安徽省皖江名校联盟2020届高三英语下学期第五次联考试题PDF.pdf
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 安徽省 名校 联盟 2020 届高三 英语 下学 第五 联考 试题 PDF
- 资源描述:
-
1、 新浪微博高考直通车 整理 新浪微博高考直通车 整理 英语参考答案 第一部分:1-5 BACBA 6-10 ABABC 11-15 CBABA 16-20 CCCBA 第二部分:第一节:21-25 ADBCA 26-30 DCBDA 31-35 CBABC 第二节:36-40 GFACE 第三部分:第一节:41-45 BCADA 46-50 CDBDA 51-55 DABCB 56-60 CCBDA 第二节:61.to deal 62.does 63.that 64.lowest 65.regularly 66.However/Yet 67.are allowed 68.for/to 69.b
2、alanced 70.which 第四部分:第一节:Last year I happened to make some woolen blankets.While the frost hit,I handed it out to fellow homeless When them people.It was a brief experience and positive.Throughout the winter,I made about dozens peoples mornings but of with a clean new blanket.Yesterday,around a yea
3、r later,I saw a homeless person walked down the street aimless walking aimlessly with one of those blankets.Im sure Ive ever seen him before so that blanket went on a journey and is still never providing a comfort to someone else.Now Im not homeless anymore,and thinking of that really brighten my da
4、y.删除 brightens I just wish I have some more wool now.had 第二节:Possible version Would you rather have an immediate reward or not?Last week,we had a discussion on“Would you rather have an immediate reward or not”.Most students believe that there should be immediate rewards for making efforts.For them,a
5、ny feeling,thought or progress,either positive or negative,can be a kind of“reward”.It can motivate us to better complete our tasks.Others,however,argue that the goal of making efforts is to enjoy the process instead of the result.For example,parents make great efforts to raise their children but wa
6、nt nothing back.All they want is to keep them company as they grow up.As for me,people cannot receive immediate return after doing work.For example,artistic performers keep on practicing hard every day,even if they might not receive a quick return.If they only cared about money-related rewarding,the
7、red be less real art.【参考答案解析】21.A。细节理解题。根据该部分中的 These structures are the biggest ice structures you will find nowhere in the world 可知。22.D。细节理解题。根据该部分中的described as the Polar Night takes place here,making it the most-favored destination worldwide 可知。23.B。推理判断题。综合全文信息可知是在介绍几个冬日度假的去处,故选 B。24.C。词义猜测题。根
8、据该部分前后的内容及后文中的 Others came upon the ice eggs,too 可知。25.A。推理判断题。综合该段人物的话语可知:这个现象比较罕见。26.D。推理判断题。根据第 4 段 George Goodfellow 的话可知这一现象是在特殊的天气和海水的共同作用下形成的。27.C。主旨大意。本文主要讲述了“冰蛋”这一奇特现象,故选 C。28.B。写作意图题。本文旨在引导听众(读者)读书,再结合文章最后一句可知,故选 B。29.D。文章结构题。根据前后文的相关信息可知这种活动为“读书”。30.A。推理判断题。根据该段the benefits of reading con
9、tinue long after youve put down that great book.those benefits last for five days 可知。31.C。推理判断题。纵观全文及第 2 段 deepening your understanding of your course and your future career 可知。32.B。主旨大意题。本文主要介绍了对 Misophonia(恐音症)的研究。33.A。推理判断题。根据第 2 段 Actually,its just one of the strange habits that prove youre smar
10、ter than everyone else 可知。34.B。观点态度题。根据最后 1 段 For many people with misophonia,this will come as welcome news as for the first time we have showed a difference in brain structure and function in sufferers可知。35.C。推理判断题。综合全文可知本文可能出自“期刊或杂志”。41.B。昨晚一对看起来很富有的白人老夫妻来到饭店,我的同事安排他们坐下。根据最后一段these wealthy people
11、 had everything going well 处的信息可知。42.C。见上。seat:安排座位,使坐下。43.A。通常我们(服务员)只负责自己的那几桌(客人),但那晚客人太多我们就相互帮衬着。44.D。见上 45.A。有那么一刻,老夫妻向我作手势要点菜。signal:打手势,示意。46.C。通常,我认为卖力点餐是有失礼貌的。根据后文中的 tookas bad manners 可知。47.D。然而,等到为他们下单时我才明白(他们为什么要那样做)。48.B。那位丈夫开始点菜,结结巴巴的。49.D。很明显,他说话有障碍。speech disorder:语言失常。50.A。我看得出妻子之前非常
12、详细的告诉过他自己想吃什么,以此作为训练。51.D。他花了不少时间点菜,在此期间,老太太就坐在那儿(看着他),虽然丈夫说话一直结结巴巴的,但她的表情却非常满意。in the meantime:meanwhile。52.A。见上 53.B。老实说,这件事让我明白,爱很大一部分是悦纳、包容和扶持。54.C。她本来可以自己点菜的,让丈夫省点心,这样也不会招来其他客人的异样的眼光,但她并没有这么做。55.B。见上 56.C。然而,她支持他,骄傲地看着他点完菜。57.C。见上 58.B。我原本以为这些富人诸事皆顺。59.D。而这件事却提醒了我,每个人都有不顺心的事。60.A。刚开始时,我以为他们那样示意
13、点菜很失礼,实际上却是他们真的想把这事(点菜)做好。【听力录音原文】Text 1 M:I like science more than maths,but history is my favorite subject.W:But I think computer programming is the best.Text 2 M:Hello,Rebecca.Its almost 9:30.Where are you now?1 thought you were coming to our morning jogging club!W:I havent got up.I had no idea i
14、t was so early.To me,10:30 is early in the morning!Text 3 W:Judy earned a lot of money over the summer as an advisor for that agency.M:I dont doubt it.What surprises me is that she is still working there,now that classes have started again.Text 4 W:Were you able to use the book that Dr.Nelson put on
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
