section Ⅰ Listening and Speaking作业(含解析)新人教版必修第三册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT4 SPACEEXPLORATION Section Listening and Speaking作业含解析新人教版必修第三册 2021 2022 学年
- 资源描述:
-
1、UNIT 4SPACE EXPLORATIONSectionListeningandSpeaking课后训练提升一、单句语法填空1.The (select) procedure for astronauts is very strict.答案:selection2.The boy looked at the toys (curious) in the store.答案:curiously3.Shes a woman of unusual (intelligent).答案:intelligence4.There are many (require) to be a teacher.答案:requ
2、irements5.After Newton saw an apple fall,he said to (he),“There must be a force that pulls things to the ground.”答案:himself二、完成句子1.他是个很有智慧的人。He is a man.答案:highly intelligent2.我的室友对我以前的生活非常好奇。My roommate was my previous life.答案:curious about3.重要的是要注意你的身心健康。Its important to take care of your well-bei
3、ng.答案:mental and physical4.不仅他英语讲得流利,就连他父母也讲得非常好。Not only English fluently,but also his parents speak it very well.答案:does he speak三、阅读理解ASeptember 21,2050At a press conference today it was announced that the first tourist heading for Mars will be the 38-year-old US businessman Patrick Clifford.He w
4、ill leave the earth in the launching window of June 2052 and set his foot on the surface of Mars in November,together with the other 6 astronauts assigned for the mission to further explore the planet.Patrick has now two years of training ahead of him to get ready for the trip.Not only will he spend
5、 five months in getting to Mars,but another 600 days there before he can go back home.Patrick was of course very excited,“This has been my dream since I was four,and seeing the first man on Mars 20 years ago made me realise that it was possible.”To be able to pay the $1.3 billion for his ticket for
6、the trip Patrick sold his majority stake(股份) in the company his father had built.“I know that my father would have been proud of me if he had still been alive today,and he knew what this means to me,”says Patrick.There is no risk though that you will find Patrick begging in your street corner when h
7、e comes back,but it is said that he was paid twice as much for his part of the company.So,how is he going to spend his 600 days on the red planet?“Well,since I dont have a job when I get back after selling the company,I have plenty of time to come up with a new business idea,”he says and laughs.If h
8、e brings a shovel(铁锹) he can start building the first hotel there,but maybe he shouldnt expect too many guests until someone can offer a cheaper ticket.1.How long will Patrick Clifford be away before he comes back?A.About five months.B.About two years.C.About 600 days.D.About 750 days.答案:D解析:细节理解题。由
9、第二段“NotonlywillhespendfivemonthsingettingtoMars,butanother600daystherebeforehecangobackhome.”可知是530+600=750。故选D项。2.TheunderlinedpartinParagraph3meansthat.A.thetripwillturnPatrickintoabeggarB.PatrickwillgetmuchmoneyfromthetripC.weneedntworryaboutPatrickseconomicconditionD.itslikelythatPatrickwillbeve
10、rypoorafterhecomesback答案:C解析:推理判断题。这句话是想表达Patrick回来后,不会看见他乞讨的,说明不要担心他的经济状况。故选C项。3.Whatcanbeinferredfromthepassage?A.Patrickisanoptimisticman.B.AtotalofsixpeoplewillgotoMars.C.Patricksfatherfeltexcitedatthenews.D.Patrickwillspendallhismoneyonthetrip.答案:A解析:推理判断题。由最后一段“Ihaveplentyoftimetocomeupwithane
11、wbusinessidea,hesaysandlaughs”可知他是乐观的。BAstronomers have found patches(斑块) of frost scattered around the moons north and south poles which could one day provide a source of water for human visitors.The scientists spotted the signature of frozen water in infrared(红外线的) measurements taken by Nasas moon
12、 mineralogy mapper,an instrument that flew on Indias Chandrayaan-1 mission to the moon a decade ago.The freshly-analysed data show that water ice lies low on the ground near the moons polar regions that are permanently in shade and so sheltered from the heat of the suns rays.Most of the ice was foun
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-598852.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四川省成都市2020届高三英语第三次诊断性检测试题答案.pdf
