《创新设计-课堂讲义》2016-2017学年高中英语(北师大版必修三)课时作业 UNIT 7 PERIOD THREE WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计-课堂讲义
- 资源描述:
-
1、Period ThreeLesson 3The Sea World.阅读理解ATwo billion children in the developing world cant receive good educationthe key to human development.However,technology offers an answer which allows the poor in developing countries to learn.It is a tool which holds the ability to change the lives of the poor,
2、as it provides a means of learning and communicating.Educational programs must break away from old systems.New companies such as One Laptop(笔记本电脑) Per Child (OLPC),an organization founded by MIT Professor Nicholas Negroponte have been active in solving the worlds education problem.The Internet has c
3、hanged the world,allowing educational services to help with the global fight against poverty.Khan Academy is one such service.Like OLPC,it is an organization founded by Harvard Business School graduate Salman Khan with the task of “providing a worldclass education to anyone,anywhere.”The education o
4、ffered includes a large number of mathrelated topics.The GMAT Pill Review is another company that trains MBA candidates(应考人) worldwide to prepare for the GMAT exam on both the Quant and Verbal section.Founded by Stanford graduate Zeke Lee,the company offers services which are priced at about 75% les
5、s than other similar programs.It allows students from developing countries who might not be able to afford similar courses to have access to these services.Whether paid or free these services provide educational opportunities to those who would never have had the chance in the past.As a result of th
6、e technology revolution(革新),business schools may see more students from different corners of the world.Because of the Internet,people in developing nations have access to better and more affordable educational opportunities.More and more people will try to improve their lives through educational opp
7、ortunities outside of their homelandan idea usually uncommon in developing countries.1According to the text,technology can .Aimprove peoples reading abilityBsolve the problems facing the whole worldChelp the poor to reduce povertyDcause poverty in developing countries答案C解析细节理解题。根据第一段第三句“It is a tool
8、 which holds the ability to change the lives of the poor,as it provides a means of learning and communicating.”可知,由于科技提供学习和交流的方法,所以它是能够改变穷人命运的工具。2We can learn from the text that Khan Academy aims to .Ahelp the poor pay for good coursesBprovide every child with a computerChelp train MBA candidatesDma
9、ke everyone receive good education答案D解析细节理解题。根据第三段第三句“Like OLPC,it is an organization founded by Harvard Business School graduate Salman Khan with the task of providing a worldclass education to anyone,anywhere.”可知,该组织的目的是使每一个人都得到世界一流的教育。3Which of the following about GMAT Pill Review is TRUE?AIt onl
10、y accepts students from developing countries.BIt was started by Professor Nicholas Negroponte.CIt charges students about 25 percent of other similar programs.DThe education it offers includes a lot of mathrelated topics.答案C解析细节理解题。根据第四段第一句可知,GMAT Pill Review在全世界范围内招生,A项错误;由第四段第二句可知,它由Zeke Lee创办,学费比其
11、他同样的学校便宜75%,因此B项错误,C项正确;D选项是叙述Khan Academy的,因此错误。4In the past,people in developing countries .Ahad no educational opportunities in their homelandBseldom thought of receiving foreign education to change themselvesCalways believed education was of great importanceDwouldnt leave their homeland to reduc
12、e poverty答案B解析推理判断题。由文章最后一句“More and more people will try to improve their lives through educational opportunities outside of their homelandan idea usually uncommon in developing countries.”可知,现在越来越多的人通过本国之外的教育机会来改善他们的生活,这一点在过去的发展中国家是不常见的。由此可以推断出,过去发展中国家的人们很少想到通过接受国外的教育来改变自己的命运。BChina,endowed with r
13、ich agricultural resources,has a long history of farming.The traditional farming practice with intensive(精细的) cultivation(耕作) as its essence is one of the most important achievements of the human civilization.The development of agriculture and rural areas in China is faced with many problems.The Chi
14、nese government has made a number of important policies and measures to cause a faster growth of farmers income and narrow the everenlarging income gap between rural and urban residents as soon as possible mainly through finishing a strategy of balanced social and economic development.Well give top
15、priority in all work to solving problems facing agriculture,farmers and rural areas,focusing on the following seven aspects.Firstly well promote faster increase of farmers income.Secondly well protect and increase the overall capacity of grain production.Thirdly we will continue to promote strategic
16、 restructuring of agriculture.Fourthly well actively promote progress in agroscience and enhance research work of agricultural hightech and key research programs,and increase its reserve level.Fifthly well further open agriculture to the outside world and actively develop agricultural trade with oth
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-787761.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
