分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型Unit 9Can you come to my party语言能力把关练-2023-2024学年八年级英语上册把关练(人教版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:783442
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:17
  • 大小:787.33KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit Can you come to my party 语言能力把关练-2023-2024学年八年级英语上册把关练人教版 语言 能力 把关 2023 2024 学年 年级 英语 上册 人教版
    资源描述:

    1、Unit 9 语言能力把关练一、完形填空A father in Mexico got a surprise after he posted an invitation to his daughters 15th birthday party online. At first, he just wanted to 1 his family, neighbors and friends. However, about 1.2 million people said they would like to 2 the party. Crescencio Ibarra said he would not

    2、 3 anyone. He would welcome everyone who came to the party for his 4 Rubi. He should be polite to any guest. Mr Ibarra said in a TV interview that he had no idea why his post became so 5 and why more than a million people accepted his invitation. So if many people come to the party, the local police

    3、 will 6 take steps to keep order. A 15th birthday is a (n) 7 time in a girls life in Mexico. It means she 8 , as an adult (成年人). The girl has a special party called a quinceanera. This is a traditional party in many countries of Latin America. The party usually has lots of guests and the girl wears

    4、a beautiful dress. At the party, there will be a horse race. The winner of the 9 will get 490. There are many joke pictures of Mr Ibarras post on the Internet. One of Rubis favourite pictures 10 Donald tramp and Mexican President have agreed to allow Mexican migrants (移民) in the USA to return to Mex

    5、ico for Rubis party.1AchooseBinviteCimproveDcelebrate2Alook forBthink ofCtalk aboutDjoin in3AexpectBallowCrefuseDfollow4AsonBdaughterCmotherDfather5AseriousBsimilarCpopularDsimple6AsuddenlyBprobablyCclearlyDquietly7AdifficultBterribleCimportantDrelaxing8Agrows upBlooks upCgets upDtakes up9AtestBcomp

    6、etitionCprogramDsport10AshowsBspeaksCworksDbelieves二、阅读单选When you hear British say “Drop in anytime” or “Come and see me soon” you should realize that it doesnt mean you are welcome to come over to their house at anytime. Its necessary to make a phone call before visiting someone, because British pe

    7、ople think being on time is very important. Never accept an invitation unless you really plan to go. You can refuse an invitation by saying, “Thank you for inviting me, but Im sorry because I couldnt come.” If you are unable to come after accepting the invitation, be sure to tell those who invite yo

    8、u in advance (提前) that you will not be there. If you accept the invitation to a party or a dinner, maybe you should bring small gifts with you, such as bottles of drink, flowers and chocolate. Its polite to do so, especially when you are invited for a meal. A thank-you note or a telephone call is al

    9、so considered polite. Sometimes English people may take you out to have dinner in a restaurant. But it does not mean that he is going to pay the bill (账单) at the end of the meal. He might want a separate bill. That means each person pays his own bill. Different countries have different customs. So i

    10、f you want to get on well with friends from different countries, its important for you to learn about local customs.11When British say “Drop in anytime” or “Come and see me soon” _.Athey will have a big party for youBthey dont want you to visit them in factCyou are welcome to visit them at any timeD

    11、you need to give a call before going to their houses12If you accept the invitation to a party or dinner, you can bring _.Aa televisionBa carCa computerDa box of chocolate13What does the word “separate” in Paragraph 3 mean in Chinese?A分开的B多余的C所有的D双倍的14Which of the following is true according to the p

    12、assage?APeople can accept an invitation at any time.BBritish people always have dinner at home.CDifferent countries have different customs.DPeople neednt tell their friends if they cant go to the party.15The passage is about _.Athe best time to visit BritishBthe way to accept the invitationCthe pers

    13、on who pays for the billDthe customs of English invitationsIf a friend gives us a big help, its a good idea to write them a thank-you note. But how many of us can sit down to do this? “People dont seem to give thanks to people quite often,” Amit Kumar from University of Texas said. Why are people un

    14、certain about sending thank-you notes? And how do people feel when they receive (收到) one?Kumar and his team asked some students to send a thank-you note to another person by email. Then, they asked both the writer and the recipient how sending or receiving these notes made them feel.They found that

    15、the students didnt like to write the notes because they had to think too much about them. They worried about what to say and how to say it. The receiver, however, enjoyed the notes. “When you are a receiver you can feel the warmth of the note,” one of the receivers said.The writers also thought it m

