分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型小升初阅读理解特训卷(一)-小学英语六年级下册人教新起点版.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:996934
  • 上传时间:2025-12-22
  • 格式:DOCX
  • 页数:17
  • 大小:622.22KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    小升初 阅读 理解 特训卷 小学英语 六年级 下册 新起点
    资源描述:

    1、小升初阅读理解特训卷(一)-小学英语六年级下册人教新起点版一、阅读选择Tom and Fred are students. They are in the same class in their school. One day,they had a fight in class, and their teacher was very angry. She said to them, “Stay here after school this afternoon, and write your names a hundred times.”After the last lesson, Tom an

    2、d Fred stayed in the classroom. They began to write their names in their notebooks.Fifteen minutes later, the teacher came. Fred was crying. The teacher looked at him and said, “Why are you crying?”“Because his name is Tom King, and my name is Frederick Hollingsworth,” Fred said with tears in his ey

    3、es. “It is too bad that I have a very, very long name.”1Tom and Fred are not _. ()Ain different schoolsBin the same schoolCin the same class2After school, the boys _. ()Astayed in the classroomBwent homeChad a fight3Fred was _ when the teacher came. ()AplayingBwritingCcrying4Who has a long name? ()A

    4、TomBTeacher.CFred.5Why was Fred crying? ()ABecause he wanted to go home.BBecause he couldnt write his name.CBecause his name is too long.Peter was a smart boy. He lived with his parents in a small house near some hills. The people there were all poor. One night it was very dry and windy. When everyb

    5、ody was asleep, Peter suddenly heard some noise. It came out from the kitchen. He got up and walked to the kitchen. He found that the wood beside the stove (火炉) was burning. There was no water tap (水龙头) in the house, so he could not put out (扑灭) the fire. He shouted loudly to wake up everyone in the

    6、 house. Then he ran out of his house and knocked on the doors of many houses to wake the people up. They all left their houses quickly. At last, the fire was put out by the firemen. Many houses were burnt. But nobody was burnt in the fire.6Peter lived with his _. ()AsistersBbrothersCparents7One nigh

    7、t he found that _ beside the stove was burning. ()Athe tableBthe woodCthe door8_, so he could not put out the fire. ()AEverybody was asleepBHe couldnt shout loudlyCThere was no water tap in the house9Peter knocked on the doors of many houses _. ()Ato wake the people upBto get some waterCto visit the

    8、m10_ hurt in the fire. ()APeople in other houses wereBPeters parents wereCNobody wasSnow Whites storySnow White has seven friends. They are seven little men. They live in a village with Snow White. They work very hard every day. Little man No. 1 can water the flowers and plant vegetables. Little man

    9、 No. 2 can clean their house. Little man No. 3 can feed the ducks and chickens. Little man No. 4 can wash the clothes. Little man No. 5 can set the table and make the bed. Little man No. 6 can clean the dishes and cook the meals. Little man No. 7 can do nothing but play with Snow White. They have a

    10、happy life in the village.11There are _ little men who live in the village with Snow White. ()AnineBtenCseven12Little men live in the _. ()AvillageBtownCcity13Little man Number Three can _. ()Afeed the ducks and chickensBclean the dishes and cook the mealsCwash the clothes14They live a(n) _ life in

    11、the village. ()AsadBexcitingChappy15Which sentence is wrong? ()AThey work hard every day.BLittle man No. 1 can water the flowers and plant vegetables.CLittle man No. 6 can play with Snow White.People around the world celebrate New Years Eve. Lets have a look. Sydney, AustraliaThe city is famous for

    12、its fireworks show. The fireworks are bright and beautiful and they make the dark sky very bright. Paris, FranceLots of people get together around the Eiffel Tower. People can see fireworks over there. Madrid, SpainThe Spanish people eat 12 grapes on New Years Eve. Every grape stands for one month o

    13、f the year. They believe this will bring them good luck for the coming year. Beijing, ChinaPeople usually spend New Years Eve with their family. They usually have a wonderful dinner. People often say “Happy New Year” to each other.16How many countries are mentioned in the passage? ()AThree.BFour.CFi

    14、ve.DSix.17Sydney is famous for _. ()Aits seaBits fireworks showCits foodDits tower18What kind of fruit do the Spanish people eat on New Years Eve?AApples.BPears.CBananas.DGrapes.19Which of the following is NOT true according to the passage? ()AIn France, people get together around the Eiffel Tower o

