分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 64

类型2014高考英语二轮课件 阅读理解 专题3 推理判断题(64张PPT).ppt

  • 上传人:a****
  • 文档编号:997463
  • 上传时间:2025-12-22
  • 格式:PPT
  • 页数:64
  • 大小:1.12MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2014高考英语二轮课件 阅读理解 专题3 推理判断题64张PPT 2014 高考 英语 二轮 课件 阅读 理解 专题 推理 判断 64 PPT
    资源描述:

    1、高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语第一篇 专题复习 阅读理解第三节 阅读理解之推理判断题高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回.每日经典谚语和句型背诵与仿写1He who laughs last laughs best.谁笑在最后,谁笑得最好。2It makes no difference(to sb.)whclause 做并不重要,无关紧要,没什么不同高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回活学活用仿照上述句型,翻译下列句子。(1)你做什么对我无关紧要。_(2)不管他去或是不去,对我都没有影响。_It makes no differ

    2、ence to me what you do.It doesnt make any difference to me what you do.It makes no difference to me whether he goes or not.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回.阅读理解之推理判断题所谓推断,就是根据阅读材料中所提供的信息,推断出未知的信息。即把有关的文字作为已知部分,从中推断出未知部分。据以推断的有关文字可能是词或句子,也可能是若干句子,甚至是全文。此类考题一般针对短文内容和考生应有的常识,文章中虽然没有明确的答案,但考生在理解全文的基础上可以进行

    3、推理和判断其答案。广东卷中的推理判断题主要包括推断隐含意思、推断目标读高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回者、推断写法意图等。但以推断隐含意义的题居多。推断隐含意义的题干中常含infer(推断),suggest(暗示),imply(暗示),indicate(暗示),conclude(推断,得出结论)等词语。解题技巧既要求学生透过文章表面文字信息推测文章隐含意思,又要求学生对作者的态度、意图及文章细节的发展作正确的推理判断,力求从作者的角度去考虑,不要固守自己的看法或观点。高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回1解答这类题的一般步骤是:(1)定位信息

    4、:通过寻读找到相关信息点。(2)字面理解:理解相关信息点的字面意义。(3)深层理解:结合语境和常识,在字面意义的基础上进行符合逻辑的推断,从而理解作者的言外之意。高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回2选择答案时,注意排除以下干扰项,以便缩小选择范围:(1)不能以自己的观点代替作者的观点,要严格按照阅读材料中所提供的信息进行推理;(2)推理的根据来自于上下文;(3)如果某选项中的内容是阅读材料的简单重复,那它就不是推论,也就不是正确答案;高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回(4)如果某选项所表达的内容与经验相吻合,文中却没有涉及,那它属于主观臆断的

    5、结论,也不是正确答案;(5)如果某个选项表达的内容虽在文中提到,但很片面或很不完整,那也不是正确答案;(6)文中的虚拟语气和情态动词(should,must,may,etc.)往往能流露出作者的弦外之音,这有助于我们确定正确答案;高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回(7)注意作者在文章中的措辞,比如作者在形容词前用了too,excessively,rather则常带有否定的口气;(8)某 些 过 渡 词(例 如:however,but,on the contrary,whats more)后面所表达的内容往往能反映作者的观点和态度。3此外,可采用主旨推断法:在理解短文大

    6、意,明确文章主旨的基础上,进行推断,从而得出符合情理的结论。高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回4推理判断型常见的命题方式有:(1)We can guess the writer of the letter may be a_.(2)We can infer from the text that_.(3)It can be inferred from the text that _.(4)From the letters weve learned that its very _to know something about American social customs

    7、.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回(5)From the story we can guess_.(6)From the text we know that_.(7)What would happen if.?(8)The story/passage implies that_.(9)The paragraph following the passage will most probably be_.(10)The writers attitude toward.is_.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回(11)The author imp

    8、lied(suggested)that.(12)It may be concluded from the passage that.(13)Which of the following statements does the passage support?(14)With which of the following does the author agree?(15)Where would this passage most probably appear?(16)What is the tone(语气)of the author?高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返

    9、回典型例析The position was offered at the last minute,and I was given two weeks to prepare,a period I spent searching for briefcase(公文包)and standing before my fulllength mirror,repeating the words,“Hello,class.Im Mr.Davis.”Sometimes I would give myself an aggressive voice.Sometimes I would sound experien

    10、ced.But when the day eventually came,my nerves kicked in and the true高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回Mr.Davis was there.I sounded not like a thoughtful professor,but rather a 12yearold boy.37What can we learn about the author from the Paragraph?AHe would be aggressive in his first class.BHe was wellpr

    11、epared for his first class.CHe got nervous upon the arrival of his first class.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回 DHe waited long for the arrival of his first class.解析:推理判断题。根据本段中的“But when the day eventually came,my nerves kicked in and the true Mr.Davis was there.”和“I sounded not like a thoughtful pro

