分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 25

类型四川省合江县马街中学2023-2024学年高二上学期11月期中英语试题(Word版附解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:946540
  • 上传时间:2025-12-19
  • 格式:DOCX
  • 页数:25
  • 大小:47.41KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    四川省 合江县 中学 2023 2024 学年 上学 11 期中 英语试题 Word 解析
    资源描述:

    1、马街中学2023年秋期高二半期考试英语试题本试卷共8页,满分120分。考试用时120分钟。注意事项:1. 答题前填写好自己的姓名、班级、考号等信息2. 请将答案正确填写在答题卡上第I卷(选择题 95分)第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】Who will the man wait to see?A. A general doctor.B.

    2、A skin specialist.C. A nurse.【答案】A【解析】【原文】M: Id like to see a skin specialist.W: Right now, we only have a general doctor on call. Please sit down, and a nurse will bring you in shortly. M: OK, thanks.2. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What happened to the man?A. He found a car key.B. He lost his car key.C. He go

    3、t his key ring.【答案】B【解析】【原文】W: Did someone lose a key? Theres one on the floor.M: Oh, thats mine. It must have fallen off my key ring. Somehow Im happy you found it. I wouldnt have been able to drive my car home after work.3. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What does the man suggest doing?A. Placing an advertisem

    4、ent.B. Reading the local newspaper.C. Going to the next-door shop.【答案】A【解析】【原文】W: Look at the next-door grocery! They really have a good thing going with their little shop.M: Yes, good publicity is important for business. If you want to attract more customers, try advertising in the local newspaper.

    5、4. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What favor does the man ask the woman to do?A. To give him a haircut.B. To help him choose a hairstyle.C. To direct him to a barber shop.【答案】C【解析】【原文】M: Excuse me. I wonder if you can help me.W: Sure. What is it? M: I want to have my hair cut, but I cant find a barber shop. W: I

    6、 know where you can find one. Come on, Ill show you.5. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】Why is the woman anxious?A. She doesnt have any projects.B. She cant finish her work on time.C. Her boss pushed the deadlines forward.【答案】B【解析】【原文】W: Mike, I didnt sleep a bit last night.M: Why? Whats bothering you?W: Well, Im

    7、under a lot of pressure. My boss is very ambitious and he assigned me three projects last month. Now the deadlines are approaching, but I still havent finished any of my projects.第二节(共15小题,每小题15分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间,

    8、每段对话或独白读两遍。听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】6. Whats the probable relationship between the speakers?A. Classmates.B. Parent and child.C. Brother and sister.7. What will the speakers do next?A. Enjoy Lindas drawings.B. Do some volunteer work.C. Draw some elderly people.【答案】6. A 7. A【解析】【原文】W: Marti

    9、n, is the girl in the photo your sister Linda?M: Yes, this is a photo of her in Thailand last year.W: What a beautiful picture! Did she travel there?M: Yes, she went sightseeing with her classmates. She especially loved the clean beaches there. W: I see. Oh, theres a photo of her with your grandpare

    10、nts. I guess. M: No, thats a photo of her with two elderly people who live alone in our community. She is a member of a volunteer club and often helps the old in her spare time. W: She is amazing. M: Thats true. Id like to show you some of her drawings next. Follow me, please.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放

    11、相关音频,请去附件查看】8. What kind of box did the biscuits use to be put in?A. Metal.B. Plastic.C. Cardboard.9. What will the woman do next?A. Return the box.B. Eat the biscuits.C. Go to a store.【答案】8. A 9. C【解析】【原文】W: I bought these biscuits because I liked the metal box they used to come in. But when I open

    12、 it, I see it is made of plastic.M: And they are the expensive ones. The cheaper ones now come in a cardboard box. W: But I didnt really want the biscuits. I wanted to keep my keys in a nice box. M: Oh well, keep them in the plastic one. Or find an old box from somewhere else. W: No, I think Ill go

    13、in this shop here and buy a metal case. M: As you wish. But what does it matter where you keep your keys?W: I like pretty things. There is nothing wrong with that, is there?听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】10. Which answer does the woman refuse to write down?A. Number Three.B. Number Seven.C. Numb

    14、er Ten.11. How often does the woman take medicine?A. Never.B. Sometimes.C. Regularly.12. What is the last question asking about?A. The womans law history.B. The womans driving skills.C. The womans Social Security number.【答案】10. A 11. B 12. A【解析】【原文】W: Will you please help me with some of the questio

    15、ns on this form?M: Of course! What are you stuck on?W: The third question is asking for my Social Security number. I never write it on forms.M: You can just tell it to me, and I can type it into the computer under your file. Is that fine?W: Yes.M: OK, what is it?W: 989-65-3441.M: Thank you. Now, wha

    16、t other questions do you have there?W: Number Seven asks if I use any medicine. Does that mean now or recently? Because I do take some painkillers when my knees start to hurt.M: It means medicine you take regularly. W: OK, so thats a NO. Now, Im not sure how to answer the last question, either. That

    17、s Number Ten.M: What does it say?W: Its asking if Ive ever had law trouble. Are parking tickets included?M: No, they arent.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】13. What is the woman now?A. A doctor in a clinic.B. A university student.C. A university teacher.14. What made the womans application unique?

    18、A. She was more experienced in medicine.B. She was a top student in all courses.C She had ever acquired languages.15. What is beyond the womans expectation?A. Most teachers handed out materials on each topic.B. The hospitals always gave students surprises.C. The doctors usually had no time to help s

    19、tudents.16. How will the woman spend her summer break?A. Do some summer work.B. Get trained at a hospital in Paris.C. Travel to Paris to have a good break.【答案】13. B 14. C 15. C 16. A【解析】【原文】M: Louise, youre studying medicine at university. Was it hard getting into your courses?W: Medicines a competi

    20、tive area, so yes, it was hard. Its more or less certain that everyone applying had good grades in science and did voluntary work in a hospital or clinic. My courses include training at hospitals abroad. So what made my application stand out was the fact that Id also studied languages. M: Now youve

    21、finished your first year. How did that go? W: Most things turned out as I expected. Our teachers gave us long lists of published materials on each topic. There have been a few surprises too. I didnt expect the doctors to be so busy. They often didnt have time to help students. M: So, any special pla

    22、ns for your summer break? W: Well, Id like to go on holiday, but I decided to look for summer work. Next term, Im training at a hospital in Paris, so Ill need to pay for travelling and accommodation.听下面一段独白,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】17. Who is Narinder Dhami?A. A writer.B. A director.C. A footballer.