    15、n New Years Eve.BEvery grape stands for one month of the year in Spain.CChinese people usually spend New Years Eve with their friends.DPeople in Australia can see beautiful fireworks.20Whats the best title of the passage? ()ADifferent Ways to Celebrate New Years EveBDifferent Food on New Years EveCD

    16、ifferent Countries and Their FestivalsDDifferent Countries and Their Capitals二、阅读判断Mr. Wang thinks he is very clever, but he always does foolish (愚蠢的) things.One day, he saw a beautiful bell (铃铛) at the top of a door. “Oh! How nice! I will take it back home.” He thought, “What can I do?”Then he had

    17、an idea. “Aha! I have an idea now. I can plug (捂着) my ears. Then I will not hear the ring when I take off the bell.” Then he did so. But when he took off the bell, the owner opened the door. “What are you doing?” the owner said angrily.21Mr. Wang was a really clever man. ( )22Mr. Wang always does th

    18、e clever things. ( )23Mr. Wang saw a bell and wanted to take it back home. ( )24Mr. Wang could take the bell at last. ( )25The word “angrily” means“生气地,愤怒地”. ( )Everyone wants to have good manners, but it is not so easy. We must be careful of everything in our life. There is something we should know

    19、.First, say “hello” to the people you meet, to your teachers, to your friends and classmates, and maybe to your neighbours. Second, try to help the others in need. Then very o will like you. And if you are in trouble, they will help you, too. Third, dont laugh at others. That will be impolite.Good m

    20、anners make things easier. They can help people to live happily with each other. When you are nice to people, they will be nice to you, too.26Its so easy for everyone to have good manners. ( )27Its polite to say hello to the people you meet. ( )28If you often help others, they will also help you one

    21、 day. ( )29Laughing at others is a polite thing. ( )30Good manners can help people live happily with each other. ( )The bear and the fox had cooking competition (比赛) in the forest. The fox was the winner the year before. He was famous, so he had many other animals working for him. They baked (烘烤) br

    22、ead and made pizza. The fox did nothing but slept.The bear did his best. First, he cleaned the pots and the pans. He washed his hands. Then he began to bake bread. He also baked some cookies. He made a yummy pizza, too. The fox was ready. All other animals tasted the food. First, they tasted the foo

    23、d of the fox. The bread was too hard and the pizza was too salty.Next, the animals tasted the food of the bear. The bread was soft and the pizza is delicious. They all like the food the bear cooked. The bear won the competition!31The foxs pizza is sweet. ( )32The bears bread was soft. ( )33The other

    24、 animals liked the food the fox made. ( )34The fox worked very hard in the competition. ( )35The bear won the cooking match. ( )Im Sam. Im a thirteen-year-old boy. I like swimming and running. They make me healthy. My best friend is Peter. He is a bookworm. He reads a lot. He likes reading comics an

    25、d detective stories. He usually reads books at school or in the library. His favourite book is Detective Conan. Conan is a boy. He is thin and short, but hes very clever. He wants to be Conan one day.36I love reading. ( )37Peter is a bookworm. ( )38Peters favourite book is about detective stories. (

    26、 )39Peter is thin and short. ( )40Conan is a clever boy. ( )三、任务型阅读In 2003, China sent its first taikonaut, Yang Liwei, into space. Since then, fourteen taikonauts have “reached for the stars. Chen Dong, Liu Yang and Cai Xuzhe are three of them. They are carrying out the latest (最近的) Shenzhou XIV mi

    27、ssion (任务). Have you ever dreamed of becoming a taikonaut like them? How did they get there? Health is importantTo be a taikonaut, you need to be very healthy. Good eyesight, a strong heart and lungs (肺) are important. Youd better not have other small problems. For example, you cant have a decayed t

    28、ooth or scars (伤疤). Become stronger with hard training (训练)In China, you must be a great pilot before you can be a taikonaut. You must fly more than 600 hours. Youll start training hard. For example, you will also wear a 200-kilogram suit and do tasks underwater for six or seven hours without eating

