分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型小升初阅读理解特训卷(二)-小学英语六年级下册译林版(三起).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:996941
  • 上传时间:2025-12-22
  • 格式:DOCX
  • 页数:15
  • 大小:508.85KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    小升初 阅读 理解 特训卷 小学英语 六年级 下册 译林版
    资源描述:

    1、小升初阅读理解特训卷(二)-小学英语六年级下册译林版(三起)一、任务型阅读The Chen familys three-day tour to Hualien (花莲县)Day 17:20 a.m.To Hualien by train10:30 a.m.To Taroko National Park bus7:00 p.m.Stay in Hotel ADay 25:00 a.m.Watch the sunrise (日出) on the beach11:30 a.m.To Baiyang Waterfall by bus8:00 p.m.Stay in Hotel BDay 310:00

    2、a.m.To a farm by bus5:20 p.m.Back to Taipei by train7:00 p.m.Home1Where will the Chen family go?_2How will they go back to Taipei?_3When will they go to Baiyang Waterfall?_4Will they stay in Hotel A on Day 1?_5What will they do on the beach on Day 2?_Table MannersGood table manners are different fro

    3、m country to country.In India, for example, people eat with their right hands. Eating with left hands is very rude (粗鲁的)!In the West, people dont usually share food. Everyone has his or her own plate of food. And you should not make noise when you are eating, even if the food is really good. Eating

    4、with noise is rude in the West. But in Japan it is good manners to make noise when you are eating, because that shows you are enjoying the food. In China, it is OK to make a lot of noise in a restaurant. But in the West, the restaurant is a quiet place. Making much noise in a restaurant shows ones b

    5、ad manners.CountryGood table mannersBad table mannersIn IndiaPeople eat with _6_.Eating with _7_.In the WestPeople eat his or her own _8_.Eating with _9_.In JapanPeople make _10_ when they are eating./In _11_Its OK to make a lot of noise in a restaurant./Im Mike. I had a good time last weekend. On S

    6、aturday, the weather was rainy, so I stayed at home. In the morning, I read a book in my study. In the afternoon, I watched TV shows with my family. They were interesting. On Sunday, it became sunny. Thats good! So I went camping with my friends in the park. We went there by bus. We saw a lake in th

    7、e park. Chen Jie and Amy went fishing there. Wu Binbin and Tom had a running race. Wu Binbin won it. How about me? I sat on the grass with Jim. We talked about our hobbies. I like ice-skating. Jimlikes reading stories and doing word puzzles. Everyone in the park was excited. Next weekend, we are goi

    8、ng to come here again.12What was the weather like last Saturday?_13When did Mike watch TV shows?_14Where did Mike and his friends go camping last Sunday?_15Wu Binbin and Tom had a running race. Who won it?_16What is Mikes hobby?_请认真阅读Jenny的4条朋友圈动态内容,完成任务。17给Jenny这4条朋友圈动态配照片。ABCD(1)_ (2)_ (3)_ (4)_18

    9、以下哪一条评论与以上朋友圈的内容相符?请在括号里打“”。() Steven: I play basketball twice a week.() Danny: There are many famous places in Beijing.() Kim: In spring, the weather is warm. () Mr. Wood: Good work, Jenny!二、阅读选择In response to(响应) the countrys call (号召), Amy and Amily had COVID-19-Vaccine(新冠疫苗) for the second time.

    10、Amy, Yongzhou, HunanIm 18 years old. Im from Xinhua High School. I had the first does(剂次) on 1st March, 2021. It was Sunday. I went to the hospital with my mum. I finished (完成) it at 11:00 a.m. and then we returned home. On 24th, March, 2021, that was my birthday. 1 had the second dose (剂次).Amily, W

    11、uhan, HubeiIm 19 years old. My birthday is on 18th September. Im from Huanggang High School. On 14th March, 2021, it was a sunny day. I went to the hospital with my best friendLinda. She is older than me. We had the first dose(剂次) together that morning. On 16th April, 2021. Linda was ill(生病)and rest

    12、 at home. I went to the hospital alone.(独自) and had the second dose (剂次)What about you? Have you finished the COVID-19.Vacine(新冠疫苗)?19Who is the youngest? ()AAmy.BAmily.CLinda.20Did Amy go 1o he hospital with her mum at the first time? ()AYes, she does.BNo, she didntCYes, she did.21Where is Amily fr