    23、18. Why do Jesss parents forbid her to play football?A. She should help them with her sisters wedding.B. A girl should avoid doing that kind of thing.C. She should concentrate on her study.19. What takes place on the same day as the final match?A. Jesss sisters wedding.B. The release of Jesss favori

    24、te film.C. The arrival of an offer from a university.20. What happens to Jess after the final match?A. She falls in love with Joe.B. She becomes famous in the U. S.C. She gets a football scholarship at a university.【答案】17. A 18. B 19. A 20. C【解析】【原文】Today, Id like to tell you about a novel called Be

    25、nd It Like Beckham. You may have watched the film which is a light-hearted comedy. The novel Bend It Like Beckham was written by Narinder Dhami after the release of the film in the previous year. It tells the story of Jess, the 18-year-old student, the daughter of Punjabi Sikhs living in London. Jes

    26、s loves football and is a fan of David Beckham, but her parents forbid her to play because she is a girl and she cant do that kind of thing. In spite of this, she secretly joins a local team, where she makes friends with Jules and falls in love with her coach, Joe. While Jesss parents pay more atten

    27、tion to her sisters wedding, Jess travels to Hamburg to take part in a tournament.Back in the U. K., the team reaches the final of the league but the match is due to take place on the same day as the wedding. Eventually, Jess persuades her father to let her play and she scores the winning goal. Afte

    28、r the match, both Jess and Jules are offered football scholarships at universities in the U. S. The film, starring Parminder Nagra as Jess, Keira Knightley as Jules and Jonathan Rhys Meyers as Joe, was a surprise success.第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ANe

    29、ed an airport transfer (换乘) taxi in New Malden? Call New Malden Airport Transfers now to enjoy the New Malden taxi service We are best known as the specialists in Londons airport transfers. We serve all airports of London with our professional airport transfer service.Find Trouble-free Taxi Service

    30、at Your FingertipsWhether you are new to this city or just want to explore or reach your particular destination in time, hire New Malden cars to save your time. It doesnt matter whether your flight is late or on time, our taxis in the New Malden Airport Transfers team will be there waiting for you.N

    31、ew Malden Taxis Hold Many BenefitsWe have been serving for a long time in the same field, and known for introducing reliable, friendly and personal New Malden taxi service to our customers.We offer a competitive price for airport transfers and are favored by users because of our speedy, cost-effecti

    32、ve, efficient and timely service. Our New Malden taxi service is open 24 hours a day, 365 days a year, so you may call us whenever you want.Our drivers are highly trained and they can guarantee you a first-class journey.Get Ready to Have an Amazing ExperienceDo let us know about your taxi-related re

    33、quirements for the best service. Our expert in the New Malden Airport Transfers team is online to answer questions in case you have any. Visit the official site to get more information.21. What is New Malden Airport Transfers probably?A. A taxi producer.B. Airport luggage delivery service.C. A trans

    34、fer station.D. A taxi company.22. Which is the feature of the New Malden taxi service?A. It charges the lowest price.B. It can only be booked online.C. It is available around the clock.D. It can be enjoyed all over London.23. What is the purpose of the text?A. To advertise the New Malden taxi servic

    35、e.B. To introduce the benefits of different taxis.C. To attract visitors to tour around New Malden.D. To stress the necessity of airport transfer service.【答案】21. D 22. C 23. A【解析】【导语】本文是一篇应用文。文章介绍了New Malden Airport Transfers公司提供的出租车服务和服务优势等信息。【21题详解】推理判断题。根据第一段中的“Need an airport transfer (换乘) taxi

    36、in New Malden? Call New Malden Airport Transfers now to enjoy the New Malden taxi service. We are best known as the specialists in Londons airport transfers. (在新马尔登需要机场换乘出租车吗?立即致电新马尔登机场接送服务,享受新马尔登出租车服务。我们是最有名的伦敦机场接送专家)”可知,New Malden Airport Transfers提供出租车服务,是机场接送服务方面的专家。由此可知,这是一家出租车公司。故选D项。【22题详解】细节

    37、理解题。根据New Malden Taxis Hold Many Benefits部分的“Our New Malden taxi service is open 24 hours a day, 365 days a year, so you may call us whenever you want. (我们的新马尔登出租车服务一年365天,每天24小时开放,所以您可以随时打电话给我们)”可知,该出租车服务是24小时全天候的。故选C项。【23题详解】推理判断题。通读全文,尤其是第一段中的“Need an airport transfer (换乘) taxi in New Malden? Cal

    38、l New Malden Airport Transfers now to enjoy the New Malden taxi service. (在新马尔登需要机场换乘出租车吗?立即致电新马尔登机场接送服务,享受新马尔登出租车服务。)”可知,文章围绕New Malden Airport Transfers展开,主要介绍了它提供的出租车服务、服务优势等。由此可知,文章的目的是为了宣传该公司的出租车服务。故选A项。BOn October 1, 1958, the National Aeronautics and Space Administration (NASA) was officially

    39、 established. Since its inception, NASA has been interested in exploring outer space. However, in the face of climate change, NASAs most important task might be its exploration of the earth.Although its not as historic as a moon landing, NASA has been collecting valuable information about the earth

    40、for decades-since at least 1968, when Apollo 8 astronaut William Anders took his “Earthrise” photo of the earth from the moon. Soon after, in 1972, NASA launched (发射) the Earth Resources Technology Satellite (ERTS). Later known as Landsat 1, it was the first earth-observing satellite to be launched

    41、in order to observe and study the earth.Karen St. Germain, director of NASAs Earth Science Division, said, “For nearly 50 years, Landsat satellites have provided continuous and timely data, which can help us understand the earth and plan for the future in a changing climate.”50 years later, Landsat

    42、9 was successfully launched from Californias Vandenberg Space Force Base. Landsat 9 features two sensors (传感器) that will measure 11 wavelengths of light appearing on the surface of the earth. The first sensor, a camera known as the Operational Land Imager 2 (OLI-2), will take pictures of the earth.

