分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 25

类型河北省张家口市2021届高三英语上学期第一次质量检测试题(含解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:349491
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOC
  • 页数:25
  • 大小:114.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河北省 张家口市 2021 届高三 英语 上学 第一次 质量 检测 试题 解析
    资源描述:

    1、河北省张家口市2021届高三英语上学期第一次质量检测试题(含解析)注意事项:1.考试时间为120分钟,满分150分。2.全部答案在答题卡上完成,答在本试卷上无效。第一部分 听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上,录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话,每段对话后有一个小题。从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. What is the woman doing?A. Sellin

    2、g coffee. B. Visiting a museum. C. Asking for directions.2. What affects the mans phone bill?A. His familys Internet use. B. The taxes and extra fees. C. His calls and texts.3. Why did the woman buy the hat?A. It offers complete sun protection.B. Its cheaper than baseball hats.C. It was easy to purc

    3、hase on the Internet.4. What does the woman mean?A. Shes been extremely busy.B. She dreams of becoming a millionaire.C. Shes proud of being able to do many things.5. What does the man think of the soup?A. Its too thick. B. Its not very good. C. It needs a bit more flavor.第二节(共15小题,每小题1.5分,满分22.5分)听下

    4、面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. What does the girl suggest about the first pair of shoes?A. Theyre a good value. B. Theyre easy to walk in. C. Shell be popular if she wears them.7. What is the relationship bet

    5、ween the speakers?A. Father and daughter. B. Salesman and customer. C. Uncle and niece.听第7段材料,回答第8、9题。8. Who is Ashley Bryan?A. A poet. B. An artist. C. A famous sailor.9. How old was Langston Hughes when he died?A. Forty years old. B. Sixty-five years old. C. Ninety-two years old听第8段材料,回答第10至12题。10

    6、. Where does the conversation take place?A. At an airport. B. At the mans house. C. At the womans house.11. What do we know about the woman?A. Her suitcase is more than 40kg.B. She will take a flight to America.C. She has a handbag and a large backpack.12. What time does the flight leave?A. At 8:30

    7、a. m. B. A t 9:30 a. m. C. At 10:30 a. m.听第9段材料,回答第13至16题。13. What does the man probably do for a living?A. He is a journalist. B. He is a film reviewer. C. He is a magazine editor.14. What is the womans favorite film ever?A. Pulp Fiction. B. Jackie Brown. C. Kill Bill.15. What day is it today?A. Th

    8、ursday. B. Friday. C. Saturday.16. How does the man feel at the end of the conversation?A. Very grateful. B. A little annoyed. C. Much more calm.听第10段材料,回答第17至20题。17. Where can copies be trade?A. On Level 1. B. On Level 2. C. On Level 3.18. How many books can a graduate student check out?A Up to two

    9、. B. Up to five. C. Up to fifteen.19. What is the late fee for a book that is 10 days overdue?A. $ 5. B. $ 15. C. $ 20.20. When does the library close on Friday nights?A. At 8:30 p. m. B. At 9:00 p. m. C. At 10:00 p. m.第二部分 阅读理解(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、和D)中,选出最佳选项

    10、,并在答题卡上将该项涂黑。AFour ways to spend a happy Spring FestivalNo. 1 choice: ski!Where to go: Beijing National Stadium (Birds Nest)Activity: the 2nd Bird Nest Snow SeasonIn winter, the Birds Nest becomes a white world. The 2nd Bird Nest Snow Season has already started. During the Chinese New Year holiday,

    11、visitors can see a different Birds Nest. The various snow sports will offer you a dynamic Spring Festival holiday.There are 16 entertainments in the main venue and outfield to meet the requirements of visitors of different ages and tastes. Compared to last year, this years event has the new skating

    12、zone and Snow Dodgem, covering a big area of 1150 square meters.No. 2 choice: experiencing strong Chinese New Year flavorWhere to go: Wuzhen, Jiaxing, Zhejiang ProvinceActivity: long street banquetDuring the Spring Festival, People put up posters on their doors and walls. Many customs of the lunar N

    13、ew Year holidays arc inherited(继承)in the town. The most distinctive one is the long street banquet. In the past, wealthy families would hold banquets for guests in the Spring Festival. The neighbors set out tables and chairs along the street. The connected tables formed the lively and colorful long

    14、street banquet.Today, the long street banquet is still held in Wuzhen town.No.3 choice: family tourWhere to go: Disneyland, Hong KongHong Kong Disneyland is an ideal choice for a family tour especially with children. At the age of five, the Disneyland will formally start the grand ceremony Leaping W

    15、onders. The Disney Flying Cruise which has never been seen before, will appear.No. 4 choice: express rail travelWhere to go: Wuguang (Wuhan-Guangzhou) Express RailThe Wunguang (Wuhan-Guangzhou) Express Rail connects Wuhan, Changsha and Guangzhou. It shortens the distance between the two ends into th

    16、ree hours and sixteen minutes. The best scenery along the journey is Hengshan Mountain where visitors can enjoy the snow sight, appreciate the Zhurong Peak and search for the mysterious Fangguang Temple.Delicacies along the way: Baoqing pork blood balls, Maojia braised pork, Hunan preserved fish, Wu

    17、han hot dry noodles, Wuchang fish, Wuhan Doupi (a kind of snack made from sticky rice, beef, mushrooms and beans) and Jingwu duck neck.1. From the first activity we can know that the 2nd Bird Nest Snow Season_A. has 16 entertainments in allB. has two new programs this yearC. is only for children and

