分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 19

类型专题10 阅读回答问题-备战2022中考英语全国名校最新模拟试题分类汇编.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:831263
  • 上传时间:2025-12-16
  • 格式:DOCX
  • 页数:19
  • 大小:266.17KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    专题10 阅读回答问题-备战2022中考英语全国名校最新模拟试题分类汇编 专题 10 阅读 回答 问题 备战 2022 中考 英语 全国 名校 最新 模拟 试题 分类 汇编
    资源描述:

    1、备战2022中考英语全国名校最新模拟试题分类汇编第四期专题10 阅读回答问题(2022陕西西安市西航二中一模)阅读下面短文,根据短文内容,完成下列各题。Do you like reading? How do you get the latest books or magazines? Can you imagine walking through a hot sandy desert just to borrow a book? This is real for people living in Garissa of Kenya in East Africa.Before 2007, the

    2、librarian called Wylife Oluoch used to spend each day waiting for people to borrow some of the 24,000 books in his library in Garissa. The library had no shortage (短缺) of books, but people didnt come to read them. It was much too difficult and tiring to walk through the desert just to borrow books.

    3、After a lot of thoughts, he came up with a great idea. Oluoch strapped boxes of books onto the backs of camels (骆驼), and created the Mobile (移动的) Camel Library.The Mobile Camel Library started with just three camels (but more recently another three camels have joined the team) and it has been servin

    4、g over one million people since 2007. These hard-working animals need little water and can carry up to 500 pounds of books across the sands.The people of Garissa love the camel library and thank Oluoch for his effort (努力). Twelve-year-old Maria reads the librarys books carefully and always returns t

    5、hem on time. She knows the Mobile Camel Library helps many children read books easily and that it is a really great career. She also tries to inspire more people in the villages to help Oluoch run the Mobile Camel Library. As a result, some schools and the government have given away about 3,000 book

    6、s to the library recently.1How did the writer start the passage?The writer did it by _.2Why didnt people come to read or borrow books in the library before 2007?Because they thought it was much too _ to walk through the desert.3How many camels are there working for the library now?There are _ camels

    7、 working now.4Which word in the last paragraph has the same meaning as “encourage”?It is “_”.5What do people of Garissa think of the Mobile Camel Library?They think it is _.(2022陕西武功县教育局教育教学研究室一模)阅读下面短文,根据短文内容,完成下列各题。Why are so many people so afraid to fail? Quite simply because no one tells us how

    8、to face the failure (失败). In fact, failure can become experience that means growth. We forget that failure is part of the human condition and that every person has the right to fail.Most parents work hard to prevent failure or protect their children. One way is to lower (降低) standards. Nearly 60% of

    9、 the parents choose this way. When a child finishes making a table, the mother describes it as “perfect” even though it doesnt stand still. The other way is to blame (责怪) others. If John fails in science, his teacher is unfair or stupid.Theres a problem with the two ways. It makes a child unprepared

    10、 for the real life if they dont meet enough failure. The young need to learn that no one can be best at everything, no one can win all the time. The young should be allowed to experience failure.Failure never gives people pleasure. It hurts both grown-ups and children. But it can be really good to y

    11、our life when you learn to use it.6What can failure become in fact?Failure can become _.7How many ways do most parents choose to prevent failure and protect their children?They choose _ ways to prevent failure and protect their children.8How do 60 % of the parents prevent failure or protect their ch

    12、ildren?They prevent failure or protect their children by _.9What should young people be allowed to experience?They should be allowed to experience _.10Who does failure hurt?It hurts _.(2022辽宁沈阳一模)Asian Elephant Fact FileAppearanceAsian elephants are huge and grey. They weigh up to 5,400 kilograms an

    13、d are 3.2 metres tall at the shoulder. HomeAsian elephants live in the grasslands and forests of South-East Asia. FoodAsian elephants usually eat grass, leaves and fruit. BehaviourAsian elephants often move in large groups. LifeIn the wild, Asian elephants may live for up to 60 years, but most do no

