分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型《新教材》2021秋高一英语人教版必修第二册同步练习:UNIT 1 SECTION C DISCOVERING USEFUL STRUCTURES .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:791436
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:66.54KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材 新教材2021秋高一英语人教版必修第二册同步练习:UNIT 1SECTION CDISCOVERING USEFUL STRUC
    资源描述:

    1、UNIT1CULTURALHERITAGESectionCDiscoveringUsefulStructures&ListeningandTalking课后篇巩固提升必备知识基础练.单句填空1.Mary passed the college (enter) examination,which made her parents very happy.答案entrance2.I (download) some introductions about some tourist attractions in the city yesterday evening.答案downloaded3.Althou

    2、gh her parents thought that she should become a (profession) musician,Victoria has other plans for her life.答案professional4.Im writing to tell you about the debate on whether we should spend time and energy on(archaeologist) work.答案archaeological5.The studies find that people who are able (forgive)

    3、feel less stress and less depression.答案to forgive6.The houses fell into disrepair but a group of preservationists have reconstructed the (roof).答案roofs7.With your own judgement you will be able to tell right wrong and set up your own theory.答案from8.I believe these (donate) books will not only make y

    4、ou more familiar with China but help improve your Chinese.答案donated.完成句子1.The results of the exam will be put on a notice board (在入口处) the building.答案at the entrance to2.As I (给你解释) on the phone,your request will be considered at the next meeting.答案explained to you3.He is determined to get ahead of

    5、others in studies,so he works hard (日日夜夜).答案day and night4.The teacher asked the pupils to look at the pictures and (轮流) to tell the story.答案take turns5.Tom and his brother are so much alike that I really cant (把他和区别开来) his brother.答案tell him from6.Please (原谅我) my being unable to accompany you to th

    6、e book-store.答案forgive me for7.Would you please (画张地图) to the subway station so that I can find it easily?答案draw a map8.(据说) the early European playing-cards were designed for entertainment and education.答案It is said that.语法专练(用适当的关系词填空)1.Their child is at the stage she can say individual words but

    7、not full sentences.答案where2.We have entered into an age dreams have the best chance of coming true.答案when3. A study published in 2014 showed a mere five to ten minutes a day of running reduced the risk of heart disease and early deaths from all causes.答案which/that4. Self-driving is an area China and

    8、 the rest of the world are on the same starting line.答案where5. She and her family bicycle to work, helps them keep fit.答案which6. Kae,sister I shared a room with when we were at college,has gone to work in Australia.答案whose7. There was a long wait at the reception desk, everyone was checking in.答案whe

    9、re8.After the flooding,people were suffering in that area, urgently needed clean water,medicine and shelter to survive.答案who9.Like anything,it is possible to have too much of both, is not good for the health.答案which10. In 1963 the UN set up the World Food Programme,one of purposes is to relieve worl

    10、dwide starvation.答案whose关键能力提升练.完形填空(2021山东菏泽高一期末)It was a bitter winter morning in Kennewick Wasington.Hogn Lunceford saw a crying child along his bus1to school.Tears rolled down the young boys cheeks as his bare hands and ears were 2red because of the bitter cold.Lunceford took his 3off,which he g

    11、ave to the child,and said,“Itll be OK.”“Im a grandfather.No one wants a kid to 4like that,”Lunceford said.His heart 5because of the poor child.Knowing the 6winter was still lying ahead.After7the kids off at school,the three-year bus driver and former US Army soldier went to the 8to buy ten sets of g

    12、loves and hats.He returned to the 9and determined to find the boy.A school worker10Lunceford to the library where the boy was studying with his class.There Lunceford 11the boy with a new pair of gloves and a hat.But the little boy was just the12.Many other students would receive the 13of their famil

    13、iar bus driver.He announced to the students in the library that any child found without a hat or gloves along his bus route would be given a set.One little girl 14said she didnt have a hat.As Lunceford 15her a comfortable hat,he smiled and said,“Ill take care of you,sweetie.”【语篇解读】本文是一篇记叙文。校车司机Lunce