    18、 the youthD. covers a big area of 1150 square meters2. Which of the following is not true? ;A. Disneyland is at the age of five.B. The long street banquet has a long history.C. Wuguang Express Rail is from Wuhan to Guangzhou.D. The 2nd Bird Nest Snow Season is held in Beijing National Stadium.3. In

    19、which place can visitors both see beautiful scenes and taste delicious food?A. No. 1 choice: ski!B. No.3 choice: family tourC. No. 4 choice: express rail travelD. No. 2 choice: experiencing strong Chinese New Year flavor【答案】1. B 2. A 3. C【解析】本文是一篇应用文,共介绍了四种过一个快乐春节的方法。包括干什么,吃什么等。【1题详解】细节理解题。根据第一项活动No

    20、. 1 choice: ski!中的“Compared to last year, this years event has the new skating zone and Snow Dodgem.( 与去年相比,今年的活动有了新的滑冰区和雪道碰碰车) ”可知, 第二个鸟巢雪季今年有两个新项目。故答案为B。【2题详解】细节理解题。根据第三项活动No.3 choice: family tour的“Hong Kong Disneyland is an ideal choice for a family tour especially with children. At the age of fi

    21、ve, the Disneyland will formally start the grand ceremony “Leaping Wonders” (Feiyue Qimiao).(香港迪斯尼乐园是家庭旅游的理想选择,特别是带孩子的家庭旅游。 迪斯尼五周年时,迪斯尼乐园将正式开始盛大的仪式“跳跃奇观”) ”可推断,迪斯尼五周年了错误,是五周年时开始盛大的仪式“条跳跃奇观”开始。故答案为A。【3题详解】细节理解题。根据第四项活动No. 4 choice: express rail travel“The best scenery along the journey is Hengshan Mo

    22、untain (Hengyang, Hunan Province) where visitors can enjoy the snow sight, appreciate the Zhurong Peak and search for the mysterious Fangguang Temple.( 沿途最好的风景是衡山(衡阳,湖南省),游客可以在那里欣赏雪景,欣赏珠荣峰,寻找神秘的芳光寺) ”和最后一段 “Delicacies along the way: Baoqing pork blood balls, Maojia braised pork, Hunan preserved fish

    23、, Wuhan hot dry noodles, Wuchang fish, Wuhan Doupi (a kind of snack made from sticky rice, beef, mushrooms and beans) and Jingwu duck neck. (沿途美食:宝清猪肉血球、毛家红烧猪肉、湖南腌制鱼、武汉热干面、武昌鱼、武汉豆皮(一种由糯米、牛肉、蘑菇和豆类制成的小吃)和景武鸭颈)” 可知,游客既可以看到美丽的场景,也可以品尝美味的食物是No. 4 choice: express rail travel。故答案为C。BA prisoner picked up 1,

    24、000 yuan in the course of building the road outside the prison. He handed it out without hesitation. However, someone who was in charge of the prison said to him in contempt, Stop cheating! With your own money, play such a trick to bribe me; what you want to gain back is the reduced sentence; people

    25、 of your sort are not honest.In total despair, the prisoner believed that no one in the world would trust him any more. So he escaped from prison that night.On his way to flight, he robbed money and values without restraint(无拘无束地). After robbing enough money, he took a train bound for the border. Th

    26、e carriages were so crowded that he had to stand close to a water closet. At this moment, a quite beautiful girl walked into the closet, and found that the latch was broken when she closed the door. She stepped out and whispered to him, Sir, could you guard the door for me?In a daze for a second, he

    27、, looking into the pure eyes of the girl, nodded his head. The girl went into the closet with a blush; and he guarded the door tightly like a loyal guard.At that very moment, he changed his mind suddenly. At the next stop he got off the train, and went to give himself up to the police at the train s

    28、tation.Trust is the most precious thing in this world. It cannot be bought, or gained by lure or force. It comes deep from ones soul, and lives in the clear spring of the soul. It can redeem(拯救) the soul and make the soul and make the heart full of purity and confidence.4. Why did the prisoner escap

    29、ed from the prison?A. In order to get freedom.B. He wanted to reduce sentence.C. He planned to make more money by stealing.D. Because he thought no one in the world would trust him any more.5. What does the underlined sentence in the fifth paragraph mean?A. He wanted to hunt for a job at the train s

    30、tation.B. He was going to hand in the money to the police.C. He was determined to mend his ways and turn over a new leaf.D. He went to the police station to tell the police what happened on the train.6. Which of the following is TRUE according to the passage?A. The girl thought the prisoner was a ba

    31、d man.B. The prisoner was set free because of his honesty.C. The prisoner finally decided to help the girl because of trust.D. The man escaped from the prison to reduce sentence.7. What is the main idea of the passage?A. Trust is the most valuable thing in this world.B. It is certain that honesty is

    32、 important at any time.C. Anyone who helps others in time is well worth praising.D. There is no doubt that we should believe in ourselves all the time.【答案】4. D 5. C 6. C 7. A【解析】这是一篇夹叙夹议文。文章讲述了一个劳改犯人在外出修路的过程中,在路上捡到了1000元钱。他不假思索的把它交了上去。但是没人相信他,于是越狱了。但在逃亡途中帮助了一位姑娘,获得信任。最终自首,在这世界上,信任是一种弥足珍贵的东西,没有人能用金钱买

