分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 23

类型山东省菏泽市(一中系列)2020-2021学年高一下学期期末考试英语试题(A) WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:358301
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOC
  • 页数:23
  • 大小:113.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    山东省菏泽市一中系列2020-2021学年高一下学期期末考试英语试题A WORD版含解析 山东省 菏泽市 一中 系列 2020 2021 学年 一下 学期 期末考试 英语试题 WORD 解析
    资源描述:

    1、2020-2021学年山东省菏泽市(一中系列)高一下学期期末考试英语试题(A)注意事项:1.本试卷由四个部分组成。其中,第一、二部分和第三部分的第一节为选择题。第二部 分的第二节和第四部分为非选择题。2.答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上.3.回答选择题时,选出每小题答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑; 回答非选择题时,将答案写在答题卡上,写在本试卷上无效。4.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分 听力(共两节,满分30分)该部分分为第一、第二两节*注意:回答听力部分时,请先将答案标在试卷上。听力部分 结束前,你将有两分钟的时间将你的答案转涂到答题卡

    2、上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最隹选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅 读一遍。1. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What is the woman going to do?A. Register for her favorite class.B Take literature class with the man.C. Help the man sign up for a course.【答案】C【解析】【原文】M:I would very m

    3、uch enjoy taking literature class, Helen. Could you help me sign up for this class? W:No problem. Ill sign you up for classes from 930 a.m.to 1100 a.m.on Mondays.2. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】How much should the woman pay?A. 40 dollars.B. 76 dollars.C. 80 dollars.【答案】B【解析】【原文】W:Whats the price of the beef, p

    4、lease?M:40 dollars per kilogram. There are only two kilograms. You can get it with five percent off. W:OK.I will buy all of them.3. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】How does the man feel about the exam?A. Worried.B. Confident.C. Excited.【答案】A【解析】【原文】W:You dont look well. Are you ill?M:No.The final exam is coming a

    5、nd I have no confidence at all. W:Come on. Youve been studying for the exam for weeks.4. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What does the man think of Hailee?A. Shes honest.B. Shes troublesome.C. Shes experienced.【答案】C【解析】【原文】W:I dont think Hailee can solve this problem. She is bound to get into trouble in the end.M

    6、:To be honest, I hold the opposite view. She has plenty of experience and knows what she is doing. I think she can handle it well.5. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What is the man doing?A. Going to a party.B. Giving a suggestion.C. Making an invitation.【答案】C【解析】【原文】W:Hi Joe, is everything going okay with you?M:Y

    7、eah,everything goes well. Mary, Im having a party on Saturday night. And I was wondering if youd be available. W:I would love to go to your party!第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C 三个选 项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后, 各小题将给出5秒钟的作答时间,每段对话或独白读两遍。听下面一段较长对话,回答以下小题。【

    8、此处可播放相关音频,请去附件查看】 6. What will the man probably do tomorrow?A. Have lunch with the woman.B. See a movie with the woman.C. Have a picnic with the woman.7. Who will Max stay with for the night tomorrow?A. The man.B. The woman.C. The mans mom.【答案】6. B 7. C【解析】【原文】M:Jane, how about going for a picnic to

    9、morrow? Its Saturday.W:Im afraid not. Im going to work overtime tomorrow. M:All day? W:Yes. Our company will have a dinner party tomorrow evening. M:Well. I intended to have lunch with you. W:Oh, thats a pity, but I can leave earlier and we can go to the movies. Wait, what will Max do then? M:Dont w

    10、orry. Mom misses him terribly and she will take him home for a night tomorrow. We can take him to the zoo on Sunday. W:Great. Its time for bed.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】 8. What are the speakers talking about?A. A plan.B. A memoryC. A country.9. Where will they probably go?A. Finland.B. Pol

    11、and.C. Thailand.【答案】8. A 9. C【解析】【原文】M: Dear, what about discussing our honeymoon plan?W: OK.Are there any special places youd like to go? M:How about Finland? We went there two years ago. The scenery there is particularly beautiful. W:You have a bad memory. We went there last year and went to Polan

    12、d two years ago. Its winter now. And Id like to travel to a warm country. M:Good.Im also looking forward to going to the beach. Ive got it. Thailand is our best choice. Its a tropical country and there are all kinds of fruit. It is widely known that the seas there are very beautiful. W:All right, ju

    13、st go ahead.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】 10. How long has the woman lived here?A. 2 months.B. Over 7 years.C. More than 8 years.11. Why did the woman want to move here?A. To have a change.B. To take a new job.C. To visit this city.12. What is the relationship between the speakers?A. Neighbour

    14、s.B. Classmates.C. Colleagues.【答案】10. B 11. A 12. A【解析】【原文】M:Hello, Mrs. Jackson. Hows it going?W:Hello to you! Im doing alright. Welcome to the neighborhood. M:Thanks. How long have you been living here? W:Its going to be my eighth year in two months. M:Thats quite some time. Where did you move fro

    15、m? W:I was living in Chicago before I moved here. M:Thats interesting. Why did you decide to leave Chicago? W:I simply felt that it was time for a change. M:I see. Ive had that feeling before. W:Why are you moving here? M:Because my new job is in the area. W:Well, I gotta go now. Ill be seeing you a

    16、round, my new neighbor.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】 13. Why does the man choose this hotel?A. For its tasty food.B. For its excellent service.C. For its good environment.14. What day is it today?A. Monday.B. Tuesday.C. Thursday.15. How long will the man probably stay in the hotel?A. Three hou

    17、rs and a half.B. Four hours and a half.C. Five hours and a half.16. What will the man have as the main course?A. The specialties.B. Apple pie.C. Chocolate cakes.【答案】13. B 14. B 15. A 16. A【解析】【原文】W:This is Hilton Hotel. May I help you?M:Yes.Id like to book a table for eight. Our department will orga

    18、nize a party. I heard your service is very good. W:Thank you for saying that. When would you like your table? M:The day after tomorrow. W:Actually there will be a wedding here on Thursday. Can I arrange the party for the next day? M:Thats OK. W:What time will you arrive here? M:About 730 p.m. What t