    14、t live that long. Why in dangerPeople are cutting down forests. They are also killing them for their teeth. It is important for us to protect them.11What do Asian elephants look like?_12Where do Asian elephants live?_13How do Asian elephants often move?_14How long do most Asian elephants live?_15Why

    15、 do people kill Asian elephants?_(2022江苏宿迁一模)October 1, 2021 was the 72nd birthday of our motherland (祖国). With the first ray sunshine in the morning, the five-star red flag was rising slowly. We each were celebrating the birthday of our motherland in different ways. The 2021 CCTV National Day Party

    16、 was broadcast on the evening of the National Day, without inviting any idols (偶像), but full of excellent actors and singers. It was a prerecorded evening, with no guest presenters (客座主持人). One program by one program, it was a fast-paced evening. I finally got my favorite actor Hu Ge. Unlike the oth

    17、er programs, Hu Ge didnt perform on stage, but appeared in a micro film “Dream of Brave Hearts, Love for Our Motherland.” He played five roles in the film, and the five roles live in different times. They all have a common dream, that is, to work hard for the prosperity (繁荣) of our country!How lucky

    18、 to be born in todays China. Here people have faith, the country has strength, and the nation has hope. I love China. Happy Birthday, My Motherland!Answer the following questions in no more than 7 words(每题答案不超过7个单词)16When was the five-star red flag rising on October 1, 2021?_17Was the 2021 CCTV Nati

    19、onal Day Party broadcast alive on that evening?_18Who was the writers favorite actor?_19How many roles did Hu Ge play in a micro film?_20The writer feels lucky to be a Chinese. What about you? Please give one reason. _(2022辽宁抚顺一模)阅读下面短文,简略回答所提出的问题。When we are born, we are given names that stay with

    20、us for our whole lives. Some names include good wishes and hopes from parents, while others may be unique(独一无二的)and easy to remember. But do you know how the new coronavirus(冠状病毒)got its name?According to International Committee on Taxonomy of Viruses(国际病毒分类委员会), an organization that names new virus

    21、es, the task of naming a virus is no less important than naming a person. When a disease breaks out, people focus on the public health response and the official naming of a new virus is often put off. But naming a virus is never easy. Over the past ten years, some improper names have caused problems

    22、. In 2009, the “swine flu(猪流感)” was widely used before the official name, H1N1 virus, was announced. This led Egypt to kill all of its pigs even though it appeared and spread among people who hadnt been near pigs. In 2015, MERS(Midle Eat Respiratory Syndrome(中东呼吸综合征)) caused a backlash(强烈抵制)against

    23、the nations and people of this area.So in 2015, the World Health Organization(WHO)announced that the names of viruses should be easy to remember but avoid being named after geographic place, people, classes of animals and foods.Following these rules, the new coronavirus we are suffering from(遭受痛苦)wa

    24、s named “COVID-19” by the WHO on Feb 11. In this name, “CO” means “corona”, “VT” stands for “virus” and “D” means “disease”. Next time you read about a virus you dont know(线索), you may get some clues about it from its name. 21According to the first paragraph, what are the features(特点)of peoples name

    25、s?_22Is the task of naming a virus less important than naming a person?_23What problem did the virus named “swine flu” cause?_24When was the new coronavirus named “COVID-19”?_25According to the passage, how can we know about a virus that we dont know?_(2022上海奉贤一模)Answer the questions.Who can jump th

    26、e highest at your school? Who has the most skips over a rope? Whos the fastest at solving a Rubiks Cube(魔方)? Everyone can be the best at something. Recently, Beijing 101 Middle School held an activity called “Guinness Campus” to help students find their potential(潜力).“There are all kinds of projects

