2019届高考一轮英语人教版分块专练题:必修2 UNIT 4 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019届高考一轮英语人教版分块专练题:必修2 UNIT WORD版含解析 2019 高考 一轮 英语 人教版 分块 专练题 必修 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、必修2 Unit 4 高考试卷分块专练.阅读理解AHere is a collection of some TV series.For this list, we stick to those that have been released in recent years and we choose not to include TV hits like Game of Thrones or Sherlock.Stranger ThingsThis US television series is a combination of three genres (类型):the typical co
2、llege movies where the losers rise up, the science fiction films about crazy scientists who reached their top in the 1980s and the horror movies written in the style of Stephen King.This show, starring Winona Ryder and a group of amazing kids, has managed to combine these genres so well that it has
3、already acquired a vast army of fans worldwide.The Pillars of the EarthIt is set in the twelfth century, a time which is considered one of the darkest and most romantic (浪漫的) periods in the history of England. Based on the bestselling novel written by Ken Follett, this TV show starring the brilliant
4、 Eddie Redmayne is widely recognized as one of the best historical TV dramas of recent years.MahabharataThis Indian Hindilanguage series is liked by many people for being regarded as the simplest and the most fun way to learn about the ageold wisdom of the Indian people.It tells us about the kings a
5、nd heroes who love, fight and make wise decisions.This drama is about the endless struggle between good and evil.The CrownThis story about the transformation of the young Princess Elizabeth into the queen shows everything about the British monarchy (君主制)It includes many storylines, each of which cou
6、ld be made into a separate TV show.The series focuses on the ageold themes of family, marriage and politics, and this is probably what makes The Crown win popularity.语篇解读:本文是一篇应用文。介绍了四部近年来比较受观众喜爱的电视剧。1What do we know about Stranger Things?AStephen King determined its style.BIt consists of three chil
7、dren stories.CMost of its central characters are kids.DIts much more popular than Sherlock.解析:选C细节理解题。由第一部电视剧简介中的“starring Winona Ryder and a group of amazing kids”可知,Stranger Things的主要角色大部分都是孩子。2Which aspect of The Pillars of the Earth is stressed in the text?AIts background.BIts staff.CIts theme s
8、ong. DIts plot.解析:选A推理判断题。由第二部电视剧简介可知,文章主要强调了The Pillars of the Earth的时代背景。3Which TV series is more like a biography?AStranger Things. BThe Pillars of the Earth.CMahabharata. DThe Crown.解析:选D推理判断题。由第四部电视剧简介中的“This story about the transformation of the young Princess Elizabeth into the queen”可知,The C
9、rown是围绕着英国女王的成长故事展开的,比较接近个人传记类型。4Which of the following do the four TV series share?AThey are highly thought of by the audience.BTheir storylines are relatively complex.CThey mainly discuss universal themes.DTheir original languages are English.解析:选A推理判断题。由第一部电视剧简介中的“it has already acquired a vast a
10、rmy of fans worldwide”,第二部电视剧简介中的“is widely recognized as one of the best historical TV dramas of recent years”,第三部电视剧简介中的“is liked by many people for being regarded as the simplest and the most fun way to .”和第四部电视剧简介中的“this is probably what makes The Crown win popularity”可推知,这四部电视剧都受到观众的好评。BDessi S
11、ieburths love of birds started about six years ago.Now, he has his own group called Protecting Our Birds.Recently, Dessi, 14 years old, chatted with TFK about his work and goals for the future.TFK:What is Protecting Our Birds?DESSI:Birds are citizens of the world, so they need protection.I basically
12、 try to do conservation work to help birds get protected throughout the world.I recently wrote an article about a bird called the bartailed godwit (斑尾鹬)I interviewed a biologist named Nils Warnock, who had studied the bartailed godwit.He expressed the concern about the threat that the bartailed godw
13、it is facing.I wrote an article about his answers to the questions, which is published on the American Birding Association Website.TFK:What impelled you to start this project?DESSI:When I was eight years old, our class had to do a woodworking project, so I chose a bird feeder (喂食盒)I didnt like birds
14、 at the time.I made the feeder, filled it up with seed, put it in my backyard and then the birds started coming.I got really interested in birds as more came.I later got involved in my local Audubon Society, which is devoted to conserving and restoring natural ecosystems.It really got me into birds
15、and I realized bird populations were declining, and many are becoming endangered quite rapidly.I wanted to help them, so I started the project.TFK:What are some future projects you plan to work on?DESSI:I live in LA., where there are a lot of parrots.Most of the parrots native range is in Mexico, bu
16、t theyre really declining there because of habitat loss.I want to study the parrots and help them in their native range in Mexico, so they can start increasing again.TFK:How can people learn more about Protecting Our Birds and the work youre doing?DESSI:I have a website.Its protectingourbirds. myfre
17、e.website.There people can learn about what I do and how to help birds.语篇解读:本文是一篇记叙文。14岁的Dessi Sieburth为了保护濒临灭绝的鸟类,他发起了“护鸟”工程。最近他接受了记者的采访,在访谈中,他谈到了启动这个工程的初衷、他做的鸟类保护工作以及未来的打算。5Whats Nils Warnocks attitude to the bartailed godwit?AWorried.BChanging.CUncertain. DOptimistic.解析:选A推理判断题。由第三段的“He expressed
18、 the concern about the threat that the bartailed godwit is facing.”可推知,Nils Warnock对斑尾鹬的生存前景深表忧虑。6Which of the following can best replace the underlined word “impelled” in Paragraph 4?AForbade. BRequested.CEncouraged. DChallenged.解析:选C词义猜测题。由第五段的内容可知,本段主要谈论了Dessi Sieburth是如何启动“护鸟”工程的,故画线词的意思为“鼓励,推动”
19、。7When did Dessi start his project “Protecting Our Birds”?AAfter he prepared a feeder for birds.BAfter he interviewed Nils Warnock.CAfter he studied parrots in Mexico.DAfter he joined a local association.解析:选D细节理解题。由第五段的“I later got involved in my local Audubon Society . I wanted to help them, so I
20、started the project.”可知,在Dessi Sieburth加入了当地Audubon协会,了解了鸟类的生存现状后,他才启动了“护鸟”工程。8What will Dessi probably do next?AWrite articles about birds in danger.BHelp parrots losing the natural home.CSet up a website to teach how to help birds.DRecreate his own conservation organization.解析:选B细节理解题。由第六、七段的内容可知,
21、Dessi Sieburth接下来会致力于保护那些失去了栖息地的鹦鹉。CSome pigs tend to be optimistic while others are pessimistic, according to a new research that is meaningful to animal welfare.The study, published in the journal Biology Letters, is the first to show that mood and personality interact in an animal, influencing ju
22、dgment.Asher, a researcher at the University of Newcastles Institute of Neuroscience, and her team housed groups of pigs in two types of environment.One reflected standard commercial conditions and the other was cushier with more space and plenty of soft, deep straw.After the pigs got accustomed to
23、these new homes over a few weeks, the researchers picked 18 pigs from each type to train and test their judgment.“To do this, we trained each pig.In one corner of a training room there would be a bowl with chocolate sweets pigs love them and at the opposite side of the room there would be a bowl con
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-427176.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
