2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT2 CLONING 单元测评 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT2CLONING 单元测评 WORD版含解析 2020 2021 学年 人教版 英语 选修 习题 UNIT2 CLONING 单元 测评 WORD
- 资源描述:
-
1、第二单元测评(总分:150分时间:120分钟)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:Id like a table,please.M:Im sorry.Youll have to wait for some time.You see therere too many people at lunch time.1.What does the woman want
2、 to do?A.She wants to buy a table.B.She wants to have lunch.C.She wants to wait for someone.答案BW:Tom,whats the time by your watch?Mine is always fast.Its already 3:00.M:Im afraid not so.Yours is five minutes slow.2.What is the time now by Toms watch?A.2:55.B.3:00.C.3:05.答案CW:Excuse me,sir?M:Yes?W:My
3、 child bought one kilogram of candies here this morning,but it didnt weigh so much as it should be!M:Oh,really?But have you weighed your kid?3.What does the man really want to say?A.The lady shouldnt care too much about it.B.The kid has secretly had some of the candies.C.He gave the kid fewer candie
4、s on purpose.答案BM:I thought you were lost.Where were you?W:Sorry.I was bargaining for the toy car at that counter.M:A gift for a child?W:Yes,Ill send it to my niece for her birthday.4.Where does the conversation probably take place?A.At a bookstore.B.At a supermarket.C.In a hospital.答案BW:Hello,may I
5、 speak to Doctor Lee,please?M:Sorry!Hes having a meeting.Would you like to leave him any message?W:Yes,please.He asked me to give a lecture next week and Id like to discuss some details with him.M:OK.I will tell him about it after the meeting and you can call him again later.5.Why does the woman cal
6、l Doctor Lee?A.She wants to discuss something with Doctor Lee.B.She wants to ask Doctor Lee to give a lecture.C.She wants to see Doctor Lee about his illness.答案A第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独
7、白读两遍。听第6段材料,回答第68题。W:You know,we can do something we havent done for a long time.Id like to go on a picnic.M:Where could we go?Shall we go to the park?W:No,I want to drive out into the country,find someplace away from the highway and have a real old-fashioned picnic lunch with fried chicken,potato s
8、alad,fish and chips and lemonade.M:Sounds like a good idea!Why dont we go this Sunday?W:I cant make it.Im busy writing the report on the study on western food all the weekend,but next Saturday and Sunday I will be free.M:Lets make some preparations on next Saturday and start out the next day.W:OK.It
9、s a date.You get what we need for the lunch and Ill provide the transportation.6.What are they mainly talking about?A.Going out for food.B.Going shopping.C.Going for a picnic.答案C7.When will they go?A.This Sunday.B.Next Saturday.C.Next Sunday.答案C8.What will the man most probably do the day before the
10、y go?A.Prepare the car.B.Buy some food.C.Write the report.答案B听第7段材料,回答第911题。W:Hello,Simon.Where have you hidden?M:Hi,Janet,Im home.W:Why?I didnt notice you were not here until the teacher called your name but nobody replied just now.M:I was about to call the teacher.W:I heard that you fell when clim
11、bing the mountain last weekend.M:Yes,I did.I nearly hurt my leg but luckily nothing serious.What made me lie in bed is my fever after that.The temperature is much lower on the mountain.W:Oh,have you gone to see the doctor?M:Without the doctors permission,how dare I stay at home during school hours?I
12、 can take two days leave.W:Please take care of yourself and I can help you with the leave.M:Its very kind of you,Janet.W:My pleasure.Ill hang up.Bye.M:OK,Ill take my pills.Bye.9.Why is Simon at home?A.He has a serious cold.B.He hurt his leg.C.He doesnt want to climb the mountain.答案A10.Where does Jan
13、et most probably speak to Simon?A.At Simons home.B.At Simons school.C.In the hospital.答案B11.What will Simon do next?A.Go to see the doctor.B.Call his teacher.C.Take his medicine.答案C听第8段材料,回答第1214题。M:People always say that Chinese is very hard to learn.Sometimes I wish I were learning French or Japan
14、ese.Maybe theyd be easier.W:Maybe,but maybe not.It all depends on what language you already speak.M:Why should that be?What difference does it make?W:Well,languages are more or less equally difficult.Most of the things one language says must be said by every language in some way.M:You mean I could l
15、earn Chinese easily?W:No,because your native language is Spanish.But Italian might be easy.It has a lot of words that are similar to the words in Spanish.Even the sound system is more similar than that of Chinese is to Spanish.How difficult a language is to learn depends mostly on how much it resemb
