《金牌学案》2016秋英语北师大版必修1练习:第一单元过关检测(A) WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 金牌学案 金牌学案2016秋英语北师大版必修1练习:第一单元过关检测A WORD版含答案 金牌 2016 英语 北师大 必修 练习 第一 单元 过关 检测 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、第一单元过关检测(A)(时间:90分钟分值:120分)第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共12小题;每小题2.5分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。A(导学号52000011)My first day of school was very interesting and couldnt be easily forgotten.I hurried to my science class in the morning and found a seat in the back.I waited there for 15 minutes b
2、efore the bell rang.The science teacher told us about some class rules.No one talked to me nor did I talk to anyone else.I was one of those very shy girls.After the science class,I had an English class.I thought it would be boring but it turned out to be very funny.When the classes of the morning en
3、ded I went to lunch.I sat outside the dining room with no one to talk to and no food because I was too nervous to join the lunch line.I kept looking around hoping to see someone I knew but I never saw anyone.Lunch ended and I went to have my art class.I was the first one there and not even my teache
4、r was there yet.So I sat at my desk and started drawing some pictures.I didnt notice the rest of the class walking in or the girl that was standing behind me till I was surprised by the voice,“So what are you drawing?” It was a girl who had really long hair.She ended up being my best friend and one
5、of the kindest and liveliest girls I have ever known.In the next class meeting,the teacher asked us to talk about the past holiday.I was glad to make some new friends in the class.The first day of high school was hard for me but I got through it.1.What do we know about the authors science class?A.Sh
6、e was 15 minutes late for it.B.She learned some class rules.C.She made some new friends.D.She sat in the front row.答案:B提示:细节理解题。根据第一段的“The science teacher told us about some class rules.”可知。2.According to the author,the English class was .A.boringB.interestingC.hardD.useful答案:B提示:细节理解题。根据第一段的“I thou
7、ght it would be boring but it turned out to be very funny.”可知。3.The author had no lunch because she .A.wasnt hungryB.forgot the lunchtimeC.was afraid to stand in lineD.didnt like the dining room答案:C提示:细节理解题。根据第一段的“.because I was too nervous to join the lunch line.”可知。4.In the art class,the author .A
8、.got to know a lively girlB.talked about her past holidayC.met someone she knew beforeD.drew some pictures about her class答案:A提示:细节理解题。根据第二段作者和一个长发女孩的交谈以及后来成为好朋友可知,作者在美术课上结识了一位活泼可爱的女孩。B(导学号52000012)A little old couple walked slowly into McDonalds on one cold winter evening.It seemed that they didnt
9、come to the right place with the young families and young couples eating that night.The little old man walked right up to the cash register,placed his order with no hesitation and then paid for their meal.The couple took a table near the back wall and started taking food off the tray.There was one h
10、amburger,one order of French fries and one drink.The little old man unwrapped the plain hamburger and carefully cut it in half.He placed one half in front of his wife.Then he carefully counted out the French fries,divided them in two piles and neatly placed one pile in front of his wife.He took a si
11、p(嘬) at the drink and then set the cup down between them.As the man began to eat his few bites of hamburger,the crowd began to get restless.You could tell what they were talking,“That poor old couple.All they can afford is one meal for the two of them.”As the man began to eat his French fries,one yo
12、ung man stood and came over to the old couples table.He politely offered to buy another meal for the old couple to eat.The old man replied that they were just fine.They were used to sharing everything.As the little old man finished eating and was wiping his face neatly with a napkin(餐巾),the young ma
13、n could stand it no longer.Again he came over to their table and offered to buy some food.After being politely refused again,he finally asked the little old lady a question,“Maam,why arent you eating? You said that you share everything.What is it that you are waiting for?”She answered,“The teeth.”5.
14、According to Paragraph 1,the old couple .A.enjoyed the scene outside the McDonaldsB.didnt look suitable for the surroundingsC.loved being with young families and couplesD.like the food in McDonalds答案:B提示:推理判断题。根据第一段第二句“It seemed that they didnt come to the right place with the young families and you
15、ng couples eating that night.”可知,这对老年夫妇看起来与周围的环境不协调。6.The little old man cut the plain hamburger in half because .A.he couldnt finish eating it with one biteB.he was very careful with his foodC.he ordered more than he could consumeD.he wanted to share it with his wife答案:D提示:细节理解题。从第二段的“He placed one
16、 half in front of his wife.”及第四段最后一句“They were used to sharing everything.”可知,他想和妻子分享这个汉堡。7.The young man who offered to buy the old couple food was .A.impoliteB.stubbornC.sympatheticD.doubtful答案:C提示:细节理解题。根据这个年轻人的举动“.politely offered to buy.”及“Again he came over to their table and offered to buy so
17、me food.”等可知,这个年轻人富有同情心。8.From the old ladys answer,we know that .A.she was not interested in the foodB.the couple suffered a terrible toothacheC.the couple did share everythingD.she gave an irrelevant answer答案:C提示:推理判断题。根据老人的回答可以推测出,老妇人在等着丈夫吃完饭用完假牙之后,再用其假牙用餐。由此推断这对老年夫妇的确是在分享一切,包括假牙。C(导学号52000013)Th
18、e United States is one of the few countries in the world that has an official day on which fathers are honored by their children.On the third Sunday in June,fathers all across the United States are given presents,treated to dinner or otherwise made to feel special.However,the idea of creating a day
19、for children to honor their fathers began in Spokane,Washington.A woman by the name of Sonora Smart Dodd thought of the idea for Fathers Day while listening to a Mothers Day sermon in 1909.Having been raised by her father,Henry Jackson Smart,after her mother died,Sonora wanted her father to know how
20、 special he was to her.It was her father that made all the parental sacrifices and was,in the eyes of his daughter,a selfless and loving man.Sonoras father was born in June,so she chose to hold the first Fathers Day celebration in Spokane,Washington on the 19th of June,1910.In 1924,President Calvin
21、Coolidge declared the third Sunday in June as Fathers Day.Roses are the Fathers Day flowers:red to be worn for a living father and white if the father has died.When children cant visit their fathers or take them out to dinner,they send a greeting card.Traditionally,fathers prefer greeting cards that
22、 are not too sentimental.Most greeting cards are too special so fathers laugh when they open them.Some give heartfelt thanks for being there whenever the child needs Dad.9.The United States is special in Fathers Day because .A.many people celebrate the dayB.only America celebrates the dayC.America m
23、akes it an official dayD.all men are honored in America答案:C提示:细节理解题。从文章的第一段第一句“The United States is one of the few countries in the world that has an official day on which fathers are honored by their children.”可知。10.At first,Fathers Day was fixed on June 19th because .A.Sonora honored her father on
24、 her fathers birthdayB.Sonoras birthday was June 19thC.it was decided by the President at that timeD.her mother died on June 19th答案:A提示:细节理解题。从文章的第三段第二句可知,为了表达对父亲的爱,Sonora选择父亲的生日这一天作为第一个父亲节的日期。11.How many years has passed before Fathers Day became an official day since the first Fathers Day was cele
25、brated?A.4.B.10.C.14.D.24.答案:C提示:推理判断题。第三段告诉我们,Sonora在1910年第一次庆祝父亲节;第四段告诉我们,1924年Calvin Coolidge总统宣布父亲节为法定节日,相差14年。12.According to the text,on Fathers Day,.A.people will wear the same flowers to honor their fathersB.only daughters wear red flowers to honor their fathersC.children must go home to hon
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-345235.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