    16、ight be awkward (尴尬的) for the receiver to receive a thank-you note, but this was not true. “The receivers feel quite happy,” Kumar says. “They dont really feel awkward at all.”“If people knew that writing a thank-you note could have such a big influence (影响) on others, they would do it more often,”

    17、Kumar says.“Simple, small changes in our everyday lives can make a big difference in how we treat (对待) other people so start from writing the thank-you note,” Kumar says.16From Amit Kumar, we can know that people _.Alike to say thank you when they get helpBfeel happy writing thank-you lettersCdont o

    18、ften write thank-you notesDfeel awkward when receiving a thank-you letter17What does the word “recipient” in Paragraph 3 mean in Chinese?A收信者B写信者C劳动者D求助者18People dont like to write thank-you notes because _.Athey think it takes too much timeBthey dont want to say thank youCthey worry about what to w

    19、riteDthey have few friends to write19Kumar found that when a person receives a thank-you note, he will feel _.AworriedBwarmCawkwardDunhappy20The best title of the passage is _.ABe Ready to Help OthersBTry to Make a Big SurpriseCThe Way to Write a Thank-you NoteDTake Time to ThankCookies: Bite-Size L

    20、ife Lessons by Amy Rosenthal & Jane DyerAge range(范围): 48 years oldIts a book from the New York Times best-selling writer Amy Rosenthal and she wrote I Wish You More. In this book, Amy tells children what good manners(礼貌)are by making cookies. This book is also a new kind of dictionary. It tells

    21、 children the meanings of some daily useful words like “patient”, “proud” and “respect” in a simple way. As you can see, these words are important to personality and good manners. Go ahead and take a bite of the book! Emily Posts the Guide to Good Manners for Kids by Cindy Senning, Peggy Pet and Ste

    22、ve BjorkmanAge range: 812 years oldThis 144-page guide to good manners is an excellent book for older kids and young teens. It covers just about every situation a kid will face, like writing thank-you notes, attending after-school activities, using the Internet safely, speaking politely on cell phon

    23、es and helping out at home. Manners by AlikiAge range: 47 years oldThe book Manners covers a large range of content(内容). Its Alikis childrens picture book about good or bad manners. She uses lone-page stories and cartoon-style pictures to tell the kids good and bad behaviors. It covers some subjects

    24、 like sharing, table manners, phone numbers, and greetings. There is many things to learn, look at, and to share in this clever book. It shows kids the importance of manners, and it also makes learning fun. 21The book Cookies: Bite-Size Life Lessons is _.Aout of the best-selling listBa cartoon-style

    25、 bookCfrom a popular writerDwritten for older kids or teens22Ten-year-old Jame can read _ to learn about good manners.AI Wish You MoreBCookies: Bite-Size Life LessonsCManners DEmily Posts the Guide to Good Manners for Kids23We can read the following subject in Manners EXCEPT _.AEnglish learningBtabl

    26、e mannersCgreetingsDsharing24From the passage, we can know that _.Athe three books are all about mannersBthese three books are all for kids under eightCthe three books all have more than one writersDall of the three books have cartoon-style pictures25This passage is probably from _.Aa travel guideBa

    27、 library posterCa sports magazineDa science bookHave you ever given gifts to your friends? Just like Chinese, Westerners give gifts on many vacations, such as on birthdays, at Christmas and some other holidays. Although gifts are always welcome, it is not necessary to exchange(交换)gifts at any time.

    28、People usually exchange gifts only among friends.Usually when you are invited to dinner, you dont need to bring gifts except on special or big occasions(场合). For example, if your friend asks you to have dinner at his or her home on the weekend, you dont have to bring a gift. But if you wish to bring

    29、 something, the gifts should be small, simple and cheap. You might bring some sweets or some small toys for the children, or a book, some flowers, a bottle of wine for the host. If you want to make your gifts special, you can bring something from your hometown, like Chinese tea, Chinese paintings, C

    30、hinese paper cuttings or other things like that, or even you can cook a Chinese dish and bring it with you.Westerners prefer to open gifts at once, and admire it. They would thank you and make some comments(评论)on the gifts beauty so that you know they like your gift very much.26From the passage, we

    31、can know that westerners _.Agive gifts at any time and any placesBusually exchange gifts with their friendsCnever bring gifts when they are invited to dinnerDalways give big and expensive gifts to their friends27You can bring _ for the children if you go to your friends home for dinner.Asome candies