    43、The second, the Thermal Infrared Sensor 2 (TIRS-2), will measure the heat from the earths surface.“Landsat 9 will be our new eyes in the sky when it comes to observing our changing planet,” said Thomas Zurbuchen, associate administrator for science at NASA. “By working with the other Landsat satelli

    44、tes, well have observations of any given place on our planet every two days. This is very important for tracking things like crop growth and helping decision-makers observe the earth and its natural resources.”“Launches are always exciting, and today was no exception,” said Jeff Masek, NASA Landsat

    45、9 project scientist. “But the best part for me, as a scientist, will be when the satellite starts delivering the data that people are waiting for.”24. What does “inception” underlined in paragraph 1 probably mean?A. Establishment.B. Publishing.C. Failure.D. Disappearance.25 Who took the “Earthrise”

    46、photo from the moon?A. Jeff Masek.B. Karen St. Germain.C. Thomas Zurbuchen.D. William Anders.26. What does paragraph 4 mainly talk about?A. The launch of Landsat 9.B. The two sensors in Landsat 9.C. The data collected by NASA.D. The pictures taken by Landsat 9.27. Which can be a suitable title for t

    47、he text?A. Landsat 9: New Eyes in the SkyB. NASA: the Home of AstronautsC. Space: the Focus of International AttentionD. Landsat 1:The First Earth-Observing Satellite【答案】24. A 25. D 26. B 27. A【解析】【导语】本文是一篇说明文。主要介绍的是陆地卫星9号天空中的新眼睛成功发射的背景及其发射成功的意义。【24题详解】词义猜测题。根据划线单词所在句子前的“On October 1, 1958, the Nati

    48、onal Aeronautics and Space Administration (NASA) was officially established. (1958年10月1日,美国国家航空航天局(NASA)正式成立。)”可知,美国国家航空航天局正式成立,结合划线单词后的“NASA has been interested in exploring outer space. (美国国家航空航天局一直对探索外层空间感兴趣。)”可知,美国国家航空航天局对探索外太空感兴趣,由此可知,此处指的是自从美国国家航空航天局“成立”以来,所以划线单词的意思与“成立”意义相近。故选A项。【25题详解】细节理解题。

    49、根据第二段中的“Although its not as historic as a moon landing, NASA has been collecting valuable information about the earth for decades-since at least 1968, when Apollo 8 astronaut William Anders took his “Earthrise” photo of the earth from the moon. (尽管它不像登月那样具有历史意义,但至少从1968年阿波罗8号宇航员威廉安德斯从月球上拍摄地球的“地球升起”照

    50、片开始,美国宇航局已经收集了几十年关于地球的宝贵信息。)”可知,1968年阿波罗8号宇航员威廉安德斯从月球上拍摄地球的“地球升起”照片。故选D项。【26题详解】主旨大意题。根据第四段中的“Landsat 9 features two sensors (传感器) that will measure 11 wavelengths of light appearing on the surface of the earth. The first sensor, a camera known as the Operational Land Imager 2 (OLI-2), will take pic

    51、tures of the earth. The second, the Thermal Infrared Sensor 2 (TIRS-2), will measure the heat from the earths surface. (陆地卫星9号有两个传感器,可以测量地球表面出现的11种波长的光。第一个传感器是被称为“操作陆地成像仪2号”(OLI-2)的照相机,它将拍摄地球的照片。第二个是热红外传感器2号(TIRS-2),将测量地球表面的热量。)”可知,陆地卫星9号有两个传感器,接下来对这两个传感器的功能进行了简单的介绍可知,本段主要介绍的是陆地卫星9号有两个传感器。故选B项。【27题详

    52、解】主旨大意题。根据首段中的“However, in the face of climate change, NASAs most important task might be its exploration of the earth. (然而,面对气候变化,NASA最重要的任务可能是对地球的探索。)”可知,NASA最重要的任务应该是对地球的探索,引出下文中对第一颗为了观察和研究地球而发射的地球观测卫星的介绍,根据第二段中的“Soon after, in 1972, NASA launched (发射) the Earth Resources Technology Satellite (ER

    53、TS). Later known as Landsat 1, it was the first earth-observing satellite to be launched in order to observe and study the earth. (不久之后,在1972年,美国宇航局发射了地球资源技术卫星(ERTS)。它后来被称为陆地卫星1号,是第一颗为了观察和研究地球而发射的地球观测卫星。)”可知,第一颗为了观察和研究地球而发射的地球观测卫星被称为陆地卫星1号,结合第四段中的“50 years later, Landsat 9 was successfully launched

    54、from Californias Vandenberg Space Force Base.(50年后,陆地卫星9号在加州范登堡太空基地成功发射。)”可知,50年后,陆地卫星9号发射成功,并介绍了陆地卫星9号的发射意义天空中的新眼睛,综合以上信息可知,本文主要讲述的是天空中的新眼睛陆地9号卫星的相关信息,所以本文的标题为“陆地卫星9号:天空中的新眼睛”与本文的内容吻合,且概括了本文的主旨大意。故选A项。CMary Lyon was a leader in womens education in the nineteenth century. It was a time when womens e

    55、ducation was not considered important in the United States. The States did require each town to provide a school for children, but there were not enough teachers. Most young women were not able to continue their education. If they did, they often were not taught much except French, how to sew (缝) cl

    56、othing, and music.Mary Lyon felt that womens education was extremely important. She believed women were teachers both in the home and in the classroom. Mary opened a school for young women in Buckland. She suggested new ways of teaching, including holding discussion groups for students.Then, Mary be

    57、gan to raise money for her dream school for the higher education of women. This school would own its own property. Its finances would be the responsibility of the directors. It would not depend on any person to continue. And, the students would share in cleaning and cooking to keep costs down.In 183

    58、7, Mary Lyo n founded Mount Holyoke Female Seminary. In 1893, 44 years after her death, under a state law, Mount Holyoke Female Seminary became the first college to offer women the same kind of education as men. Marys efforts led to the spread of higher education for women in the United States. Her

    59、influence lasted as many students from her schools went out to teach others.28. Whats the problem with womens education in the 19th century?A. They werent supported by their family.B. They had no right to have education.C. They had little chance to be teachers.D. They had few choices of subjects.29.