    13、om? ()AYongzhou, Hunan.BHuangshi, Hubei.CWuhan, Hubei.22On _, Amy had the second dose. ()A14th, MarchB24th, MarchC16th, March23Did Linda have the second dose on 16th April, 2021? ( )AYes, she did.BNo, she didnt.CYes, she didnt.The Winter Olympics Games(冬奥会) are a sports event around the world, which

    14、 are held (举办) every four years. The 24th Winter Olympics Games will be held in the cities of Beijing and Zhangjiakou from February 4 to 20, 2022. The theme of the Games is “Together for a Shared Future”. Its amazing. Here is some information to buy a ticket.Tickets: Under 60 years old:¥120At 60 yea

    15、rs old or above:¥70Children (317 years old):¥40Under 3 years old: free(免费)Opening time: 8:0020:0024The winter Olympics Games are a _ sports event. ()AnearbyBinternationalCsmall25The 25th Winter Olympics Games will be held in _. ( )A2023B2024C202626Where will the 24th Winter Olympics Games be held? (

    16、 )AIn BeijingBIn Beijing and ZhangjiakouCIn Zhangjiakou27The Games will be held from _ in 2022. ()AFebruary 4th to February 20thBFebruary 4th to February 24thCEveryday 8:00-20:0028Dongdong is two years old. His parents are under 60 years old. ()Their family want to watch the Games, they will cost _.

    17、A¥120B¥240C¥280Hello, Im Tom. I am eleven years old. This is my family. My mother likes making cakes and they are very delicious. We all like her cakes very much. My father is playing basketball now. That is his hobby. My sister Amy can dance very well. She likes dancing. These are my brother Sams b

    18、ooks. Reading books is his hobby. He has got lots of books. And flying kites is my hobby. I often fly kites with my friends after school. We are very happy. And whats your hobby?29Toms mother likes _. ()Amaking kitesBmaking cakesCmaking noodles30What is Toms father doing? ()APlaying football.BPlayin

    19、g baseball.CPlaying basketball.31Amy can _ very well. ()AdanceBswimCsing32Whats Sams hobby? ()AFlying kites.BReading books.CPlaying baseball.33There are _ people in Toms family. ()AelevenBfourCfiveIm Lulu. Today is Saturday. I dont go to school. Im going to do my homework and wash my clothes this mo

    20、rning. My grandparents live in a small village. Im going to visit them this afternoon with my parents. Im going to fly kites with my cousins, too. What am I going to do tomorrow? Well, I want to buy a dictionary. So Im going to the bookstore by taxi on Sunday morning. My uncle is ill. Im worried. So

    21、 Im going to the hospital to see him on Sunday afternoon.34What is Lulu going to do this afternoon? ()ADo her homework.BWash her clothes.CVisit her grandparents.35What does Lulu want to buy? ()AA dictionary.BA word book.CA comic book.36How is Lulu going to the bookstore? ()ABy bike.BBy taxi.CBy car.

    22、37Lulus uncle is ill and she feels _. ()AworriedBhappyCangry38When is Lulu going to the hospital? ()AThis afternoon.BTomorrow morning.CTomorrow afternoon.三、阅读判断Different people go to work in different ways. Some people go to work on foot because they live very near. Some people go to work by car bec

    23、ause its fast. In some big cities, lots of people like to take the subway. Its fast and cheap. You can buy your tickets(票) on your phone. How can you find a subway station? You can see different logos in different cities. In Beijing Subway Station, you can see the logo , and you can see the logo in

    24、Shanghai, and in Wuhan. When you see those logos, you can find the subway station nearby. During the time when people go to or come back from work, the subway is always crowded(拥挤的). Its called the rush hour. So its not a good idea to take the subway during rush hours(交通高峰期).39The logos of the subwa

    25、y are the same in different cities. ( )40Its not a good idea to take the subway during rush hours. ( )41We can buy subway tickets on the phone. ( )42When you see in Wuhan, you can find a subway station nearby. ( )43People in some big cities like to take the subway because it is fast and cheap. ( )My

    26、 hometown Gaocun is an old and beautiful city. It was a quiet place. There were green hills, fresh air and many old houses.However, it has changed a lot over the last ten years. Now there are many new squares, new roads and a lot of tall buildings.In the past, people could only go to Gaocun by bike