    12、fessor,but rather a 12yearold boy.”可知本题选C。答案:C高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回(2012年高考)It is not just unkind but also dangerous to say a fourhourly feeding schedule will make a baby satisfied.The first of the experts to advocate a strict clockwatching schedule was Dr Frederic Truby King who was agains

    13、t feeding in the night.Ive never heard anything so ridiculous.Baby feeding shouldnt follow a timetable set by the Mum.What is important is feeding a baby in the best way,though it may cause some inconvenience in the first few weeks.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回32What does the author think about Dr

    14、King?AHe is strictBHe is unkindCHe has the wrong ideaDHe sets a timetable for mothers高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回解析:推理判断题。由第三句“Ive never heard anything so ridiculous(荒谬可笑的)”以及本文最后一句可知。答案:C高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回 (2012年高考)One evening,I got off the bus about halfway home where I had to change

    15、 buses,and as usual I ran into something.“Im awfully sorry,”I said and stepped forward only to run into it again.When it happened a third time,I realized I had been apologizing to a lamppost.This was just one of the stupid things that constantly happened to me.So I carried on and found the bus stop,

    16、which was a request stop,where the bus wouldnt stop unless passengers高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回wanted to get on or off.No one else was there and I had to try to guess if the bus had arrived.Generally in this situation,because I hated showing I was blind by asking for help,I tried to guess at the

    17、 sound.Sometimes I would stop a big lorry and stand there feeling stupid as it drew away.In the end,I usually managed to swallow my pride and ask someone at the stop for help.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回39What was the problem with guessing at the sound to stop a bus?AOther vehicles also stopped th

    18、ere.BIt was unreliable for making judgments.CMore lorries than buses responded to the girl.DIt took too much time for the girl to catch the bus.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回解析:推理判断题。由“Sometimes I would stop a big lorry”可知,靠声音来判断有时是靠不住的。答案:B高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回(2013年高考).Some months later,w

    19、hen we were playing chess,he looked up at me suddenly.“Its your turn,”he said.After that day,David started talking.He got friends in school and joined a bicycle club.He wrote to me a few times:about his biking with some friends,and about his plan to get into university.Now he had really started to l

    20、ive his own life.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回39.What can be inferred about David?AHe recovered after months of treatment.BHe liked biking before he lost his family.CHe went into university soon after starting to talk.DHe got friends in school before he met the author.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回

    21、解析:推理判断题。从上面几段的叙述,即从Some months later至Now he had really started to live his own life可以推断,David恢复了,故选A。选项B和D若正确,就会有朋友同David分担悲伤了,也就没有必要来同作者下棋了,故可排除。答案:A高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回1When I was a teenager,my mothers broken English embarrassed me.But now,I see it differently.To me,my mothers English i

    22、s perfectly clear,perfectly natural.It is my mother tongue.Her language,as I hear it,is vivid,direct,and full of observation and wisdom.It was the language that helped shape the way I saw things,expressed ideas,and made sense of the world.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回What does the author think of h

    23、er mothers English now?AIt confuses her.BIt embarrasses her.CIt helps her understand the world.DIt helps her tolerate rude people.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回解析:由该段“But now,I see it differently.To me,.and made sense of the world”可知答案为C。答案:C高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回2When I put on my flashlight

    24、s,I was saying to other drivers,“I have a problem here.I am weak and doing the best I can.”And everyone understood.Several times,I saw drivers who wanted to pass.They couldnt get around me because of the stream of passing traffic.But instead of getting impatient and angry,they waited,knowing the dri

    25、ver in front of them was in some way weak.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回What did the other drivers do when they saw the flashlights?AThey speeded up to pass.BThey waited with patience.CThey tried their best to help.DThey put on their flashlights too.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回解析:推理判断题。由该段中的“But i

    26、nstead of getting impatient and angry,they waited,knowing the driver in front of them was in some way weak”可知本题选B。答案:B高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回3Sometimes situations call for us to act strong and brave even when we dont feel that way.But those are few and far between.More often,it would be bette

    27、r if we dont pretend we feel strong when we feel weak or pretend that we are brave when we are scared.In this passage,the author advises us to_.Ahandle problems by ourselvesBaccept help from others高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回Cadmit our weaknessDshow our bravery解析:推理判断题。根据文章最后一句“More often,it would

    28、 be better if we dont pretend we feel strong when we feel weak or pretend that we are brave when we are scared.”可知答案C项正确。答案:C高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回4 However,it wasnt all sweetness and light.There was a reported coldness between the cat and dog in 25%of the homes,while aggression and fighting

    29、 were observed in 10%of the homes.One reason for this is probably that some of their body signals were just opposite.For example,when a cat turns its head away,it signals aggression,while a dog doing the same signals submission.Some cats and dogs may fight when_.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回Athey a

