(浙江专用)2022版高考英语一轮复习 课时作业三十三 选修7 Unit 3 Under the sea课件 新人教版.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 浙江专用2022版高考英语一轮复习 课时作业三十三 选修7 Unit Under the sea课件 新人教版 浙江 专用 2022 高考 英语 一轮 复习 课时 作业 三十三 选修 sea 课件
- 资源描述:
-
1、三十三 选修7 Unit 3Under the sea(限时35分钟).阅读理解ANasr Majid started hunting this fall at Blackwater National Wildlife Refuge(保护区)on the Eastern Shore of Maryland in the USA.Hes one of the relatively few new hunters who officials hope will help stop a nearly four-decade decline nationally in what has become
2、a hobby for fewer than 5 percent of Americans.Natural resources and wildlife officials in Maryland are encouraging hunting of deer,turkeys and some other wild animals,which is believed to be good for the environment.Without hunting,they say,sika deer will overpopulate the wildlife refuge and theyll
3、overeat the bushes and other plants that provide important habitat for birds.On the western shore of the Chesapeake Bay,hunting is also important to prevent the spread of diseases such as Lyme.In many families,the hunting tradition has been handed down for generations.But as longtime sportsmen age a
4、nd children lose interest,the number of hunters in the United States fell by 2 million,from 2011 to 2018,to about 11 million.“Everything is changing.Kids are growing up in front of video games and computers instead of going hunting.”said Chris Markin,a hunting specialist for the state natural resour
5、ces department.“Adults usually focus on working and providing for their families.Those pressures are preventing many other potential hunters from going out,and from raising the next generation of hunters.”To avoid such a decline,a new approach is needed.Government agencies and nonprofit groups are n
6、ow launching mentoring(指导)programs to train more hunters,which not only helps preserve an industry and a culture but also means more protection for wildlife and their habitats through deer population control and investment.Luckily,there are those still eager to learn,like Majid.He was just looking f
7、or an outdoor hobby he could share with his children when he came across the mentorship program.Now,he feels capable of hunting on his own,but also has someone he can text with questions that pop up.His new pastime has already paid off for him on his second hunt with his mentor,in the last minutes o
8、f daylight,he bagged his first deer.【文章大意】本文是一篇说明文,介绍了Nasr Majid在美国马里兰州东海岸的黑水国家野生动物保护区狩猎。他是为数不多的几个新猎人之一,官员们希望他们能帮助阻止近四十年来全国范围内的狩猎活动下降。1.What can be inferred from Chris Markins words?A.The hunting tradition is facing challenges.B.No one is interested in hunting any more.C.Parents fail to spend enough
9、 time with kids.D.Hunting adds to many adults life pressures.【解析】选A。推理判断题。根据第四段中的“Everything is changing.Kids are growing up in front of video games and computers instead of going hunting”及“Adults usually focus on working and providing for their families.Those pressures are preventing many other pot
10、ential hunters from going out,and from raising the next generation of hunters.”可知,孩子们玩电脑游戏长大而不是去狩猎,成人忙于工作和养家糊口,这些压力阻碍了潜在的猎人外出,也阻碍了下一代猎人的成长,由此可知,Chris Markin的话表明狩猎传统正在面临挑战,故A项正确。2.In this passage,Nasr Majid is considered as a symbol of _.A.hopeB.braveryC.enthusiasmD.devotion【解析】选A。细节理解题。根据第一段内容可知,今年秋
11、天,Nasr Majid 开始在美国马里兰州东海岸的黑水国家野生动物保护区狩猎。他是为数不多的几个新猎人之一,官员们希望他们能帮助阻止近四十年来全国范围内的狩猎活动下降。由此可知,Nasr Majid 被认为是希望的象征,故A项正确。3.What do the underlined words“new pastime”refer to?A.Raising questions.B.Learning to hunt.C.Looking for hunters.D.Sharing a new hobby.【解析】选B。词义猜测题。根据画线词前的“Luckily,there are those sti