    27、 you can take part in and all kinds of records for you to set,” said ninth-grader Liu, “I choose Domino Tower because I have the most confidence in this.”Students needed to build a tower using dominoes(多米诺骨牌). Who ever built the tallest tower in one minute won. Liu set the record with 33 levels. “At

    28、 first I didnt do it well, but after learning from other people and trying over and over again,I found some ways to do it faster,” she said.“The game requires you to be calm and patient. If you lose your temper(脾气) when the tower falls. you may lose the chance to win.”Seventh-grader Wang set a recor

    29、d for the longest juggle(颠球) of a soccer ball with one foot.He did it for 4 minutes and 34 seconds.“I started to play soccer at 5 and have been practicing juggling for three or four years, so Im confident I can do it well,”said Wang. ”Juggling with only one foot needs good balance and stability(稳定性)

    30、, which Im good at. You also need to train hard for sure.”When asked if he was afraid that someone else would break his record one day, Wang said he was expecting that to happen. “The charm(魅力) of Guinness Campus is that we keep reaching higher goals. If someone breaks my record next year, Ill be ev

    31、en more encouraged to try harder finding more potential within me.”26How many kinds of projects have been mentioned in the passage?_27Why did Beijing 101 Middle School hold the “Guinness Campus”?_28According to the passage, how can students win in the Domino Tower?_29What helped Wang set a record fo

    32、r the longest juggle?(At least two words)_30In Wangs opinion, what is the charm of Guinness Campus?_31What project would you like to take part in if there is a “Guinness Campus” in your school? Why?_(2022上海嘉定一模)Answer the questions (根据短文内容回答问题).Posted on 15 November, 2021 by Ken, Yunnan I had a hair

    33、-raising moment while I was trail (小径) walking last month. I was overconfident, walking carelessly and not paying attention to the slippery path.(It had rain heavily the day before.) Suddenly I slipped and lost my balance.Below, there was a ravineit was a long way downhill. I grabbed a tree branch f

    34、ast and held on for dear life. Luckily, the instructor (教练) helped me swing myself back onto the trail. I was so relieved that I gave him a huge hug.That happened while I was taking part in a five-day course in a mountain near our city. It was one of several projects that Outward Bound School runs f

    35、or young people. Each day I did something new and exciting like climbing ropes. I was nervous at first because I had not climbed so high before, but the instructor encouraged me to try my best. As I climbed, I got less nervous and more determined. It was an unforgettable moment when I finally reache

    36、d the top.At night, we went camping on the wood. It was thrilling to be living on our own. The campsite, near a narrow stream had no electricity or tap water. We learnt about pitching tents and building campfires.On the last day, my parents came to pick me up. I talked nonstop while I was giving the

    37、m a tour of the school. My dad smiled warmly at me and said, “We are proud of you, Ken!”Now I want to challenge myself again. My dream is to have a once-in-a-lifetime chance to spend a week at sea. Im sure it will be an incredible journey. Unfortunately, I will have to wait till Im eighteen.32When d

    38、id Ken take a trail walk in the mountain?_33Ken walked on a slippery path alone, didnt he?_34How did Ken feel after the instructor encouraged him when he climbed ropes?_35What did Ken learn when he and other young men in the campsite at night?_36Why did Ken talk nonstop with his parents when they ca

    39、me to pick him up?_37What do you think Ken was saying to his parents about his camp life? (At least two aspects (方面)_(2022上海徐汇一模)CRead the passage below and answer the following questions (根据文章内容回答下列问题)I am Mari. I live in Flint, Michigan. About five years ago, our water began to smell funny. My fam

    40、ily started getting really bad skin problems. My little sister needed special medicine. She wasnt the only kid in Flint who got so sick. Some people suffered from bad headaches. Others had stomachache.Across the city, people complained that something was seriously wrong with their tap water. Our wat

    41、er was polluted. We couldnt drink or cook with the water from our tap. We had to use bottled water for drinking, cooking, and brushing our teeth. The only safe way to take baths was to heat up water from bottles.In 2015, when I was 8 years old, I decided to speak up for the people of Flint. I wrote