    32、Bsome flowersCa bookDa bottle of wine28Which of the following is true according to the passage?AFew westerners like to open the gift as soon as they get it.BYoud better not say anything about the gift when you get it.CA gift from your hometown will be very special and welcome.DChinese people exchang

    33、e gifts with their friends not very often.29What does the word “admire” in Paragraph 3 mean in Chinese?A批评B想象C怀念D赞赏30The passage is mainly about _.Amaking gifts for friendsBthe features of the giftsCgiving gifts in Western countriesDtime and place to exchange gift第II卷(非选择题)请点击修改第II卷的文字说明三、阅读匹配配对阅读。左

    34、栏是五个人兴趣爱好的介绍,右栏是七个派对的介绍,请为每个人选择合适的派对。 31 Dale likes reading Chinese storybooks on weekends. He thinks they are very interesting. 32 Michael enjoys talking with others in English a lot. He thinks the more he speaks, the better his spoken English will be. 33 Cindy is interested in making model robots.

    35、 She wants to learn how to make them on weekends. 34 Dancing with great dancers is Marys favorite. She thinks she can learn a lot from them. 35 Laura likes listening to English songs very much. She thinks it can help improve her listening skills. AMr. Smith will have an English party this Sunday. He

    36、ll invite many English teachers from the USA to the party. And if you join in the party, you can practice speaking English with them.BDr. Miller is a famous singer from England. Hell have a party this Saturday afternoon. During the party, hell sing some of his own English songs and you can enjoy his

    37、 beautiful voice. Come and join in it! C Mr. Li has many old English storybooks. And hell have a party this Sunday morning. During the party, you can read the storybooks. Whats more, you can take one home for free after the party.DTherell be a party about Chinese storybooks in Sunny Center this Satu

    38、rday. If you join in the party, you can read the storybooks for free. And youll find them really interesting.E. Jim has lots of model planes. And hell have a party to sell some of them in his house this Sunday morning. Dont miss it.F. Mrs. Brown is a great dancer. She has a dancing party every Satur

    39、day evening. If you join in the party, you can dance with great dancers from all over the world and learn a lot from them.G. Mr. White is quite good at making model robots. And hell have a party to teach others how to make model robots in Blue School this Sunday. Come and learn from him. 四、短文语境提示填空W

    40、hen does a teenager grow up and become an adult? In many countries, it happens 36 your 18th birthday. 37 , in some parts of the world, you have to do something special to enter the world of grown-ups. On an Oceanian island, some people live near the Sepik River 38 the river is full of crocodile (鳄鱼)

    41、. They believe that crocodile made the earth and its people. When it is time for teenage boys to become men, there is 39 event called the “crocodile ceremony (仪式)”. The boys are taken to a small 40 the “Crocodile Nest”. In the house, the boys are told to think of their crocodile as “fathers and moth

    42、ers” to make them 41 and brave. Old people in the village say that if the boys think of their crocodile as parents, they will be stronger and braver because the ceremony will be painful (痛苦的). To take their minds off the pain, the boys 42 jokes to each other in the house. The boys also 43 the drums

    43、together during their time in the house. It helps 44 to feel that they arent alone. They cannot leave the house 45 the ceremony is over after eight weeks. When the boys finally leave the crocodile house, there is singing and dancing in the village to welcome the new crocodile men.五、阅读回答问题A party is

    44、a good way to have fun and get to know the people around you. Americans like to have different kinds of parties, such as birthday parties, surprise parties, tea parties and house-warming parties. Now pajama (睡衣) parties are one of the most popular kinds of parties in the US. If the weather is nice,

    45、many people like to have the party outside. However, at a pajama party, a group of friends spend the night at a persons house. It is a great way for children or teenagers to get together and have a good time. To hold a pajama party, the host (主人) needs to plan some fun activities, such as watching m

    46、oves, playing board games or video games and so on. He or she should also prepare some delicious snacks and popular food like pizza. Guests at a pajama party should bring their own pajamas, toothbrushes, pillows and blankets. But if they forget something, they dont need to worry. Because the host wi

    47、ll give them what they need. While a pajama party is mainly for fun, a prom (毕业舞会) is no doubt a very important thing in most American schools. A prom is a formal dance party that is held at a high school. The party is usually held near the end of the senior year, so it is often called graduation da

    48、nce. Students should wear formal clothes at the prom. A Prom Queen and a Prom King may, also be crowned at many schools proms. 46Where do people hold the pajama party? 47Who needs to plan some fun activities at the pajama party? 48Why dont the guests need to worry when they forget to bring something