    29、 or going to the toilet. This is like doing tasks during a spacewalk. Learn scienceKnowledge is important as well. Taikonauts take 60 courses (课程) to get ready for a mission, including math, English, physics, spacecraft design and many more. They can also do experiments (实验) in space.41Which sentenc

    30、e is NOT TRUE according to the passage? ()AYang Liwei is Chinas first taikonaut in space.BThe latest space mission in China was Shenzhou XIII.CTo be a taikonaut, you cant have any scars.42How many taikonauts flew into space in China altogether (总共)? ()A3B40C1443To be a taikonaut, you need to have a

    31、_ body.44Before you can be a taikonaut, you must first be a _.45Which courses do the taikonauts take for the space mission? Please write at least (E) 3 courses. _ (请完整回答)46There is a science museum in Taiyuan. It opens at 9 oclock in the morning every day. Kitty and Ben went to the museum yesterday.

    32、 On the second floor, they saw a lot of interesting robots in the museum. There was a robot at the piano. He could play songs. They saw a robot dancer. He could move his head and arms. They had a great time.Welcome to The World of Robots.Time: _ a.m-5 p.mFloor: on _ floor.Things you can see: many ki

    33、nds of _.A robot can _. A robot dancer can _.Dick _ a film at the age of ten. _ name is Superman. He liked the film very much and wanted _ a superman. He studied _ at school and did sport every day. Im working hard. My dream will _ true, he said. Now, Dick is thirty years old. What is he? He is a po

    34、liceman. He _ sports every day and he always _ people. Im not a superman. But I am helpful, he says.47在方框内选择合适的单词并用其适当形式填空。dobehardcomeitwatchhelp_ _ _ _ _ _ _48根据短文,选择正确的答案。(1) What did Dick want to be at the age of ten? ( )AHe wanted to be a policeman.BHe wants to be a superman.C He wanted to be a

    35、 superman. (2) What did Dick do every day at school? ( )A B C(3) Dick is a _ now. ( )A B CTom is a good student. He gets up at 6:00 am every day. He likes red, so he often wears his red shirt. He goes to school at 7:00 am. He practices running at school in the morning. At 8:30, he has Chinese class.

    36、 He likes Chinese very much and he is good at writing. He doesnt like English, because he thinks its difficult. He has lunch at school. And in the afternoon, he always plays basketball on the playground with his friends. He does his homework at school too. He goes back home at 5:30. He reads in the

    37、evening. And he goes to bed at 9:30 pm.49阅读短文,选择正确的答案。(1) Tom is good at _. ( )AChineseBEnglishC Maths(2) Tom often goes home at _ pm. ( )A6:00B5:30C 7:00(3) Tom thinks English is _. ( )AeasyBinterestingC not easy(4) In the evening, Tom often _. ( )Adoes homework at home Bwatches TV at home C reads

    38、books at home(5) _ is Toms favorite colour. ( )ARunningBRedC Basketball50请仿照上题的短文,按照下面的要求介绍自己的一天。要求:(1) 意思连贯,语句通顺。(2) 标点正确,书写规范。(3) 不少于5句话。_参考答案:1A 2A 3C 4C 5C【导语】本文主要写了费雷德因为名字长而哭的一件事。1句意:汤姆和费雷德不在_。A在不同的学校。B在相同的学校。C在相同的班。根据文中句子“They are in the same class in their school.”可知他们在相同的学校,相同的班级,故选A。2句意:放学后

    39、,男孩们_。A待在教室里,B回家,C打架。根据文中句子“After the last lesson, Tom and Fred stayed in the classroom.”可知放学后他们待在教室里,故选A。3句意:当老师来的时候,弗雷德在_。A玩,B写,C哭。根据文中句子“Fifteen minutes later, the teacher came. Fred was crying.”可知老师来的时候他正在哭,故选C。4句意:谁有一个长名字?A汤姆,B老师。C费雷德。根据文中句子“Fred said with tears in his eyes. It is too bad that

    40、I have a very, very long name.”可知费雷德有一个长名字,故选C。5句意:弗雷德为什么哭?A因为他想回家。B因为他不会写名字。C因为他的名字太长。根据文中句子“It is too bad that I have a very, very long name.”可知费雷德哭是因为他的名字太长了,故选C。6C 7B 8C 9A 10C【导语】本文讲了彼得家有一天晚上着火了。6句意:彼得和他_住在一起。A姐妹,B兄弟,C父母,根据“He lived with his parents in a small house near some hills.”,可知彼得和他的父母住