    42、a letter to then-president Barack Obama to ask him for help. In response, he came to speak with our community. I got to meet him. But I wanted to do more.My friends and family helped me start a campaign for Flint. Our goal was to raise S15,000. So far, weve collected $280,000!For the past few years,

    43、 Ive been giving out bottles of water and new water filters (过滤器) to people in my city. Many people in Flint still cant use their tap water.Ive also used social media to ask people around the world for help. I have more than 100,000 followers on the Internet, including famous people and regular peop

    44、le from different countries.Most people now know me as Little Miss Flint. Im proud that I am able to help my neighbors get clean water. Ill continue until every single Flint citizen feels safe drinking the water from their taps. I also want people to realize that Flint isnt the only place with water

    45、 issues. Its important for us all to ask questions about whats in the water at school and at home.My goal is to run for U.S. president in 2044 as soon as Im old enough. But you dont have to be an adult to change the world. It starts with helping out in your own community. You have a voice and the ab

    46、ility to make that voice heard. Dont let anyone stop you.38Is Mari the girl who is globally known as Little Miss Flint?_39What happened in Flint about five years ago?People _ because _.40What did Mari do to let what is happening in Flint known to the public in 2015?_41How do Mari and her team help p

    47、eople in Flint with the money they have raised?_42According to the passage, what are the two things that Maris now working on?_43What can we learn from what Mari said to teenagers in the last paragraph? _参考答案:1asking (some/three) questions2difficult and tiring3six/64inspire5excellent/great/wonderful

    48、【解析】【导语】本文主要介绍了一个移动的骆驼图书馆。1根据“Do you like reading? How do you get the latest books or magazines? Can you imagine walking through a hot sandy desert just to borrow a book?”可知作者以三个问题引出文章。故填asking (some/three) questions。2根据“The library had no shortage of books, but people didnt come to read them. It wa

    49、s much too difficult and tiring to walk through the desert just to borrow books.”可知2007年以前人们不来图书馆读书或借书是因为他们觉得穿越沙漠太困难,太累了。故填difficult and tiring。3根据“The Mobile Camel Library started with just three camels (but more recently another three camels have joined the team) and it has been serving over one m

    50、illion people since 2007.”可知一开始有三只骆驼,后来加了三只。故填six/6。4encourage意为“鼓励”,结合“She also tries to inspire more people in the villages to help Oluoch run the Mobile Camel Library.”可知她还试图激励村里更多的人来帮助奥洛赫经营流动骆驼图书馆,inspire与encourage意思相同。故填inspire。5根据“The people of Garissa love the camel library and thank Oluoch f

    51、or his effort.”可知加里萨的人们喜欢移动骆驼图书馆,应觉得这个图书馆是极好的。故填excellent/great/wonderful。6experience that means growth7two8lowering standards9failure10both grown-ups and children【解析】【导语】本文是一篇说明文。短文主要告诉我们,失败可以成为经验,意味着成长,每个人都有失败的权利。6根据文中“In fact, failure can become experience that means growth.”可知,失败可以成为经验,意味着成长。故填e

    52、xperience that means growth。7根据文中“Most parents work hard to prevent failure or protect their children. One way is to lower (降低) standards. The other way is to blame (责怪) others.”可推理出,大多数父母选择两种方式来防止失败和保护他们的孩子。故填two。8根据文中“One way is to lower (降低) standards. Nearly 60% of the parents choose this way.”可

    53、知,60%的父母以降低标准来防止失败或保护他们的孩子。故填lowering standards。9根据文中“The young should be allowed to experience failure.”可知,应该允许年轻人经历失败。故填failure。10根据文中“It hurts both grown-ups and children.”可知,失败伤害成年人和儿童。故填both grown-ups and children。11Huge and grey.12In the grasslands and forests of South-East Asia.13In large gro