    33、得到,也没有人可用利诱和武力争取得到,它来自一个人的灵魂深处,也活在灵魂里的清泉,它可以拯救灵魂,让心灵充满纯洁和自信。【4题详解】细节理解题,根据文章第二段“the prisoner believed that no one in the world would trust him any more. So he escaped from prison that night.(囚犯万念俱灰,心想,这世界上再也不会有人相信他了。因此那天晚上他越狱了) ”可知,囚犯越狱是因为他认为世界上没有人再相信他了。故选D。【5题详解】词句猜测题,根据倒数第二段意思可知,在那一刹那,他突然改变了主意。到了下

    34、一站,他下车了,到车站派出所投案自首。因此推断划线部分说明他决定悔过自新,重新做人,故选C。【6题详解】细节理解题,根据倒数第三段的“In a daze for a second, he, looking into the pure eyes of the girl, nodded his head. The girl went into the closet with a blush; and he guarded the door tightly like a loyal guard.( 他呆了一会儿,看着女孩纯洁的眼睛,点点头。 女孩脸红红地走进壁橱,他像一个忠诚的卫兵一样紧紧地守着门)

    35、 ”可知,由于信任,囚犯终于决定帮助那个女孩。故选C。7题详解】主旨大意题。根据最后一段“Trust is the most precious thing in this world. ”(信任是这个世界上最珍贵的东西)结合全文内容可知,文章讲述了一个劳改犯人在外出修路的过程中,在路上捡到了1000元钱。他不假思索的把它交了上去。但是没人相信他,于是越狱了。但在逃亡途中帮助了一位姑娘,获得信任。最终自首,文章通过这个故事说明信任是一种弥足珍贵的东西,没有人能用金钱买得到,也没有人可用利诱和武力争取得到,它来自一个人的灵魂深处,也活在灵魂里的清泉,它可以拯救灵魂,让心灵充满纯洁和自信。因此推断文

    36、章主要讲述信任是这个世界上最有价值的东西。故选A。CBy the year 2050, a fifth of the worlds cities will experience unprecedented climate conditions and environments that currently dont exist in any major cities, according to new research. A team of scientists at the Crowther Lab in Switzerl produced the report, which describ

    37、ed the climate for 520 major cities 30 years in the future.The results showed that 77 percent of the worlds cities will experience a surprising change in climate conditions by 2050, and 22 percent of the 520 cities will see conditions that are not currently experienced by any existing major cities.I

    38、n China in 2050, the climate of Xian, in Shanxi province, will be similar to that of current day Maseru, the capital city of Lesotho in southern Africa, with the maximum temperature of the warmest month likely to increase by 4.5 C. Chongqing in southwest China will resemble the climate of Swaziland

    39、capital Mbabane, as the warmest temperature is predicted to rise by 5.1 C.Scientists predict summers in Europe will get warmer by an average of 3.5 C and European winters will see temperature rises of 4.7 C. Londons climate will be more similar to Barcelona, and Madrids to Marrakech.The Crowther Lab

    40、 hopes the analysis will motivate decision-makers to take necessary steps to prevent or address some of the climate impacts due to the threat of climate change. The report also found that cities in tropical regions will experience smaller changes in average temperature but will be controlled by shif

    41、ts in rainfall regimes. This may lead to a noticeable increase in unexpected events, and severe droughts.“Across all scientific fields, the greatest challenge in climate science is no longer the precise measurement of climate change impacts, but inspiring people to picture its actual effects in orde

    42、r to motivate action,” said Tom Crowther, senior scientist and founder of the Crowther Lab.8. The underlined word in the first paragraph probably means .A. NewB. SimilarC. FamiliarD. Important9. How did the scientists prove their result?A. By comparison.B. By theory.C. By experiment.D. By number.10.

    43、 What is the purpose of the lab?A. To compare the climate change of the major cities of the world.B. To inspire people to picture its actual effects in order to motivate action.C. To inspire decision-makers to take necessary steps to prevent some of the climate impacts.D. To show that 77 percent of

    44、the worlds cities will experience a striking change in climate conditions.11. What is the best title of the passage?A. World TemperatureB. Current Climate ChangeC. Big Titles in the WorldD. Future Climate Change in Most Big Cities【答案】8. A 9. D 10. C 11. D【解析】这是一篇说明文。文章介绍了一项研究实验,实验表明到2050年,世界上许多大城市的气

    45、候将变暖。【8题详解】词句猜测题。根据第一段划线词后的that currently dont exist in any major cities可知,unprecedented climate是指在任何大城市现在都不存在的气候,即史无前例的新出现的气候。故选A。【9题详解】推理判断题。根据第三、第四段中的the warmest month likely to increase by 4.5 C. the warmest temperature is predicted to rise by 5.1 C.get warmer by an average of 3.5 C and European

    46、 winters will see temperature rises of 4.7 C.可知,此处列举了西安、重庆和欧洲的一些城市的数据。由此可知,科学家是用数据来证明研究结果的。故选D。【10题详解】推理判断题。根据第五段The Crowther Lab hopes the analysis will motivate decision-makers to take necessary steps to prevent some of the climate impacts due to the threat of climate change.可知,Crowther实验室希望该分析将激励