    27、or on foot. Now people can take the taxi, the car, the bus, or the metro to Gaocun. It is faster and easier to get there. The environment has also changed too. The water is cleaner, the trees are greener and the air is fresher. We are happy to live in this beautiful city.44Gaocun was dirty ten years

    28、 ago. ( )45There were old houses in Gaocun. ( )46There are a lot of tall buildings in Gaocun now. ( )47People could go there by bike or metro ten years ago. ( )48The city is more beautiful now. ( )Today is Friday. Annes mother goes to work. She and her father stay at home. Her father is ill. He has

    29、to (不得不) rest in bed. Anne does a lot of housework (家务活).She also tells her father some funny stories. Her father feels much better and thanks Anne. Anne feels very happy because she can do many things for her father.49Annes mother does a lot of housework today. ( )50Annes father tells Anne stories.

    30、 ( )51Anne is a good girl. ( )52Annes father feels better at last (最后). ( )53Anne feels sad because she cant go to play outside (在外面). ( )December 25Dear Jack,Merry Christmas!In Australia, summer comes in December. And there is no snow at Christmas. The sun is very hot. We often have a Christmas par

    31、ty on the beach at Christmas. We go swimming and play games. We all have fun. Look at the photo. My family went shopping in the supermarket. My grandma and I bought some food and drinks. My dad bought a Christmas tree. In the evening, we put some gifts under the Christmas tree together. How about yo

    32、ur Christmas? Please write to me soon.Love,Susan54Susan writes the card to Jack on Christmas Day. ( )55Susan lives in Canada. ( )56Its hot and sunny at Christmas in Australia. ( )57Susans dad bought a Christmas tree in the supermarket. ( )58Susan put some gifts under the Christmas tree in the aftern

    33、oon. ( )参考答案:1They are going to Hualien. 2By train. 3At 11:30 on Day 2. 4Yes, they will. 5They will watch the sunrise on the beach.【导语】本文讲述了陈一家要去花莲县的旅行计划。1句意:陈一家将要去什么地方?根据The Chen familys three-day tour to Hualien可知他们要去花莲县。故答案为They are going to Hualien.2句意:他们将怎么回到台北?根据Back to Taipei by train可知是乘火车。故

    34、答案为By train.3句意:他们将什么时候去白羊瀑布?根据11:30 a.m.To Baiyang Waterfall by bus可知是第二天的上午11:30.故答案为At 11:30 on Day 2.4句意:在第一天他们将呆在旅馆里吗?根据7:00 p.m.Stay in Hotel A可知他们要呆在旅馆。故做肯定回答,故答案为Yes, they will.5句意:第二天他们将在海滩做什么?根据Watch the sunrise (日出) on the beach可知他们要看日出。故答案为They will watch the sunrise on the beach.6right

    35、hands 7left hands 8plate of food 9noise 10noise 11China【导语】本文介绍了不同国家的餐桌礼仪。6句意:人们用_吃。根据文中“people eat with their right hands”人们用右手吃,故答案为right hands。7句意:用_吃是不好的餐桌礼仪。根据文中“Eating with left hands is very rude!”用左手吃是粗鲁的,故答案为left hands。8句意:人们人们吃他/她自己_。根据文中“Everyone has his or her own plate of food.”人们吃他/她自己

    36、盘子里的食物,故答案为plate of food。9句意:_吃是不好的餐桌习惯。根据文中“Eating with noise is rude in the West.”在西方吃饭时发出声音是粗鲁的,故答案为noise。10句意:当吃饭的时候,人们制造_是好的餐桌礼仪。根据文中“But in Japan it is good manners to make noise when you are eating.”但是在日本,吃饭的时候制造声音是好的餐桌礼仪。故答案为noise。11句意:在_。根据文中“In China, it is OK to make a lot of noise in a r

    37、estaurant.”在中国,在餐馆里制造很多噪音是可以的,故答案为China。12It was rainy. 13On last Saturday afternoon. 14In the park. 15Wu Binbin. 16He likes ice-skating.【导语】本文主要写了迈克的上周末活动,星期六待在家,星期天和朋友去露营。12句意:上周六天气怎么样?根据文中句子“On Saturday, the weather was rainy, so I stayed at home.”可知上周六天气是下雨的,故答案为It was rainy.13句意:迈克什么时候看电视节目?根据文