    54、ups.14For less than 60 years.15For their teeth.【解析】【导语】本文是一篇说明文。主要介绍了亚洲象的档案。11根据“Appearance”部分的“Asian elephants are huge and grey.”可知,亚洲象体型巨大,呈灰色。故填Huge and grey。12根据“Home”部分的“Asian elephants live in the grasslands and forests of South-East Asia.”可知,亚洲象生活在东南亚的草原和森林里。故填In the grasslands and forests o

    55、f South-East Asia。13根据“Behaviour”部分的“Asian elephants often move in large groups.”可知,亚洲象经常成群活动。故填In large groups。14根据“Life”部分的“In the wild, Asian elephants may live for up to 60 years, but most do not live that long.”可知,在野外,亚洲象可以活到60岁,但大多数都活不了那么久。故填For less than 60 years。15根据“Why in danger”部分的“They a

    56、re also killing them for their teeth.”可知,他们为了牙齿而杀死它们。故填For their teeth。16When the first ray sunshine came.17Yes, it was.18Hu Ge.19Five.20I am proud of my great motherland.【解析】【导语】本文主要讲述了2021年10月1日是祖国的第七十二个生日,作者介绍了在这一天如何为祖国庆祝生日,还介绍了自己最喜欢的演员胡歌,我们出生在今天的中国真是太幸运了,祝福我们伟大的祖国越来越好。16根据文中“With the first ray s

    57、unshine in the morning, the five-star red flag was rising slowly.”可知,随着清晨第一缕阳光,五星红旗缓缓升起。故填When the first ray sunshine came。17根据文中“The 2021 CCTV National Day Party was broadcast on the evening of the National Day”可知,2021届央视国庆节晚会在国庆节之夜播出,此处做肯定回答。故填Yes, it was.18根据文中“I finally got my favorite actor Hu

    58、Ge.”可知,作者最喜欢的演员是胡歌。故填Hu Ge.19根据文中“He played five roles in the film, and the five roles live in different times.”可知,胡歌扮演了五个角色,故填Five.20根据文中“Here people have faith, the country has strength, and the nation has hope. I love China.”可知,因为中国人民有信仰,国家有力量,民族有希望。我以伟大祖国而骄傲,故填I am proud of my great motherland.2

    59、1Some names include good wishes and hopes from parents, while others may be unique and easy to remember.22No, it isnt.23It led Egypt to kill all of its pigs.24On Feb 11.25By getting some clues about it from its name.【解析】【导语】本文是一篇说明文。主要介绍了给病毒命名的相关情况。21根据文中第一段“Some names include good wishes and hopes

    60、from parents, while others may be unique(独一无二的)and easy to remember. ”可知,人名的特点是一些名字包括来自父母的祝福和希望,而另一些名字可能是独特的,容易记住的。故填Some names include good wishes and hopes from parents, while others may be unique and easy to remember.22根据文中第二段“the task of naming a virus is no less important than naming a person.”

    61、可知,给病毒命名的任务和给人命名一样重要。故填No, it isnt.23根据文中第三段“This led Egypt to kill all of its pigs even though it appeared and spread among people who hadnt been near pigs.”可知,名为“猪流感”的病毒导致埃及杀光了所有的猪。故填It led Egypt to kill all of its pigs.24根据文中第五段“Following these rules, the new coronavirus we are suffering from(遭受痛

    62、苦)was named COVID-19 by the WHO on Feb 11.”可知,新型冠状病毒在二月十一号被命名为“COVID-19”。故填On Feb 11.25根据文中最后一句话“Next time you read about a virus you dont know(线索), you may get some clues about it from its name.”可知,从它的名字中得到一些线索。故填By getting some clues about it from its name.26Five.27To help students find their pote

    63、ntial.28By building the tallest tower in one minute.29Being good at the sport. /Hard training. / Being confident. /Having good balance./ Stability.30The charm of Guinness Campus is that we keep reaching higher goals.31Id like to take part in Domino Tower. Because the game requires me to be calm and