    19、ime does the hotel restaurant close? W:1200 a.m. M:OK.Well leave about one hour early. W:What would you like to order? M:Id like your specialties for the main course. W:Would you like some dessert? How about apple pie? M:No.Ill have some Tiramisu, chocolate cakes and vanilla pudding. Wait. I dont wa

    20、nt the pudding. Most people of our department are men and we cant finish all dessert. W:All right. Is there anything else? M:No,thanks! I think thats enough.听下面一段独白,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】 17. What did Grace enjoy doing when she was young?A. Playing house.B. Climbing trees.C. Playing with dolls.18

    21、. What do we know about Graces father from the talk?A. He complained that he couldnt walk.B. He became ill after his legs being cut off.C. He encouraged Grace to get better education.19. What did Grace do in 1991?A. She became a math professor.B. She got the National Medal of Technology.C. She was a

    22、warded a Presidential Medal of Freedom.20. What does the speaker mainly talk about?A. Graces contributions.B. Graces life experience.C. The influence of Graces father.【答案】17. B 18. C 19. B 20. B【解析】【原文】W:Grace Murray was born in New York City in 1906.In an era when girls were expected to play house,

    23、 Grace loved climbing trees, hiking, sailing, and reading. She also played basketball, hockey, and water polo, none of which was a typical activity for girls. Grace had a dollhouse, but she was more interested in building toy furniture for it than in playing with dolls. Graces parents encouraged her

    24、 curiosity. When Grace was 8,her father became ill and had to have both legs cut off. He never complained. Graces father worried that he might not always be able to provide for his daughters. He encouraged them to go to college and envision careers. Grace started to study math and physics at Vassar

    25、College, then went to graduate school at Yale. With a PhD in mathematics, the little girl whod spent her days repairing clocks would become one of the greatest computer minds of her generation. Grace loved to teach. Before her years in the navy, she was a math professor at Vassar College. Grace won

    26、many awards. In 1991,she was the first individual woman to get the National Medal of Technology, the highest achievement in that field. In 2016, she was honored with a Presidential Medal of Freedom.第二部分阅读(共两节,满分5()分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C, D四个选项中选出最佳选项。AThese are four events he

    27、ld in the libraries.Talk TimeAugust 13, 2019 1:30 pm to 2:30 pmLittle Walnut Creek Branch. 835 W . Rundberg LnTalk Time is a program for English conversation practice with other English learners and English-speaking volunteers. The program is open to any adult who speaks some English and wants an in

    28、formal and safe place to practice with others.Open Mic Poetry ShowcaseAugust 17, 2019 3:30 pm to 5:30 pmRecycled Reads, 5335 Burnet RdCalling all performers! Participants are welcome to act out a scene, perform a monologue or play a theatrical score (乐谱),The material can be original or an old standb

    29、y (备用节目), as long as its family-friendly. We all love to hear what youve got:Library Love Story WorkshopsAugust 21, 2019 6:00 pm to 8:00 pmRuiz Branch, 1600 Grove BlvdThese workshops are to encourage and help people who want to submit a story about how the library changed their lives. Well be collec

    30、ting stories from the community through the summer and fall. Selected stories will be featured on the KUT airwaves.Discover Exoplanets (外部行星):The Search for Alien EarthsSeptember 13, 2019 All day620 Cedar Ave, Port Hadlock. 98339, WAThe Jefferson County Library is excited to host the free exhibit th

    31、at explores the fascinating world of space and astronomy. In the exhibit, you can have the chance to see the tools, techniques and science used to explore space. All ages are welcome to experience this hands-on science exhibit, similar to what youd find at the Pacific Science Center in Seattle.21. W

    32、hich event is most suitable for a girl who likes acting?A. Talk Time.B. Open Mic Poetry Showcase.C. Library Love Story Workshops.D. Discover Exoplanets: The Search for Alien Earths.22. What kind of story should people submit to the Library Love Story Workshops9A. Stories about how the library has ch

    33、anged in the past.B. Stories about the positive changes in communities.C. Stories about the changes brought by the library.D. Stories that happen in the library.23. When can you visit a science exhibit?A. On August 13, 2019.B. On August 17, 2019.C On August 21.2019.D. On September 13. 2019.【答案】21. B

    34、 22. C 23. D【解析】【分析】本文是一篇应用文,主要介绍的是图书馆举办的四项活动。【21题详解】细节理解题。 根据Open Mic Poetry Showcase 部分的“Participants are welcome to act out a scene, perform a monologue or play a theatrical score (乐谱)”(欢迎参与者表演一个场景,表演一个独白或戏剧配乐)可知,Open Mic Poetry Showcase最适合一个喜欢表演的女孩,故选B。【22题详解】细节理解题。 根据Library Love Story Workshop

    35、s部分的“These workshops are to encourage and help people who want to submit a story about how the library changed their lives”(这些研讨会是为了鼓励和帮助那些想提交关于图书馆如何改变他们生活的故事的人)可知,人们应该向图书馆爱情故事研讨会提交关于图书馆带来的变化的故事,故选C。【23题详解】细节理解题。 根据最后一段的“The Jefferson County Library is excited to host the free exhibit that explores

    36、the fascinating world of space and astronomy”(杰斐逊县图书馆很高兴能举办这场免费展览,探索迷人的太空和天文学世界)可知,2019年9月13日,你可以参观一个科学展览,故选D。BPablo Picasso was born on October 25 in Malaga. Spain in 1881. Taking after his father, Picasso shared a passion (热爱)for painting and art. Even though he wasnt the best student in school, P

    37、icasso excelled at drawing. Noticing his amazing talent, Picassos father, an artist, taught him everything he knew. Before long, Picasso could paint and draw much better than his father. With this rich talent, Picasso paid less and less attention to his schoolwork and spent the majority of his day s

    38、ketching and drawing in notepads and sketchbooks.When he was a little bit older, Picasso moved twice and was accepted into two fine art programs. However, he didnt care very much for the special techniques they taught and often wandered the streets by himself drawing the scenes around him. After mov