    47、决策者采取必要措施,防止气候变化威胁造成的一些气候影响。由此可知,该实验室的目的是激励决策者采取必要的措施来防止一些气候影响。故选C。【11题详解】主旨大意题。根据第一段By the year 2050, a fifth of the worlds cities will experience unprecedented climate conditions and environments that currently dont exist in any major cities, according to new research.可知,根据一项新的研究,到2050年,世界上五分之一的城市

    48、将经历目前任何主要城市都没有的前所未有的气候条件和环境。随后用具体数据和城市对比进行了论证。由此可知,D项Future Climate Change in Most Big Cities(大多数大城市未来的气候变化)概括了全文内容,适合作为标题。故选D。DMaybe you think the richer the happier. As the richest countries in the world, youd expect that Qatar and Japanese people would also be the happiest. Seeing as though they

    49、have the highest life expectancy (平均寿命).But clearly wealth and good health do not guarantee happiness after both countries failed to make the top ten most positive countries.The survey of nearly 150, 000 people around the world found that seven of the worlds 10 countries with the happiest attitudes

    50、are in Latin America.Gallup asked about 1,000 people in each of 148 countries if they were well-rested, had been treated with respect, smiled or laughed a lot, learned or did something interesting and felt feelings of enjoyment the previous day.In Panama and Paraguay, 85 percent of those surveyed sa

    51、id yes to all five, putting those countries at the top of the list. They were followed closely by El Salvador, Venezuela, Trinidad and Tobago, Thailand. Guatemala, the Philippines, Ecuador and Costa Rica.The people least likely to report positive emotions lived in Singapore, the wealthy and orderly

    52、city-state that ranks among the most developed in the world. Other wealthy countries also sat surprisingly low on the list. Germany and France tied with the poor African state of Somaliland for 47th place.Many of the seven countries which were most positive do poorly in traditional measures of well-

    53、being, like Guatemala, a country torn by decades of civil war followed by waves of gang-driven criminality that give it one of the highest murder rates in the world. “In Guatemala, its a culture of friendly people who are always smiling,” said Luz Castillo, a 30-year-old surfing instructor. “Despite

    54、 all the problems that were facing, were surrounded by natural beauty that lets us get away from it all.”The poll (民意测验) shows that wealthy nations can also be deeply unhappy ones. And poverty-stricken ones are often full of positivity, or at least a close approximation of it.12. Which of the follow

    55、ing country is the happiest one according to the passage?A. Qatar.B. Panama.C. Japan.D. Singapore.13. The passage tells us decides people s happiness.A. wealthB. good orderC. healthD. positive emotions14. From the passage we can infer .A. The richest countries are in AsiaB. People in poor countries

    56、are unhappyC. The happiest countries have good social orderD. People in Guatemala face the difficulty positively because of its beautiful nature15. What is the best title of the passage?A. The World CountriesB. The World Happiest RegionC. The World Happiness IndexD. The Wealthy Countries in the Worl

    57、d【答案】12. B 13. D 14. D 15. B【解析】这是一篇说明文。讲述了世界上最富有的国家,以及评判幸福的标准。【12题详解】细节理解题。根据文章第五段“In Panama and Paraguay, 85 percent of those surveyed said yes to all five, putting those countries at the top of the list.”可知,在巴拿马和巴拉圭,85%的受访者对所有5个问题都表示赞同。由此可知,这些国家名列榜首巴拿马和巴拉圭是名单上最幸福的国家。故选B项。【13题详解】推理判断题。根据文章倒数第二段“Ma

    58、ny of the seven countries which were most positive do poorly in traditional measures of well-being, like Guatemala, a country torn by decades of civil war followed by waves of gang-driven criminality that give it one of the highest murder rates in the world. “In Guatemala, its a culture of friendly

    59、people who are always smiling,” said Luz Castillo, a 30-year-old surfing instructor. “Despite all the problems that were facing, were surrounded by natural beauty that lets us get away from it all.”可知,在这七个最积极的国家中,有许多在传统的幸福指标上表现很差,比如危地马拉,这个国家在几十年的内战中四分五裂,之后又有一波又一波的帮派犯罪活动,这使得该国成为世界上谋杀率最高的国家之一。“在危地马拉,人

    60、们友好,总是面带微笑,”30岁的冲浪教练Luz Castillo说。“尽管我们面临着所有的问题,但我们周围的自然美景让我们可以远离一切。”由此可知,尽管生活的环境很差,但只要有一个积极的态度就可以很幸福。故选D项。14题详解】推理判断题。根据文章倒数第二段“In Guatemala, its a culture of friendly people who are always smiling,” said Luz Castillo, a 30-year-old surfing instructor. “Despite all the problems that were facing, we

    61、re surrounded by natural beauty that lets us get away from it all.”可知,“在危地马拉,人们友好,总是面带微笑,”30岁的冲浪教练Luz Castillo说。“尽管我们面临着所有的问题,但我们周围的自然美景让我们可以远离一切。”由此可知,由于危地马拉美丽的自然风光,人们积极地面对困难。故选D项。【15题详解】主旨大意题。根据文章第三段“The survey of nearly 150, 000 people around the world found that seven of the worlds 10 countries

    62、with the most happiest attitudes are in Latin America.”可知,这项对世界各地近15万人的调查发现,世界上态度最幸福的10个国家中有7个在拉丁美洲。由此可知,这篇文章主要在介绍世界上最幸福的地区,介绍了他们为什么是最幸福国家的原因。最后文章告诉读者富裕国家也可能是非常不幸福的国家。而贫困的人往往充满了积极,或者至少是非常接近积极。故选B项。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。It happens all the time-you are stand