    64、patient.【解析】【分析】这是一篇新闻报道,文章讲述北京101中学举行的吉尼斯校园活动帮助学生找到自己的潜力。26根据“jump the highest”,“has the most skips over a rope”,“the fastest at solving a Rubiks Cube”,“Domino Tower”及“the longest juggle of a soccer ball with one foot”跳得最高,跳绳最多;最快解开魔方,多米诺骨塔,以及用一只脚颠足球最长。可知文章讲述了五个项目。故填Five.27根据第一段“Beijing 101 Middle

    65、School held an activity called Guinness Campus to help students find their potential”可知,举行活动的目的是为了帮助学生找到自己的潜力。故填To help students find their potential.28根据第三段“Who ever built the tallest tower in one minute won”可知,多米诺骨塔的获胜者需要在一分钟之内建最高的塔。故填By building the tallest tower in one minute.29根据倒数第二段“Im confid

    66、ent I can do it well”可知王很自信。根据“Juggling with only one foot needs good balance and stability, which Im good at. You also need to train hard for sure”可知王很擅长这项运动,有很好的平衡感和稳定性,并且自己努力地训练。故填Being good at the sport. /Hard training. / Being confident. /Having good balance./ Stability.30根据最后一段“The charm of Gu

    67、inness Campus is that we keep reaching higher goals”吉尼斯校园活动的魅力在于让学生不断地达到更高的目标。故填The charm of Guinness Campus is that we keep reaching higher goals.31开放性做答,结合实际,言之有理即可。我想参加多米诺骨牌。 因为这个游戏需要我保持冷静和耐心。故填Id like to take part in Domino Tower. Because the game requires me to be calm and patient.32Last month/

    68、When he was taking part in a five-day course/On 15 November, 2021.33No, he didnt.34He got less nervous and more determined/He felt less nervous.35He learned about pitching tents and building campfires.36Because he was so excited/unforgettable that he had a lot to share with his parents. 37“I went ca

    69、mping on the wood at night”/“I learnt about pitching tents and building campfires”/“ I knew how to”【解析】【分析】本文是记叙文,作者讲述了自己上个月参加一个为期五天的冬令营活动的经历和感受。32根据“Posted on 15 November, 2021 by Ken, Yunnan I had a hair-raising moment while I was trail walking last month”可知,肯是上个月(2021年11月15日),当他参加一个为期五天的课程时在山里徒步行

    70、走的,故填Last month/When he was taking part in a five-day course/On 15 November, 2021。33根据“I was overconfident, walking carelessly and not paying attention to the slippery path.(It had rain heavily the day before.)”,可知不是湿滑的小路,需作否定回答,故填No, he didnt。34根据“As I climbed, I got less nervous and more determine

    71、d”,可知他变得不那么紧张,更坚定了,故填He got less nervous and more determined/He felt less nervous。35根据“We learnt about pitching tents and building campfires”,可知和其他同学一样,他学会了搭建帐篷和营火,故填He learned about pitching tents and building campfires。36根据“It was thrilling to be living on our own”可推知,父母来接他时肯跟他们说个不停,是因为他对自己的露营经历感到

    72、非常兴奋和难忘,他有很多东西要和父母分享,故填Because he was so excited/unforgettable that he had a lot to share with his parents。37根据“At night, we went camping on the woodWe learnt about pitching tents and building campfires”可知,对于露营生活,他可能会说“I went camping on the wood at night”“I learnt about pitching tents and building c

    73、ampfires”等内容,故填“I went camping on the wood at night.”/“I learnt about pitching tents and building campfires”/“ I knew how to”。38Yes, she is.39 suffered from different kinds of diseases the water was polluted40She wrote a letter to then-president Barack Obama to ask him for help.41They give out bottl