    39、ing to these two places, Picasso moved back home to Barcelona and decided that he would develop new techniques of art and painting based on what he saw.Later, Picasso decided to move to Paris, France, where he began perfecting his own techniques of painting, drawing and other forms of art. His drawi

    40、ngs. paintings, and an included pieces about sadness, poverty, classics and self-portraits. One of his major types of work is called cubism (立体 派),which includes art with all sizes of geometric shapes together on the piece of an. This type of art is very important because no other artists had come u

    41、p with the idea before. Picasso decided to try something new, and as a result, cubism is widely accepted today as a classic style of art.Picasso inspires us to always be thinking. He tells us to think outside the box and come up with fresh new ideas that can change the world. He surely plays a signi

    42、ficant role in the art field.24. What do we know about Picasso as a student at school?A. He hated doing his homework.B. He was very proud of his talent.C. He showed great talent for drawing.D. He was often praised by his teacher.25. What did Picassos father do when he found Picassos gift?A. He tried

    43、 his best to help Picasso.B. He blamed Picasso for his laziness.C. He asked Picasso to finish his work on time.D. He encouraged Picasso to do better at school.26. What was Picassos attitude towards the special techniques at that time?A. He thought highly of them.B. He took no interest in them.C. He

    44、was confused about them.D. He was concerned about them.27. What does the author tell us in the last two paragraphs?A. Picasso has great faith in art.B. Picasso has changed the world a lot.C. Picasso can do anything he wants to.D. Picasso is a highly creative artist.【答案】24. C 25. A 26. B 27. D【解析】【分析

    45、】本文是一篇记叙文,主要讲的是毕加索的生平。【24题详解】细节理解题。根据第一段的“Even though he wasnt the best student in school, Picasso excelled at drawing”(尽管毕加索在学校不是最优秀的学生,但他擅长绘画)可知,毕加索在绘画方面显示出很大的天赋,故选C。【25题详解】细节理解题。根据第一段的“Noticing his amazing talent, Picassos father, an artist, taught him everything he knew”(毕加索的父亲,一位艺术家,注意到他惊人的天赋,便

    46、把他所知道的一切都教给了他)可知,毕加索的父亲发现毕加索的天赋后,就尽力帮助他,故选A。【26题详解】推理判断题。根据第二段的“However, he didnt care very much for the special techniques they taught and often wandered the streets by himself drawing the scenes around him”(然而,他不太喜欢他们教的特殊技巧,经常独自在街上闲逛,画周围的场景)可知,当时他对特殊技术不感兴趣,故选B。【27题详解】细节理解题。根据最后一段的“Picasso inspires

    47、 us to always be thinking. He tells us to think outside the box and come up with fresh new ideas that can change the world. He surely plays a significant role in the art field”(毕加索激励我们不断思考。他告诉我们要跳出固有的思维模式,提出可以改变世界的新想法。他在艺术领域无疑扮演着重要的角色)可知,作者在最后两段告诉我们毕加索是一位极具创造力的艺术家,故选D。CNow most of the workers work f

    48、rom 9 am to 5 pm. However, according to the global Internet survey done by the UK Sleep Council, the siesta (午睡)was the right idea all along. The UK Sleep Council called on the countrys bosses to end nine-to-five working in favor of more flexible hours. They believe what would really increase the wo

    49、rkers productivity is a nice afternoon nap, rather than those bonuses.Forty-one percent of the 12,000 people who responded to the councils survey said they were most productive in the morning, while 38 percent said they hit their stride in the evening. This means most of them cannot fully pay attent

    50、ion to what they do in the middle of the day, said sleep expert Dr. Chris Idzikowskii. We must conclude from this survey that the traditional nine-to-five working day does not suit most workers. He suggested that allowing workers to follow their natural sleeping habits would actually benefit employe

    51、rs by allowing them to expand their working hours and be more productive.Fortunately, being a college lecturer, I dont have to go to work everyday. I only work three days a week, but during the three days I work really long hours and have no time for a little siesta. Im usually so tired and sleepy i

    52、n the afternoon, which really affects the vitality (活力)of my classes.I think Dr. Chris Idzikowskiis idea is worthwhile. When people have flexible working hours they could reach their highest productivity. On top of that, flexible working hours mean that people dont have to work all at the same time.

    53、 That way we could avoid traffic jams. Therefore, its really killing two birds with one stone!28. What can improve the workers productivity, according to the UK Sleep Council?A. More bonuses.B. The flexible working time.C. Working for long hours.D. Working in a relaxing way.29. What does the underli

    54、ned part probably mean in Paragraph 2?A. Were most sleepy.B. Were most flexible.C. Worked at their own pace.D. Worked at their best.30. What did the UK Sleep Councils survey find?A. Few people are suitable to work at noon.B. People are more productive in the morning.C. Some people like to expand the

    55、ir working hours.D. More and more people prefer to work in the evening.31. Why does the author support Dr. Chris Idzikowskiis idea?A. It could solve most of the traffic problems.B. He finds Dr. Chris Idzikowskii respectable.C. He thinks the idea can benefit the society.D. It allows him to work for f

    56、ewer hours.【答案】28. B 29. D 30. A 31. C【解析】【分析】本文是一篇说明文,主要讲的是根据英国睡眠委员会所做的全球网络调查,午睡对提高工作效率很有意义。【28题详解】细节理解题。根据第一段的“The UK Sleep Council called on the countrys bosses to end nine-to-five working in favor of more flexible hours. They believe what would really increase the workers productivity is a nice

    57、afternoon nap, rather than those bonuses”(英国睡眠委员会呼吁老板们结束朝九晚五的工作方式,选择更灵活的工作时间。他们相信真正能提高工人生产力的是一个美好的午睡,而不是那些奖金)可知,根据英国睡眠委员会的调查,弹性工作时间可以提高员工的工作效率,故选B。【29题详解】词句猜测题。根据第二段的“Forty-one percent of the 12,000 people who responded to the councils survey said they were most productive in the morning”(在1.2万名回应该委

