(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 2 I'll help to clean up the city parks Period 2 Section A(3a-3c)课件(新版)人教新目标版.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 河南专版2022春八年级英语下册 Unit I'll help to clean up the city parks Period Section A3a-3c课件新版人教新目标版 河南 专版
- 资源描述:
-
1、Period 2 Section A(3a-3c)Unit 2 Ill help to clean up the city parks.12345feelingsownerhoursdifferentsatisfactiontooutatBecauseAt678910小试牛刀基础练答 案 呈 现温馨提示:点击进入讲评小试牛刀基础练答 案 呈 现111213She believes it can help her to get her future dream job.In the animal hospital,I can do what I love to do.I plan to give
2、 up several hours to volunteer this weekend.My sister visits the old peoples home once a week to read the newspaper to the old people.Do you want to learn how to care for animals?1415答 案 呈 现融会贯通提升练1617181920212223CABDBCDBCA2425262728DBACB2930313233DCABB3435一、用括号内所给词的适当形式填空1.She had mixed _(feeling)a
3、bout giving up her job.2.At last,the policeman found out the _(own)of the little dog.3.Nancy would like to spend several _(hour)staying with the sick children.feelingsownerhours4.It was a long and _(difference)journey,but we finally arrived.5.He had the _(satisfy)of seeing his book become a bestsell
4、er.differentsatisfaction二、根据句意用适当的词填空6.He used _ be a teacher,but now he is a policeman.7.Some of the young men decided to try _ for the car race next month.8.I was afraid of her,but _ the same time I really liked her.tooutat9.Why do you want to volunteer to help animals,Linda?_ I love animals.10._
5、the age of five he showed great talent for music.BecauseAt三、根据汉语意思和所给提示词翻译句子11.她相信这可以帮助她得到她未来梦想的工作。(believe,get)_She believes it can help her to get her future dream job.12.在这家动物医院里,我可以做我喜欢做的事情。(can,what)_In the animal hospital,I can do what I love to do.13.我打算这个周末放弃几个小时的时间去做志愿者工作。(several,volunteer
6、)_I plan to give up several hours to volunteer this weekend.14.我姐姐每周去一次养老院给老人们读报纸。(visit,read)_My sister visits the old peoples home once a week to read the newspaper to the old people.15.你想学习怎样照顾动物吗?(learn,care for)_Do you want to learn how to care for animals?四、阅读理解16.Where did the old man usually
7、 stay?_A.Near his home.B.Beside a car.C.On the sidewalk.D.In the post office.【点拨】根据文章开头There was an old man who used to sleep on the sidewalk of the Fifth Street Post Office.可知答案。C请同学们看典中点第13页短文。17.What can we know about the old man from the text?_A.He liked to talk to himself.B.He knew the writer w
8、ell.C.He had a mouthful of teeth.D.He dressed himself nicely.【点拨】细节理解题。根据第一段中的“I seldom saw him talk with others.If he was not asleep,he talked to himself.”可知,老人不爱与别人交流,经常自言自语。故选A。A18.Why did the old man refuse the writers help?_A.He didnt like to be helped.B.He wanted more people in need to get hel
9、p.C.He could do nothing to pay the writer back.D.He didnt like eating the turkey and apple pie.【点拨】细节理解题。根据倒数第二段中老人说的话“.and Im quite full now.Why dont you take it to someone else who needs it?”可知,老人拒绝了作者,是因为他想让作者去帮助那些更需要帮助的人。故选B。B19.From the text,w e know the old man was _.A.well-educated B.easy-goi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-356175.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
