新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册练习:单元素养测评 UNIT 3 GETTING ALONG WITH OTHERS WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册练习:单元素养测评 UNIT GETTING ALONG WITH OTHERS WORD版含答案 新教材 2021 2022 学年 英语 译林版 必修
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。单元素养测评 (三)Unit 3(时间: 120分钟满分: 150分)第一部分听力(共两节, 满分30分)第一节(共5小题; 每小题1. 5分, 满分7. 5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。Text 1M: Wow! What a beautiful city! Why dont we first visit the art ga
2、llery and then go to the zoo? W: To tell you the truth, Im not really interested in going there. You know, there are some nice places to buy souvenirs. 1. What is the woman willing to do? A. Visit a gallery. B. Go shopping. C. Visit a zoo. 答案: BText 2M: Id like to make an appointment to see Dr. Cart
3、er. Is it possible to make it early, like 7: 30 am? W: No, I am sorry. Um . . . how about Tuesday at 8: 00 am or Thursday at 8: 15 am? M: Well, in that case, Thursday would be fine. 2. When will the man meet Dr. Carter? A. At 7: 30 am. B. At 8: 00 am. C. At 8: 15 am. 答案: CText 3W: Hello, Mr Fred. Th
4、is is Sunshine. M: Whats the trouble with you, Ms Sunshine? W: My car broke down just now on Robertson Road. I need your help. 3. Where is the woman? A. In a garage. B. In an office. C. In a street. 答案: CText 4W: I dont understand the math problem on the board. Can you help me? M: Im kind of busy wo
5、rking on my homework. Why dont you ask the teacher to help you? 4. What is the relationship between the speakers? A. Classmates. B. Parent and child. C. Teacher and student. 答案: AText 5W: All the plants in my garden died! I dont know what happened. I watered them a lot and fed them plant food. What
6、did I do wrong? M: Maybe the garden wasnt in enough sun. You did plant them on the side of the house that gets the most shade. 5. What did the womans plants die from, according to the man? A. From not enough water. B. From not enough sun. C. From not enough plant food. 答案: B第二节(共15小题; 每小题1. 5分, 满分22
7、. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟; 听完后, 各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料, 回答第6、7题。Text 6M: Hey, honey, come here and have a look. W: Thats a photo of our living room with the new green sofa. M: Yes. On the computer I can change the colors. Look at t
8、he color I made the wall. Its pretty, isnt it? W: Well, I dont like dark brown, do you? M: OK. Lets try light blue instead. W: Look, how nice it is with yellow and blue pillows. Ill get the car key and we can buy the paint now. Youll have time to paint the walls on the weekend. M: I got myself a job
9、, didnt I? 6. What is the man doing? A. Taking pictures. B. Decorating the living room. C. Designing something on the computer. 答案: C7. What will the speakers do next? A. Go to a paint store. B. Look for new jobs. C. Buy a car. 答案: A听第7段材料, 回答第810题。Text 7M: Id like to make an appointment with the do
10、ctor, please. W: OK. How about the day after tomorrow on Wednesday at 4: 00 pm? M: Do you happen to have an opening in the morning? W: Um. . . How about tomorrow at 8: 00 am or Thursday at 8: 15 am? M: Uh, do you have anything earlier? W: No, Im sorry. M: Well, in that case, tomorrow would be fine.
11、W: Whats the purpose of your visit? M: Well, to tell you the truth, I fell from a ladder two days ago while painting my house, and my foot landed in a can and it was badly hurt. 8. When will the man go to see the doctor? A. On Tuesday. B. On Wednesday. C. On Thursday. 答案: A9. Whats wrong with the ma
12、n? A. He hurt his foot. B. He broke his leg. C. He was hit by a ladder. 答案: A10. What do we know from the dialogue? A. The man cant go to the hospital. B. The appointment time is quite fit for the man. C. The man would prefer to visit the doctor earlier. 答案: C听第8段材料, 回答第1113题。Text 8M: Dear listeners
13、, for todays show, I have Abigail Harrison with me. The girl wants to be the first astronaut on Mars. Abigail, welcome to our show. W: It is a pleasure to be here. M: Would you please tell our listeners when you got the idea of going to space? W: When I was 5 years old, standing in my backyard on a
14、cold winter night, my mind swam with questions. To find more, I wanted to go to space. M: Do your family members support you? W: Both my mum and sister didnt believe it until they found I was serious.My mum told me making a specific plan was the first step towards making my big dream a reality, and
15、it worked. M: From then on, you founded a non-profit organization, earned a private pilots license, ran a marathon, worked at the Kennedy Space Center and spoke at conferences around the world. Wow, you have done so much! W: Well, that is my mums influence.My teacher helped me in a different way. 11
16、. What is the man doing? A. Speaking at a conference. B. Conducting a job interview. C. Hosting a radio program. 答案: C12. What is the first step for Abigail to realise her dream? A. Working out a specific plan. B. Earning a private pilots license. C. Running a marathon. 答案: A13. Who will Abigail tal