    60、 What can we know about Mary from paragraph 2?A. She suggested the traditional ways of teaching.B. She preferred women to be educated at home.C. She attached importance to womens education.D. She advised women to learn by themselves.30. What was Marys dream school like?A. It would have very strict r

    61、ules.B. It would be independent in finances.C. It would be owned by the government.D. It would depend on some important people.31. What is the best title for the text?A. Mary Lyon: A Supporter of Higher EducationB. Mary Lyon: A Leader in Womens EducationC. Mary Lyons Great Influence on Her StudentsD

    62、. Mary Lyons Efforts to Pass a New Education Law【答案】28. D 29. C 30. B 31. B【解析】【导语】本文是一篇记叙文。文章介绍了19世纪时期美国妇女教育不受重视的情况,以及Mary Lyon为了推广妇女教育而进行的努力。她开办了女子学校,并为实现自己的梦想努力筹集资金,最终创办了Mount Holyoke Female Seminary,为妇女提供了高等教育,其影响使得女子高等教育在美国得以普及。【28题详解】推理判断题。根据第一段中的“Most young women were not able to continue the

    63、ir education. If they did, they often were not taught much except French, how to sew(缝)clothing, and music.(大多数年轻妇女无法继续她们的教育。即使她们这样做了,除了法语、如何缝制衣服和音乐之外,她们通常也不会学到太多东西)”可知,在 19世纪大多数年轻妇女无法继续她们的教育,除了法语、如何缝制衣服和音乐之外,她们通常也不会学到太多东西即她们可选择学习的科目很少。故选D。【29题详解】推理判断题。根据第二段中“Mary Lyon felt that womens education was

    64、 extremely important. She believed women were teachers both in the home and in the classroom.( Mary Lyon认为妇女教育是极其重要的。她认为女性在家庭和课堂上都是老师)”可知,Mary认为女性教育非常重要,由此可推知她很重视女性教育。故选C。【30题详解】细节理解题。根据第三段中的“This school would own its own property. Its finances would be the responsibility of the directors. It would

    65、not depend on any person to continue.(这所学校将拥有自己的财产。它的财务将由院长负责。这将不依赖于任何人继续下去)”可知,Mary理想中的学校可以拥有自己的财产,院长负责管理财务,该学校将不依赖其他任何其他人实现财政独立而进行下去。故选B。【31题详解】主旨大意题。通读全文,文章介绍了19世纪时期美国妇女教育不受重视的情况,以及Mary Lyon为了推广妇女教育而进行的努力。她开办了女子学校,并为实现自己的梦想努力筹集资金,最终创办了Mount Holyoke Female Seminary,为妇女提供了高等教育,其影响使得女子高等教育在美国得以普及。B选

    66、项“Mary Lyon: A Leader in Womens Education(Mary Lyon:女性教育的领导者)”概括文章主要内容,符合标题。故选B。DBookstores are fascinating places. Thats because the books on the shelves can take you away to magical lands, help you learn a foreign language, or cook a delicious meal. But when your community is too small to house a

    67、real brick bookstore, sometimes you have to make a compromise. A mobile bookstore that brings books around the country was the result. That is the case for Rita Collins, 70, who dreamed of opening a used bookstore after retiring from teaching. A business planning class from the American Booksellers

    68、Association convinced Collins to abandon her idea that opening a bookstore in the small town where she lives, which would not be sustainable. Eureka, Montana, located just seven miles from the Canadian border, only has a population of 1,517. Collins asked her instructors about a traveling bookstore

    69、on wheels and they were skeptical. But she persevered. Collins was inspired by Dylans Mobile Bookstore, a traveling bookstore in Wales run by Jeff Towns. She contacted Jeff for advice but she was largely on her own when it came to building her bookstore. First, she had to find a vehicle large enough

    70、 to stand in. Then she had to have it refitted with shelves that would hold the books at a 15-degree angle so that they would stay in place while in transit. Collins named her bookstore St Ritas Traveling Bookstore, which has been on the road since 2015. At first, she drove through Montana and then

    71、she made her first cross-country trip in 2016. After she retired in 2017, it became a full-time job all year round. Collins and her mobile bookstore have visited 30 states, stopping at festivals and events along the way. While the locations change, some things always stay the same. Collins loves mee

    72、ting people and making connections. While she loves what she does, Collins doesnt think she can keep doing it. In several years, she hopes to pass her traveling bookstore onto another bibliophile who shares the same interest and will keep it on the road.32. Why did Collins abandon opening a bookstor

    73、e?A. It would cost a lot of money.B. It was not promising.C. It would be out of date.D. It was not approved.33. Why were the shelves designed at a 15-degree angle?A. To beautify the mobile bookstore.B. To make full use of space of the shelves.C. To keep the bookstores balance.D. To protect the books

    74、 from falling down.34. Which of the following can best describe Collins?A. Merciful and delightful.B. Intelligent and reasonable.C. Determined and social.D. Generous and lovely.35. What does the underlined word “bibliophile” in the last paragraph mean?A. A book lover.B. A publisher.C. A famous write

    75、r.D. An editor.【答案】32. B 33. D 34. C 35. A【解析】【导语】本文是一篇记叙文,文章介绍了柯林斯创办的移动书店,她已经驾驶她的书店走遍了美国的30个州。【32题详解】细节理解题。根据第二段的“A business planning class from the American Booksellers Association convinced Collins to abandon her idea that opening a bookstore in the small town where she lives, which would not be

    76、sustainable.(美国书商协会 的一门商业规划课程说服柯林斯放弃了在她居住的小镇上开书店的想法,因为这是不可持续的。)”以及“Eureka, Montana, located just seven miles from the Canadian border, only has a population of 1,517.(蒙大拿州尤里卡距离加拿大边境只有7英里,人口只有1517人。)”可知,柯林斯居住的地方是个僻远小镇,人口不足 2000 人,在镇里开书店没有发展前景。故选B项。【33题详解】细节理解题。根据第三段的“Then she had to have it refitted