    41、在一起,故选C。7句意:一天晚上,他发现火炉旁边的_在燃烧。A桌子,B木头,C门,根据“He found that the wood beside the stove (火炉) was burning.”,可知一天晚上,他发现火炉旁边的木头在燃烧,故选B。8句意:_,所以他无法扑灭大火。A每个人都睡着了,B他不能大声喊叫,C房子里没有水龙头,根据“There was no water tap (水龙头) in the house, so he could not put out (扑灭) the fire.”,可知房子里没有水龙头,所以他无法扑灭大火,故选C。9句意:彼得敲了许多房子的门,_。

    42、A叫醒人们,B去弄点水,C去拜访他们,根据“Then he ran out of his house and knocked on the doors of many houses to wake the people up.”,可知彼得敲了许多房子的门,叫醒人们,故选A。10句意:_在火中受伤了。A其他房子里的人,B彼得的父母,C没有人,根据“But nobody was burnt in the fire.”,可知没有人在火中受伤,故选C。11C 12A 13A 14C 15C【导语】本文讲了白雪公主的故事。11句意:有_个小矮人和白雪公主住在村子里。A九,B十,C七,根据“They ar

    43、e seven little men. They live in a village with Snow White.”,可知有七个小矮人和白雪公主住在村子里,故选C。12句意:小矮人住在_里。A村庄,B城镇,C城市,根据“They are seven little men. They live in a village with Snow White. ”,可知小矮人住在村庄里,故选A。13句意:三号小矮人能_。A喂鸭子和鸡,B洗碗做饭,C洗衣服,根据“Little man No. 3 can feed the ducks and chickens.”,可知三号小矮人能喂鸭子和鸡,故选A。1

    44、4句意:他们在村里过着_生活。A伤心的,B令人兴奋的,C幸福的,根据“They have a happy life in the village.”,可知他们在村里过着幸福的生活,故选C。15句意:哪一个句子是错误的?A他们每天都努力工作。B一号小矮人可以浇花和种菜。C六号小矮人可以和白雪公主玩。根据“Little man No. 6 can clean the dishes and cook the meals.”,可知六号小矮人会洗碗和做饭,故选C。16B 17B 18D 19C 20A【导语】本文主要讲述了不同国家的除夕。16句意:文章中提到了几个国家?A三,B四,C五,D六。根据语篇可

    45、知提到了澳大利亚,法国,西班牙和中国四个国家,选项B符合题意,故选B。17句意:悉尼以_而闻名。A它的海,B它的烟花,C它的食物,D它的塔。根据“The city is famous for its fireworks show.”可知悉尼以烟花出名,故选B。18句意:西班牙人在除夕夜吃什么水果?A苹果,B梨,C香蕉,D葡萄。根据“The Spanish people eat 12 grapes on New Years Eve. ”可知西班牙人除夕吃葡萄,故选D。19句意:根据短文,以下哪项不正确?A在法国,人们在除夕夜聚集在埃菲尔铁塔周围。B在西班牙,每一颗葡萄都代表一年中的一个月。C中国

    46、人通常和朋友一起度过除夕夜。D澳大利亚的人们可以看到美丽的烟花。根据“People usually spend New Years Eve with their family.”可知中国人和家人一起度过除夕,故选C。20句意:这篇文章最好的标题是什么?A庆祝除夕的不同方式。B除夕夜的不同食物。C不同国家和节日。D不同国家和首都。根据语篇及“People around the world celebrate New Years Eve.”可知本文主要讲述了庆祝除夕的不同方式,故选A。21F 22F 23T 24F 25T【导语】本文讲述了王先生掩耳盗铃的故事。21句意:王先生的确是一个聪明的人。

    47、根据“Mr. Wang thinks he is very clever, but he always does foolish (愚蠢的) things.”可知他自认为他很聪明,但他总是做很愚蠢的事情。故答案为F。22句意:王先生总做聪明的事情。根据“Mr. Wang thinks he is very clever, but he always does foolish (愚蠢的) things.”可知他总是做愚蠢的事情。故答案为F。23句意:王先生看见了一铃铛并想把把它偷回家。根据“ “Oh! How nice! I will take it back home.”可知题干正确,故答案为