12、ll eager to learn,like Majid.He was just looking for an outdoor hobby he could share with his children.”可知,幸运的是,也有一些人渴望学习狩猎,比如Majid,他把狩猎当成一种可以与孩子们分享的户外爱好。由文章最后一句可知,他的这个新消遣已经有了回报在第二次狩猎的最后几分钟,他捕获了第一只鹿,由此可知,画线词指的是“学习狩猎”,故B项正确。4.What is the best title for the text?A.Teach Hunters New SkillsB.Preserve a
13、Great TraditionC.Reduce the Pressure of LifeD.Make Hunting More Popular【解析】选D。主旨大意题。通读全文,特别是根据第一段内容可知,本文主要介绍了 Nasr Majid在美国马里兰州东海岸的黑水国家野生动物保护区狩猎。他是为数不多的几个新猎人之一,官员们希望他们能帮助阻止近四十年来全国范围内的狩猎活动下降,由此可知,D项(让狩猎更加流行)最适合做文章标题。【知识拓展】难句解读Hes one of the relatively few new hunters who officials hope will help stop
14、 a nearly four-decade decline nationally in what has become a hobby for fewer than 5 percent of Americans.分析:who引导定语从句,修饰先行词 hunters;what 引导宾语从句。翻译:他是为数不多的几个新猎人之一。官员们希望,(像他这样的)新猎手能帮忙阻止近四十年来全国范围内狩猎活动的下降,(打猎)已经成为不到百分之五的美国人的业余爱好。BWhen most people think of the word,“brand”,they think of the Nike Swoosh,
15、Ford“blue oval,”McDonalds Golden Arches,or the“State Farm is There”jingle.They know what they will get with a well-branded product or service as promised.Think of Volvo,for instance,and your first thoughts are probably something like“well built,comfortable,Swedish”and,most of all,“safety”.So a brand
16、 is a lot more than a logo,icon,or slogan.Catchy as it may sound,it isnt the“brand”in the true senseand it certainly isnt what makes the brand valuable.A companys brand is a promise.Its a description of the companys character.To some extent,its a mission;its how the company creates and delivers valu
17、e.Also,its the feeling the company conveys to its stakeholders.Successful brands meet various challenges and consistently deliver on their promises,which is how they create brand value.To illustrate it,here are some brand promises from three highly successful,world-wide brands:The NFL:“To be the pre
18、mier sports and entertainment brand that brings people together,connecting them socially and emotionally like no other.”Coca-Cola:“To inspire moments of optimism and uplift.”Virgin Atlantic:“To be genuine,fun,contemporary,and different in everything we do at a reasonable price.”Interesting.In none o
19、f the above cases does the brand promise describe what these companies do or provide.The NFLs brand promise says nothing about football.Coca-Cola doesnt talk about providing the best soft drinks in the world.And Virgin Atlantics promise goes a lot farther than seating passengers in its aircraft.Of c
20、ourse,a promise is nowhere near enough.The promise along with look,personality,time,money,and hard work combined can eventually help to build and maintain great brands and acquire a special patina(光泽)of what I call“me”appeal,showing my personal appetite.Apple has that patina.All of this can lead to
21、sub-brands,like iPhone and iPad which acquire the glory of the parent brand.Sometimes a brand is memorable because of little things.TD Bank has a special place in their branches for you to deposit all those coins you collect in jars.It is called the Penny Arcade that turns depositing your coins into
22、 a fun game in which you can even win prizes.Years ago,Dime Savings Bank in New York had a small dime(十分硬币)carrier.It was given to kids and then theyd fill up its 50 slots(投币口)with a dime in each one and bring it to exchange for a$5 bill.【文章大意】本文是一篇议论文。当大多数人想到“品牌”这个词时,他们想到的是耐克的标志,福特的“蓝色椭圆”。文章告诉我们“小事
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-356663.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