    77、with shelves that would hold the books at a 15-degree angle so that they would stay in place while in transit. Collins named her bookstore St Ritas Traveling Bookstore, which has been on the road since 2015.(然后她又重新安装了书架,把书以15度的角度放好,这样书在运输过程中就不会变形。柯林斯将她的书店命名为圣丽塔旅行书店,自2015年以来一直在路上。)”可知,移动书店的每一层书架倾斜 15

    78、 度角,目的是防止书籍在车子运行过程中掉落。故选D项。【34题详解】推理判断题。根据第二段中“Collins asked her instructors about a traveling bookstore on wheels and they were skeptical. But she persevered.( 柯林斯向她的导师们询问关于“车轮上的旅行书店”的问题,他们表示怀疑。但是她坚持了下去。)”以及最后一段中“Collins loves meeting people and making connections.(柯林斯喜欢与人交往和建立联系)”可推知,柯林斯也是一个意志坚定和爱

    79、交际的人。故选C项。【35题详解】词句猜测题。根据划线词后定语从句“who shares the same interest and will keep it on the road.(他们有共同的兴趣,并且会一直坚持下去。)”可知,该词意为“书籍爱好者”,与a book lover项同义。故选A项。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。“Plogging” is a new fitness trend (趋势). It is a combination of “jogging” and the Swedis

    80、h phrase “plocka upp”, meaning “pick up”. It encourages people to stop while out on jogs to pick up litter. _36_.Started in Sweden around 2016, plogging is now going global. _37_To advocate plogging, Swedish fitness app Lifesum allows people to record their plogging lime and track their plogging act

    81、ivity as part of the workout choices. According to the app, a typical user will bum 288 calories in 30 minutes of plogging, which is more or less the same as whats burned off while jogging.Like other fitness trends, there are plenty of plogging pictures and videos online. _38_ Ploggers take plastic

    82、bags along with them so they can store the collected litter they find along their route (路线). Many ploggers are surprised to see just how much trash is in parks and along running trails. They even show off their bags of trash online.Plogging is a great way to encourage people to make a difference in

    83、 their local environment. _39_All you need for it is a bag for trash and it empowers everyone to help create cleaner, greener and more beautiful communities._40_ Anyone can do it. You can do it by yourself, with n friend or even in a large group. And it is a challenge you can truly feel good about.

    84、Why not give it a go?A. They clearly show what this trend looks like.B. Plogging is suitable for all ages and fitness levels.C. If youre not a runner, biking or walking works too.D. It is appealing because it is simple and meaningful.E. More and more runners are turning their jogs into plogs.F. So i

    85、t adds the idea of environmental protection to the sport.G. Plogging isnt the first fitness trend to connect sports with a good cause.【答案】36. A 37. D 38. C 39. F 40. B【解析】【导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了plogging指的是人们慢跑时,停下来拾垃圾。Plogging是一种鼓励人们保护环境的方法,如今它已风靡全球。【36题详解】根据上文“Plogging” is a new fitness trend (趋势).(“P

    86、logging”是一种新的健身趋势)”及“It encourages people to stop while out on jogs to pick up litter.(它鼓励人们在慢跑时停下来捡垃圾)”可知,Plogging是一种新的健身趋势,鼓励人们在慢跑时停下来捡垃圾。由此可知,A. They clearly show what this trend looks like.(它们很清晰地表明了这种趋势)能够衔接上文,符合语境,其中是trend关系词。故选A。【37题详解】根据上文“Started in Sweden around 2016, plogging is now going

    87、 global.(Plogging始于2016年左右的瑞典,现在正在走向全球)”可知,Plogging现在正在走向全球。由此可知,D. It is appealing because it is simple and meaningful.(它很吸引人,因为它简单而有意义)能够衔接上文,这是它走向全球的原因,符合语境。故选D。【38题详解】根据下文“Ploggers take plastic bags along with them so they can store the collected litter they find along their route (路线).(Ploggers

    88、随身携带塑料袋,这样他们就可以储存沿途收集到的垃圾)”可知,Ploggers随身携带塑料口袋存放沿途拾到的垃圾。由此可知,C. If youre not a runner, biking or walking works too.(如果你不喜欢跑步,骑自行车或步行也可以)能够衔接下文,指出如果你不是跑步的人,骑自行车或是走路也可以沿途收集垃圾,符合语境。故选C。【39题详解】根据上文“Plogging is a great way to encourage people to make a difference in their local environment.(Plogging是鼓励人们

    89、改变当地环境的好方法)”可知,Plogging是一种鼓励人们保护环境的方法。由此可知,F. So it adds the idea of environmental protection to the sport.(所以它给这项运动增加了环保的理念)能够衔接上文,符合语境,其中environmental protection对应上文中的make a difference in their local environment。故选F。【40题详解】根据下文“Anyone can do it.(任何人都能做到)”可知,任何人都能做这些事情。由此可知,B. Plogging is suitable

    90、for all ages and fitness levels.(Plogging适合所有年龄和健康状况的人群)能够引起下文,符合语境。故选B。第三部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。It was Sunday. I had one last patient to see. I _41_her room in_42_ hurry and stood at the doorway. She was an older woman, sitting at the edge of

    91、 the bed, _43_to put socks on her swollen feet. I crossed the threshold, spoke quickly to the nurse, and glanced at her chart (表格) noting she was in stable condition.I was almost in the clear. I leaned (倚靠) on the bed looking down at her. She asked _44_ I could help put on her socks. _45_, I began t

    92、o say something like this: “How are you feeling? Your sugars and blood pressure were high but theyre better today. The nurse mentioned youre _46_ to see your son whos visiting you today. Its nice to have family visit from far away. I bet you really _47_ seeing him.”She stopped me _48_ a strict voice

    93、. “Sit down, doctor. This is my story, not your story.” I was _49_ and embarrassed. I sat down. I helped her with the _50_.She began to tell me that her _51_ son lived around the corner from her. She just had this one child but she had not seen him in five years. She believed that the stress of this