    63、ing on a bus, listening to music, when you feel someones breath on the back of your neck. You think to yourself: Is this person getting too close to me? The answer is yes. Everyone has a sense of personal space._16_According to a new study, the size of the space is different for different people,_17

    64、_reported Los Angeles Times. In the study, researchers from University College of London asked volunteers to hold their hands at different distances from their face. They then gave them an electric shock on their hand while measuring how often the volunteers blinked. The more they blinked(眨眼),_18_Th

    65、e results among volunteers were a little different, but the average personal space was 20 to 40 centimeters. Researchers also found that the more anxious a person was, the larger their personal space was because they were more sensitive.Besides psychological factors,_19_. For example, a person who g

    66、rew up in a country that hugs a lot has less of a problem with strangers getting too close than a person who grew up in one with more distance between people._20_If you are chatting to someone in your living room, you wont have a large safety margin(界限)at all, explained researcher Gian Domenico Iann

    67、etti. But if you are walking through a dangerous area, then that will be much bigger. Sadly, sometimes people just dont understand the idea of personal space and keep getting into yours. Whenever that happens, rather than trying to step backwards, researchers suggest that you create a new space by t

    68、urning to wave at someone passing by or to get something out of your bag.A. But how big is this space?B. it shows that they are worried about their hands.C. the more of a threat they felt the shock was to their face.D but generally it is between 20 to 40 centimeters in front of the face.E. culture i

    69、s also thought to be able to change your personal space.F. Peoples senses of personal space also depend on the environments they are in.G. It is clear that peoples senses of personal space is considered to be very important.【答案】16. A 17. D 18. C 19. E 20. F【解析】这是一篇说明文。文章讲述了在一些公共社交场合中,你是否有时会觉得他人和自己靠的

    70、太近,从而在心理上感到不适。其实,这是因为,他侵入了你的“个人空间”。【16题详解】根据上文“Everyone has a sense of personal space.”(每个人都有个人空间感。)和下文“According to a new study, the size of the space is different for different people”(根据一项新的研究,空间的大小对不同的人是不同的)可知,设空处承上启下,询问空间的大小。A项:But how big is this space?(但是这个空间有多大呢?)符合语境。故选A。【17题详解】根据上文“Accordi

    71、ng to a new study, the size of the space is different for different people”(根据一项新的研究,空间的大小对不同的人是不同的)可知,设空处跟具体的大小有关,D项:but generally it is between 20 to 40 centimeters in front of the face.(但通常是在面部前方20到40厘米之间。)符合语境。故选D。【18题详解】根据句型“the more. the more.”可知句意:眨眼的频率越高,说明他们认为电击对自己面部的威胁程度越高。故选C。【19题详解】根据上句的

    72、besides.和下句中的also.可知:“除了心理因素之外,文化也被认为能够影响个人空间的大小。”以及接下来所谈到的不同文化的空间感,E项:culture is also thought to be able to change your personal space.(文化也被认为能够改变你的个人空间。)符合语境。故选E。【20题详解】设空处是本段的主题句。根据下文“If you are chatting to someone in your living room, you wont have a large safety margin at all, explained researc

    73、her Gian Domenico Iannetti. But if you are walking through a dangerous area, then that will be much bigger. (研究人员Gian Domenico Iannetti解释说:“如果你在客厅里和某人聊天,你根本就没有很大的安全极限。”“但如果你正穿过一个危险区域,那就会大得多。”) 可知,人们对不同环境下空间概念不同,F项:Peoples senses of personal space also depend on the environments they are in.(人们的个人空间感

    74、也取决于他们所处的环境。)符合语境。故选F。第三部分 语言知识运用(共两节,满分30分)第一节 完形填空(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。Mr. Henry, a London taxi driver, has a new black taxi. He hurries through the busy_21_every day.One day when he was having a short rest, a young man jumped into his_22_.To t

    75、he station as_23_as you can, shouted the man in a very unfriendly way. My_24_leaves at three oclock.Mr. Henry did his best, but there was a lot of traffic. At every corner there was a_25_light.The young man said, Hurry up, man! I dont want to miss my train.And I dont want to have an_26_, replied Mr.

    76、 Henry quickly.While he was waiting, Mr. Henry suddenly recognized the mans_27_. He was a_28_. The police were looking for him. His picture was in the_29_.Mr. Henry_30_through the streets and drove through red lights. Soon there was a police car_31_him. Mr. Henry raced on until he_32_the station. He

    77、 stopped in front of the station at two minutes to three, and the young man quickly jumped out of the taxi._33_! cried Mr. Henry. At the moment the police car stopped, too. Quick! He is the thief! shouted Mr. Henry. Two policemen_34_into the station. Three minutes later they returned with the young

    78、man.Well_35_! a policeman said to Mr. Henry as they were taking the thief to the police car.21. A. stationsB. shopsC. buildingsD. streets22. A. houseB. taxiC. bedD. truck23. A. fastB. slowlyC. quietlyD. early24. A. shipB. busC. planD. train25. A. greenB. yellowC. redD. black26. A. interestB. acciden

