分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型呼和浩特专版2020中考英语复习方案速测12完形填空 阅读理解C D 选词填空 阅读理解填词试题202005181131.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:945221
  • 上传时间:2025-12-19
  • 格式:DOCX
  • 页数:8
  • 大小:2.27MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    呼和浩特专版2020中考英语复习方案速测12完形填空 阅读理解C 选词填空 阅读理解填词试题202005181131 呼和
    资源描述:

    1、速测(十二)完形填空+阅读理解(C+D)+选词填空+阅读理解填词(限时:30分钟).完形填空An Irishman walked into a bar in Dublin. He 1 ordered three pints of beers and sat in the back of the room, drinking a sip(口) out of each one in turn. 2 he finished all three, he came back to the bar and asked for three more. One day,the bartender(酒保) as

    2、ked him,“Why do you buy three pints a 3? Why not a pint?”The Irishman replied,“Well,you see,I have two brothers. One is in America,the other in Australia,and Im here in Dublin. When we all left home,we promised that wed drink this way to remember the days when we 4 drank together.” The bartender agr

    3、eed that this was a 5 custom, and left it there.The Irishman 6 to the bar every day and always drank the same way:he ordered three pints and drank the three pints 7 taking drinks from each of them in turn. One day,he came in and ordered two pints. All the other people in the bar noticed and fell int

    4、o 8. When he came back to the bar for the 9 round, the bartender said,“I am really sorry to say so,but I want to offer my condolences(慰问) to your family.” The Irishman looked puzzled for a moment,then he laughed.“Oh,no,” he said.“Everyone is fine. Ive just 10 drinking!”()1.A.neverB.sometimesC.usuall

    5、yD.ever()2.A.WhenB.UntilC.UnlessD.If ()3.A.wayB.glassC.weekD.time()4.A.bothB.neitherC.allD.none()5.A.badB.beautifulC.poorD.nice()6.A.wentB.goesC.is goingD.was going()7.A.ofB.byC.throughD.in()8.A.silenceB.sleepC.laughterD.cry()9.A.firstB.secondC.oneD.two()10.A.taken upB.looked upC.made upD.given up.阅

    6、读理解Passage 1Lets suppose it is a common day of 2060.Of course, things have changed and life is very different.Trips to the moon are being made every day. Taking a holiday on the moon today is as easy as taking a holiday in Europe in the 2010s. At a number of scenic spots(风景胜地) on the moon, many hote

    7、ls have been built. In order that everyone can enjoy the beautiful scenery on the moon, every room has at least one picture window. Everything imaginable is provided for entertainment of the young and old.What are people eating now? People are still eating food. But a lot of food now comes in pill f

    8、orm, and the food that goes into the pill comes mainly from green plants.Because people in the world today are much more than those about fifty years ago, most of the earths surface has to be filled. The deserts are irrigated with water and crops are no longer eaten by pests(害虫). The harvest is alwa

    9、ys good. Farming, of course, is very highly developed. Very few people have to work on the farms. It is possible to run the farms by just using a few computers.People are now largely vegetarians, and they eat only bread, vegetables, fruit and so on and they dont eat meat or fish. You see, as the num

    10、ber of people increases, the number of animals decreases. So people have to be vegetarians. We are healthier both in our bodies and in our minds, and we know how to deal with all kinds of illnesses. No one has to be ill any more.11.What will be on the moon in 2060 according to the passage?()A.Many g

    11、reen plants.B.Many wild animals.C.Many interesting places.D.Many children and students.12.Whats the meaning of the underlined word “irrigated”?()A.冲刷B.灌溉C.淹没D.排泄13.Which of the following is TRUE?()A.People only eat food in pill form.B.People dont have any crops.C.People run the farms by using high t

    12、echnology.D.The harvest is sometimes good.14.Why do people have to be vegetarians in 2060?()A.Because they want to be healthier.B.Because vegetables can make the patients well.C.Because there will be more people and fewer animals.D.Because eating vegetables is good for our minds.15.What attitude doe

    13、s the writer have about the future life?()A.He feels pretty hopeful about the future.B.He is not very satisfied with some things of the future.C.He seems really sad about what will happen in the future.D.He is afraid of the future life.Passage 2Now, it seems that artificial intelligence(人工智能) is bec