    58、员会调查的人中,有41%的人表示,他们在早上工作效率最高)和while表并列可知,hit their stride的意思和前面的most productive(最有效的)相一致,因此划线词意思是Worked at their best,故选D。【30题详解】细节理解题。根据第二段的“This means most of them cannot fully pay attention to what they do in the middle of the day, said sleep expert Dr. Chris Idzikowskii.”(“这意味着他们中的大多数人不能完全集中精力在中

    59、午做什么,”睡眠专家克里斯伊济科夫斯基博士说)可知,英国睡眠委员会的调查发现,很少人适合在中午工作,故选A。【31题详解】推理判断题。根据最后一段的“When people have flexible working hours they could reach their highest productivity. On top of that, flexible working hours mean that people dont have to work all at the same time. That way we could avoid traffic jams. Theref

    60、ore, its really killing two birds with one stone!”(当人们有灵活的工作时间时,他们可以达到最高的生产率。此外,灵活的工作时间意味着人们不必在同一时间工作。这样我们就可以避免交通堵塞。因此,这真是一举两得啊)可知,作者支持Chris Idzikowskii博士的想法,因为他认为这个想法可以造福社会,故选C。DImaginary friends in childhood refer to the invisible beings that a child gives a personality to and plays with for over

    61、three months.Crabby crab (蟹)appeared on a holiday in Norway by running out of my four-year-old son Fishers ear after a night of tears from an earache. Like other childhood imaginary friends, Crabby should be a sign that Fishers mind is growing and developing positively. Indeed, research shows that i

    62、maginary friends can help develop childrens social skills.Research has shown that the positive effects of having imaginary friends as a child continue into adulthood. Adolescents who remember their imaginary playmates have been found to use more active coping (应对)styles, such as seeking advice from

    63、loved ones rather than bottle things up inside. Even adolescents with behavioral problems who had imaginary friends as children have been found to have better coping skills through the teenage years.Scientists think this could be because these teens have been able to adjust themselves to the social

    64、world with imagination rather than choose to be involved in relationships with more difficult classmates. It could also be because the imaginary friends help to reduce these adolescents, loneliness.These teens are also more likely to seek out social connections - they tend to turn to others for advi

    65、ce. Current research by Tori Watson is taking this evidence and looking at how adolescents who have imaginary friends as children deal with bullying (欺凌)at school. It is found that teens who remember their imaginary friends are better at dealing with bullying.While we know a lot about childhood imag

    66、inary friends such as Crabby Crab and the positive effects they can have, there is still a lot to learn about imaginary friends.32. What is Crabby crab?A. It is a crab Fisher caught in Norway.B. It is Fishers imaginary friend.C. It is a toy Fisher like much.D. It is a cause of earache.33. Why do chi

    67、ldren with imaginary friends have better coping skills?A. Imaginary friends help improve their adjustment.B. Having imaginary friends makes them smarter.C. They have rich imagination.D. They are no longer alone.34. What will a child with imaginary friends probably do if he is bullied?A. Escape from

    68、the bully.B. Fight with the bully bravely.C. Keep silent about being bullied.D. Ask a parent or a teacher for help.35. What is the authors attitude towards the effect of imaginary friends?A. Concerned.B. Doubtful.C. Optimistic.D. Indifferent.【答案】32. B 33. A 34. D 35. C【解析】【分析】本文是一篇说明文。文章介绍Crabby cra

    69、b 的含义,它指的是“假想朋友”。“童年假想朋友”指的是孩子赋予其个性并与之玩耍三个月以上的无形的存在。虽然我们已经知道了很多关于童年想象中的朋友,以及他们的积极影响,但关于想象中的朋友,我们还有很多需要了解的。【32题详解】推理判断题。根据第二段中“Crabby should be a sign that Fishers mind is growing and developing positively. Indeed, research shows that imaginary friends can help develop childrens social skills.(Crabby

    70、应该是Fisher正在积极成长和发展信号。事实上,研究表明,想象中的朋友可以帮助孩子们发展社交技能)”由此可知,Crabby crab是Fisher想象中的朋友。故选B。【33题详解】细节理解题。根据第四段中“Scientists think this could be because these teens have been able to adjust themselves to the social world with imagination rather than choose to be involved in relationships with more difficult

    71、classmates.(科学家认为,这可能是因为这些青少年能够凭借想象力调整自己适应社会世界,而不是选择与更难相处的同学交往)”可知,有假想朋友的孩子之所以有更好的应对技巧,是因为想象中的朋友有助于改善他们的适应能力。故选A。【34题详解】推理判断题。根据倒数第二段中“These teens are also more likely to seek out social connections - they tend to turn to others for advice.(这些青少年也更有可能寻求社会联系他们倾向于向他人寻求建议)”由此可知,如果一个有假想朋友的孩子被欺负了,他可能会向父母

    72、或老师寻求帮助。故选D。【35题详解】推理判断题。根据最后一段“While we know a lot about childhood imaginary friends such as Crabby Crab and the positive effects they can have, there is still a lot to learn about imaginary friends.(虽然我们已经知道了很多关于童年想象中的朋友,比如Crabby Crab,以及他们的积极影响,但关于想象中的朋友,我们还有很多需要了解的)”由此可知,作者对假想朋友的影响持“乐观的”态度。故选C。第二

    73、节(共5小题;每小题2.5分,满分125分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。For many people, the holiday is the season to be joyous, but for others, it leaves them feeling sad. _36_ When this feeling is connected only to the holidays and does not continue after holidays are over, its often called the holiday bl

    74、ues._37_ They may include financial problems, being alone at the holidays, stress about having to take on extra work, and driving or visiting shopping malls due to heavy traffic.The holiday blues can lead to thinking patterns (模式)that arent helpful. You may think if you shout at the kids, then youre

    75、 the worst mom ever. If you cant make everything perfect this year, youre just not as nice as you used to be. _38_The holiday blues can have a bad influence on any celebrations you attend. _39_ Are you struggling with money or have you lost a loved one? As long as you fail to find whats causing the

    76、holiday blues, you may have little chance to handle it.Volunteering is one of the best ways to help overcome feelings connected with the holiday blues. _40_ The surest way to handle your own sadness is to help others whose situations are much more terrible than your own.A. Take some time for yoursel