    79、tC. answerD. example27. A. faceB. eyeC. coatD. back28. A. driverB. prisonerC. thiefD. worker29. A. filmsB. officesC. stationsD. newspapers30. A. walkedB. flewC. racedD. looked31. A. beforeB. behindC. besideD. near32. A. reachedB. passedC. hitD. entered33. A. LookB. StandC. StopD. Hands up34. A. brok

    80、eB. wentC. slippedD. rushed35. A. finishedB. takenC. knownD. done【答案】21. D 22. B 23. A 24. D 25. C 26. B 27. A 28. C 29. D 30. C 31. B 32. A 33. C 34. D 35. D【解析】【分析】这是一篇记叙文,本文讲述了一个机智的出租车司机通过故意闯红灯来引起警察注意,最后在火车王站里警察抓住小偷的故事。【21题详解】考查名词词义辨析。句意:他每天穿梭在繁忙的大街上。A. stations车站;B. shops商店;C. buildings建筑大楼;D. s

    81、treets 大街。根据“Mr. Henry, a London taxi driver”可知,出租车司机应该是每天穿梭在繁忙的大街上,故选D。【22题详解】考查名词词义辨析。句意:有一天当他在短暂休息时,一个年轻人跳上他的出租车。A. house房子;B. taxi出租车;C. bed床;D. truck卡车。根据文章开头“ taxi driver”可知,他是一名出租车司机,这个年轻人应该是跳上他开的出租车,故选B。【23题详解】考查副词词义辨析。句意:“尽快往车站开去”,那个年轻人非常不友好地喊道。A. fast快地;B. slowly 慢地;C. quietly安静地;D. early

    82、早的。根据下一句他在赶3点的火车可知,这里指尽可能快。故选A。【24题详解】考查名词词义辨析。句意:我的火车3点钟开车。A. ship轮船; B. bus公交车;C. plan计划;D. train火车。根据下文的句子“Hurry up, man! I dont want to miss my train”可知,这年轻人在匆忙赶火车。故选D项。【25题详解】考查形容词词义辨析。句意:一路上,每个路口都遇上了红灯。A. green绿色的; B. yellow黄色的;C. red 红色的;D. black黑色的。根据下文的“waiting”可知,这里指交通红灯。故选C项。【26题详解】考查名词词义

    83、辨析。句意:我不想发生交通事故。A. interest兴趣;B. accident意外事故;C. answer回答;D. example例子。年轻人不停催司机快点,但司机不想出事故。故选B项。【27题详解】考查名词词义辨析。句意:当他在红灯路口等待时,突然辨认出他的脸。A. face脸; B. eye眼;C. coat外衣;D. back背。由“Mr. Henry suddenly recognized”可知,这里指认出年轻人的长相。故选A项。【28题详解】考查名词词义辨析。句意:他是一个小偷。A. driver司机;B. prisoner囚犯;C. thief小偷; D. worker工人。

    84、由下文第13空格后句子“Quick! He is the thief!”可知,这是一个小偷。故选C项。【29题详解】考查名词词义辨析。句意:他的照片被登在报纸上。A. films电影;B. offices办公室;C. stations车站;D. newspapers报纸。由上文他辨认出这个小偷可知,小偷的照片应该是被刊登在报纸上,他曾经看过,有印象,才能认出他是小偷。故选D项。【30题详解】考查动词词义辨析。句意:Henry 在大街上疾驰,并且闯红灯。10. A. walked走;B. flew飞 ;C. raced赛跑;D. looked看。由下文“drove through red lig

    85、hts. ”可知,司机开的飞快,race through“疾驰”。故选 C项。【31题详解】考查介词词义辨析。句意:很快一辆警车跟在他后面。A. before 在之前;B. behind在之后;C. beside在旁边;D. near在附近。根据语境他闯红灯,引来了警察的注意,警车很快跟过来开在他后面,故选B项。【32题详解】考查动词词义辨析。句意:Henry 一路上疾驰而过,直到火车站。A. reached到达; B. passed通过;C. hit撞击;D. entered进入。根据“ raced on”可知,司机开车快速到达车站,reach the station“赶到车站”。故选A项。

    86、【33题详解】考查动词词义辨析。句意:“站住。”Henry大声喊道。A. Look看;B. Stand站;C. Stop停下;D. Hands up举起手。根据上句,那个年轻人已下车想去赶火车,Henry一路 上想引起 警察注意去 抓他, 这时应该是大声喊叫,叫他站住,不想让他跑了。故选C项。【34题详解】考查动词词义辨析。句意:两个警察冲进车站。14. A. broke打破;B. went 去;C. slipped 滑倒;D. rushed 冲上去。由“into the station.”可知,两名警察冲进车站,去抓小偷。故选D项。【35题详解】考查动词词义辨析。句意:“干得好”一个警察对H

    87、enry说道。15. A. finished完成; B. taken拿; C. known知道; D. done做。well done“干得好”是 一个习惯用语。Henry告诉警察那个年轻人是小偷,最后警察抓住了小偷,他是称赞Henry干得好,well done符合语境。故选D项。【点睛】完形填空的解题技巧之一就是要根据上下文来学会“推理”出最佳选项。同学们要遵循“上下求索”的原则来逐步查找信息。本文的首句明确了故事主人公的职业身份背景,以首句所述的背景为推理起点,故事细节逐步明朗。根据“Mr. Henry, a London taxi driver”可知,出租车司机应该是每天穿梭在繁忙的大街