    14、ford在一个冬天寒冷的早晨,看到一个男孩没有手套和帽子,手和耳朵冻得通红,他先是把自己的手套给了男孩,然后把学生送到学校后,去商店买了十套手套和帽子,开始分发给需要的学生。1.A.entranceB.routeC.tripD.duty答案B解析根据下文的“.toschool”可知,Lunceford是在去学校的路上(route)看到了一个哭闹的孩子。2.A.generallyB.totallyC.merelyD.roughly答案B解析根据下文的“becauseofthebittercold”可知,因为严寒,男孩的手和耳朵都被完全(totally)冻红了。3.A.glovesB.glasse

    15、sC.overcoatD.socks答案A解析根据下文的“.whichhegavetothechild”可知,Lunceford脱下手套(gloves)给了孩子。4.A.workB.behaveC.waitD.suffer答案D解析上文提到孩子被冻得耳朵和手发红。由此可知,此处指的是遭受痛苦(suffer)。5.A.lostB.recoveredC.achedD.changed答案C解析根据下文“Hisheart.becauseofthepoorchild”可知,Lunceford为那个可怜的孩子感到心痛(ached)。6.A.latestB.coldestC.parkD.bank答案B解析根

    16、据下文“winterwasstilllyingahead”可知,这里是指冬天最寒冷的(coldest)时候还没到来。7.A.sendingB.takingC.rollingD.dropping答案D解析根据下文的“.thekidsoffatschool”可知,他把孩子们送到学校,dropsboff“让某人下车”。8.A.companyB.storeC.parkD.bank答案B解析根据下文“tobuytensetsofglovesandhats”可知,他是去商店(store)买手套和帽子。9.A.homeB.schoolC.libraryD.station答案B解析根据下文“.anddeter

    17、minedtofindtheboy.Aschoolworker.”可知,Lunceford买了东西又回到学校(school),想找到刚才那个男孩。10.A.fetchedB.invitedC.followedD.directed答案D解析根据下文“.Luncefordtothelibrarywheretheboywasstudyingwithhisclass”可知,一位学校工作人员领着(directed)Lunceford去图书馆找到了那个男孩。11.A.disappointedB.blamedC.surprisedD.charged答案C解析根据下文“.theboywithanewpairo

    18、fglovesandahat”可知,Lunceford与男孩并不认识,却来给他送手套和帽子,所以这个男孩觉得惊讶(surprised)。12.A.beginningB.centerC.attentionD.end答案A解析根据下文“Manyotherstudentswouldreceivethe.”可知,还有其他的学生得到了帮助,男孩只是个开始(beginning)。13.A.appointmentB.prizeC.kindnessD.appreciation答案C解析Lunceford给学生送帽子和手套,是一种善举(kindness)。14.A.jokinglyB.immediatelyC.

    19、finallyD.consequently答案B解析根据前下文的“Onelittlegirlsaidshedidnthaveahat.”可知,女孩立即(immediately)说自己没有帽子。15.A.handedB.promisedC.madeD.lent答案A解析根据下文的“.heracomfortablehat”可知,Lunceford递给(handed)女孩一顶舒适的帽子。.语篇填空Near the town of Montignac in Southern France,visitors can find some of the most beautiful cave paintin

    20、gs in the worldthe Lascaux Cave Paintings (拉斯科洞窟壁画).The history of these paintings is very interesting.Most caves are formed 1. nature under the ground,but some have entrances people can find.Thats just what happened one day in 1940.Four boys were taking 2. walk in the woods near Montignac.As they w

    21、alked along,one of them noticed an unusual rock.3. they got closer,they found it wasnt a rock but an opening in the ground.This opening led to a cave,so they decided to have a look around it.The walls of the cave 4.(cover) with ancient art.The boys didnt know it,but the cave was the find of the cent

    22、ury!Over the years,many historians and artists came to study the art.They wanted to understand who painted the pictures and 5. they might mean.They soon realized some of the art indicated animals that were on Earth a long time ago.Many of the pictures also showed people 6. (follow) animals and tryin

    23、g to kill them for food.In the end,historians agreed that this was likely to be the art of a civilization that existed over 15,000 years ago.By 1950,over a thousand people from all over the world were visiting the cave every day.But by 1955,the paintings were beginning to become difficult 7. (see).M

    24、any people were passing through the cave,so the paintings were losing their colour.8. (sad),people can no longer visit the cave.However,another set of cave paintings has been created.These 9.(painting) look exactly the same as the Lascaux Cave Paintings.People 10. (make) the paintings so that everyo