    77、f.B. Many people suffer from depression during the holidays.C. Sometimes the holiday blues are real signs of depression.D. This all or nothing thinking can worsen the holiday blues.E. Take some time to volunteer where people really need you.F. So its a good idea to examine what are creating these bl

    78、ues.G. There are many reasons why people may suffer the holiday blues.【答案】36. B 37. G 38. D 39. F 40. E【解析】【分析】本文是一篇说明文,主要讲的是假日忧伤的产生原因,它的不好的影响以及解决方法。【36题详解】根据上文“but for others, it leaves them feeling sad(但对其他人来说,它让他们感到悲伤)”可推知,空处会提到某种负面的感觉,B选项Many people suffer from depression during the holidays(许多人

    79、在节日期间都患抑郁症)中的depression照应前面的feeling sad,因此B选项切合题意,故选B。【37题详解】下文“They may include financial problems, being alone at the holidays, stress about having to take on extra work, and driving or visiting shopping malls due to heavy traffic.”(这些问题可能包括经济问题、独自一人过节、加班带来的压力,开车或去购物中心时由于交通拥堵所产生的压力)讲的是导致人们患上假日忧伤的原

    80、因,因此G选项There are many reasons why people may suffer the holiday blues(有很多原因导致人们患上假日忧伤)符合语境,可以引起下文,因此G选项切合题意,故选G。【38题详解】上文“You may think if you shout at the kids, then youre the worst mom ever. If you cant make everything perfect this year, youre just not as nice as you used to be.”(你可能会想,如果你对孩子们大吼大叫

    81、,那你就是最糟糕的妈妈。如果今年你不能把每件事都做到完美,那你就没有以前那么好了)陈述了因为一些小事就完全否定自己的想法,因此D选项This all or nothing thinking can worsen the holiday blues.(这种“全有或全无”的想法会加重假日忧伤)和前面相互呼应,切合题意,故选D。【39题详解】后文“Are you struggling with money or have you lost a loved one?”(你是在为钱发愁还是失去了你爱的人)是对自身情况的一种检查,因此F选项So its a good idea to examine wha

    82、t are creating these blues(所以,检查是什么造成了这种忧郁是一个好主意)切合题意,引起下文。故选F。【40题详解】前文“Volunteering is one of the best ways to help overcome feelings connected with the holiday blues”(志愿服务是帮助克服假日忧伤情绪的最好方法之一)提到了用做志愿者的方法来克服假日忧伤,由此推知下文话题和做志愿者有关。E选项Take some time to volunteer where people really need you(花点时间在人们真正需要你

    83、的地方做志愿者)承接了上文,切合题意,volunteer是关键词。故选E。第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。The pandemic didnt allow Debra Ferrell, from Roanoke, Virginia, to gather with her whole family for her birthday. _41_ , she celebrated the day by _42_ with 53 gifts from her heart.“

    84、This period is one of the _43_ times in my history, so I _44_ why not make other people smile,” said Ferrell. She went on social media and asked people for _45_ on acts of kindness that she could _46_ for others during her birth month, one for every year that shes been _47_.The requests for her Oct,

    85、 4 birthday arrived from across the U. S: Parents who hoped for words of _48_ for their kids on their first year of virtual school. A woman who wished for a gift basket for her doctor. A friend of a family in Minnesota that _49_ their 4-year-old to cancer, who wanted them to feel that they were not

    86、_50_.For them, Ferrell found a memorial wind chime (风铃) with a _51_ that says, “When you _52_ the wind, I am with you.”“_53_ others is just one of my favorite things to do,” said Ferrell. “I just feel that if we live our life trying to make other people _54_ , Im the one who gets the _55_ out of it.

    87、”41. A. AnyhowB. InsteadC. MoreoverD. Indeed42. A. making upB. holding onC. giving backD. going away43. A. happiestB. idealC. hardestD. original44. A. surveyedB. claimedC. complainedD. figured45. A. giftsB. targetsC. responsesD. suggestions46. A. performB. collectC. seekD. ask47. A. aliveB. awkwardC

    88、. energeticD. annoyed48. A. commentB. warmingC. blessingD. encouragement49. A. lostB. leftC. devotedD. applied50. A. sadB. aloneC. wrongD. confused51. A. videoB. noteC. noticeD. journal52. A. hearB. feelC. seeD. observe53. A. Looking afterB. Running afterC. Caring forD. Calling for54. A. restB. smil

    89、eC. crazyD. nervous55. A. tiniestB. leastC. worstD. most【答案】41. B 42. C 43. C 44. D 45. D 46. A 47. A 48. D 49. A 50. B 51. B 52. A 53. C 54. B 55. D【解析】【分析】这是一篇记叙文。主要讲述Ferrell在疫情期间没有办法跟家人一起过生日,于是她通过在生日这个月做些让别人开心的事情来度过生日并且自己也很开心。【41题详解】考查副词词义辨析。句意:相反,她以回馈社会来度过那一天用53份发自内心的礼物。A. Anyhow 无论如何;B. Instead

    90、 相反;C. Moreover 而且;D. Indeed 的确。根据文章第一句“The pandemic didnt allow Debra Ferrell, from Roanoke, Virginia, to gather with her whole family for her birthday.(流行病让来自弗吉尼亚州罗阿诺克的Debra Ferrell不能和家人一起过生日)”可知,她没有跟家人一起过生日,相反,她以回馈社会来度过那一天。故选B。【42题详解】考查动词短语辨析。句意:相反,她以回馈社会来度过那一天用53份发自内心的礼物。A. making up 组成,化妆;B. ho

    91、lding on 坚持;C. giving back回馈,归还;D. going away 走开。根据下文“She went on social media and asked people for _5_ on acts of kindness that she could _6_ for others during her birth month, one for every year that shes been _7_.(她在社交网站上寻求可以为别人做的关于善举的建议,这些事情她可以在她生日这个月期间做,一个代表她活着的每一年的生日月)”可知,她想为别人做点什么,所以她以回馈社会来度过

    92、那一天。故选C。【43题详解】考查形容词词义辨析。句意:Ferrell说:“这段时间是我的历史上最艰难的时光之一,所以我认为为什么不让他人开心呢?”A. happiest 最幸福的;B. ideal 理想的;C. hardest 最艰难的;D. original 最初的。根据第一段“The pandemic(流行病)”可知,这是在疫情期间,所以是最艰难的岁月之一。故选C。【44题详解】考查动词词义辨析。句意:Ferrell说:“这段时间是我的历史上最艰难的时光之一,所以我认为为什么不让他人开心呢?”A. surveyed 调查;B. claimed 声称;C. complained 抱怨;D.