    88、上,故小题1选D。希望聪明的你能掌握这种技巧,完胜完形填空题。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Today we visit a small museum in the American state of Maryland._36_is called the National Cryptologic Museum(国家密码博物馆). There you will find information that_37_(be)once secret. The National Cryptologic Museum

    89、is on Fort George G. Meade, a military base near Washington, D. C. It tells not only the story of cryptology but also the men and women_38_have worked in this_39_(usual) profession.The word cryptology comes_40_the Greek kryptos logos. It means hidden word.Cryptology is writing or communicating in wa

    90、ys_41_(design) to hide the meaning of your words._42_museum has many examples of equipment that was once used to make information secret. It also has equipment that was developed to read secret_43_(message). The method of hiding exact meanings_44_(call) coding. People have used secret codes througho

    91、ut history _45_ (protect) important information.【答案】36. It 37. was 38. who/that 39. unusual 40. from 41. designed 42. The 43. messages 44. is called 45. to protect【解析】本篇为说明文,介绍了美国马里兰州的一个小博物馆,它被称为国家密码博物馆,博物馆里有很多曾经用来保密的设备。它还拥有用来读取秘密信息的设备。历史上,人们一直使用密码来保护重要信息。【36题详解】考查代词。句意:它被称为国家密码博物馆。空格处指代前文a small mu

    92、seum,用it在句中做主语。故填It。【37题详解】考查谓语动词。句意:在那里你会发现曾经是机密的信息。句中that_(be)once secret是定语从句,修饰名词information,故空格处为定语从句的谓语动词。动作发生在过去,故用一般过去时,主语that指代information。故填was。【38题详解】考查定语从句。句意:它不仅讲述了密码学的故事,而且还讲述了从事这一不寻常职业的男男女女。“_have worked in this_ (usual) profession”为定语从句,修饰名词the men and women。从句缺主语且先行词指人,关系词选who/that。

    93、故填who/that。【39题详解】考查形容词。句意:从事这一不寻常职业的男男女女。空格处为形容词修饰名词profession,且意为不同寻常的职业。故填unusual。【40题详解】考查介词。句意:密码学这个词来自希腊语“kryptos logos”。根据句意可知,本句使用固定搭配come from来自。故填from。【41题详解】考查非谓语动词。句意:密码学是一种旨在隐藏话意的写作或交流方式。句中design作定语修饰名词ways,且二者为被动关系,故用过去分词形式。故填designed。【42题详解】考查冠词。句意:博物馆里有许多曾经用来保密的设备。特指上文提到的博物馆,定冠词the表特

    94、指。故填The。【43题详解】考查名词。句意:它也有专门用来阅读秘密信息的设备。句中secret修饰空格处名词,且message可数,此处用其复数形式。故填messages。【44题详解】考查时态语态。句意:隐藏确切含义的方法称为编码。空格处为谓语动词,和主语method为动宾关系,且本句阐述定义用一般现在时。故填is called。【45题详解】考查非谓语动词。句意:历史上人们一直使用密码来保护重要信息。空格处为非谓语动词作目的状语,用不定式形式。故填to protect。第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节 应用文写作(满分15分)46. 假设你是李华,你的英国朋友Tom计划来中国旅

    95、游,想了解中国的历史文化并参观旅游景点。请你用英文给Tom写一封回信,给出你的建议。内容包括:1.要参观的景点; 2.景点简介; 3.推荐理由。注意:1.词数80左右: 2.可适当增加细节,以使行文连贯; 3.开头和结尾已为你写好。Dear Tom,_Looking forward to your coming!Best wishes!Yours,Li Hua【答案】Dear Tom,I know from your last letter that you plan to travel to China to know more about Chinas culture. Now Id li

    96、ke to offer some suggestions for your stay in China.The most important place that you need to pay a visit to is Beijing, the capital of our country. For one thing, Beijing is the best representative of Chinese traditions and culture. For another, there are many places of interest for you to visit, s

    97、uch as the Great wall and the Summer Palace, etc. Moreover, you can also enjoy many different delicious foods in Beijing.Looking forward to your coming!Best wishes!Yours,Li Hua【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文。要求考生写一封建议信。【详解】第一步:审题。体裁:建议信。时态:根据提示,时态应为一般现在时为主。要点:1.要参观的景点;2.景点简介;3.推荐理由。第二步:列重点词语,词组(注意好词的使用)如:know a

    98、bout,offer some suggestions,pay a visit to,for one thing,for another,the best representative,places of interest,look forward to等.第三步:连词成句(注意好句型的使用,如非谓语动词,复合句,注意拼写和时态问题)第四步:连句成篇(注意衔接词的使用)1.表文章结构顺序:First of all, Firstly/First, Secondly/Second, Finally, In the end, At last;2.表并列补充关系:What is more, Besid

    99、es, Moreover, Furthermore, In addition, As well as, not onlybut (also);3.表因果关系:Because, As, So, Thus, Therefore, As a result; 连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡。第五步:润色修改。【点睛】本文内容完整,要点齐全,语言规范,词数适当,段落分布合理。作者在文中使用了主从复合句,如The most important place that you need to pay a visit to is Beijing, the capital of our co

    100、untry.使用了定语从句,there are many places of interest for you to visit, such as the Great wall and the Summer Palace, etc.使用了不定式作定语,使得文章的句式灵活多变,为文章增加了色彩。第二节 读后续写(满分25分)47. 阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。Once in a kingdom, a man named Liam protested against(反对)the King. The King was so angry because he didn