    48、T。24句意:最后万先生可以把铃铛带回家。根据“But when he took off the bell, the owner opened the door.”可知当铃铛响起的时候,主人家的门开了。故答案为F。25句意:单词“angrily” 的意思是“生气地,愤怒地”。根据句意可知angrily的意思为“生气地,愤怒地”。故答案为T。26F 27T 28T 29F 30T【导语】本文叙述了应该怎样做到懂礼貌和懂礼貌的重要性。26句意:每个人都很容易有礼貌。根据原文“Everyone wants to have good manners, but it is not so easy.”可知

    49、做到懂礼貌不容易,故答案为F。27句意:向你遇到的人问好是有礼貌的表现。根据原文“First, say hello to the people you meet, to your teachers, to your friends and classmates, and maybe to your neighbours.”可知向你遇到的人问好是有礼貌的表现,故答案为T。28句意:如果你经常帮助别人,他们总有一天也会帮助你。根据原文“Second, try to help the others in need. Then everybody will like you. And if you a

    50、re in trouble, they will help you, too.”可知你帮助其他有需要的人。那么每个人都会喜欢你。如果你有困难,他们也会帮助你。故答案为T。29句意:嘲笑别人是一件礼貌的事。根据原文“Third, dont laugh at others. That will be impolite.”可知嘲笑别人是不礼貌的,故答案为F。30句意:礼貌可以帮助人们彼此快乐地生活。根据原文“Good manners make things easier. They can help people to live happily with each other.”可知礼貌可以帮助人们

    51、彼此快乐地生活。故答案为T。31F 32T 33F 34F 35T【导语】本文讲述了熊和狐狸之间的烹饪比赛。31句意:狐狸的披萨很甜。根据“The bread was too hard and the pizza was too salty.”可知他的披萨很咸。故答案为F。32句意:熊的面包很软。根据“The bread was soft and the pizza is delicious. ”可知题干描述正确,故答案为T。33句意:其他动物都喜欢狐狸做的食物。根据“They all like the food the bear cooked.”可知他们都喜欢熊做的食物。故答案为F。34句意

    52、:狐狸在比赛中非常努力。根据“They baked (烘烤) bread and made pizza. The fox did nothing but slept.”可知他什么也没做,只是睡觉。故答案为F。35句意:熊赢得了烹饪比赛。根据“The bear won the competition!”可知题干描述正确,故答案为T。36F 37T 38T 39F 40T【导语】本文介绍了萨姆和彼得的兴趣爱好。36句意:我喜欢读书。根据“I like swimming and running.”,可知萨姆喜欢游泳和跑步,故答案为F。37句意:彼得是个书虫。根据“My best friend is

    53、Peter. He is a bookworm.”,可知题干描述正确,故答案为T。38句意:彼得最喜欢的书是侦探小说。根据“His favourite book is Detective Conan.”,可知题干描述正确,故答案为T。39句意:彼得又瘦又矮。根据“Conan is a boy. He is thin and short, but hes very clever.”,可知柯南又矮又瘦,故答案为F。40句意:柯南是个聪明的男孩。根据“Conan is a boy. He is thin and short, but hes very clever.”,可知题干描述正确,故答案为T。

    54、41B 42C 43healthy 44pilot 45Math, English, physics, spacecraft design and many more.【导语】本文主要讲述了成为宇航员的重要条件。41句意:根据文章可知那一句话是不正确的?A杨利伟是中国第一位进入太空的宇航员。 B中国最新的一次太空任务是神舟十三号。 C要成为一名宇航员,你不能有任何伤疤。根据文中“They are carrying out the latest (最近的) Shenzhou XIV mission (任务).”可知他们正在执行最新的神舟十四号任务。 B表述错误,故选B。42句意:中国总共有多少宇

    55、航员进入太空 ?根据文中“Since then, fourteen taikonauts have “reached for the stars.”可知一共有14位宇航员到达太空。故选C。43句意:成为一个宇航员,你需要有一个_的身体。根据文中“To be a taikonaut, you need to be very healthy.”可以成为宇航员需要有一个健康的身体。健康的healthy,故答案为healthy。44句意:在你能成为一个宇航员之前,你必须是一个_。根据文中“In China, you must be a great pilot before you can be a t