    74、es of water and new water filters to people in Flint.42Working on helping every citizen feels safe drinking the water from taps and running for U.S. president in 2044.43As a teenager, we can make every effort to make the world better, even the little things can make a difference.【解析】【分析】文章讲Mari因家乡水质

    75、有问题而担心,致力于使没个人都喝上安全的水。这告诉我们作为青少年我们能尽力使世界更好,小事情能造成大影响。38根据“Most people now know me as Little Miss Flint.”可知大多数人都叫Mari小弗林特小姐。用肯定回答。故填Yes, she is.39根据“My family started getting really bad skin problems. My little sister needed special medicine. She wasnt the only kid in Flint who got so sick. Some peop

    76、le suffered from bad headaches. Others had stomachache.Across the city, people complained that something was seriously wrong with their tap water. Our water was polluted.”可知五年前弗林特的人们因为水被污染而患上了不同的疾病。故填suffered from different kinds of diseases;the water was polluted。40根据“In 2015, when I was 8 years ol

    77、d, I decided to speak up for the people of Flint. I wrote a letter to then-president Barack Obama to ask him for help.”可知2015年Mari给前总统奥巴马写信寻求帮助。故填She wrote a letter to then-president Barack Obama to ask him for help.41根据“For the past few years, Ive been giving out bottles of water and new water filt

    78、ers to people in my city.”可知Mari和他的团队用筹集的钱给弗林特的人们分发瓶装水和新的滤水器。故填They give out bottles of water and new water filters to people in Flint.42根据“Ill continue until every single Flint citizen feels safe drinking the water from their taps.及“My goal is to run for U.S. president in 2044 as soon as Im old eno

