新教材2021-2022学年译林版英语必修第一册练习:课时过程性评价 UNIT 4 WELCOME TO THE UNIT .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年译林版英语必修第一册练习:课时过程性评价 UNIT 4WELCOME TO THE 新教材 2021 2022
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。十Unit 4Welcome to the unit & Reading【基础全面练】. 单句语法填空1. The purpose of the meeting wasnt immediately(immediate) obvious. 2. I find that yoga improves my powers of concentration(concentrate). 3. He didnt seem in the least concerned(concern)f
2、or her safety. 4. She gets frightened(frighten) when he shouts at her. 5. The most nutritious (nutrition) part of an egg is the egg yolk. 6. Im slightly(slight) upset she forgot my birthday. 7. The tablets work more effectively(effective) if you take a hot drink after them. 8. Recent official data s
3、howed Chinas job market remained generally stable yet still under pressure(press) in April. 9. He was interested in all aspects(aspect) of the work here. 10. These antiques are both beautiful and extremely (extreme)valuable. . 选词填空pass out, side effect, slim down, take in, get into shape, out of dan
4、ger, turn to, be concerned about, warn. . . against, be harmful to1. He felt sick and dizzy and then passed out. 2. Regular exercise helps the film star get into shape and keep a slim figure. 3. This group of chemicals is known to be harmful to people with asthma. 4. Medicines sometimes have unpleas
5、ant side effects. 5. We are concerned about his health. 6. He feels like dieting to slim down. 7. I had to turn to the dictionary for help. 8. Fish take in oxygen through their gills. 9. I warned him against going to the east coast because it was so full of tourists. 10. The wounded policeman is now
6、 out of danger. . 完成句子1. Immediately shed gone, children started to mess about. 她一走, 孩子们就开始胡闹起来。2. Have you told the teacher the reason why you were late? 你告诉老师你迟到的原因了吗? 3. I cant concentrate on my work with all that noise. 这么吵, 我不能专心工作。4. It is important that you think before you say or do anything
7、. 你说任何话或做任何事情之前先想一下, 这是很重要的。5. The government has launched an advertising campaign to encourage people to vote. 政府已发起广告宣传鼓励民众投票。【综合应用练】. 阅读理解AWhen asked why he or she wears clothes, some people will probably answer “to keep warm and to cover my body”. These are the basic reasons why clothes are worn
8、, but people also want to look attractive and appear successful to others. If people only wore clothes for warmth and to cover their bodies, most clothes would be simple and cheap. In most Western countries, however, clothes are sometimes very expensive. The main reason for this is not the cost of t
9、he cloth or the cost of making the clothes. The clothes are expensive because of fashion(时尚). Successful businessmen, for example, often wear very expensive suits, shirts and ties. Sometimes they pay thousands of dollars for a suit and hundreds of dollars for a tie. Its just a suit and a tie but the
10、y pay these prices because of the famous name of the designer. A suit costing much less would be just as warm and would cover the wearers body just as well. Fashion is always changing, which means those who want to be fashionable have to buy new clothes every few months, even if last months clothes
11、have only been worn once or twice. Some people have wardrobes full of clothes that have hardly been worn but are no longer in fashion. Being fashionable, therefore, can be a very expensive pastime(消遣)! 【文章大意】这是一篇说明文。文章介绍人类穿衣服的基本需求是保暖和遮挡身体, 但是现在更多的人是为了追求时尚买一些很贵的衣服, 但是时尚在不断地变化, 所以很多人的衣橱充满了过时的衣服, 时尚是一个
12、昂贵的消遣方式。1. What do people basically wear clothes for? A. Looking attractive to others. B. Following the fashion. C. Appearing successful to others. D. Keeping warm and covering bodies. 【解析】选D。细节理解题。由第一段“When asked why he or she wears clothes, some people will probably answer to keep warm and to cove
13、r my body”. 可知, 当人们被问及为什么要穿衣服时, 有些人可能会回答“为了保暖和遮挡身体”。所以人们穿衣服主要是为了保暖遮体。2. We can learn from the passage that _. A. fashion is an expensive pastimeB. fashion is not always changingC. expensive clothes are warmerD. fashion designers like expensive clothes【解析】选A。 细节理解题。由最后一段“Being fashionable, therefore,
14、 can be a very expensive pastime! ”可知, 时尚是一种昂贵的消遣方式。3. What does the underlined word “wardrobes” in Paragraph 4 mean? A. Fashionable clothes shops. B. The clothes that some people have. C. Cupboards for storing clothes. D. Shelves used for keeping books. 【解析】选C。词义猜测题。由第四段“full of clothes that have h