    49、 to the pajama party? 49When do American schools usually hold a prom? 50How many kinds of parties does the writer talk about in the passage? 六、读写综合A回答问题请阅读下面这篇文章,根据所提供的信息,回答5个问题。要求所写答案语法正确、语义完整。Bobby was six years old, and he went to school. There were nineteen other little boys and girls in his cla

    50、ss. They were all friends, so they often went to parties together. When one of the children had a birthday party, he or she invited all the other children. And at Christmas, all the mothers gave parties for all the children. Bobby liked parties very much. He liked the games they played therebut he l

    51、iked the nice food better. His favorite was cake. Before a party, Bobbys mother always asked him not to eat too many cakes, and Bobby always answered, “I wont, Mom.” But he always ate a lot and sometimes he got ill. Christmas came again, and again there were a lot of parties. Bobby went to all of th

    52、em. The last one was on January 6th. One evening before this party, Bobbys mother called the lady who had the party, “Bobby always eats too many cakes at parties.”“Dont worry,” answered the lady. “At my party, a child can only have three cakesand the cakes are small!”“Oh, good!” Bobbys mother answer

    53、ed happily. On January 6th, she took Bobby to the party. When it was time to eat, Bobby took four cakes and began to eat them. “You can only have three cakes, Bobby!” said the lady. She asked him to put the fourth one back on the plate. “I cant,” answered Bobby. “I ate that one first.”51How many chi

    54、ldren are there in Bobbys class? 52When did all the mothers give parties for all the children in Bobbys class? 53Whats Bobbys favorite food at the parties? 54When was the last Christmas party? 55Who took Bobby to the last Christmas party? B书面表达56派对是庆祝的一种方式,在朋友的生日和节日时人们会欢聚一起。假设你是张华,你的外国笔友Tom对中国派对很感兴趣

    55、,请你用英语写一封电子邮件,向他介绍你参加聚会的经历。内容包括:1 介绍你的一次参加聚会的经历(时间、地点或活动等);2 谈谈你对此次聚会的感受。作文要求:1不能照抄原文,不得在作文中出现学校的真实名称和学生的真实姓名。2语句连贯,词数80个左右。作文的开头已经给出,不计入总词数。Dear Tom,I am very pleased to tell you one of my experiences about going to a party. Yours,Zhang Hua参考答案:1B 2D 3C 4B 5C 6B 7C 8A 9B 10A【导语】本文是一篇记叙文,主要讲述一位墨西哥父亲

    56、给她女儿举办15岁生日派对的故事。1句意:一开始,他只想邀请他的家人,邻居和朋友。choose选择;invite邀请;improve提高,改善;celebrate庆祝。根据“hee posted an invitation to.”可知,此处应用invite,表示“邀请他的家人等”。故选B。 2句意:但是,有将近120万人说他们想参加这个派对。look for寻找;think of认为;talk about讨论;join in参加。根据“they would like to.the party”可知,此处应用join in,表示“参加派对”。故选D。3句意:Crescencio Ibarra说

    57、他不会拒绝任何人。expect期待;allow允许;refuse拒绝;follow跟随。根据“He would welcome everyone”可知,此处应用refuse,表示“他不会拒绝任何人”。故选C。4句意:他会欢迎每一个来参加他女儿Rubi生日派对的人。son儿子;daughter女儿;mother妈妈;father父亲。根据“his daughters 15th birthday”可知,此处应用daughter,表示“他的女儿”。故选B。5句意:在一个电视采访中,Ibarra先生说他不知道为什么他的推文受到这么多人的关注。serious严重的;similar类似的;popular受

    58、欢迎的;simple简单的。根据“about 1.2 million people”可知,他的推文很受欢迎。故选C。6句意:所以如果很多人来参加派对的话,当地的警察可能会采取措施以保持秩序。suddenly突然;probably可能;clearly清晰地;quietly安静地。根据“if many people come to the party”可知,此处应用probably,表示“一种可能性”。故选B。7句意:在墨西哥,一个女孩的15岁是她人生重要的时刻。difficult困难的;terrible糟糕的;important重要的;relaxing令人放松的。根据“The girl has

    59、a special party called a quinceanera. This is a traditional party in many countries of Latin America.”可知,此处应用important,表示“重要时刻”。故选C。8句意:这意味着她长大成人了。grow up长大;look up查阅;get up起床;taks up占据。根据“as an adult”可知,此处应用grows up,表示“长大成人”。故选A。9句意:比赛胜者将会得到490美金。test测试;competition比赛;program项目;sport体育。根据“there will