16、les your own language.12.What language may not be learned by the man?A.Chinese.B.Spanish.C.Japanese.答案C13.What language is the man learning?A.Chinese.B.English.C.French.答案A14.What does the woman think of language learning?A.In language learning only a few languages are difficult to learn.B.The langu
17、age similar to ones native language is easier to learn.C.The sound system is the hardest part of a language.答案B听第9段材料,回答第1517题。W:Hi,Peter.Come on in.M:Sorry to disturb you,but I cant wait to see the apartment.You know I am fed up with that noisy guy next to my door.W:No problem.You see,heres the spa
18、re room.M:Er.,its nice and bright,but seems a little bit smaller for me.W:You can put some of your things in the sitting-room which we share.I dont mind anyway.M:Thanks.Which room is yours?W:That one,over there.M:Quite big and looks comfortable.Well,how much do I need to pay for one month?W:The land
19、lord charged me 1,200 dollars for the whole apartment.If you do not object you can pay half of it and another 100 for your car parking.M:OK,its a deal.Ill move here this Sunday.By the way,how do you go to work every day since its quite far from the company?W:First by bus and then by subway.M:Oh,from
20、 next Monday you can go to work and come back in my car together with me,if youd like to.W:Can I?Oh,its very kind of you,Peter.15.Whats the possible relationship between the two speakers?A.Colleagues.B.Schoolmates.C.Landlady and tenant(房客).答案A16.How much does the man need to pay for one month?A.1,20
21、0 dollars.B.700 dollars.C.500 dollars.答案B17.What does the man think of his room in the apartment?A.Its very bright.B.Its quite big.C.Its comfortable.答案A听第10段材料,回答第1820题。Good morning,everyone!Here is my advice about computers.Now the computer has become a good friend to us.It has made our life more c
22、olourful.We can get information fast with its help.Through the Internet we can talk with people thousands of miles away.However,it has its disadvantages.It gives us some trouble.Im afraid that we spend a bit too much time playing computer games in front of the screen.Our health and studies are getti
23、ng worse.Our parents are beginning to worry about us.In addition,we surely have less time to get together with others.In this case,the computer is taking away our human nature.My suggestion is that we should use the computer to improve our life and work on one hand,and enjoy the sunshine and fresh a
24、ir with our friends on the other.18.Who is the speaker?A.A teacher.B.A student.C.A parent.答案B19.Whats the disadvantage of using the computer?A.Computer games are harmful for our health and studies.B.Talking with people thousands of miles away is dangerous.C.Using the computer too much is getting us
25、to lose our human nature.答案C20.What is the speakers advice?A.Playing games in front of the screen is harmful.B.Computers can improve both our life and work.C.Avoid its disadvantages while using the computer.答案C第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ASimpleSavingsCa
26、rdWe know that prescription drugs can be costly and were here to help.Over 60,000 independent and major retail pharmacies(药店) nationwide accept the Simple Savings Card.Find one near you.Download your card.Simply download a free card from our site or choose to have one mailed directly to you.The proc
27、ess is simple and,because its not insurance,everyone is eligibletheres no qualification process.Print and sign.Print your Simple Savings Card and sign it.Now its ready to use.Present your card and save.Present your card with your next prescription purchase and save up to 60%!Store your card and use
28、it for each prescription purchase.Because of our size and relationships within the pharmaceutical industry(制药业),we are able to negotiate lower prices on your behalf.We get paid by the pharmaceutical companies when you use your cardall while you save money.Please note that you cannot use both your in
29、surance card and the Simple Savings Card at the same time.If you have an insurance plan that covers the prescription you are purchasing,we recommend you use your insurance plan first.If you dont have insurance or if the drug you are purchasing is not covered by your insurance plan,you can use your S
30、imple Savings Card.You are just steps away from unlocking great savings on your prescription drugs.Simply complete the form to obtain your FREE Simple Savings Card.Or,you may request a card by phone.To speak to one of our helpful team members,call us at (800)451-0133.21.The details given on this for
31、m tell us .A.how to get and use the Simple Savings CardB.how the Simple Savings Card can be freeC.simple steps to purchase the Simple Savings CardD.the differences between the Simple Savings Card and the insurance card答案A解析细节理解题。由表格中的内容“Downloadyourcard.”“Printandsign.”以及“Presentyourcardandsave.”可知,
