专题02 完形填空-2011-2022年全国高校体育单招英语真题分类汇编(2).docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 专题02 完形填空-2011-2022年全国高校体育单招英语真题分类汇编2 专题 02 填空 2011 2022 全国高校 体育 英语 分类 汇编
- 资源描述:
-
1、2012年完形填空Ten years ago, Ilene received an invitation to a New Years party from somebody that she didnt know very well. She didnt really want to go by herself,(21) she asked her friend Diana to go with her. It was a cold, snowy night and when it was time to leave for the party, all Ilene wanted to do
2、 was(22) home and watch TV. Diana persuaded her to change her(23) . However, after they had driven all the way across town, Ilene(24) that she had left the invitation at home. Ilene thought she could remember the(25) . They found the right street, but Ilene wasnt sure about the number, so they drove
3、 around until they came to a house where there was a party (26) on. They decided this was the right place. They didnt(27) anybody there and Ilene wanted to leave right away. However, Diana persuaded her to stay. Feeling very(28) , Ilene stood in a corner by herself, watching, Diana have a good time.
4、 After about an hour, she(29) to go home. As she was leaving, she slipped(滑)and fell down some icy steps outside the house.(30) just at that moment, somebody was coming up the steps on his way to the party and he caught her in his arms. And thats how Ilene met her husband. Ilene and Jeff have now be
5、en together for ten years, and they are still amazed at the way they met.21. A. but B. or C. for D. so22. A. stay B. come C. call D. hurry23. A. promise B. time C. mind D. choice24. A. agreed B. worried C. realized D. explained25. A. distance B. door C. name D. address26. A. running B. going C. carr
6、ying D. marching27. A. meet B. discover C. trust D. recognize28. A. uncomfortable B. unusual C. hopeless D. hungry29. A. declared B. decided C. remembered D. pretended 30. A. Skillfully B. Luckily C. Strangely D. Dangerously答案21-25 DACCD 26-30 BDABB解析21. D;句意:她真的不想自己去,所以她让你的朋友安娜陪他一起去。根据句意可知答案为D22. A
7、;句意:Ilene想做的一切就是待在家里看电视。根据句意可知答案为A23. C;句意:戴安娜说服了她的朋友改变了想法。根据句意可知答案为C24. C;句意:然而,当他们开车一路上穿过城镇的时候,Ilene意识到她把邀请函落在家里了。根据句意可知,答案为C25. D;句意:Ilene认为她能够记得这个地址。根据句意可知,答案为D26. B;句意:他们开着车四处转直到他们来到一个正在举行派对的房子。根据句意可知答案为B27. D;句意:他们在那里一个人也不认识,所以Ilene想要立刻离开。故答案为D28. A;句意:感到非常不舒服,Ilene自己站在一个角落,看着,带娜娜玩得很愉快。根据句意可知答
8、案为A29. B;句意:大约过了一个小时之后,她决定回家。根据句意可知答案为B30. B;句意:幸运的是,就在那时,有人正在上台阶去派对的路上,她抓住了Ilene的胳膊,可知答案为B2014年完形填空An 80-year-old man was sitting on the sofa in his house along with his 45-year-old highly educated son. 21 a crow sat on their window. The father asked, What is this? The son 22 , It is a crow. After
9、a few minutes, the father asked his son the second time, What is this? The son said, Father, I have 23 told you its a crow. When the old father asked his son the third time, some 24 of irritation(急躁)was felt in the sons reply Its a crow, a crow. Soon afterward when the father asked his son the fourt
10、h time, the son 25 at his father, Why do you keep asking me the same question again and again?A little later, the father went to his room and came back with an old 26 , which he had kept since his son was 27 . On Opening a page, the son read the 28 words:“Today my little son aged three was sitting w
11、ith me on the sofa 29 a crow was sitting on the window. My son asked me 23 times what it was, and I replied to him all 23 times that it was a crow. I hugged(拥抱)him lovingly each time he asked me the same question, again and again. I did not at all 30 irritated. I rather felt affection(疼爱)for my trus
12、ting child.21. A. GraduallyB. FrequentlyC. SuddenlyD. Certainly22. A. repliedB. explainedC. addedD. pointed23. A. of courseB. just nowC. at onceD. once again24. A. ideaB. actionC. expressionD. form25. A. wavedB. laughedC. noddedD. shouted26. A. diaryB. pictureC. magazineD. box27. A. oldB. marriedC.