    94、 contributed _52_ to her health problems.After hearing her story and putting on her socks, I asked her if there was anything _53_ I could do for her. She _54_ her head no and smiled. _55_she wanted me to do was to listen.41. A. approachedB. damagedC. checkedD. reviewed42. A. aB. theC. itD. this43. A

    95、. struggleB. to struggleC. strugglingD. struggled44. A. thatB. whichC. ifD. why45. A. HoweverB. MoreoverC. InsteadD. Besides46. A. calmB. anxiousC. astonishedD. amused47. A. look up toB. look forward toC. look intoD. look for48. A. onB. ofC. aboutD. with49. A. delightedB. surprisedC. tiredD. frighte

    96、ned50. A. hatB. clothesC. shoesD. socks51. A. onlyB. richC. poorD. sick52. A. willinglyB. immediatelyC. greatlyD. slightly53. A. elseB. importantC. interestingD. helpful54. A. noddedB. shookC. movedD. turned55. A. AllB. WhatC. ThatD. Which【答案】41. A 42. A 43. C 44. C 45. C 46. B 47. B 48. D 49. B 50.

    97、 D 51. A 52. C 53. A 54. B 55. A【解析】【导语】这是一篇记叙文。讲述作为医生的作者,有一天检查那天最后一名病人时发生的小故事。【41题详解】考查动词词义辨析。句意:我匆匆忙忙地走近她的房间,站在门口。A. approached接近;B. damaged损害;C. checked检查;D. reviewed回顾。根据上文“I had one last patient to see. (我还有最后一个病人要看)”可知,作者还有最后一个病人需要看,因此可推测是慢慢走近接近病人的房间。故选A项。【42题详解】考查冠词和代词词义辨析。句意:我匆匆忙忙地走近她的房间,站在门

    98、口。A. a一个;B. the指已提到的人(物);C. it它;D. this这个。根据上文“I had one last patient to see. (我还有最后一个病人要看)”可知,作者还有最后一个病人需要看,因此可推测祖作者应该是比较急切的去到最后一个病人的房间,故词组in a hurry“急忙地”符合语境。故选A项。【43题详解】考查动词形态辨析。句意:她是一位年长的女士,坐在床边,挣扎着给肿胀的脚穿袜子。A. struggle挣扎;B. to struggle挣扎(不定式);C. struggling挣扎(现在分词);D. struggled挣扎(过去分词)。根据本句语法结构可知

    99、动词struggle在本句中和句现在分词sitting“坐着”一样,都表示该病人那时正在做着的动作,故需要使用现在分词表伴随。故选C项。【44题详解】考查连词词义辨析。句意:她问我是否可以帮她穿上袜子。A. that这;B. which哪一个;C. if是否;D. why为什么。根据上文“She was an older woman, sitting at the edge of the bed, struggling to put socks on her swollen feet. (她是一位年长的女士,坐在床边,挣扎着给肿胀的脚穿袜子)”可知,这个病人自己穿袜子很难,她应该想问作者是否能

    100、帮助自己,故使用连词if连接宾语从句。故选C项。【45题详解】考查副词词义辨析。句意:反而,我开始说这样的话:“你感觉怎么样?“”A. However然而;B. Moreover而且;C. Instead反而;D. Besides除之外。根据上文“She asked if I could help put on her socks. (她问我是否可以帮她穿上袜子)”可知,病人问作者是否能够帮忙,而作者没有回答这一问题,而是说了别的,前后形成转折。故选C项。【46题详解】考查形容词词义辨析。句意:护士提到你很渴望见今天来看你的儿子。A. calm冷静的;B. anxious渴望的;C. asto

    101、nished震惊的;D. amused愉快的。根据下文“She began to tell me that her only son lived around the corner from her, she just had this one child but she had not seen him in five years. (她开始告诉我,她唯一的儿子就住在她附近,她只有一个孩子,但她已经五年没有见到他了)”可知,作为一个母亲, 好几年没看到自己的孩子,肯定很渴望见到自己唯一的孩子。故选B项。【47题详解】考查动词短语辨析。句意:我打赌你真的很期待见到他。A. look up to

    102、尊重;B. look forward to期待;C. look into调查;D. look for寻找。根据下文“She began to tell me that her only son lived around the corner from her, she just had this one child but she had not seen him in five years. (她开始告诉我,她唯一的儿子就住在她附近,她只有一个孩子,但她已经五年没有见到他了)”可知,这个病人母亲,好几年没看到自己的孩子,因此作者推测她很期待见到自己唯一的孩子。故选B项。【48题详解】考查介词

    103、词义辨析。句意:她用严厉的声音拦住了我。A. on在上;B. of的;C. about关于;D. with用。根据下文“Sit down, doctor. This is my story, not your story.(坐下,医生。这是我的故事,不是你的故事)”可知,病人打断了作者正在讲的话,而“这是我的故事,不是你的故事”给人一种强硬,否定的感觉,可推测病人使用严厉的声音打断了作者的讲话。故选D项。【49题详解】考查形容词词义辨析。句意:我既惊讶又尴尬。A. delighted开心的;B. surprised惊讶的;C. tired疲倦的;D. frightened害怕的。根据上文“Si

    104、t down, doctor. This is my story, not your story.(坐下,医生。这是我的故事,不是你的故事)”可知,作者被打断,他本是好心和病人聊天,没成想被打断,因此对此他肯定很意外。故选B项。【50题详解】考查名词词义辨析。句意:我帮她穿袜子。A. hat帽子;B. clothes衣服;C. shoes鞋子;D. socks袜子。根据上文“She asked if I could help put on her socks. (她问我是否可以帮她穿上袜子)”可知,被打断讲话后,作者应该是做了病人之前请求自己帮她做的事情:穿袜子。故选D项。【51题详解】考查形

    105、容词词义辨析。句意:她开始告诉我她唯一的儿子就住在她附近。A. only唯一的;B. rich富有的;C. poor贫困的;D. sick恶心的。根据下文“She just had this one child but she had not seen him in five years. (她只有一个孩子,但她已经五年没有见到他了)”可知,这个儿子是该病人唯一的孩子。故选A项。【52题详解】考查副词词义辨析。句意:她认为,这种压力对她的健康问题有很大的影响。A. willingly不情愿地;B. immediately立刻;C. greatly大大地;D. slightly稍微。根据本句中“