    101、t like anyone going against him so he ordered his soldiers to arrest(逮捕)and hang the man. Liam didnt show any fear and said, My Lord. I will gladly accept your punishment but please grant(允许)me one last wish. Please give me some time. Before dying I just want to visit my home and see my children one

    102、 last time.The King refused his request, saying, No. I cant allow it. There is no guarantee(担保)that once you leave you will come back.Just then a man from the crowd came forward and said, My Lord, please arrest me instead of him as a guarantee. If he doesnt come back on time, you can hang me instead

    103、 of him.The King was surprised because he had never seen a man who would offer his own life for someone else. He believed that there was no real friendship in the world. The King asked him. Why are you ready to take this persons place?The man replied, My Lord, Liam is my best friend and I have trust

    104、 in him. He is a man who always keeps his promise. I am sure that he will be back once he finishes meeting his family.The King agreed and allowed Liam to leave for his home. He was given six hours in all. He would need one hour to go and come back from his house, so he had at most five hours to meet

    105、 his family. Liam left for his house. He met his family. He still had enough time to reach the Kings palace before the time of his hanging.Liam wanted to come back to the hanging place as soon as possible, but on his way he fell from his horse and got hurt. Because of this, he got delayed(耽搁).注意:1.所

    106、续写短文的词数应为150左右;2.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好。Paragraph 1:At the same time as time passed his friend was being held and prepared for hanging. _Paragraph 2:Listening to this, Liam went up to his friend and said _【答案】At the same time, as time passed his friend was being held and prepared for hanging. His frie

    107、nd was standing on board to be hanged, happy to give his own life for him. Just as his friend was about to be hanged, Liam arrived, out of breath, and fell to the ground. Liam shouted, “Please stop! I am back. Please set my best friend free.” His friend replied, “Liam! You are finally back. I would

    108、be happy to take your place and die here.”Listening to this, Liam went up to his friend and said, “My friend, thank you for your help. Now please go. This is my punishment and I should face it.” Seeing this, the King was greatly touched by their friendship and said, “I forgive you. I had never thoug

    109、ht that you would keep your promise. More importantly, your true friendship has made a deep impression on me. You are so lucky to have a friend who has trust in you and always stays by your side no matter what happens. You both are free to go.”【解析】【分析】本篇书面表达是读后续写。通过阅读所给文章可知,Liam因为反抗国王,国王命令士兵逮捕并绞死这个人

    110、,接受惩罚前Liam有一个愿望,他想回家看下孩子们,但国王拒绝了他的请求。这时,人群中一人出来给Liam担保,让国王同意Liam回家看孩子,最后国王同意了。看完孩子们,Liam想尽快回到绞刑处,但在路上他从马上摔了下来,受了伤。因为这个,他的返程被耽搁了。【详解】续写部分分为两段,第一段开头是:与此同时,随着时间的推移,他的朋友被关押起来,准备被绞死,所以第一段应该描述在Liam的朋友即将被绞死时,Liam回来了,但他的朋友愿意替他去死。第二段开头是:听了这话,利亚姆走到他的朋友跟前说,所以本段应该写Liam对朋友说的话,和国王被这俩人感动了,释放了这两个人。写作时,需注意所续写短文的词数应为150左右;续写完成后,要检查写作任务。【点睛】范文内容完整,要点全面,语言规范,语篇连贯,词数适当,上下文意思连贯,符合逻辑关系。作者在范文中使用了较多高级句型,如:Seeing this, the King was greatly touched by their friendship这句话运用了非谓语动词seeing作状语,文章也使用了一些固定词组,如be about to ; take your place; keep your promise等。全文中没有中国式英语的句式,显示了很高的驾驭英语的能力。另外,文章思路清晰、层次分明,上下句转换自然,为文章增色添彩。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河北省张家口市2021届高三英语上学期第一次质量检测试题(含解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-349491.html
    相关资源 更多
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练28 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练28 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练23 必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练23 必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练22 必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练22 必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练2 必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练2 必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练16 必修4 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练16 必修4 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练15 必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练15 必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练11 必修3 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练11 必修3 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练10 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练10 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练27 选修6 UNIT 2 POEMS .ppt2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练27 选修6 UNIT 2 POEMS .ppt
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE .ppt2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE .ppt
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块5 第2讲 定语从句 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块5 第2讲 定语从句 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块3 第2讲 非谓语动词 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块3 第2讲 非谓语动词 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块2 第2讲 动词转换为名词或形容词 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块2 第2讲 动词转换为名词或形容词 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:选修7 UNIT 4 SHARING WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:选修7 UNIT 4 SHARING WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:板块2 第3讲 形容词转换为名词、副词或动词 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:板块2 第3讲 形容词转换为名词、副词或动词 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:板块1 第2讲 形容词、副词的比较等级 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:板块1 第2讲 形容词、副词的比较等级 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 1 GREAT SCIENTISTS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 1 GREAT SCIENTISTS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修4 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修4 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修2 UNIT 1 CULTURAL RELICS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修2 UNIT 1 CULTURAL RELICS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:层级4 第1讲 记叙文 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:层级4 第1讲 记叙文 WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年人教版高中英语选修八Unit2 名词性从句总复习课件(含音频素材).docx2020-2021学年人教版高中英语选修八Unit2 名词性从句总复习课件(含音频素材).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1