    25、ne can still learn about this great ancient civilization.答案与解析【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了法国南部Montignac镇附近的世界上最美的一些洞窟壁画拉斯科洞窟壁画。1.by考查固定搭配。根据句意可知,此处表示“被”,所以填by。2.a考查冠词。takeawalk“散步”。3.When/As考查连词。句意:当他们走近时,才发现那是个地洞而不是岩石。此处是时间状语从句,所以填When/As。4.werecovered考查动词的时态和语态。墙壁被画所覆盖,而且发生在过去,所以用一般过去时的被动语态。5.what考查名词性从句。

    26、understand是及物动词,后面的句子是两个并列的宾语从句。连接词在从句中作宾语,所以填what。6.(were)following考查非谓语动词。此处填following和后面的trying并列。7.tosee考查非谓语动词。“become+形容词+todo”意为“变得”。句意:画作开始变得很难再看清楚。所以用动词不定式。8.Sadly考查副词。所填的词修饰整个句子,应该用副词。9.paintings考查名词复数。painting是可数名词,根据前面的these可知要用复数形式。10.(have)made考查时态。仿制壁画是过去的事情,所以用一般过去时。因为已经对现在产生了影响,所以还可以考虑用现在完成时。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:《新教材》2021秋高一英语人教版必修第二册同步练习:UNIT 1 SECTION C DISCOVERING USEFUL STRUCTURES .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-791436.html
    相关资源 更多
  • 八年级道德与法治上册期末测评2新人教版.docx八年级道德与法治上册期末测评2新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册期末测评1新人教版.docx八年级道德与法治上册期末测评1新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册复习提纲(知识点总汇).docx八年级道德与法治上册复习提纲(知识点总汇).docx
  • 八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第十课 建设美好祖国试题 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第十课 建设美好祖国试题 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第十课 建设美好祖国练习题 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第十课 建设美好祖国练习题 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第十课 建设美好祖国测试 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第十课 建设美好祖国测试 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第十课 建设美好祖国巩固练习 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第十课 建设美好祖国巩固练习 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第十课 建设美好祖国习题2 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第十课 建设美好祖国习题2 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第十课 建设美好祖国习题 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第十课 建设美好祖国习题 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第八课 国家利益至上课后巩固练习 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第八课 国家利益至上课后巩固练习 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第八课 国家利益至上巩固练习 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第八课 国家利益至上巩固练习 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第九课 树立总体国家安全观试题 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第九课 树立总体国家安全观试题 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第九课 树立总体国家安全观练习题 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第九课 树立总体国家安全观练习题 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第九课 树立总体国家安全观巩固练习 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第九课 树立总体国家安全观巩固练习 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第九课 树立总体国家安全观习题2 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第九课 树立总体国家安全观习题2 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第九课 树立总体国家安全观习题1 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第四单元 维护国家利益 第九课 树立总体国家安全观习题1 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第四课 社会生活讲道德课时练3 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第四课 社会生活讲道德课时练3 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第四课 社会生活讲道德课时练2 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第四课 社会生活讲道德课时练2 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第四课 社会生活讲道德课时作业 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第四课 社会生活讲道德课时作业 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第四课 社会生活讲道德巩固练习 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第四课 社会生活讲道德巩固练习 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第五课 做守法的公民课堂练习2 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第五课 做守法的公民课堂练习2 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第五课 做守法的公民课堂练习1 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第五课 做守法的公民课堂练习1 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第五课 做守法的公民课后作业1 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第五课 做守法的公民课后作业1 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第五课 做守法的公民巩固练习 新人教版 (2).docx八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第五课 做守法的公民巩固练习 新人教版 (2).docx
  • 八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第三课 社会生活离不开规则课时练1 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第三课 社会生活离不开规则课时练1 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第三课 社会生活离不开规则课时练 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第三课 社会生活离不开规则课时练 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第三课 社会生活离不开规则课时作业 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第三课 社会生活离不开规则课时作业 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第三课 社会生活离不开规则习题1 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第二单元 遵守社会规则 第三课 社会生活离不开规则习题1 新人教版.docx
  • 八年级道德与法治上册 第三单元 勇担社会责任 第六课 责任与角色同在课堂作业2 新人教版.docx八年级道德与法治上册 第三单元 勇担社会责任 第六课 责任与角色同在课堂作业2 新人教版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1