    106、the stress (压力)”可知,此处谈及的是作者对自己病因的探讨,故可推测她认为见不到自己唯一的儿子这一压力是使她患病的重要原因。故选C项。【53题详解】考查形容词词义辨析。句意:听完她的故事并穿上袜子后,我问她是否还有什么可以为她做的。A. else其他的;B. important重要的;C. interesting有趣的;D. helpful有帮助的。根据本句前部分“After hearing her story and putting on her socks (听完她的故事并穿上袜子后)”可知,作者满足了病人的请求帮她穿上了袜子,可推断他会进一步询问是否还有其他的事情需要帮忙。故

    107、选A项。【54题详解】考查动词词义辨析。句意:她笑着摇摇头,示意没有。A. nodded点头;B. shook摇头;C. moved移动;D. turned转身。根据本句中的否定词“no (没有)”可知,作者没有别的事情需要帮忙,因此摇头示意。故选B项。【55题详解】考查代词词义辨析。句意:她只想让我听。A. All所有的;B. What什么;C. That那个;D. Which哪一个。根据上文“She shook her head no and smiled. (她笑着摇摇头,示意没有)”可知,这个病人没有别的事情需要帮忙,因此可以理解为她只需要作者听她讲故事就好。故选A项。第II卷(非选择

    108、题55分)第二节(共10小题; 每小题1.5分,满分15分)语法填空Education is very close in my heart. My father grew up _56_a small village in China.In those days, not many villagers could read. So my father _57_ (open) a night school to teach them how to read. With his help, many people learned _58_ (write) their own names; with

    109、 his help, many people learned to read newspapers for the first time; with his help, many _59_ (woman) were able to teach their children how to read.As his daughter, I know _60_ education means to the people, especially those without it. After generations of hard work, China has come a long way in e

    110、ducation. I myself am a beneficiary (受益者) of the progress. Otherwise,I would never become a soprano (女高音) _61_ a professor of music. My father,_62_ was poor but determined, made a small difference in his village. Together we can make _63_ big difference in the world. Once I _64_ (ask) about my Chine

    111、se dream. I said I hope all children especially girls can have access to a good education. I believe one day education will no longer be a dream; _65_ will be a reality by every young woman on this planet.【答案】56. in 57. opened 58. to write 59. women 60. what 61. and 62. who 63. a 64. was asked 65. i

    112、t【解析】【导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者对教育的看法以及个人经历,通过叙述自己的父亲在乡村推广教育的事迹,强调了教育的重要性,并表达了作者希望所有孩子都能接受良好教育的愿望。【56题详解】考查介词。句意:我父亲在中国的一个小村庄长大。表示“在小村庄中”,用介词in,符合句意。故填in。【57题详解】考查时态。句意:所以我父亲开了一所夜校教他们读书。这里本句谓语动词,根据上文时态可知,本句时态为一般过去时。故填opened。【58题详解】考查非谓语动词。句意:在他的帮助下,许多人学会了写自己的名字;在他的帮助下,许多人第一次学会了看报纸;在他的帮助下,许多妇女能够教她们的孩子如何阅

    113、读。这里为非谓语动词担当宾语,用动词不定式形式,构成短语:learn to do sth,意为“学习”。故填to write。【59题详解】考查名词的数。句意:在他的帮助下,许多人学会了写自己的名字;在他的帮助下,许多人第一次学会了看报纸;在他的帮助下,许多妇女能够教她们的孩子如何阅读。根据空前的“many”可知,空处为名词的复数形式。故填women。【60题详解】考查宾语从句。句意:作为他的女儿,我知道教育对人们的意义,尤其是那些没有受过教育的人。这里为宾语从句的引导词,宾语从句中mean缺少宾语,指物,用what引导。故填what。【61题详解】考查连词。句意:否则,我永远也成不了女高音和

    114、音乐教授。空前“a soprano”和空后“a professor of music”之间为并列关系,用and连接。故填and。【62题详解】考查定语从句。句意:我的父亲虽然穷但很有决心,在他的村子里起了一点作用。这里为定语从句的关系词,先行词为“my father”,在非限制性定语从句中担当主语,用who引导。故填who。【63题详解】考查固定短语。句意:只要我们齐心协力,就能给世界带来改变。固定短语:make a difference,意为“有影响、给带来改变”,符合句意。故填a。【64题详解】考查谓语动词。句意:有一次我被问到我的中国梦。这里为从句谓语动词,根据主句时态可知,从句时态为一

    115、般过去时;主语为“I”,单数,和动词“ask”之间为被动关系。故填was asked。【65题详解】考查代词。句意:我相信总有一天,教育将不再是梦想;这将成为这个星球上每一位年轻女性的现实。这里为代词,代指上文出现的名词“education”,用it。故填it。第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)66. 假定你是李华,你校英文报正面向中学生征文。请你以“公园”为主题写一篇短文投稿。内容包括:1.公园简介;2.推荐该公园。注意:1.写作词数应为80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。_【答案】 The park I like best is Xuanwu Lake Pa

    116、rk which is located in Xuanwu District, Nanjing City, with the Purple Mountain in the east and Ming City Wall in the west.Xuanwu Lake Park covers an area of 502 hectares and is divided into five parts-Huanzhou, Yingzhou, Lingzhou, Liangzhou and Cuizhou, which are connected by bridges. It is a landsc

    117、ape garden as well as a cultural resort. Poets, politicians and celebrities have visited the amazing garden. Will you come to visit it some day? I believe Xuanwu Lake Park will bring you into a fantastic world.【解析】【导语】本篇书面表达属于开放性作文。要求考生以“公园”为主题写一篇短文,向学校英文报投稿。【详解】1.词汇积累位于:be located inbe situated in连

    118、接:connectjoin together参观:visitpay a visit to极好的:fantasticwonderful2.句式拓展简单句变复合句原句:It is a landscape garden as well as a cultural resort. Poets, politicians and celebrities have visited the amazing garden.拓展句:It is a landscape garden as well as a cultural resort, which poets, politicians and celebrit