    14、oming more and more popular in our life, and it has greatly influenced the ways we live, work and play. Can you imagine that you can play table tennis with a robot one day?Recently, a scientist has invented a special robot that can be a table tennis coach. That means people can practice table tennis

    15、 not only with humans but also with a robot.Named Forpheus, the smart table tennis robot is quite special. It can study the movements of human players and the speeds of the ball. In this way, it can exactly judge(判断) the players skill levels(水平). Then it uses the information to change the ways to pl

    16、ay. If the players are just beginners, Forpheus will play in a slow and easy way, but if the players are better ones, the robot will play in a faster and more difficult way. Whats more, while playing, it encourages players to try their best with words like “Good job!”, “Come on!” and so on. At the s

    17、ame time, it gives some good advice to improve their skills. So it is both a good partner and a clever coach.Science and technology is developing quickly these days and its hard to imagine what will happen in the future. “In the next 20 years, it will be possible that one robot teaches another to pl

    18、ay table tennis or even invents another one!” Takuoya, the inventor of the robot, said.根据上文内容判断正(T)误(F)。16.Artificial intelligence has influenced peoples life in many ways.()17.Forpheus is the name of the inventor of the robot.()18.The robot can judge the skill levels of human players exactly.()19.O

    19、ne robot will probably teach another to play table tennis in the future.()20.The robot can encourage the human players, but it cant give advice.().选词填空finalbe tired outtake the leadnot decidewintwelveby oneselfcross the roadlose ones waycalm down21.You seem to have made great progress in English.Who

    20、 helped you with it?Nobody. I learned it .22.We are often told in face of danger.23.They are looking forward to the first prize in the coming competition.24.Take a GPS with you when you go travelling, or you in a strange place.25.To celebrate my birthday, my parents will take me to go camping in the

    21、 nearby forest park.26.I called you last night, but there was no answer.Oh, Im sorry.I after playing basketball for hours and went to bed early.27.After years of searching, the police found the lost boy and sent him back to his family.28.Whats your plan after graduating from college?I yet. Maybe I w

    22、ill go abroad for further study.29.Look! Nora in the running competition!Yes, she is good at running.30.Frank, you look worried. Anything wrong?My mum fell over and was badly hurt while she on a rainy day.阅读理解填词。A very long time ago horses lived freely all over the world. One of these horses 31.u to

    23、 feed every day in a wide grassland. 32.N other animals used the grassland and the horse felt that it 33.b completely to him. Then one day a deer came jumping over the hedge(树篱). He trampled(践踏) carelessly all over the field, leaving deep 34.f marks and damaging the growing grass. The horse was very

    24、 35.a. He could not think of a way to get his own back at the deer himself, so he asked the man 36.w owned the field to help him. “Of course I will help you,” said the man.“If you let me put this bridle(缰绳) in your 37.m and let me sit up there on your 38.b, I will get my bow(弓) and make him away fro

    25、m you.”The horse agreed and the man mounted on his back. After the man sent 39.a the deer, the man took the horse into his yard and set him to work. Ever since that time horses have obeyed men and worked 40.a his salves.【参考答案】.主旨大意一个爱尔兰人每天到同一家酒吧喝酒,每次他总是点三品脱,然后每品脱喝上一口直到喝完。他说这样的习惯是为了纪念他们三兄弟在一起喝酒的旧时光。然

    26、而有一天他只要了两品脱,大家都误以为是他的兄弟去世了,后来才知道他只是戒酒了而已。1.C由后文可知,他每次都点三品脱,所以是“通常”。2.A空格处引导时间状语从句,“当他喝完三品脱后,再去吧台点三品脱”。when表示“当时”。3.Dat a time一次,每次。酒保问他为什么一次要三品脱,而不是一次要一品脱。4.C由语境可知,他们是兄弟三人,应用all,作主语的同位语。5.D通过每次喝三品脱酒的方式来纪念旧时光,酒保认为这是个好习惯。6.A由并列谓语drank可知用动词的过去式。7.B空后内容表示喝酒的方式,所以应该用by,表示“用”。8.Afall into silence陷入沉默。大家认为