    30、re cold to each otherBthey look away from each otherCthey misunderstood each others signalsDthey are introduced at an early age高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回解析:推理判断题。根据该段中的“One reason for this is probably that some of their body signals were just opposite.”一句可知答案C正确。答案:C高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返

    31、回5The significance of the research on cats and dogs may go beyond pets to people who dont get along,including neighbors,colleagues at work,and even world superpowers.If cats and dogs can learn to get along,surely people have a good chance.What can we human beings learn from cats and dogs?AWe should

    32、learn to live in harmony.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回BWe should know more about animals.CWe should live in peace with animals.DWe should learn more body languages.解析:推理判断题。通读全文不难判断:猫狗且能和谐相处,人类有何不可?根据该段大意可知本题选A。答案:A高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回6 A year after graduation,I was offered a position tea

    33、ching a writing class.Teaching was a profession I had never seriously considered,though several of my stories had been published.I accepted the job without hesitation,as it would allow me to wear a tie and go by the name of Mr.Davis.My father went by the same name,and I liked to imagine people getti

    34、ng the two of us confused.“Wait a minute,”someone might say,“are you talking about Mr.Davis the retired man,or Mr.Davis the respectable scholar?”高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回The author took the job to teach writing because_.Ahe wanted to be respectedBhe had written some storiesChe wanted to please

    35、his fatherDhe had dreamed of being a teacher高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回解 析:推 理 判 断 题。根 据 该 段 中 的“as it would allow me to wear a tie and go by the name of Mr.Davis.”一句可以推断出本题选A。答案:A高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回7“All right then,”I said.“Okay,here we go.”Then I opened my briefcase and realized that

    36、 I had never thought beyond this moment.I had been thinking that the students would be the first to talk,offering their thoughts and opinions on the events of the day.I had imagined that I would sit at the edge of the desk,overlooking a forests of hands.Every student would yell,“Calm down,youll all

    37、get your turn.One at a time,one at a time!”高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回A terrible silence ruled the room,and seeing no other opinions,I inspected the students to pull out their notebooks and write a brief essay related to the theme of deep disappointment.The author chose the composition topic prob

    38、ably because_.Ahe got disappointed with his first classBhe had prepared the topic before class高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回Che wanted to calm down the studentsDhe thought it was an easy topic解析:推理判断题。从第一段中的倒数第二句和第三句到最后一段的“A terrible silence ruled the room,and seeing no other opinions.”可以看出作者很失望。答案:

    39、A高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回8 Generally in this situation,because I hated showing I was blind by asking for help,I tried to guess at the sound.Sometimes I would stop a big lorry and stand there feeling stupid as it drew away.In the end,I usually managed to swallow my pride and ask someone at the

    40、stop for help.But on this particular evening no one joined me at the stop;It seemed that everyone had suddenly decided not to travel by bus.Of course I heard plenty of buses高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回pass,or I thought I did.But because I had given up stopping them for fear of making a fool of mys

    41、elf,I let them all go by.I stood there alone for half an hour without stopping one.Then I gave up.I decided to walk on to the next stop.Finally the girl decided to walk to the next stop,hoping _.Ato find people there高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回Bto find more buses thereCto find the bus by herself t

    42、hereDto find people more helpful there高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回解 析:推 理 判 断 题。从“I had given up stopping them for fear of making a fool of myself”可知,她本人不想拦车了,又由“managed to swallow my pride and ask someone at the stop for help”可知,她是决定找人帮忙了,而在本站没有人,去下一站当然就是希望在那里可以找到人帮忙。答案:A高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英

    43、语返回返回9Everyone in the class made a poster.Some of us used parts of those fancy paper napkins,while others used nothing but colored construction paper.Some of us used big designs,and some of us preferred to gather our art tidily down in one corner of our poster and let the space draw the viewers atte

    44、ntion to it.Some of us would wander past the good students desks and then return to our own projects with a growing sense of hopelessness.It was yet another grownup trick of the soil they seemed高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回especially fond of making all of us believe we had a fair chance,and then al

    45、waysalwaysrewarding the same old winners.I believe I drew a sailboat,but I cant say that with any certainty.I made it.I admired it.I determined it to be the very best of all of the posters I had seen,and then I turned it in.Minutes passed.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回No one came along to give me th

    46、e grand prize,and then someone distracted me,and I probably never would have thought about that poster again.We can infer from the passage that the author_.Aenjoyed grownup tricks very muchB1oved poster competitions very muchCfelt surprised to win the competitionDbecame wise and rich after the compe

    47、tition高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回解 析:推 理 判 断 题。由“alwaysalwaysrewarding the same old winners,I cant say that with any certainty”和“I probably never.”等可推断出,作者对得奖还是惊讶的。答案:C高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回10I dont want to see anyone cut off from the expressive,personal associations that a pen still prom