    119、ies have visited.【点睛】【高分句型1】The park I like best is Xuanwu Lake Park which is located in Xuanwu District, Nanjing City, with the Purple Mountain in the east and Ming City Wall in the west.(运用了which引导的限制性定语从句)【高分句型2】Xuanwu Lake Park covers an area of 502 hectares and is divided into five parts-Huanzh

    120、ou, Yingzhou, Lingzhou, Liangzhou and Cuizhou, which are connected by bridges.(运用了which引导的非限制性定语从句)第二节(满分25分)读后续写67. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Thin, average, and undisciplined, I was the underdog of the boys basketball tryouts (选拔赛) in seventh grade. Making the team was very important to

    121、me. Although I was extremely nervous, I truly thought I would make the team. But I went in overly optimistic, and quickly faced a cruel reality check.When on the court, I huffed and puffed like an old man on his last legs; clearly, I was out of shape and having trouble keeping up. When it hit me tha

    122、t this was only the first day, and that there was a second to follow, I realized I would have to step it up in order to gain a spot on the team.Unfortunately day two went exactly like day one: I missed shots, passed badly like an out-of-breath fool. Hoping the coach was not watching all my bad moves

    123、, I had trouble keeping a positive attitude. Finally, Coach-who at five-foot-four usually seemed small, posted the lists of the Boys A and B Teams. Everybody quickly ran to catch a glimpse of the chosen few.After scanning the list once, twice, three times, my name was nowhere. Although I had predict

    124、ed the disaster that had now settled on me, with my head hanging. I slowly walked to the car. This experience definitely had not gone as I planned.On the way home, I complained “How could that foolish boy is a better choice than me? And”“Adam!” my mom cut me off. “Why dont you realize maybe you need

    125、 a little more practice? Youd better go to basketball camps next summer.”Although I did not want to believe her, I knew it was true. Failing to make the team was nobodys fault but mine. Right then and there, in the middle of my anger, I realized I had to get my act together.注意:1.续写词数应为150左右:2.请按如下格式

    126、在答题卡的相应位置作答。Paragraph 1: Then I threw myself into as many basketball opportunities as I could find._Paragraph 2: When I took part in the eighth-grade basketball tryouts,I was moderate,swift and strong._【答案】 Then I threw myself into as many basketball opportunities as I could find. Every day, I insis

    127、ted on running 10 kilometers and jumping ropes 1000 times after school to increase my energy level and physical strength. Additionally, I practiced passing, dribbling and shooting with my friends every day to improve my basketball skills. When the summer holidays came, I signed up for a basketball c

    128、amp, where I got a lot of professional basketball knowledge and training from the coaches. Gradually, I found myself making great progress. When I took part in the eighth-grade basketball tryouts, I was moderate, swift and strong. When on the court, I kept running without any trouble, dribbling free

    129、ly and passing the basketball accurately. As long as I got the chance, I would try to shoot. One, two, three I scored ten goals at last. There was no doubt that I succeeded in becoming a member of the basketball team. It was my determination and efforts that helped me achieve my dream.【解析】【导语】本文以人物为

    130、线索展开,讲述了作者七年级时参加男子篮球队选拔赛,从最初的盲目自信,到认清现实的过程。作者从选拔赛中发现了自己的不足和差距,从而开始努力训练、学习技术,最终取得了巨大的进步,一年后顺利地通过了八年级的选拔赛。【详解】1. 段落续写: 由第一段首句内容“然后我把自己投入到我能够找到的尽可能多的练习篮球的机会。”可知,第一段可描写作者是如何来练习篮球,提高自身技术和体能水平的。 由第二段首句内容“当我参加八年级篮球选拔赛时,我表现得温和、敏捷、强壮。”可知,第二段可描写作者在八年级选拔赛上的表现,以及最终成功入选。2. 续写线索:开始自我训练-参加篮球夏令营-体能提升、技术进步-参加八年级选拔赛-

    131、表现突出-成功入选-感悟点题3.词汇激活行为类坚持:insist on/stick to增加、增长:increase/boost提高、改善:improve/enhance参加:take part in/join in情绪类温和的、适中的:moderate/temperate没有疑问:no doubt/ no question【点睛】高分句型1When the summer holidays came, I signed up for a basketball camp, where I got a lot of professional basketball knowledge and training from the coaches.(运用了以连词when引导的时间状语从句和关系副词where引导的非限制性定语从句。)高分句型2 It was my determination and efforts that helped me achieve my dream.(运用了强调句。)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:四川省合江县马街中学2023-2024学年高二上学期11月期中英语试题(Word版附解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-946540.html
    相关资源 更多
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【考试直接用】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【考试直接用】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2课件:复习课(一) 统计案例 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2课件:复习课(一) 统计案例 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第2课时 复数代数形式的乘除运算 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第2课时 复数代数形式的乘除运算 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【综合卷】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【综合卷】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第1课时 复数代数形式的加减运算及其几何意义 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第1课时 复数代数形式的加减运算及其几何意义 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【最新】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【最新】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-1系数的扩充和复数的概念 第2课时 复数的几何意义 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-1系数的扩充和复数的概念 第2课时 复数的几何意义 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-3 第1课时 抛物线及其标准方程 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-3 第1课时 抛物线及其标准方程 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【培优b卷】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【培优b卷】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-2 第2课时 双曲线的简单几何性质 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-2 第2课时 双曲线的简单几何性质 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【名师推荐】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【名师推荐】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-4 第1课时变化率问题、导数的概念 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-4 第1课时变化率问题、导数的概念 .PPT
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-3 第2课时函数的极值与导数 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-3 第2课时函数的极值与导数 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案ab卷.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案ab卷.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-2 导数的计算 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-2 导数的计算 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案1套.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案1套.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-3 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-3 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-1 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-1 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第2章 圆锥曲线与方程2-1-1 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第2章 圆锥曲线与方程2-1-1 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第17课时函数的极值与导数( 40张) .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第17课时函数的极值与导数( 40张) .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费下载答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费下载答案.docx
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及下载答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及下载答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第14课时变化率与导数( 37张) .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第14课时变化率与导数( 37张) .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升2 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升2 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及一套答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及一套答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升1 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升1 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:1-1-2、1-1-3 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:1-1-2、1-1-3 .ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1