    79、ugh.”可知Mari正致力于帮助每个公民安全饮用自来水,并在2044年竞选美国总统。故填Working on helping every citizen feels safe drinking the water from taps and running for U.S. president in 2044.43根据“But you dont have to be an adult to change the world. It starts with helping out in your own community. You have a voice and the ability to make that voice heard.”可知从Mari的话我们可以学到作为一名青少年,我们可以尽一切努力让世界变得更好,即使是小事也可以有所不同。故填As a teenager, we can make every effort to make the world better, even the little things can make a difference.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:专题10 阅读回答问题-备战2022中考英语全国名校最新模拟试题分类汇编.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-831263.html
    相关资源 更多
  • 北京市2022高考英语一轮复习 练习手册(23)(含解析)新人教版.docx北京市2022高考英语一轮复习 练习手册(23)(含解析)新人教版.docx
  • 北京市2022高考英语一轮复习 练习手册(22)(含解析)新人教版.docx北京市2022高考英语一轮复习 练习手册(22)(含解析)新人教版.docx
  • 北京市2022高考英语一轮复习 练习手册(20)(含解析)新人教版.docx北京市2022高考英语一轮复习 练习手册(20)(含解析)新人教版.docx
  • 北京市2022高考英语一轮复习 练习手册(18)(含解析)新人教版.docx北京市2022高考英语一轮复习 练习手册(18)(含解析)新人教版.docx
  • 北京市2022高考英语一轮复习 练习手册(16)(含解析)新人教版.docx北京市2022高考英语一轮复习 练习手册(16)(含解析)新人教版.docx
  • 北京市2022高考数学 二模试题解析分类汇编系列六 7 立体几何 文.docx北京市2022高考数学 二模试题解析分类汇编系列六 7 立体几何 文.docx
  • 北京市2022高考数学 二模试题解析分类汇编系列六 6 不等式 文.docx北京市2022高考数学 二模试题解析分类汇编系列六 6 不等式 文.docx
  • 北京市2022高考数学 二模试题解析分类汇编系列六 3 三角函数 文.docx北京市2022高考数学 二模试题解析分类汇编系列六 3 三角函数 文.docx
  • 北京市2022高考数学 一模试题解析分类汇编系列五 9 圆锥曲线 文.docx北京市2022高考数学 一模试题解析分类汇编系列五 9 圆锥曲线 文.docx
  • 北京市2022高考数学 一模试题解析分类汇编系列五 4 平面向量 文.docx北京市2022高考数学 一模试题解析分类汇编系列五 4 平面向量 文.docx
  • 北京市2022高考数学 一模试题解析分类汇编系列五 2 函数 文.docx北京市2022高考数学 一模试题解析分类汇编系列五 2 函数 文.docx
  • 北京市2022高考化学一轮复习盐类的水解讲义B.docx北京市2022高考化学一轮复习盐类的水解讲义B.docx
  • 北京市2022高考化学一轮复习pH的应用酸碱中和滴定讲义.docx北京市2022高考化学一轮复习pH的应用酸碱中和滴定讲义.docx
  • 北京市2022年中考数学总复习第八单元几何变换投影与视图课时训练31图形的平移旋转试题.docx北京市2022年中考数学总复习第八单元几何变换投影与视图课时训练31图形的平移旋转试题.docx
  • 北京市2022年中考数学总复习第五单元三角形课时训练25解直角三角形及其应用试题.docx北京市2022年中考数学总复习第五单元三角形课时训练25解直角三角形及其应用试题.docx
  • 北京市2022年中考数学总复习第五单元三角形课时训练22相似三角形的性质与判定试题.docx北京市2022年中考数学总复习第五单元三角形课时训练22相似三角形的性质与判定试题.docx
  • 北京市2022年中考数学总复习第五单元三角形课时训练19等腰三角形试题.docx北京市2022年中考数学总复习第五单元三角形课时训练19等腰三角形试题.docx
  • 北京市2022年中考数学总复习第二单元方程组与不等式组课时训练06一元二次方程试题.docx北京市2022年中考数学总复习第二单元方程组与不等式组课时训练06一元二次方程试题.docx
  • 北京市2022年中考数学总复习第二单元方程组与不等式组课时训练05一次方程组试题.docx北京市2022年中考数学总复习第二单元方程组与不等式组课时训练05一次方程组试题.docx
  • 北京市2022年中考数学总复习第三单元函数课时训练11反比例函数试题.docx北京市2022年中考数学总复习第三单元函数课时训练11反比例函数试题.docx
  • 北京市2022年中考数学总复习第三单元函数课时训练09平面直角坐标系及函数试题.docx北京市2022年中考数学总复习第三单元函数课时训练09平面直角坐标系及函数试题.docx
  • 北京市2022年中考数学总复习第七单元圆课时训练29与圆有关的位置关系试题.docx北京市2022年中考数学总复习第七单元圆课时训练29与圆有关的位置关系试题.docx
  • 北京市2022年中考数学总复习第一单元数与式课时训练03整式与因式分解试题.docx北京市2022年中考数学总复习第一单元数与式课时训练03整式与因式分解试题.docx
  • 北京市2022年中考数学总复习第一单元数与式课时训练02实数的运算试题.docx北京市2022年中考数学总复习第一单元数与式课时训练02实数的运算试题.docx
  • 北京市2022年中考数学复习统计与概率课时训练十六概率.docx北京市2022年中考数学复习统计与概率课时训练十六概率.docx
  • 北京市2022年中考数学复习方程与不等式课时训练八一元一次不等式组.docx北京市2022年中考数学复习方程与不等式课时训练八一元一次不等式组.docx
  • 北京市2022年中考数学复习方程与不等式课时训练七分式方程.docx北京市2022年中考数学复习方程与不等式课时训练七分式方程.docx
  • 北京市2022年中考数学复习数与式课时训练二实数的运算.docx北京市2022年中考数学复习数与式课时训练二实数的运算.docx
  • 北京市2022年中考数学复习数与式课时训练一实数的有关概念.docx北京市2022年中考数学复习数与式课时训练一实数的有关概念.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1