    93、 figured 认为。通过句意可知,这是Debra Ferrell自己的想法。故选D。【45题详解】考查名词词义辨析。句意:她在社交网站上寻求可以为别人做的关于善举的建议,这些事情她可以在她生日这个月期间做,一个代表她活着的每一年的生日月。A. gifts 礼物;B. targets 目标;C. responses 回应;D. suggestions 建议。根据下文“The requests for her Oct, 4 birthday arrived from across the U. S: Parents who hoped for words of _8_ for their ki

    94、ds on their first year of virtual school.(她的10月4日的生日请求来自美国各地:有父母想对他们上一年级的孩子说些鼓励的话)”可知,她在社交网站上寻求建议。故选D。【46题详解】考查动词词义辨析。句意:她在社交网站上寻求可以为别人做的关于善举的建议,这些事情她可以在她生日这个月期间做,一个代表她活着的每一年的生日月。A. perform 做,实施,完成,表现;B. collect 收集;C. seek 寻找;D. ask 询问。根据句意可知,这是她能为别人做的。故选A。【47题详解】考查形容词词义辨析。句意:她在社交网站上寻求可以为别人做的关于善举的建议

    95、,这些事情她可以在她生日这个月期间做,一个代表她活着的每一年的生日月。A. alive 活着的;B. awkward 别扭的,不好意思的;C. energetic 精力充沛的,充满干劲的;D. annoyed 生气的。根据上文可知,她想为别人做些什么让别人开心,在代表着她还活着的每年过生日的这个月为别人做些事情。故选A。【48题详解】考查名词词义辨析。句意:她的10月4日的生日请求来自美国各地:有父母想对他们上一年级的孩子说些鼓励的话。A. comment 评论;B. warming 温暖;C. blessing 祝福;D. encouragement 鼓励。根据句意可知,孩子刚上一年级,父母

    96、想对孩子说一些鼓励的话。故选D。【49题详解】考查动词词义辨析。句意:明尼苏达州一个家庭,他们的4岁的孩子死于癌症,他们的朋友想让他们明白他们不是孤独的。A. lost 失去;B. left 离开;C. devoted 致力于;D. applied 应用,申请。根据句意可知,他们的孩子死于癌症,所以是失去了孩子。故选A。【50题详解】考查形容词词义辨析。句意:明尼苏达州一个家庭,他们的4岁的孩子死于癌症,他们的朋友想让他们明白他们不是孤独的。A. sad难过的;B. alone 孤独的;C. wrong 错误的; D. confused 困惑的。根据句意可知,这个家庭失去了孩子,朋友想让他们知

    97、道,他们还有朋友相伴,不是孤独的。故选B。【51题详解】考查名词词义辨析。句意:对于他们,Ferrell找到了一个纪念风铃,并留言:“每当你听到风声的时候,我就在你身边。” A. video 视频;B. note 便条;C. notice 通知;D. journal 日志。根据下文说的话,可知这是便条留言。故选B。【52题详解】考查动词词义辨析。句意:对于他们,Ferrell找到了一个纪念风铃,并留言:“每当你听到风声的时候,我就在你身边。”A. hear 听到;B. feel 感觉到;C. see 看到;D. observe 观察到。根据上文“a memorial wind chime (风

    98、铃)”可知,通过听到风声。故选A。【53题详解】考查动词短语辨析。句意:关爱别人只是我最喜欢做的事情之一。A. Looking after 照顾;B. Running after 追求;C. Caring for关心;D. Calling for 要求。根据上下文可知,Ferrell做的事情是对别人的关心。故选C。【54题详解】考查名词词义辨析。句意:我只是觉得如果我们生活是为了让别人开心,那我是从中获得最多的哪一个。A. rest 休息;B. smile 微笑;C. crazy 疯狂;D. nervous 焦虑的。根据上文“,so I _4_ why not make other peopl

    99、e smile”可知,此处是指微笑。故选B。【55题详解】考查形容词词义辨析。句意:我只是觉得如果我们的生活是为了让别人开心,那我是从中获得最多的哪一个。A. tiniest最小的;B. least 最少的;C. worst 最糟糕的;D. most 最多的。根据句意可知,Ferrell认为她在让别人开心的同时,自己也收获很多。故选D。第二节(共10小题;每小题L5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。The Adventures of Tom Sawyer, _56_ (publish) in 1876, is one of Americas bes

    100、t-loved stories. It has double appeal. First, it attracts nearly all young people, regardless of time or culture because of the _57_ (excite) adventures of a typical boy during the mid-nineteenth century. Secondly, the novel attracts the adult reader _58_ looks back on his or her own childhood. In f

    101、act, at the beginning of the book Twain wrote, Although my book _59_ (intend) for the entertainment of boys and girls, part of my plan has been to _60_ (pleasant) remind adults of what they once were themselves.” Thus, the novel is a _61_ (combine) of the past and the present. Although the Adventure

    102、s of Tom Sawyer is set in a small town on the banks of the Mississippi River sometime during _62_1840s, readers from all parts of the world respond to the _63_ (variety) adventures experienced by Tom and his group of friends. Twains ability _64_ (discover) universal experiences and dreams and fears