15、ardly been worn but are no longer in fashion”可知, 装满了几乎没有穿过但不再流行的衣服。所以根据上下文语境可以判断出, 第四段的“wardrobes” 是指储藏衣服的橱柜。4. What is the passage mainly about? A. Suits and ties. B. Clothes and fashion. C. Beauty and success. D. Cost and pastime. 【解析】选B。 主旨大意题。通读全文尤其是从最后一段“Fashion is always changing, which means
16、those who want to be fashionable have to buy new clothes every few months”可知, 时尚总是在变化的, 这意味着那些想要追求时尚的人不得不每隔几个月就买新衣服。所以这篇文章主要讲的是衣服和时尚的话题。BCan you be too beautiful? It is hardly a problem that most of us have to botheras much as we might like to dream that it were the case. Yet the blessings and curse
17、s of beauty have been a long-standing interest in psychology. Do those blessed with shiny faces and an attractive body live in a cloud of appreciationor does it sometimes pay to be ordinary? At the most basic level, beauty might be thought to carry a kind of halo (光环) around it; we see that someone
18、has one good quality, and by association, our deep mind may assume that they have other good ones too. But if beauty pays in most circumstances, there are still situations where it can have opposite results. While attractive men may be considered better leaders, for instance, hidden sexist prejudice
19、s (偏见) can work against attractive women, making them less likely to be hired for high-level jobs that require power. And as you might expect, good-looking people of both sexes run into envy one study found that if you are interviewed by someone of the same sex, they may be less likely to employ you
20、 if they judge that you are more attractive than they are. More worryingly, being beautiful or handsome could harm your medical care. We tend to link good looks to health, meaning that illnesses are often taken less seriously when they affect the good-looking. When treating people for pain, for inst
21、ance, doctors tend to take less care over the more attractive people. To conclude, scientists point out that focusing too much on your appearance can be harmful if it creates stress and anxietyeven for those already blessed with good looks. “If you are crazy about attractiveness, it may affect your
22、experience and interactions, ” she says. Its an outdated saying, but no amount of beauty can make up for a bad personality. As the writer Dorothy Parker puts it so elegantly: “Beauty is only skin deep, but ugly goes clean to the bone. ”【文章大意】本文是一篇说明文。文章讲述了美的好处和坏处, 重点研究了美的消极影响。5. From Paragraph 1, we
23、 can learn that _. A. some may be bothered by their unattractive appearanceB. most people are not afraid of being too beautifulC. we might always dream about being bothered by othersD. being too beautiful can be a problem bothering everyone【解析】选B。推理判断题。根据文章第一段Can you be too beautiful? It is hardly a
24、 problem that most of us have to bother as much as we might like to dream that it were the case. 可知选B。6. Which is right according to the passage? A. Doctors care more about beautiful patients. B. Beautiful people tend to have a healthy body. C. Attractive women and men have equal chance of leadershi
25、p. D. Focusing too much on your appearance can be harmful. 【解析】选D。 细节理解题。根据文章最后一段中的To conclude, scientists point out that focusing too much on your appearance can be harmful if it creates stress and anxiety even for those already blessed with good looks. 可知, 过分关注自己的外表是有害的。故选D。7. Whats the meaning of
26、 the underlined sentence in the last paragraph? A. The more beautiful outside, the less beautiful inside. B. Beauty can help make a better personality. C. Beauty cannot make up for bad personalities. D. Ugly people have more confidence in their personalities. 【解析】选C。句意猜测题。根据文章画线句前的Its an outdated sa
27、ying, but no amount of beauty can make up for a bad personality. 可知, 画线句子是对前一句话进一步的表达, 即“美貌不能弥补不好的性格”。故选C。8. What might be the best title for the passage? A. What is Real Beauty? B. The Bad Effects of Beauty. C. Benefits of Beauty. D. Beauty, a Blessing? 【解析】选D。 主旨大意题。通读全文, 并根据文章的第三、四、五段可知, 研究发现, 如果
28、你接受同性别的人的面试, 他们认为你比他们更具吸引力, 那么他们雇用你的可能性就较小; 美丽可能会损害你的医疗护理; 过多地关注外表会产生压力和焦虑。因此文章主要介绍的是美丽的不利方面。第一段中提到了美丽也是有好处的。因此D项(美丽真的是有益之事吗)符合文章内容, 可以作为标题, blessing在第二段第一句出现了。B项和C项都是片面的。故选D。. 阅读填句Many people think of guys as being carefree when it comes to their appearance. But in fact, a lot of guys spend plenty
29、of time in front of the mirror. 1Body image is a persons opinions and feelings about his or her own body and physical appearance. 2 You appreciate your body for its abilities and accept its imperfections. So, what can you do to develop a positive body image? Here are some ideas: Recognize your stren
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347330.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
