2021年高考英语大一轮复习 课时作业45 Module 3 Foreign Food(含解析)外研版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021年高考英语大一轮复习 课时作业45 Module Foreign Food含解析外研版 2021 年高 英语 一轮 复习 课时 作业 45 Food 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、课 时 作 业 .阅读理解(石家庄二中高三质检)The following simple exercise routine works as well as prescription medication (处方药) without side effects.A jog a day could keep your headaches at bay; regular cardio workouts (有氧锻炼) may prevent migraines (偏头痛), a growing body of research suggests.Migraine patients had fewer
2、headaches after doing 40minute cycling workouts three times a week for three months, according to a Swedish study.The exercise routine worked just as well as one of the top migrainepreventing drugstopamirate, but without side effects of depression and tremors (颤抖)“Cardio workouts can help with regul
3、ar headaches, too,” says Alexander Mauskop, MD, director of the New York Headache Center in Manhattan.There are a couple of theories on how it works.“Breaking a sweat may relieve stress,” says Dr Mauskop. Headaches are often triggered by stress, and if you remove the trigger, you release the pain.Th
4、e feelgood chemicals produced when you exercise actually block your pain sensors, acting as a natural painkiller.Since headaches can be caused by many different factors like genetics, lack of sleep, or certain foods, the cardio workout wont be the solution for everyone, Dr Mauskop says. But one Germ
5、an study found that it helped 65 percent of patients, which makes it as effective as the best medicines on the market.Dr Mauskop recommends his patients do a halfhour reasonable intensity (强度) cardio workout, like jogging, biking, or swimming three times a week. These workouts are meant to be slow a
6、nd steady, as opposed to highintensity intervals that alternate between allout runs and rest.Pushing yourself too much or increasing the intensity too quickly can trigger headaches in some people, so make sure your heart rate doesnt jump above 150 BPM. If you dont have a heart rate monitor, then bre
7、athe only through your nose. Youll know youre going too hard if you cant keep up that breathing pattern.Your migraines could start disappearing in a couple of weeks, Dr Mauskop says.本文是一篇说明文。文章介绍了一种新的治疗偏头疼的方法定期的有氧运动。1According to the passage, the author may agree that _.Ajogging, swimming and fishin
8、g are cardio workoutsBneither cardio workouts nor topamirate has side effectsCmigraine patients may be cured by regular cardio workoutsDcardio workouts will be the solution for everyone with migraines答案:C解析:细节理解题。根据第二段A jog a day could keep your headaches at bay; regular cardio workouts(有氧锻炼) may pr
9、event migraines(偏头痛), a growing body of research suggests.可知,偏头疼的病人有可能被定期的有氧运动治愈,故选C。2The underlined word “triggered” in Paragraph 7 can be replaced by _.Acured BreleasedCcaused Dmonitored答案:C解析:词义猜测题。根据第七段Headaches are often triggered by stress, and if you remove the trigger, you release the pain.可
10、知,头疼经常是由压力造成的,如果你去除压力,你就会缓解疼痛,所以“triggered”的意思是造成。A.cured治愈;B.released释放;C.caused造成;D.monitored监控。故选C。3What would be the best title?AA cure for headachesBSide effects of migrainesCThe causes of headachesDAdvantages of cardio workouts.答案:A解析:文章标题题。文章介绍了一种新的治疗偏头疼的方法定期的有氧运动,所以这篇文章最好的题目是一种治疗头疼的方法,故选A。.完
11、形填空(衡水上学期高三年级调研)Jackson lived on top of the hill. From his house, he could see the sea and the village _1_. One day, the villagers _2_ something different about the sea. The sea seemed to be moving from the _3_. None of the villagers knew what was happening.Jackson understood what was going on, He h
12、ad seen such a(n) _4_ when he was young. A tsunami (海啸) was approaching and the villagers had to be _5_ but there was no time to send a message to the whole village.“Tom!”he _6_ to his grandson,“_7_ a torch quickly!”The boy did what he was told. Jackson took the torch and set his _8_ on fire. Immedi
13、ately, red _9_ shot upwards and thick smoke rose into the sky.Tom cried out, “Grandfather! Why are you setting our house on fire?”Jackson did not answer. _10_, he stood quietly and watched the villagers. Suddenly, some villagers noticed the _11_ and shouted at everyone to run up the hill to help put
14、 out the fire. When Jackson saw everyone running towards him, he was so _12_. The villagers did their best but they _13_ to control the fire, Jacksons house was completely burned down but he stood on the hill _14_. They thought Jackson had gone _15_.They stared at him in disbelief.Finally, Jackson s
15、aid, “ _16_ toward the sea.”The villagers turned and saw a huge _17_ of water rushing towards the village. They were shocked to see the water _18_ the whole village and destroying everything in its _19_.Nothing was left of their homes _20_ everyone was safe on the hill. The villagers realized why Ja
16、ckson had set fire to his house.本文主要讲了Jackson住在山顶,从他的房子里,可以看到大海和下面的村庄。一天,他看到海啸要来了,但是又来不及通知村民们,于是他急中生智,点燃了自己的房子,村民们都来帮助灭火,躲过了海啸。1A.above BthroughCbelow Dof答案:C解析:考查副词。从他的房子里,他可以看到大海和下面的村庄。above在上面,through通过,below在下面,off离开。故选C。2A.recognized BnoticedCoverlook Dexpected答案:B解析:考查动词。一天,村民们注意到大海有些不同。recogn
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-350856.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
四年级上册语文 开天辟地--课件 苏教版(49张PPT)).ppt