    103、of childhood leads to the success _65_ the novel.【答案】56. published 57. exciting 58. who#that 59. is intended 60. pleasantly 61. combination 62. the 63. various 64. to discover 65. of【解析】【详解】【分析】本文是一篇说明文,主要讲了汤姆索亚历险记成功的原因。1.考查过去分词。句意:出版于1876年的汤姆索亚历险记是美国最受欢迎的故事之一。句中is是谓语,空格处用非谓语形式,The Adventures of Tom

    104、 Sawyer,和publish是被动关系,因此空格处用过去分词表被动,在句中作后置定语,故填published。2.考查形容词。句意:首先,它吸引了几乎所有的年轻人,无论时间或文化,因为一个典型的男孩在19世纪中期令人兴奋的冒险。空格处用形容词修饰名词adventures,作定语,adventures为物,因此空格处用ing形容词,为exciting,意为“令人兴奋的”,故填exciting。3.考查定语从句的引导词。句意:其次,这部小说吸引了成年读者,他们会回顾自己的童年。空格处引导定语从句,从句中缺少主语,先行词reader指人,因此引导词用who/that,故填who/that。4.考

    105、查固定短语和主谓一致。句意:事实上,在这本书的开头,吐温写道,“虽然我的书是为了娱乐男孩和女孩,我的部分计划是愉快地提醒成年人,他们曾经是什么样子的。”be intend for为固定短语,意为“打算为所用”,主语my book为单数,通篇时态为一般现在时,因此其后谓语动词用is,故填is intended。5.考查副词。句意:事实上,在这本书的开头,吐温写道,“虽然我的书是为了娱乐男孩和女孩,我的部分计划是愉快地提醒成年人,他们曾经是什么样子的。”空格处用副词修饰动词remind,pleasant的副词为pleasantly,意为“愉快地”,故填pleasantly。6.考查名词。句意:因此

    106、,这部小说是过去和现在的结合。a后跟名词的单数形式,combine的名词为combination,意为“结合”,故填combination。7.考查定冠词。句意:虽然汤姆索亚历险记的故事发生在19世纪40年代密西西比河岸边的一个小镇上,但来自世界各地的读者都对汤姆和他的朋友们经历的各种冒险经历做出了回应。1840s为年代,前面需加定冠词,故填the。8.考查形容词。句意:虽然汤姆索亚历险记的故事发生在19世纪40年代密西西比河岸边的一个小镇上,但来自世界各地的读者都对汤姆和他的朋友们经历的各种冒险经历做出了回应。空格处用形容词作定语,修饰名词adventures,variety的形容词为var

    107、ious,意为“各种各样的”,故填various。9.考查不定式。句意:马克吐温发现童年的普遍经历、梦想和恐惧的能力是小说成功的原因。ability意为“能力”,其后用不定式作后置定语,故填to discover。10.考查介词。句意:马克吐温发现童年的普遍经历、梦想和恐惧的能力是小说成功的原因。success和the novel为所属关系,因此空格处用介词of表所属,故填of。第四部分写作(共两节,满分40分)第一节书面表达(满分15分)66. 假定你是李华,你校英文报将征集抗疫英雄事迹的稿件,请你写一篇关于武汉市金银潭医院院长张定宇的短文,内容包括:1. 患有渐冻症;疫情期间,日夜坚守,果

    108、断决策;2. 2020年9月8日,被授予“人民英雄”国家荣誉称号;3. 体现了意志坚强,勇担重任的精神。参考词汇:ALS渐冻症 COVID-19 pandemic新冠疫情 the national honorary title 国家荣誉称号注意:1. 写作词数应为80左右;2. 请按如下格式在答题卡的相应位置作答。A HeroZhang Dingyu is president of the Jinyintan Hospital in Wuhan. _【答案】One possible version:Zhang Dingyu is president of the Jinyintan Hospi

    109、tal in Wuhan. He suffers from ALS, but when COVID-19 pandemic broke out, Zhang Dingyu did not tell anyone about his illness. Regardless of his health, he stuck to his post day and night, made decisive decisions and handled the emergency properly, saving one life after another. Owing to his great con

    110、tributions during the pandemic, Zhang Dingyu was awarded the national honorary title of “Peoples Hero” on September 8, 2020. His story shows the spirit of a man who shoulders heavy responsibilities with a strong mind and courage.【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,要求考生就“抗疫英雄事迹”写一封稿件,介绍武汉市金银潭医院院长张定宇。【详解】词汇积累(4个以上,含4

    111、个)不管:in spite ofregardless of处理:managehandle由于:because ofowing to承担:takeshoulder2.句式拓展简单句变复合句原句:He suffers from ALS, but when COVID-19 pandemic broke out, Zhang Dingyu did not tell anyone about his illness.拓展句:He suffers from ALS, which makes his daily work and life very hard, but when COVID-19 pand

    112、emic broke out, Zhang Dingyu did not tell anyone about his illness.【点睛】高分句型1 He suffers from ALS, but when COVID-19 pandemic broke out, Zhang Dingyu did not tell anyone about his illness. (运用了when引导的时间状语从句)高分句型2 His story shows the spirit of a man who shoulders heavy responsibilities with a strong m

    113、ind and courage. (运用了who引导的定语从句)第二节(满分25分)67. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Johnson lived alone in a small town, Salem. Once he suffered a minor stroke (中风). He didnt usually go outside of his home unless it was to get his favorite food: pizza. He only ordered from Dominos Pizza, and due to h

    114、im frequently ordering, the staff was well familiar with his name. Although Johnson was a loyal customer, the staff had never heard his voice or seen is face. It was only the delivery drivers who caught a glance of the man. Many neighbors went on to say that he just liked to keep to himself. The man

    115、ager of Johnsons local Dominos Pizza, Mary, said that he was always so polite to the delivery staff. Throughout the seven years of him placing orders at and supporting the particular Dominos store, there had never been a problem. And so none of the employees at Johnsons local Dominos seemed to notic

    116、e anything unusual the first couple of days. However, this quickly changed when Mary realized that they hadnt had an order from Johnson in a while. Johnson was considered to be one of the branchs most loyal customers. It was unusual that Johnson hadnt ordered anything for more than 12 days. They fel