17、k about next? A. Her mother. B. Her teacher. C. Her sister. 答案: B听第9段材料, 回答第1417题。Text 9W: And what are the problems that youve been having? M: Well, no one thing is really dangerous or anything, but you know, its just been building up. W: Yes, of course. M: Well,the first thing is the washing machi
18、ne. Its been leaking a little and its beginning to get worse. Because we have a small child, and we really need to get that done straight away. W: OK. . .thats a washing machine for immediate repair. M: Then we are worried about all the windows and doors. W: Are they broken? M: No,but there are no l
19、ocks on the windows and one of the doors. W: And when would you like those done? M: Oh, thats not really urgent. . . but you never know when theres going to be a break-in. W: No, well get those done for you next week. Dont worry. M: And then the last thing on the list is the kitchen curtains. Theyre
20、 torn. W: Oh, right. We do have quite a few spare ones in stock and can get those to you in the next week, if thats alright with you. M: Yes, that would be fine. W: Anything else? M: No, thats all. 14. Whats the probable relationship between the two speakers? A. Husband and wife. B. Shop assistant a
21、nd customer. C. House agency staff and customer. 答案: C15. What does the man complain about? A. Some living facilities. B. Some building problems. C. Some dangerous things. 答案: A16. Whats wrong with the windows? A. They are broken. B. There are no locks on them. C. There are no curtains on them. 答案:
22、B17. What will the woman have repaired first? A. The washing machine. B. The windows. C. The kitchen curtains. 答案: A听第10段材料, 回答第1820题。Text 10M: At the beginning of the tour, we will start with the most important place in my town, which is the Plaza Leon.The Plaza Leon, which is more than 100 years o
23、ld, is the gathering place for young people on Friday and Saturday nights, and for parents and children on Sunday afternoons. Four streets lead to the Plaza, which have wide sidewalks and are tree-lined. Hernandes Street, which was named after a famous writer born in the city, contains all of the fo
24、od stores, fish markets, and vegetable stands. Fernando Street, which was named after an educator, is where all of the government offices are housed. Via del Mar Street, whose roads are made of stones, is the only street which still has its old surface.Finally, we come to Horatio Street, on which th
25、ere are two universities. One of them is the most famous university in my country. Thats why it is my favorite street of all. 18. What do we know about the Plaza Leon? A. Its a new building. B. Its a public place. C. Its a small town. 答案: B19. Which street is known for its food shops and markets? A.
26、 Via del Mar Street. B. Hernandes Street. C. Fernando Street. 答案: B20. Why does the speaker like Horatio Street best? A. It has an old stone surface. B. It is named after a writer. C. It has a famous university. 答案: C第二部分阅读(共两节, 满分50分)第一节(共15小题; 每小题2. 5分, 满分37. 5分)阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。A
27、When it comes to transportation in New York City, most people choose yellow cabs or the affordable subway system. But Ive realised that biking is one of the best ways to see the city. It can be a kind of workout, and it can also be such a great way to discover new places and really enjoy the journey
28、 throughout the city. Here are a few of my favourite routes, tips, and tricks. Central Park Loop(环线)The 6. 1-mile loop is a standard for city cyclists of all fitness levels. A comfortable place in the middle of crowded Manhattan, the Central Park Loop is a great way to cycle without worrying about t
29、axi doors suddenly opening or dealing with car traffic. There are so many ponds, lakes and complex bridges that you wont spot on a picnic in Sheep Meadow. Prospect Park LoopIts like Central Park but without tourists. My boyfriend and I regularly bike down to Prospect Park to do the loop, and its my
30、favourite way to relax after a stressful day. Prospect Park was designed by the same man who did Central Park, so there are a lot of similaritiesgently rolling hills, plenty of shade, lakes, and ponds. Governors IslandGovernors Island is one of the few spaces in the New York City area where there ar
31、e basically no cars! While the island is easy enough to walk around, its not that big. But its just big enough to make a few loops really enjoyable. Manhattan BridgeThe Brooklyn Bridge might be the famous one. And the Williamsburg Bridge is a necessity for people, but the slope(斜坡)makes it easy to t
32、ake exercise. Manhattan Bridge isnt much of a looker, but its my favourite bridge to bike across: fairly easy incline, good views. 【语篇概述】本文主要介绍了几条在纽约市骑自行车旅行的最佳路线。21. The underlined word “workout” in Paragraph 1 can be replaced by “_”. A. experiment B. exerciseC. plan D. idea【解析】选B。词义猜测题。根据后文对几条路线的介绍
33、可推知, 这些路线是适合人们锻炼的, 所以文中画线词的意思应为“锻炼”, 与exercise同义。22. What makes Governors Island unique for cyclists? A. There are many ponds there. B. The hills are not high. C. There is plenty of shade. D. Cars are forbidden here. 【解析】选D。细节理解题。根据Governors Island部分的第一句可知, 总督岛的独特之处在于岛上基本没有汽车。故D项符合题意。23. What makes