    38、中句子“In the afternoon, I watched TV shows with my family.”可知他星期六下午看电视节目了,故答案为On last Saturday afternoon.14句意:迈克和他的朋友上周日去哪里露营了?根据文中句子“So I went camping with my friends in the park.”可知他们在公园里露营,故答案为In the park.15句意:吴彬彬和汤姆进行了一场跑步比赛。谁赢了?根据文中句子“Wu Binbin won it.”可知吴彬彬赢了,故答案为Wu Binbin.16句意:迈克的爱好是什么?根据文中句子“I

    39、 like ice-skating.”可知迈克喜欢滑冰,故答案为He likes ice-skating.17 B A D C 18Mr. Wood: Good work, Jenny!【导语】本文讲述了珍妮的4条动态内容。17根据第一条动态内容:今天我去了动物园。熊猫非常漂亮。与B图熊猫相符,故选B。根据第二条动态内容:我妈妈给我买了一条新连衣裙。我喜欢它。与A图连衣裙相符,故选A。根据第三条动态内容:我喜欢帮助我的父母。看!我正在擦盘子。与D图帮父母擦盘子相符,故选D。根据第四条动态内容:暑假快到了!我的家人要去英国旅行。与C图英国版图相符,故选C。18Steven: I play bas

    40、ketball twice a week.译为:我一周打两次篮球。Danny: There are many famous places in Beijing.译为:在北京有很多著名的地方。 Kim: In spring, The weather is warm.译为:在春天,天气温暖。Mr. Wood: Good work, Jenny!译为:做得好,珍妮!根据动态内容可知与Mr. Wood: Good work, Jenny!相符,故答案为Mr. Wood: Good work, Jenny!19A 20C 21C 22B 23B【导语】本文主要写了艾米和艾米莉打新冠疫苗的事情。19句意:

    41、最年轻的是谁?A艾米。B艾米莉。C琳达。根据文中句子“m 18 years old. Im 19 years old. She is older than me.”可知艾米是18岁,艾米莉是19岁,琳达比艾米莉大,所以最年轻的是艾米,故选A。20句意:艾米第一次和她妈妈去医院了吗?根据文中句子“I went to the hospital with my mum.”可知第一次艾米是和妈妈一起去的医院,所以做肯定回答,故选C。21句意:艾米莉来自哪里?A湖南永州。B河北黄石。C湖北武汉。根据文中内容“Amily, Wuhan, Hubei”可知艾米莉来自湖北武汉,故选C。22句意:在_,艾米注射

    42、了第二剂。根据文中句子“On 24th, March, 2021, that was my birthday. 1 had the second dose (剂次).”可知艾米在2021年3月24日注射了第二剂,故选B。23句意:琳达在2021年4月16日打了第二针吗?根据文中句子“Linda was ill(生病)and rest at home.1went to the hospital alone.”可知琳达4月16日没有打第二针,所以做否定回答,故选B。24B 25C 26B 27A 28B【导语】本文介绍了冬奥会的相关信息,包括举办时间、地点以及票价等。24句意:冬奥会是一场_运动赛

    43、事。A附近的,B国际的,C小的,根据文中“The Winter Olympics Games are a sports event around the world, which are held every four years.”可知,冬奥会是一场国际的运动赛事。故选B。25句意:第25届冬奥会将会在_举行。A2023年,B2024年,C2026年,根据文中“The Winter Olympics Games are a sports event around the world, which are held every four years. The 24th Winter Olymp

    44、ics Games will be held in the cities of Beijing and Zhangjiakou from February 4 to 20, 2022.”可知第25届冬奥会将会在2026年举办,故选C。26句意:第24届冬奥会将会在哪里举办?A在北京。B在北京和张家口。C在张家口。根据文中“The 24th Winter Olympics Games will be held in the cities of Beijing and Zhangjiakou from February 4 to 20, 2022.”可知第24届冬奥会将会在北京和张家口举办,故选B

    45、。27句意:冬奥会将会在2022年_举办。A2月4日至2月20日,B2月4日至2月24日,C每天8:00至20:00,根据文中“The 24th Winter Olympics Games will be held in the cities of Beijing and Zhangjiakou from February 4 to 20, 2022.”可知冬奥会将会在2022年2月4日至20日举办,故选A。28句意:冬冬2岁。他的父母60岁以下。他们家想要看比赛,需要付_。A120元,B240元,C280元,根据文中“Under 60 years old:¥120. Under 3 year