    117、t something might be off. A member of the staff, Tom, was sent to Johnsons house to see if they could notice anything unusual. As Tom approached Johnsons house, he was relieved to see that the lights were on. Johnson wasnt answering the door, even though the lights and TV were on in his room. Tom de

    118、cided to knock once again and called him on his phone, but there was no answer. There was a horrible feeling in the pit of his stomach. Tom decided to call the police. After hearing the situation, the police arrived quickly. They knocked on the door just as Tom had, but there was no answer once agai

    119、n. Just then one of the officers heard a faint voice coming from inside of the home. 注意:1. 续写词数应为150词左右;2. 请按照如下格式在答题卡的相应位置作答。The voice was calling out for help. _In the hospital, Johnson was getting better after the stroke. _【答案】One possible version:The voice was calling out for help. That was when

    120、 the officers acted quickly to break down the door and come to the rescue. The ambulance was called and arrived only minutes later. Doctors said that Johnson needed immediate medical attention after their initial assessment. So Johnson was rushed to the hospital, where he was diagnosed with a minor

    121、stroke. Nobody knew how long Johnson had sustained the stroke. However, one thing was for sure. He was in an extremely critical condition. In the hospital, Johnson was getting better after the stroke. On hearing the good news, Mary and Tom went to the hospital with flowers and a card for Johnson. Th

    122、ey thought it was important for Johnson to be loved by others. Although Johnson had trouble speaking, he expressed his sincere gratitude to them. Obviously, it was his eating habit and preference for pizza that saved his life. Maybe a good excuse for eating pizza every day is that it could prove to

    123、save your life one day. /Obviously, it was Marys consideration that saved his life. Genuine concern for others can not only spread love, but also save someones life.【解析】【分析】本文以人物为线索展开,讲述了一个独居的叫Johnson的人,因为只在一个固定的Domino披萨店里点餐,这次,有十几天他没有来点餐,店主Mary发现不对劲,派一位名叫Tom的工作人员前往Johnson家,结果发现灯亮着,电视开着,却没有应声,Tom立即报

    124、警,警察发现Johnson生病,并送到医院救治的故事。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“那个声音在呼救。”可知,第一段可描写警察发现Johnson生病,并立刻呼叫救护车送往医院过程。由第二段首句内容“在医院里,Johnson中风后的病情有所好转。”可知,第二段可描写店主Mary带领员工Tom等去看望老顾客,Johnson表达衷心的感谢。2.续写线索:发现积极营救呼叫救护车看望感谢3.词汇激活行为类发现:find/discover/catch sight of营救:rescue/save看望:visit/call on情绪类 积极:positive attitude/act positively 感谢:showing his appreciation/express his gratitude/be grateful【点睛】高分句型1. So Johnson was rushed to the hospital, where he was diagnosed with a minor stroke.(where引导的非限制性定语从句) 高分句型2. Obviously, it was his eating habit and preference for pizza that saved his life. (强调句型的运用)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:山东省菏泽市(一中系列)2020-2021学年高一下学期期末考试英语试题(A) WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-358301.html
    相关资源 更多
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(十) WORD版含解析.doc2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(十) WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(十四) WORD版含解析.doc2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(十四) WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(十六) WORD版含解析.doc2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(十六) WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(十八) WORD版含解析.doc2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(十八) WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(十五) WORD版含解析.doc2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(十五) WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(十二) WORD版含解析.doc2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(十二) WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年人教版英语选修8课件:UNIT 1 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt2020-2021学年人教版英语选修8课件:UNIT 1 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(十七) WORD版含解析.doc2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(十七) WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(十一) WORD版含解析.doc2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(十一) WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(八) WORD版含解析.doc2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(八) WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年人教版英语选修8作业课件:UNIT 4 SECTION Ⅳ GRAMMAR .ppt2020-2021学年人教版英语选修8作业课件:UNIT 4 SECTION Ⅳ GRAMMAR .ppt
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(二) WORD版含解析.doc2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(二) WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年人教版英语选修8作业课件:UNIT 4 SECTION Ⅲ USING LANGUAGE .ppt2020-2021学年人教版英语选修8作业课件:UNIT 4 SECTION Ⅲ USING LANGUAGE .ppt
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(一) WORD版含解析.doc2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业(一) WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业课件:8 UNIT 3 USING LANGUAGE .ppt2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业课件:8 UNIT 3 USING LANGUAGE .ppt
  • 2020-2021学年人教版英语选修8作业课件:UNIT 2 SECTION Ⅲ USING LANGUAGE .ppt2020-2021学年人教版英语选修8作业课件:UNIT 2 SECTION Ⅲ USING LANGUAGE .ppt
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业课件:17 UNIT 6 USING LANGUAGE .ppt2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业课件:17 UNIT 6 USING LANGUAGE .ppt
  • 2020-2021学年人教版英语选修8习题:课时作业19 UNIT 5 LEARNING ABOUT LANGUAGE & USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC2020-2021学年人教版英语选修8习题:课时作业19 UNIT 5 LEARNING ABOUT LANGUAGE & USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业9 UNIT 3 DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.DOC2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业9 UNIT 3 DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.DOC
  • 2020-2021学年人教版英语选修8习题:课时作业15 UNIT 4 LEARNING ABOUT LANGUAGE & USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC2020-2021学年人教版英语选修8习题:课时作业15 UNIT 4 LEARNING ABOUT LANGUAGE & USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业8 UNIT 3 USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业8 UNIT 3 USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC
  • 2020-2021学年人教版英语选修8习题:模块综合测评 WORD版含解析.docx2020-2021学年人教版英语选修8习题:模块综合测评 WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT5 MEETINGYOURANCESTORS 单元测评 WORD版含解析.docx2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT5 MEETINGYOURANCESTORS 单元测评 WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT2 CLONING 单元测评 WORD版含解析.docx2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT2 CLONING 单元测评 WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业2 UNIT 1 USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业2 UNIT 1 USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC
  • 2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT 4 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT 4 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT 3 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT 3 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业17 UNIT 6 USING LANGUAGE WORD版含解析.doc2020-2021学年英语新教材外研版选择性必修第一册课时作业17 UNIT 6 USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1