34、the Williamsburg Bridge suitable to exercise? A. A road that inclines. B. Having no bus to take. C. Being difficult to walk. D. Many bikes for people to ride. 【解析】选A。推理判断题。根据最后一段第二句中的“but the slope makes it easy to take exercise”可知, the Williamsburg Bridge的斜坡使其成为一个适合锻炼的地方。24. Which of the following
35、might serve as the best title for this passage? A. The Best Biking Routes in New York CityB. Transportation in New York CityC. Biking Can Be a Kind of WorkoutD. How to See the City Better【解析】选A。标题归纳题。作者根据自己的体验为读者介绍了几条在纽约市骑自行车的最佳路线, 故A项最适合作为本文标题。BIs there a way to turn back the clock on your age? A n
36、ew study says yes. Exercise can make you look younger. At least it can lower your fitness agethat is the measure of how well your body works. A study of athletes in the National Senior Games found that their fitness age was more than 20 years younger than their chronological age. The games took plac
37、e in the Midwestern state of Minnesota. Tony Diamond took part in the games. Every morning he went to a local park and walked fast for an hour. Then, the retired navy captain ran for an hour. Two or three times a week, he went to a gym for muscle(肌肉)training. Mr Diamond won three medals at the 2015
38、National Senior Games. “My current age is 86 years old, and my fitness age is 44. I think I am in such good physical condition because I do a lot of exercise during my life. I have been exercising since I was a little boy, ” said Mr Diamond. “Im 62 years old and my fitness results showed that I was
39、32 years, ” said Ms White. Ms White and Mr Diamond are some of the 5, 000 Senior Games participants who took part in the fitness age study. Pamela Peeke was an assistant professor of medicine at the University of Maryland. She worked on the study with Ulrik Wisloff at the Norwegian University of Sci
40、ence and Technology. Mr Wisloff developed a fitness calculator. An online calculator is available for anyone to use for free. Ms Peeke says there are benefits from attending this test. The National Senior Games take place every two years. They are the competition for athletes older than 50. The game
41、s include a variety of sports. This year the average age of the people competing was 68. But their average fitness age was 43. 【语篇概述】人无法控制自己的实际年龄, 但是却可以改变自己的体能年龄。本文讨论了经常有规律地锻炼身体可以降低人的体能年龄。25. What can make us look younger? A. Taking exercise. B. Becoming an athlete. C. Walking fast every day. D. Goi
42、ng to the park every day. 【解析】选A。细节理解题。由第一段第三句“Exercise can make you look younger. ”可知, 锻炼身体可以使人们看起来更年轻。故A项正确。26. What is the meaning of the underlined words “chronological age” in Paragraph 2? A. Mental age. B. Psychological age. C. Actual age. D. Full age. 【解析】选C。词义猜测题。根据画线部分所在句可知, 他们的体能年龄比他们的实际年龄
43、年轻20多岁。所以画线部分的词义是“实际年龄”。故C项正确。27. The example of Tony Diamond is used to _. A. support the main idea of the passageB. prove more people like taking exerciseC. encourage more people to take exerciseD. show many people pay attention to beauty【解析】选A。推理判断题。本文讨论了经常有规律地锻炼身体可以使人的体能年龄降低。而托尼通过锻炼使体能年龄比自己的实际年龄
44、小了42岁。所以这个例子是为了证明锻炼身体可以使人看起来更年轻, 这也是文章的中心思想。故A项正确。28. From the passage we may safely draw a conclusion that _. A. the faster you walk, the healthier you areB. the older you are, the more exercise you needC. the more active you are, the younger you lookD. the more exercise you take, the longer you li
45、ve【解析】选C。推理判断题。本文讨论了经常有规律地锻炼身体可以使人的体能年龄降低。也就是越活跃, 看起来也就越年轻。故C项正确。C(2021昆明高一检测)Farah was sitting in the kitchen going over the party list with her mother. The exams were over and Farah wanted to invite her friends for a party. “Farah, arent you going to invite Hafsa? ” her mother asked. Hafsa had bee
46、n her best friend since childhood. “Mother, you know I am now a part of Purple Girls Club and we have some rules about people we can be friends with, ” Farah answered. “Really? And what are the rules? ” her mother asked. “Well, only very pretty girls can be part of our group. And Hafsa is so. . . yo
47、u know. . . dark. ”“I cant believe it, ” her mother said angrily. As Farah left the kitchen, her father called her from the living room. Farah went to her father and her face paled when she saw the exam report in his hands. “Farah, what has happened to your grades? You have failed in mathematics. ”
48、her father said. Farah had no answer. The truth was that the activities of Purple Girls Club left her with very little time for studies. “Farah, it says that you can take part in supplementary exams(补考). If your grades dont improve then, Ill cancel your trip to Spain. ”Farah went to her room and cal
49、led Gina, the leader of Purple Girls Club, “Gina, can you help me to complete my notes before the exams? ”Gina laughed, “Exams? Who cares about exams? ”One by one, she called her friends in the club but no one seemed to care or wanted to help. Farah knew Hafsa would help her. Farah also knew Hafsa h
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347235.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