    60、 be a horse race”可知,此处应用competition,表示“赛马比赛的胜者”。故选B。10句意:Ruby最喜欢的一张照片展示的是特朗普和墨西哥总统达成一致,允许在美国的墨西哥移民返回墨西哥参加Ruby生日派对。show展示;speak说;work工作;believe相信。根据“One of Rubis favourite pictures”可知,此处应用shows,表示“照片展示的是”。故选A。11D 12D 13A 14C 15D【导语】本文是一篇说明文,主要介绍英国邀约习俗。11细节理解题。根据“When you hear British say Drop in anyt

    61、ime or Come and see me soon you should realize that it doesnt mean you are welcome to come over to their house at anytime. Its necessary to make a phone call before visiting someone,”可知,当英国人说“随时来”或者“快来看我”的时候,并不意味着你可以随时去他们家。在拜访他人的之前,很有必要提前打个电话。故选D。12细节理解题。根据“If you accept the invitation to a party or

    62、 a dinner, maybe you should bring small gifts with you, such as bottles of drink, flowers and chocolate.”可知,如果你接受了邀请,可以带一些小礼物去,比如饮料、花、巧克力。故选D。13词义猜测题。根据“That means each person pays his own bill.”可知,此处separate意为“分开的,分离的”,表示“分开付账”。故选A。14细节理解题。根据“Different countries have different customs.”可知,不同的国家有不同的

    63、习俗。故选C。15主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍英国的邀约习俗。故选D。16C 17A 18C 19B 20D【导语】本文向我们介绍写感谢信带给人们的不同感受,建议我们花时间去感谢,因为生活中的小事也能产生很大的影响。16细节理解题。根据“People dont seem to give thanks to people quite often”可知,从阿米特库马尔那里我们可以知道人们似乎并不经常四处感谢别人。故选C。17词义猜测题。分析“Then, they asked both the writer and the recipient how sending or receivin

    64、g these notes made them feel.”可知,他们询问写信人和收信人发送或接收这些便条的感受。recipient与receiving相呼应,所以推测recipient是“接收者”的含义。故选A。18细节理解题。根据“They worried about what to say and how to say it.”可知,人们不喜欢写感谢信是因为他们担心该说什么,该怎么说。故选C。19细节理解题。根据“ When you are a receiver you can feel the warmth of the note, one of the receivers said.

    65、”及“ The receivers feel quite happy, Kumar says.”可知库马尔发现,当一个人收到一封感谢信时,他会感到很温暖。故选B。20标题归纳题。本文向我们介绍写感谢信带给人们的不同感受,建议我们花时间去感谢,因为生活中的小事也能产生很大的影响。用“Take Time to Thank”做标题最合适。故选D。21C 22D 23A 24A 25B【导语】本文介绍了三本教会孩子礼貌的儿童读物。21细节理解题。根据第一栏“Its a book from the New York Times best-selling writer Amy Rosenthal”可知,这

    66、本书来自一位纽约时报畅销书作家,即一位受欢迎的作家。故选C。22细节理解题。根据第二栏“Age range: 812 years old”可知,10岁的Jame可以读Emily Posts the Guide to Good Manners for Kids这本书。故选D。23细节理解题。根据第三栏“It covers some subjects like sharing, table manners, phone numbers, and greetings.”可知,礼貌这本书内容涉及到分享、餐桌礼仪、电话号和问候,没有涉及到英语学习。故选A。24推理判断题。根据第一栏“In this bo

    67、ok, Amy tells children what good manners(礼貌)are”,第二栏“This 144-page guide to good manners”和第三栏“Its Alikis childrens picture book about good or bad manners.”可知,这三本书都是关于礼貌的。故选A。25推理判断题。本文绍了三本教会孩子礼貌的儿童读物,结合选项,它最可能来自图书馆海报。故选B。26B 27A 28C 29D 30C【导语】本文主要介绍了在西方国家,朋友之间送礼物的相关习俗。26细节理解题。根据“Westerners give gif

    68、tsPeople usually exchange gifts only among friends.”可知,西方人通常与朋友交换礼物。故选B。27细节理解题。根据“You might bring some sweets or some small toys for the children”可知,可以给孩子带一些糖果。故选A。28细节理解题。根据“If you want to make your gifts special, you can bring something from your hometown”可知,来自家乡的礼物将是非常特别和受欢迎的,C选项正确。故选C。29词义猜测题。根