    48、otes better than a digital keyboard does.For many a biographer,part of really getting to know their subjects is learning to read their handwriting.According to the author,handwritten notes _.Aare harder to teach in schools高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回Battract more attentionCare used only between fr

    49、iendsDcarry more message解析:推理判断题。由该段第一句“the expressive,personal associations that a pen still promotes better than a digital keyboard does”可知。答案:D高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回11What some people advocate is teaching one of the many attractive handwritings based on the handwriting of 16th century Ita

    50、ly.That may sound impossibly grandas if they want kids to learn to draw by copying classical paintings.However,they have worked in many school systems.We can learn from the passage that the author_.Athinks it impossible to teach handwriting高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回Bdoes not want to lose handwri

    51、tingCputs the blame on the computerDdoes not agree with Florey解析:推理判断题。由该段段意可推知作者不想让handwriting失传。答案:B高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回12Sometimes youll hear people say that you cant love others until you love yourself.Sometimes youll hear people say that you cant expect someone else to love you until

    52、you love yourself.Either way,youve got to love yourself first and this can be tricky.Sure we all know that were the apple of our parents eyes,and that our Grandmas think were great talents and our Uncle Roberts think that we will go to the Olympics.But sometimes its a lot harder to think高考二轮专题复习与测试高

    53、考二轮专题复习与测试英语英语返回返回such nice thoughts about ourselves.If you find that believing in yourself is a challenge,it is time you build a positive self image and learn to love yourself.Who are the intended readers of the passage?AParents.BAdolescents.CEducators.DPeople in general.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返

    54、回返回解析:由该段第4句中“were the apple of our parents eyes.our Grandmas think were.and our Uncle Roberts think that we will go to the Olympics”等可知,本文应当是写给青少年阅读的,故选B。答案:B高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回13“Have you ever been out on a boat and felt it lifted up by a wave?Or have you jumped in the water and felt th

    55、e rush of energy as waves came over you?”asked Jamie Taylor of the Wave Energy Group at the University of Edinburgh.“There is certainly a lot of energy in waves,”he said.Scientists are working to use that energy to make electricity.高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回When waves come toward the shore.The t

    56、urbine can then power an electrical generator to produce electricity.“The resource is huge,”said Janet Swain of the Worldwatch Institute.“We will never run out of wave power.”Swain said that wave power still costs too much money.Traditional sources of energy like oil and gas may someday run out.In t

    57、he future when you turn on a light,高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回The writer uses the two questions at the beginning of the passage to_.Atest the readers knowledge about wavesBdraw the readers attention to the topicCshow Jamie Taylors importanceDinvite the readers to answer theman ocean wave could be providing the electricity!高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回解析:推测写法意图。本题是问“作者用两个疑问句放在文首的目的是什么?”根据写作常识,作者先提出问题的目的一般都是为了把读者的注意力引向这一话题。答案:B高考二轮专题复习与测试高考二轮专题复习与测试英语英语返回返回

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2014高考英语二轮课件 阅读理解 专题3 推理判断题(64张PPT).ppt
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-997463.html
    相关资源 更多
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【考试直接用】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【考试直接用】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2课件:复习课(一) 统计案例 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2课件:复习课(一) 统计案例 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第2课时 复数代数形式的乘除运算 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第2课时 复数代数形式的乘除运算 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【综合卷】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【综合卷】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第1课时 复数代数形式的加减运算及其几何意义 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第1课时 复数代数形式的加减运算及其几何意义 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【最新】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【最新】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-1系数的扩充和复数的概念 第2课时 复数的几何意义 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-1系数的扩充和复数的概念 第2课时 复数的几何意义 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-3 第1课时 抛物线及其标准方程 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-3 第1课时 抛物线及其标准方程 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【培优b卷】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【培优b卷】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-2 第2课时 双曲线的简单几何性质 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-2 第2课时 双曲线的简单几何性质 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【名师推荐】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【名师推荐】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-4 第1课时变化率问题、导数的概念 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-4 第1课时变化率问题、导数的概念 .PPT
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-3 第2课时函数的极值与导数 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-3 第2课时函数的极值与导数 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案ab卷.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案ab卷.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-2 导数的计算 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-2 导数的计算 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案1套.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案1套.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-3 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-3 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-1 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-1 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第2章 圆锥曲线与方程2-1-1 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第2章 圆锥曲线与方程2-1-1 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第17课时函数的极值与导数( 40张) .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第17课时函数的极值与导数( 40张) .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费下载答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费下载答案.docx
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及下载答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及下载答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第14课时变化率与导数( 37张) .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第14课时变化率与导数( 37张) .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升2 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升2 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及一套答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及一套答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升1 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升1 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:1-1-2、1-1-3 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:1-1-2、1-1-3 .ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1