    46、s old: free.”可知他父母需要每人120元门票,冬冬免费,共240元,故选B。29B 30C 31A 32B 33C【导语】本文介绍了汤姆一家,包括正在做的事情和他们的爱好。29句意:汤姆的妈妈喜欢_。A制作风筝,B制作蛋糕,C制作面条,根据文中“My mother likes making cakes and they are very delicious.”可知汤姆的妈妈喜欢制作蛋糕,故选B。30句意:汤姆的爸爸正在做什么?A踢足球。B打棒球。C打篮球。根据文中“My father is playing basketball now.”可知汤姆的爸爸正在打篮球,故选C。31句意:

    47、艾米_很好。A跳舞,B游泳,C唱歌,根据文中“My sister Amy can dance very well.”可知艾米跳舞很好,故选A。32句意:山姆的爱好是什么?A放风筝。B读书。C打棒球。根据文中“These are my brother Sams books. Reading books is his hobby.”可知山姆的爱好是读书,故选B。33句意:汤姆家里有_口人。A十一,B四,C五,根据短文可知汤姆家里有爸爸、妈妈、姐姐/妹妹、哥哥/弟弟和他自己,共五口人,故选C。34C 35A 36B 37A 38C【导语】本文主要讲述了露露的周末计划。34句意:露露今天下午打算做什么

    48、?A做她的家庭作业。B洗她的衣服。C看望她的祖父母。根据“Im going to visit them this afternoon with my parents.”可知露露和父母去看望祖父母,故选C。35句意:露露想买什么?A字典。B一本单词书。C一本漫画书。根据“Well, I want to buy a dictionary.”可知露露想买字典,故选A。36句意:露露怎么去书店?A骑自行车,B乘出租车,C坐车。根据“ So Im going to the bookstore by taxi on Sunday morning. ”可知露露乘出租车去书店,故选B。37句意:露露的叔叔生病

    49、了她很_。A担心,B开心的,C生气的。根据“My uncle is ill. Im worried.”可知露露很担心,故选A。38句意:露露打算什么时候去医院?A今天下午,B明天早上,C明天下午。根据“So Im going to the hospital to see him on Sunday afternoon.”可知露露打算明天下午去医院,故选C。39F 40T 41T 42F 43T【导语】本文介绍的是有关地铁的一些情况。39句意:不同城市的地铁标志是一样的。根据文章“You can see different logos in different cities.”得知你可以在不同的

    50、城市看到不同的标志。句意与原文意思不符,故答案为F。40句意:在交通高峰期乘地铁不是个好主意。根据文章“. So its not a good idea to take the subway during rush hours(交通高峰期).”得知在交通高峰期乘地铁不是个好主意。句意与原文意思相符,故答案为T。41句意:我们可以打电话买地铁票。根据文章“ In some big cities, lots of people like to take the subway. Its fast and cheap. You can buy your tickets(票) on your phone

    51、. ”得知我们可以打电话买地铁票。句意与原文意思相符,故答案为T。42句意:当你在武汉看到这个标志时,你可以在附近找到一个地铁站。根据文章“ In Beijing Subway Station, you can see the logo , and you can see the logo in Shanghai, and in Wuhan.”得知那个标志是上海的标志。句意与原文不符,故答案为F。43句意:一些大城市的人们喜欢乘地铁,因为它又快又便宜。根据文章“In some big cities, lots of people like to take the subway. Its fas

    52、t and cheap.”得知一些大城市的人们喜欢乘地铁,因为它又快又便宜。句意与原文意思相符,故答案为T。44F 45T 46T 47F 48T【导语】本文介绍了高村的过去和现在。44句意:十年前,高村很脏。根据“There were green hills, fresh air and many old houses.”,可知十年前,高村不脏,故答案为F。45句意:高村有旧房子。根据“There were green hills, fresh air and many old houses.”,可知题干描述正确,故答案为T。46句意:现在高村有很多高楼。根据“Now there are m