    27、他的一个兄弟去世了,所以用沉默表达同情和哀悼。9.B他喝酒的习惯是先喝一轮,喝完之后再到吧台点第二轮。10.Dtake up占据,开始从事;look up查找;make up编造;give up放弃,戒掉。句意:每个人都很好,我只是戒酒了。.Passage 1主旨大意本文是一篇说明文,畅想了2060年的生活:可以去月球旅行,农业非常发达,人们是素食者,我们的身体和思想都更健康,知道如何应对各种疾病,没人会再生病了。11.C细节理解题。根据第二段中的“At a number of scenic spots on the moon, many hotels have been built.”可知,

    28、月球上会有许多风景名胜。故选C。12.B词义猜测题。结合上下文可知,此处是说用水灌溉沙漠。irrigated的意思是“灌溉”。故选B。13.C细节理解题。根据第四段最后一句“It is possible to run the farms by just using a few computers.(只用几台电脑就可以经营农场)”可知,农场是靠高科技来运营的。故选C。14.C细节理解题。根据最后一段中的“as the number of people increases, the number of animals decreases. So people have to be vegetari

    29、ans.”可知,随着人口数量的增加,动物的数量在减少,所以人们变成了素食者。故选C。15.A推理判断题。根据最后一段中的“We are healthier both in our bodies and in our minds, and we know how to deal with all kinds of illnesses. No one has to be ill any more.”可知作者描述的方面都是积极的,即作者对未来的生活是充满希望的。故选A。Passage 2主旨大意本文是一篇说明文。现在人工智能在我们的生活中正变得越来越重要。目前,科学家们已经发明了一种特殊的机器人可以

    30、成为乒乓球教练。随着科技的发展,在20年后,将有可能一个机器人教另一个机器玩乒乓球或者发明另一个机器人。16.T细节理解题。由第一段中“it has greatly influenced the ways we live, work and play.”可知题干表述正确。17.F细节理解题。由第三段的第一句判断Forpheus是机器人的名字,而不是机器人的发明者的名字,所以题干表述错误。18.T细节理解题。由第三段中的“In this way, it exactly judge the playersskill levels.”判断题干表述正确。19.T细节理解题。由最后一段判断题干表述正确。

    31、20.F细节理解题。由文章倒数第二段中“At the same time, it gives some good advice to improve their skills.”判断题干表述不正确。.21.by myself22.to calm down23.winning24.will lose your way25.twelfth26.was tired out27.finally28.havent decided29.is taking the lead30.was crossing the road.主旨大意本文是一篇记叙文,主要讲述了一匹马为了赶走闯入它领地的鹿,求农场主帮他,最终却被农场主欺骗反而被抓的故事。31.used32.No33.belonged34.feet35.angry36.who37.mouth38.back39.away40.as

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:呼和浩特专版2020中考英语复习方案速测12完形填空 阅读理解C D 选词填空 阅读理解填词试题202005181131.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-945221.html
    相关资源 更多
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【考试直接用】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【考试直接用】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2课件:复习课(一) 统计案例 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2课件:复习课(一) 统计案例 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第2课时 复数代数形式的乘除运算 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第2课时 复数代数形式的乘除运算 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【综合卷】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【综合卷】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第1课时 复数代数形式的加减运算及其几何意义 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第1课时 复数代数形式的加减运算及其几何意义 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【最新】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【最新】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-1系数的扩充和复数的概念 第2课时 复数的几何意义 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-1系数的扩充和复数的概念 第2课时 复数的几何意义 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-3 第1课时 抛物线及其标准方程 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-3 第1课时 抛物线及其标准方程 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【培优b卷】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【培优b卷】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-2 第2课时 双曲线的简单几何性质 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-2 第2课时 双曲线的简单几何性质 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【名师推荐】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【名师推荐】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-4 第1课时变化率问题、导数的概念 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-4 第1课时变化率问题、导数的概念 .PPT
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-3 第2课时函数的极值与导数 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-3 第2课时函数的极值与导数 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案ab卷.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案ab卷.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-2 导数的计算 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-2 导数的计算 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案1套.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案1套.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-3 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-3 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-1 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-1 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第2章 圆锥曲线与方程2-1-1 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第2章 圆锥曲线与方程2-1-1 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第17课时函数的极值与导数( 40张) .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第17课时函数的极值与导数( 40张) .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费下载答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费下载答案.docx
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及下载答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及下载答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第14课时变化率与导数( 37张) .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第14课时变化率与导数( 37张) .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升2 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升2 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及一套答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及一套答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升1 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升1 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:1-1-2、1-1-3 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:1-1-2、1-1-3 .ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1