    56、aikonaut. ”可知在你能成为一个宇航员之前,你必须是一个好的飞行员。飞行员pilot,故答案为pilot。45句意:宇航员在执行太空任务时要上哪些课程? 请写至少3门课程。 根据文中“Taikonauts take 60 courses (课程) to get ready for a mission, including math, English, physics, spacecraft design and many more. ”可知宇航员要学习60门课程。包括数学、英语、物理、宇宙飞船设计等等。故答案为Math, English, physics, spacecraft des

    57、ign and many more. 46 9 the second robots play songs move his head and arms【导语】本文介绍的是科学博物馆的一些情况。【详解】1. 根据文章 It opens at 9 oclock in the morning every day.得知每天早上九点钟开门。故答案为9。2. 根据文章On the second floor, they saw a lot of interesting robots in the museum. 得知在二楼博物馆,他们看到了很多有趣的机器人。故答案为the second。3. 根据文章On

    58、the second floor, they saw a lot of interesting robots in the museum. 得知在二楼博物馆,他们看到了很多有趣的机器人。故答案为robots。4. 根据文章There was a robot at the piano. He could play songs. 得知机器人会演奏歌曲。故答案为play songs。5. 根据文章They saw a robot dancer. He could move his head and arms.得知机器人会摇动他的头和胳膊。故答案为move his head and arms。47 w

    59、atched Its to be hard come does helps 48 C A B【导语】本文主要讲述了迪克10岁时看了电影超人后梦想成为一个超人,并为之努力,最后成了一位警察。47句意:迪克十岁时看了一部电影。根据句意可知本题是一般过去时,动词watch看用一般过去式watched。故答案为watched。句意:它的名字是超人。横线后是名词name,其前要用形容词性物主代词its,放句首首字母大写。故答案为Its。句意:他非常喜欢这部电影,并且想要成为一个超人。想成为用want to be,故答案为to be。句意:他在学校努力学习并且每天都做运动。努力地用hard,故答案为har

    60、d。句意:我的梦想将会实现。实现come true,will后加动词原形,故答案为come。句意:他每天做运动并且他总是帮助人们。根据句意可知这句话是一般现在时,主语是he第三人称单数,动词也用第三人称单数does,故答案为does。根据第六小题可知帮助人们用help,这句话是一般现在时,and前后连接的动词形式上一致,故help也用第三人称单数helps,故答案为helps。48(1)句意:在十岁时迪克想要成为什么?A他想要成为一个警察。B他想要成为一个超人。根据问句是一般过去时,该选项是一般现在时,可以排除该选项。C他想要成为一个超人。根据文中“He liked the film very

    61、 much and wanted to be a superman. ”可知他十岁时想要成为超人。故选C。(2)句意:迪克每天在学校做什么?根据文章“He studied hard at school and did sport every day.”可知他在学校每天做运动。故选A。(3)句意:迪克现在是一个_。根据文中“He is a policeman.”可知他现在是一名警察,故选B。49 A B C C B 50例文Im a girl. I get up at 6:30 every day. Then I have breakfast at 7:00 at home. I go to s

    62、chool at 7:30 am. I walk to school. At 8:10, I have English class. I like English very much and Im good at it. I dont like math, because its difficult. I have lunch at school. In the afternoon, we have two classes. I go home at five oclock. After dinner, I often take a walk with my parents. I go to

    63、bed at 10:00 pm.【导语】本文主要写了汤姆一天的生活。49(1)句意:汤姆擅长_。A语文,B英语,C数学。根据文中句子“He likes Chinese very much and he is good at writing.”可知汤姆擅长语文,故选A。(2)句意:汤姆经常在下午_回家。根据文中句子“He goes back home at 5:30.”可知汤姆下午5点30分回家,故选B。(3)句意:汤姆认为英语是_。A简单的,B有趣的,C不简单。根据文中句子“He doesnt like English, because he thinks its difficult.”可知他

    64、认为英语是难的,故选C。(4)句意:在晚上,汤姆经常_。A在家做家庭作业,B在家看电视,C在家看书。根据文中句子“He reads in the evening.”可知晚上他经常看书,故选C。(5)句意:_是汤姆最喜欢的颜色。A跑步,B红色,C篮球。根据文中句子“He likes red, so he often wears his red shirt.”可知他喜欢红色的,故选B。501.题干解读:该题目是仿照上题的短文,按照要求介绍自己的一天。要求意思连贯,语句通顺。标点正确,书写规范。不少于5句话。2.参考词汇及参考句型:参考词汇:get up起床,have breakfast吃早餐,have class上课,have lunch吃午餐,go home回家,take a walk散步,go to bed上床睡觉参考句型:I often;I have