    53、any new squares, new roads and a lot of tall buildings.”,可知题干描述正确,故答案为T。47句意:十年前人们可以骑自行车或乘地铁去那里。根据“In the past, people could only go to Gaocun by bike or on foot.”,可知十年前人们可以骑自行车或步行去那里,故答案为F。48句意:这座城市现在更漂亮了。根据全文可知题干描述正确,故答案为T。49F 50F 51T 52T 53F【导语】本文讲述了安妮在家照顾爸爸的故事。49题干句意:安妮的妈妈今天做了很多家务。根据短文内容“Anne do

    54、es a lot of housework.”可知安妮做了很多家务,题干与短文内容不符,故答案为F。50题干句意:安妮的爸爸给安妮讲故事。根据短文内容“She also tells her father some funny stories.”可知安妮给爸爸讲了一些有趣的故事,题干与短文内容不符,故答案为F。51题干句意:安妮是个好女孩。根据短文内容“Anne does a lot of housework. She also tells her father some funny stories.”可知安妮做很多家务。她还给爸爸讲了一些有趣的故事,安妮是个懂事的好女孩。题干与短文内容相符,故

    55、答案为T。52题干句意:安妮的爸爸最后感觉好些了。根据短文内容“Her father feels much better and thanks Anne.”可知她的爸爸感觉好多了,题干与短文内容相符,故答案为T。53题干句意:安妮感到难过,因为她不能去外面玩。根据短文内容“Anne feels very happy because she can do many things for her father.”可知安妮感到非常高兴,因为她可以为父亲做很多事情。题干与短文内容不符,故答案为F。54T 55F 56T 57T 58F【导语】本文介绍的是苏珊介绍给杰克她们过圣诞节的情况。54句意:苏珊

    56、在圣诞节那天给杰克写卡片。根据文章的称呼和落款可知是苏珊写给杰克的一封信。句意与文章内容相符,故答案为T。55句意:苏珊居住在加拿大。根据文章“In Australia, summer comes in December. ”得知苏珊居住在澳大利亚。句意与原文意思不符,故答案为F。56句意:澳大利亚的圣诞节天气炎热晴朗。根据文章“In Australia, summer comes in December. And there is no snow at Christmas. The sun is very hot. ”得知澳大利亚的圣诞节天气炎热晴朗。句意与原文意思相符,故答案为T。57句意:苏珊的爸爸在超市买了一棵圣诞树。根据文章“ My dad bought a Christmas tree. ”得知苏珊的爸爸在超市买了一棵圣诞树。句意与原文意思相符,故答案为T。58句意:苏珊下午在圣诞树下放了一些礼物。根据文章“In the evening, we put some gifts under the Christmas tree together.”得知晚上,我们把一些礼物放在圣诞树下。句意与原文不符,故答案为T。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:小升初阅读理解特训卷(二)-小学英语六年级下册译林版(三起).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-996941.html
    相关资源 更多
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【考试直接用】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【考试直接用】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2课件:复习课(一) 统计案例 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2课件:复习课(一) 统计案例 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第2课时 复数代数形式的乘除运算 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第2课时 复数代数形式的乘除运算 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【综合卷】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【综合卷】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第1课时 复数代数形式的加减运算及其几何意义 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第1课时 复数代数形式的加减运算及其几何意义 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【最新】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【最新】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-1系数的扩充和复数的概念 第2课时 复数的几何意义 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-1系数的扩充和复数的概念 第2课时 复数的几何意义 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-3 第1课时 抛物线及其标准方程 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-3 第1课时 抛物线及其标准方程 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【培优b卷】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【培优b卷】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-2 第2课时 双曲线的简单几何性质 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-2 第2课时 双曲线的简单几何性质 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【名师推荐】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【名师推荐】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-4 第1课时变化率问题、导数的概念 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-4 第1课时变化率问题、导数的概念 .PPT
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-3 第2课时函数的极值与导数 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-3 第2课时函数的极值与导数 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案ab卷.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案ab卷.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-2 导数的计算 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-2 导数的计算 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案1套.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案1套.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-3 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-3 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-1 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-1 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第2章 圆锥曲线与方程2-1-1 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第2章 圆锥曲线与方程2-1-1 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第17课时函数的极值与导数( 40张) .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第17课时函数的极值与导数( 40张) .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费下载答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费下载答案.docx
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及下载答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及下载答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第14课时变化率与导数( 37张) .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第14课时变化率与导数( 37张) .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升2 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升2 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及一套答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及一套答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升1 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升1 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:1-1-2、1-1-3 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:1-1-2、1-1-3 .ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1