    69、据“They would thank you and make some comments(评论)on the gifts beauty”可知,打开礼物后他们会欣赏、称赞礼物,admire表示“赞赏”。故选D。30主旨大意题。根据首句“Have you ever given gifts to your friends? Just like Chinese, Westerners give gifts”并结合后文可知,文章主要介绍了在西方国家送礼物的相关习俗。故选C。31D 32A 33G 34F 35B【导语】本文是将左栏的个人兴趣爱好与右边的派对相匹配。31根据“Dale likes rea

    70、ding Chinese storybooks on weekends”可知,他喜欢阅读故事书,D选项“这周六在阳光中心将有一个关于中国故事书的聚会。如果你参加聚会,你可以免费阅读故事书。你会发现它们真的很有趣。”符合,故选D。32根据“Michael enjoys talking with others in English a lot”可知,他喜欢用英语交流,A选项“史密斯先生这个星期天将举行一个英语晚会。他将邀请许多美国的英语老师来参加聚会。如果你参加聚会,你可以和他们练习说英语。”符合,故选A。33根据“Cindy is interested in making model robot

    71、s”可知,她对制造飞机模型感兴趣,G选项“怀特先生很擅长制作机器人模型。这个星期天,他将在蓝色学校举办一个聚会,教其他人如何制作机器人模型。来向他学习吧。”符合,故选G。34根据“Dancing with great dancers is Marys favorite”可知,她的爱好是与舞蹈家一起跳舞,F选项“布朗太太是一位伟大的舞蹈家。她每周六晚上都举行舞会。如果你加入这个聚会,你可以和来自世界各地的舞者一起跳舞,并从他们身上学到很多东西。”符合,故选F。35根据“Laura likes listening to English songs very much”可知,她喜欢听英语歌曲,B选项

    72、“米勒博士是一位来自英国的著名歌手。这个星期六下午他将举行一个聚会。在聚会期间,他会唱一些他自己的英文歌曲,你可以欣赏他美丽的声音。快来加入吧!”符合,故选B。36on 37However 38and 39an 40house 41strong 42tell 43play 44them 45until【导语】本文主要介绍了大洋洲的一个小岛上的“鳄鱼成人仪式”的过程。36句意:在许多国家,这一天是你18岁生日。“your 18th birthday”是具体的时间,用时间介词on,故填on。37句意:然而,在世界的某些地方,你必须做一些特别的事情才能进入成年人的世界。前后构成转折关系,且空后有“,

    73、”,however“然而”符合语境,句首需大写首字母,故填However。38句意:在一个大洋洲的岛屿上,一些人住在塞皮克河附近,河里有很多鳄鱼。前后两句构成并列关系,用and连接,故填and。39句意:当十几岁的男孩变成男人的时候,会有一个被称为“鳄鱼仪式”的活动。此处泛指一个活动,event首字母发元音音素,故填an。40句意:男孩们被带到了一个小房子“鳄鱼窝”。根据“in the house”可知,是鳄鱼窝,house“房子”符合语境,故填house。41句意:在家里,男孩们被告知要把他们的鳄鱼想象成“爸爸和妈妈”,让他们变得强壮和勇敢。根据“ they will be stronger

    74、 and brave”可知,变得更强壮和更勇敢,strong“强壮的”,此处与brave并列,使用形容词原级,故填strong。42句意:为了转移注意力,孩子们在家里互相讲笑话。根据“the boys.jokes to each other in the house”可知,此处是tell jokes短语,意为“讲笑话”,时态是一般现在时,主语是复数,动词用原形,故填tell。43句意:孩子们在家里的时候也会一起打鼓。根据“The boys also.the drums together during their time in the house.”可知,此处是play the drums短语

    75、,意为“打鼓”,时态是一般现在时,主语是复数,动词用原形,故填play。44句意:这让他们觉得自己并不孤单。此处指男孩们,在动词后作宾语,用宾格them,故填them。45句意:八周后,在仪式结束之前,他们不能离开房子。根据“They cannot leave the house.the ceremony is over after eight weeks.”可知,此处是not.until结构,意为“直到才”,故填until。46They/people hold the pajama party at a persons house. 47The host needs to plan some