32、表格内容介绍如何申请及使用SimpleSavingsCard。22.What does the underlined word “eligible” mean?A.Welcomed.B.Experienced.C.Capable.D.Qualified.答案D解析词义猜测题。由其后破折号引出的内容theresnoqualificationprocess(无资格审查过程)可知,eligible意为“有资格的;合格的”。23.Who are advised to use the card?A.Those who can find pharmacies near them.B.Those who h
33、ave no insurance plan.C.Those who have a wide insurance coverage.D.Those who want to use their insurance cards.答案B解析细节理解题。由倒数第二段最后一句可知,没有医保的人最好使用此卡。B(2020山东)According to a recent study in the JournalofConsumerResearch,both the size and consumption habits of our eating companions can influence our fo
34、od intake.And contrary to existing research that says you should avoid eating with heavier people who order large portions(份),its the beanpoles with big appetites you really need to avoid.To test the effect of social influence on eating habits,the researchers conducted two experiments.In the first,9
35、5 undergraduate women were individually invited into a lab to ostensibly(表面上) participate in a study about movie viewership.Before the film began,each woman was asked to help herself to a snack.An actor hired by the researchers grabbed her food first.In her natural state,the actor weighed 105 pounds
36、.But in half the cases she wore a specially designed fat suit which increased her weight to 180 pounds.Both the fat and thin versions of the actor took a large amount of food.The participants followed suit,taking more food than they normally would have.However,they took significantly more when the a
37、ctor was thin.For the second test,in one case the thin actor took two pieces of candy from the snack bowls.In the other case,she took 30 pieces.The results were similar to the first test:the participants followed suit but took significantly more candy when the thin actor took 30 pieces.The tests sho
38、w that the social environment is extremely influential when were making decisions.If this fellow participant is going to eat more,so will I.Call it the “Ill have what shes having” effect.However,well adjust the influence.If an overweight person is having a large portion,Ill hold back a bit because I
39、 see the results of his eating habits.But if a thin person eats a lot,Ill follow suit.If he can eat much and keep slim,why cant I?24.What is the recent study mainly about?A.Food safety.B Movie viewership.C.Consumer demand.D.Eating behavior.答案D解析细节理解题。由文章第一段第一句可知,这项研究是关于就餐同伴会影响人们食物摄取量的。故选D项。25.What d
40、oes the underlined word “beanpoles” in paragraph 1 refer to?A.Big eaters.B.Overweight persons.C.Picky eaters.D.Tall thin persons.答案D解析词义猜测题。由第一段第二句,现行研究表明你应该避免与点大份餐的胖人一同吃饭,但与此相反,这项研究结果显示,你真正应该回避的是大饭量的细高个儿。最后一段也有提示。故选D项。26.Why did the researchers hire the actor?A.To see how she would affect the parti
41、cipants.B.To test if the participants could recognize her.C.To find out what she would do in the two tests.D.To study why she could keep her weight down.答案A解析推理判断题。由第三段可推知,研究者们雇用一位演员,目的在于看他如何影响参与者的胃口。故选A项。27.On what basis do we “adjust the influence” according to the last paragraph?A.How hungry we a
42、re.B.How slim we want to be.C.How we perceive others.D.How we feel about the food.答案C解析推理判断题。由最后一段描述可知,如果一位超重的人吃得多,“我”会减量,因为我能看到他饮食习惯的结果;但瘦人吃得多,“我”则会跟随。由此可推知,人们饭量的调整是基于对吃饭的人的看法。故选C项。C(2020全国)When “Rise of the Planet of the Apes” was first shown to the public last month,a group of excited animal acti
43、vists gathered on Hollywood Boulevard.But they werent there to throw red paint on fur-coat-wearing film stars.Instead,one activist,dressed in a full-body monkey suit,had arrived with a sign praising the filmmakers:“Thanks for not using real apes(猿)!”The creative team behind “Apes” used motion-captur
44、e(动作捕捉) technology to create digitalized animals,spending tens of millions of dollars on technology that records an actors performance and later processes it with computer graphics to create a final image(图像).In this case,one of a realistic-looking ape.Yet “Apes” is more exception than the rule.In f
45、act,Hollywood has been hot on live animals lately.One nonprofit organization,which monitors the treatment of animals in filmed entertainment,is keeping tabs onmore than 2,000 productions this year.Already,a number of films,including “Water for Elephants,”“The Hangover Part ” and “Zookeeper,” have dr
46、awn the anger of activists who say the creatures acting in them havent been treated properly.In some cases,its not so much the treatment of the animals on set in the studio that has activists worried;its the off-set training and living conditions that are raising concerns.And there are questions abo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421577.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
