2020_2021学年高中英语课时分层作业Unit3ScienceandnatureSectionⅠⅡ牛津译林版必修5.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 课时 分层 作业 Unit3ScienceandnatureSection 牛津 译林版 必修
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七)Section 、(建议用时:35分钟)语言知识练习固基础单句语法填空1She is the first one to understand(understand) that problem.2On the other hand,we students have to do masses of homework both at home and at school.3Many Chinese college graduates leave their country to get further education in America with the intention
2、of getting better jobs in the future.4A lot of students waste their spare time surfing the Net;as a consequence,they often fail to finish their homework on time.5Turn off the TV,so you can concentrate on your homework.6Nowadays,some hot network languages are adopted(adopt)in some official media,such
3、 as CCTV and Peoples Daily.7If he improved(improve) his IT skills,hed easily get a job.8The children were anxious for their mother to come(come) as soon as possible.9Exactly(exact) speaking,you are to blame for the accident.10No matter what happens,we must push ahead with our plan.高考题型练习提能力.阅读理解Plan
4、t cloning has been an agricultural technique used by farmers and gardeners for centuries.Grafting(嫁接) is a common form of plant cloning.Many plants in nature actually clone themselves and reproduce asexually.Cloned plants are much more predictable than normal plants,so their yield(产量)is more reliabl
5、e.Cloned plants also reproduce faster,limiting the amount of time between planting and harvesting.It is also often cheaper to produce seeds through cloning than through traditional methods.Plants can essentially be optimized so that farmers or individual growers always have the best seeds available.
6、With more yield at a faster rate,farms can produce more food for more people while decreasing overall costs.Cloning can be used to wipe out diseases that previously killed off entire fields of crops.This would make plants immune(免疫的)to the kinds of diseases that farmers and gardeners around the worl
7、d fear each year.Crop failures due to disease and virus could become a thing of the past.Also,plants that are near extinction can be brought back to life through cloning.Through cloning scientists can develop“super”fruits and vegetables of superior nutritional quality.This could make for a healthier
8、 population overall.This is already being done through selective pollination(授粉),and genetic cloning could take it to the next level.By plant cloning we have a population of identical plants and all these plants equally suffer from the same diseases,but in nature the weak would die and the strong wo
9、uld survive.While there are some dangers to consider with plant cloning,there are plenty of benefits that could prove vital to the propagation(繁衍)of the human species.【语篇解读】本文主要讲了克隆植物的好处:增加农作物产量、提高植物的免疫力、提高水果和蔬菜的质量等。1The underlined word“optimized”in Paragraph 2 can be replaced by“ ”AenlargedBproduce
10、dCperfectedDexaminedC词义猜测题。根据第二段中该词的下文growers always have the best seeds available“种植者可以有最好的种子使用”可猜测该词意为“好的或优的”。2According to the text,cloned plants Ahave lower yield than normal plantsBhave a short growth cycleCresist various kinds of diseasesDneed little care from peopleB推理判断题。根据第二段第二句可知,克隆植物繁殖快,从
11、种植到收获,间隔时间短,也就是生长周期短。3What can we infer from the text?AThe fruits produced by cloned plants taste much better.BThere are more cloned plants than normal plants.CPlant cloning can disturb the laws of nature.DPeople should avoid eating cloned fruits.C推理判断题。根据最后一段可知,克隆植物会造出完全一样的植物,它们也可能会患上同样的病。这与自然界中适者生
12、存的法则是相反的。所以说克隆植物可以打破自然法则。4What is the main purpose of the text?ATo warn the negative effects of plant cloning.BTo present different kinds of plant cloning.CTo predict the future of plant cloning.DTo inform us about the advantages of plant cloning.D写作意图题。根据各段的段首句可知,本文主要讲克隆植物的好处:增加农作物的产量、提高植物的免疫力、提高水果
13、和蔬菜的质量和利于人类的繁衍等。.阅读七选五Are These the Best Years of Your Life?The ups and downs of life may seem to have no predictable plan.But scientists now know there are very clear life patterns that almost all people share.Even if you have passed some of your best years, you still have other good years to come.
14、 1 When are you smartest? From 18 to 25, according to IQ.scores; but you are wiser and more experienced with increasing age.Youre sharpest in your 20s; around 30, mental abilities begin to decline, particularly your ability to do maths. 2 Your vocabulary at age 45, for example, is three times as gre
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384223.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