    76、 fun activities at the pajama party. 48Because the host will give them/the guests what they need. 49They/American schools usually hold it/a prom near the end of the senior year. 50The writer talks about 6/six kinds of parties (in the passage).【导语】本文主要介绍的是睡衣派对和毕业舞会。46根据“However, at a pajama party, a

    77、group of friends spend the night at a persons house”可知,人们在家里举办睡衣派对,故填They/people hold the pajama party at a persons house.47根据“To hold a pajama party, the host (主人) needs to plan some fun activitie”可知,主人需要计划一些有趣的活动,故填The host needs to plan some fun activities at the pajama party.48根据“But if they for

    78、get something, they dont need to worry. Because the host will give them what they need”可知,因为主人会给他们需要的东西,故填Because the host will give them/the guests what they need.49根据“The party is usually held near the end of the senior year”可知,毕业舞会通常在高三快结束的时候举行,故填They/American schools usually hold it/a prom near

    79、the end of the senior year.50根据“Americans like to have different kinds of parties, such as birthday parties, surprise parties, tea parties and house-warming parties”以及“pajama (睡衣) parties”和最后一段的“a prom (毕业舞会) ”可知,一共提到了六种派对,故填The writer talks about 6/six kinds of parties (in the passage).51There are

    80、twenty/20 children in his/Bobbys class. 52At Christmas, all the mothers gave parties for all the children. 53His/Bobbys favorite food(at the parties) is cake. 54It/The last Christmas party was on January 6th. 55His/Bobbys mom took him/Bobby to the last Christmas party. 56参考范文:Dear Tom,I am very plea

    81、sed to tell you one of my experiences about going to a party. Last Saturday, I went to my friend Wei Fangs 14th birthday party. The party started in a restaurant called Fun Time at 5:00 p.m. There were forty people. At first, we enjoyed many kinds of delicious food. Then, we had some interesting act

    82、ivities. Julia and Wu Dong sang and danced together. Wei Fangs brother did Chinese kung fu. Dave and I read several poems. I enjoyed myself and I was glad to make lots of friends. I hope I can go to many different birthday parties in the future. Yours,Zhang Hua【导语】本文主要讲述了一个贪吃甜食的男孩Bobby为了一下能吃下四块蛋糕的搞笑

    83、故事。51根据“Bobby was six years old, and he went to school. There were nineteen other little boys and girls in his class”可知,加上Bobby一共20名学生,故填There are twenty/20 children in his/Bobbys class.52根据“And at Christmas, all the mothers gave parties for all the children”可知,在圣诞节,所有的母亲为所有的孩子举行聚会,填At Christmas, al

    84、l the mothers gave parties for all the children.53根据“but he liked the nice food better. His favorite was cake”可知,最喜欢的食物是蛋糕,故填His/Bobbys favorite food(at the parties) is cake.54根据“Christmas came again, and again there were a lot of parties. Bobby went to all of them. The last one was on January 6th”可