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:小升初阅读理解特训卷(一)-小学英语六年级下册人教新起点版.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-996934.html
    相关资源 更多
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【培优a卷】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【培优a卷】.docx
  • 2016高考总复习课件(人教A版)高中数学 第二章 基本初等函数、导数及其应用 第11讲 变化率与导数、导数的计算.ppt2016高考总复习课件(人教A版)高中数学 第二章 基本初等函数、导数及其应用 第11讲 变化率与导数、导数的计算.ppt
  • 2016高考总复习课件(人教A版)高中数学 第九章 计数原理、概率、随机变量及其分布 第6讲 几何概型.ppt2016高考总复习课件(人教A版)高中数学 第九章 计数原理、概率、随机变量及其分布 第6讲 几何概型.ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【含答案】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【含答案】.docx
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【名校卷】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【名校卷】.docx
  • 2016高考总复习课件(人教A版)高中数学 第九章 计数原理、概率、随机变量及其分布 第1讲 分类加法计数原理与分步乘法计数原理.ppt2016高考总复习课件(人教A版)高中数学 第九章 计数原理、概率、随机变量及其分布 第1讲 分类加法计数原理与分步乘法计数原理.ppt
  • 2016高考总复习课件(人教A版)高中数学 第七章 立体几何 第6讲 空间向量及其运算.ppt2016高考总复习课件(人教A版)高中数学 第七章 立体几何 第6讲 空间向量及其运算.ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【名师系列】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【名师系列】.docx
  • 2016高考总复习课件(人教A版)高中数学 第七章 立体几何 第4讲 直线、平面平行的判定与性质.ppt2016高考总复习课件(人教A版)高中数学 第七章 立体几何 第4讲 直线、平面平行的判定与性质.ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【名师推荐】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【名师推荐】.docx
  • 2016高考总复习课件(人教A版)高中数学 第一章 集合与常用逻辑用语 第2讲.ppt2016高考总复习课件(人教A版)高中数学 第一章 集合与常用逻辑用语 第2讲.ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【各地真题】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【各地真题】.docx
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【原创题】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【原创题】.docx
  • 2016高考总复习化学(人教版 安徽)课件:2-1物质的组成、性质和分类.ppt2016高考总复习化学(人教版 安徽)课件:2-1物质的组成、性质和分类.ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【历年真题】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【历年真题】.docx
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【典型题】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【典型题】.docx
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【典优】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【典优】.docx
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【全国通用】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【全国通用】.docx
  • 2016高考地理(浙江专版)二轮专题复习课件:第二部分专项六 地形和地质剖面图 .ppt2016高考地理(浙江专版)二轮专题复习课件:第二部分专项六 地形和地质剖面图 .ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【全优】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【全优】.docx
  • 2016高考地理(浙江专版)二轮专题复习课件:第二部分专项五 区域地图 .ppt2016高考地理(浙江专版)二轮专题复习课件:第二部分专项五 区域地图 .ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【中心小学】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【中心小学】.docx
  • 2016高考地理(浙江专版)二轮专题复习课件:第一部分专题十 区域地理与地理信息技术应用 .ppt2016高考地理(浙江专版)二轮专题复习课件:第一部分专题十 区域地理与地理信息技术应用 .ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【word】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【word】.docx
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【b卷】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【b卷】.docx
  • 2016高考地理(新课标)二轮复习配套课件:第二部分第二单元第9课时 欧洲东部和北亚(俄罗斯) .ppt2016高考地理(新课标)二轮复习配套课件:第二部分第二单元第9课时 欧洲东部和北亚(俄罗斯) .ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【a卷】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题【a卷】.docx
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题word版.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》必刷题word版.docx
  • 2016高考地理(新课标)二轮复习配套课件:第二部分第二单元第12课时 澳大利亚与极地地区 .ppt2016高考地理(新课标)二轮复习配套课件:第二部分第二单元第12课时 澳大利亚与极地地区 .ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1