13、bornD. ill28. A. secretB. followingC. repeatedD. familiar29. A. whenB. beforeC. untilD. because30. A. keepB. pretendC. remainD. feel答案:21-25 CABCD 26-30 ACBAD解析:21. C;句意:突然一直乌鸦落在了他们的窗户上。根据句意可知答案为C. suddenly 突然地22. A;句意:父亲问,“这是什么”,儿子回复道,“这是一直乌鸦”。根据句意可知,答案为A. replied回复23. B;句意:儿子说,“父亲,我刚才已经告诉你了这是一只乌鸦”
14、。根据句意可知答案为B. just now 刚才24. C;句意:当父亲问第三次的时候,在儿子的回复中,可以感觉到一些暴躁的表达了,“这是一只乌鸦,一只乌鸦”。根据句意可知答案为C25. D;句意:当父亲问儿子第三次的时候,儿子冲他大喊。根据句意可知,答案为D26. A;句意:过了一会儿,父亲回到他的房间,并且拿着一本旧的日记回来了。根据句意可知答案为A27. C;句意:自从他的儿子出生他就一直保存着它。根据句意可知答案为C28. B;句意:一打开其中一页,他就读到了以下这些话。根据句意可知答案为B29. A;句意:今天我三岁的儿子和我一起坐在沙发上这时一直乌鸦落在在窗户上。根据句意可知答案为
15、A.固定搭配:was/were doingwhen正在做某事这时30. D;句意:我根本就没有一点急躁。根据句意可知答案为D2016年完形填空In Britain every town has a public library and there are branch libraries in many villages. Anyone 21 borrow books, and it costs nothing to borrow them. In some places you can borrow as many books as you 22 , but in others you ar
16、e limited to a certain 23 of books including some novels. You may keep the books for several weeks 24 you can have enough time to 25 all the books youve borrowed.The latest novels are always in great 26 , and non-fiction books, such as books on history, science and gardening, are well-loved, too.If
17、the books you need are out, you may ask for them to be kept for you when they are 27 , and if you pay the cost of sending a postcard, the 28 will let you know when the books are back and are 29 for you.Most public libraries also have a reading-room and a reference library. In the reading-room you ca
18、n sit and read the daily newspaper and magazines. In the reference library there are dictionaries, books of maps and other useful books. But you can 30 use these books there. You cannot take them out.21. A. shouldB. mustC. willD. may22. A. wantB. saveC. offerD. image23. A. boxB. setC. numberD. price
19、24. A. once againB. as ifC. so thatD. in case25. A. carryB. writeC. pickD. finish26. A. colorB. needC. placeD. name27. A. sharedB. printedC. foundD. returned28. A. librarianB. publishedC. postmanD. manager29. A. fitB. readyC. preparedD. fair30. A. alsoB. onlyC. neverD. seldom答案21-25 DACCD 26-30 BDAC
20、B解析21. D; 句意:每个人都可以借书,并且借书是免费的。根据句意可知答案为D. may 表示许可 22. A; 句意:在一些地方,你想借多少书就可以借多少书。根据句意可知答案为A23. C; 句意:但是在一些其它的地方,你被限制借一定数量的书,包括一些小说。根据句意可知答案为C. a certain number of一定数量的24. C; 句意:这些书你可以保有几个星期以便于你有足够的时间去读完你借的这些书。根据句意可知答案为C. so that 以便于,表目的25. D; 句意:句意:这些书你可以保有几个星期以便于你有足够的时间去读完你借的这些书。根据句意可知答案为D. finish
21、 完成26. B; 句意:最新的小时总是需求很大。根据句意可知,答案为B27. D; 句意:如果你需要的书借出去了,当这些书被归还的时候,你可以要求这些书为你保留着。根据句意可知,正确答案为D28. A; 句意:图书管理员将会让你知道这些事什么时候归还。根据句意可知答案为A29. C; 句意:图书管理员将会让你知道这些事什么时候归还, 并且为你准备好。故正确答案为C30. B; 句意:但是你可以在那里使用它们,你不能带出去。根据句意可知,答案为B2018年完形填空On craigslist. com, a Sheldon wrote that he was moving. Im startin
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-827697.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