    85、知,最后一个圣诞派对是在1月6日,故填It/The last Christmas party was on January 6th.55根据“Bobbys mother answered happily. On January 6th, she took Bobby to the party”可知,Bobby的妈妈带着他去参加派对,故填His/Bobbys mom took him/Bobby to the last Christmas party.561.题干解读:本文是一封电子邮件。向笔友Tom介绍聚会的经历。2.写作指导:本文次啊用一般过去时,人称采用第一人称和第三人称。分为两段式:第一段引出主题;第二段介绍自己参加派对的经历。写作时保持主谓一致性,做到无语法和标点错误。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 9Can you come to my party语言能力把关练-2023-2024学年八年级英语上册把关练(人教版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-783442.html
    相关资源 更多
  • 专题04 统计概率(解答题11种考法)(精练)(解析版).docx专题04 统计概率(解答题11种考法)(精练)(解析版).docx
  • 专题04 统计概率(解答题11种考法)(精练)(原卷版).docx专题04 统计概率(解答题11种考法)(精练)(原卷版).docx
  • 专题04 细胞膜和细胞核(精练)(解析版).docx专题04 细胞膜和细胞核(精练)(解析版).docx
  • 专题04 细胞膜和细胞核(精练)(原卷版).docx专题04 细胞膜和细胞核(精练)(原卷版).docx
  • 专题04 细胞膜和细胞核(串讲)(解析版).docx专题04 细胞膜和细胞核(串讲)(解析版).docx
  • 专题04 细胞膜和细胞核(串讲)(原卷版).docx专题04 细胞膜和细胞核(串讲)(原卷版).docx
  • 专题04 细胞的生命历程(含细胞增殖)-【新题速递】2023届江苏高三生物模拟试卷分类汇编(5月刊).docx专题04 细胞的生命历程(含细胞增殖)-【新题速递】2023届江苏高三生物模拟试卷分类汇编(5月刊).docx
  • 专题04 细胞的生命历程-【新题速递】2022届江苏高三生物模拟试卷分类汇编(4月刊).docx专题04 细胞的生命历程-【新题速递】2022届江苏高三生物模拟试卷分类汇编(4月刊).docx
  • 专题04 细胞的生命历程-【口袋书】2022年高考生物备考系列(必备知识清单 思维导图).docx专题04 细胞的生命历程-【口袋书】2022年高考生物备考系列(必备知识清单 思维导图).docx
  • 专题04 细胞怎样构成生物体(知识清单)- 2023-2024学年七年级生物上学期期末考点大串讲(人教版).docx专题04 细胞怎样构成生物体(知识清单)- 2023-2024学年七年级生物上学期期末考点大串讲(人教版).docx
  • 专题04 细胞分裂过程中的相关曲线图-冲刺2022年高考生物热点图片题型提分攻略.docx专题04 细胞分裂过程中的相关曲线图-冲刺2022年高考生物热点图片题型提分攻略.docx
  • 专题04 简答题【专项训练】-2020-2021学年八年级道德与法治下册期中专项复习(部编版).docx专题04 简答题【专项训练】-2020-2021学年八年级道德与法治下册期中专项复习(部编版).docx
  • 专题04 第4天-字母GHI开头.docx专题04 第4天-字母GHI开头.docx
  • 专题04 立体几何(解析版).docx专题04 立体几何(解析版).docx
  • 专题04 立体几何(原卷版).docx专题04 立体几何(原卷版).docx
  • 专题04 立体几何-【大题精做】冲刺2023年高考数学大题突破 限时集训(新高考专用)(原卷版).docx专题04 立体几何-【大题精做】冲刺2023年高考数学大题突破 限时集训(新高考专用)(原卷版).docx
  • 专题04 科学的测量 -2024年浙江省科学中考一轮复习 .docx专题04 科学的测量 -2024年浙江省科学中考一轮复习 .docx
  • 专题04 离子反应的应用-【题高分】2022-2023学年高一化学同步教学专题讲义(人教版2019必修第一册).docx专题04 离子反应的应用-【题高分】2022-2023学年高一化学同步教学专题讲义(人教版2019必修第一册).docx
  • 专题04 碳和碳的化合物(讲义)(解析版).docx专题04 碳和碳的化合物(讲义)(解析版).docx
  • 专题04 碳和碳的化合物(练习)(解析版).docx专题04 碳和碳的化合物(练习)(解析版).docx
  • 专题04 碳和碳的化合物(练习)(原卷版).docx专题04 碳和碳的化合物(练习)(原卷版).docx
  • 专题04 碳和碳的化合物(测试)(解析版).docx专题04 碳和碳的化合物(测试)(解析版).docx
  • 专题04 碳和碳的化合物(测试)(原卷版).docx专题04 碳和碳的化合物(测试)(原卷版).docx
  • 专题04 知识点复习-2022-2023学年高一英语上学期期中复习查缺补漏冲刺满分(人教版2019).docx专题04 知识点复习-2022-2023学年高一英语上学期期中复习查缺补漏冲刺满分(人教版2019).docx
  • 专题04 相关点法确定圆的轨迹-2021-2022学年高二数学培优辅导(人教A版2019选择性必修第一册).docx专题04 相关点法确定圆的轨迹-2021-2022学年高二数学培优辅导(人教A版2019选择性必修第一册).docx
  • 专题04 相似遇到二次函数(解析版).docx专题04 相似遇到二次函数(解析版).docx
  • 专题04 相似遇到二次函数(原卷版).docx专题04 相似遇到二次函数(原卷版).docx
  • 专题04 直线的倾斜角与斜率(原卷版)-【重难点突破】2021-2022学年高二数学上册常考题专练(人教A版2019选择性必修第一册).docx专题04 直线的倾斜角与斜率(原卷版)-【重难点突破】2021-2022学年高二数学上册常考题专练(人教A版2019选择性必修第一册).docx
  • 专题04 电离平衡 水的电离和溶液的pH(解析版).docx专题04 电离平衡 水的电离和溶液的pH(解析版).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1