《创优课堂》2016秋英语人教版必修1练习:3.2 SECTION Ⅱ WARMING UP & READING(Ⅱ) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创优课堂 创优课堂2016秋英语人教版必修1练习:3.2 SECTION WARMING UP READING WORD版含解析 创
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Section Warming Up & Reading() Language Points姓名:_测试时间:45分钟本卷总分:50分自评或老师评分:_基础训练.根据汉语提示或首字母填空1All the goods are to be _(运送) to the flooded areas.2There are many d_ of the material to be used.3My _ (日记) is the place where all my hopes and plans lie.4My father wanted to buy a pair of n
2、ew sports shoes as a birthday g_ for me.5They studied the question carefully before they made the d_.6We should drink b_ water to keep us from bacteria.7She was carrying a p_ of books under her arm.8Her _(表情) changed when she heard the news.9They tried to _(预测) the result of the football match.10Peo
3、ple without _(保险) had to pay for their own medical fees.答案:1transported2.disadvantages3.journal/diary4.gift5.decision6.boiled7.parcel8.expression9.forecast10.insurance.用适当的介词或副词填空1I agree completely_you.2I agree_what they are saying.3His story agrees_the facts.4What he says doesnt agree_what he does
4、.5The hot weather does not agree_him.6I dont care_going hiking(徒步旅行)7She thinks only of herself;she doesnt care_other people.8I dont care_what you think.9Would you care_a cup of tea?10We care_one another here.答案:1with2.with3.with4.with5.with6.for7.about8.about9.for10.for.语法填空Do you have the time?Thi
5、s is a very commonly _1_(ask) question, whether in American,British,_2_ Australian English.If I _3_(be) the editor of the Grand Encyclopedia of Excuses,I think that “I dont have the time” would win the prize for being the most commonly used excuse, year after year.No one _4_(give) you the time.Its y
6、ou that make the time, as well as most of the related decisions about what is important.The key is what criteria(标准)you rely _5_.If you dont decide on the use of your time, the decision will be taken away from you.Another _6_ (say) in English is “Take your time”, which is similar to the Chinese “慢慢来
7、”I see a _7_ (deep) meaning of this simple phrase, which is that if you dont take your time, someone else will do so for you.If you think about your friends, _8_(colleague) and business partners, its not difficult to divide them into two kinds:those rare ones who always make time for you when you ne
8、ed them, and those common folks who _9_(most) dont.When you look back on your life, youll be more appreciative of those occasions _10_ you made the time than those when you seized the advantage.答案:在现实中,缺少时间似乎经常是我们不能做某事的理由。但如果你不支配自己的时间,那决定权就由不得你。1解析:考查过去分词作定语。分析句子成分可知, 此处用ask的过去分词形式表示被动,意为“被问的问题”。答案:
9、asked2解析:考查固定搭配。whether.or.“不论是还是”,符合语境。答案:or3解析:考查虚拟语气。根据语境“假如我是借口大辞海(一本迄今为止还不存在的书)的编辑”可知,该从句表示与现在事实相反的虚拟语气,故用were。答案:were4解析:考查时态和主谓一致。根据语境可知,此处用一般现在时,因主语是复合不定代词,故用第三人称单数形式。答案:gives5解析:考查介词。rely on意为“信赖,信任”,是一个固定动词短语。答案:on6解析:考查词形转换。“Take your time”在英语中是一个谚语,故此处填saying,意为“谚语,格言”。答案:saying7解析:考查形容词
10、的比较级。根据语境可知,此处是作者对这个简单的短语有了“更深一层的理解”,故此处填deep的比较级形式。答案:deeper8解析:考查名词复数。由空前的friends和空后的partners可知,此处应填名词的复数形式。答案:colleagues9解析:考查副词。由语境可知,此处应填mostly表示“通常,一般地”。该定语从句补充完整为“who mostly dont make time for you when you need them”。答案:mostly10解析:考查定语从句。分析句子结构可知,此处考查定语从句的关系词。先行词为occasions,此处occasions意为“时刻”,且
11、该空指代先行词在定语从句中作时间状语,故使用when。答案:when语篇提能阅读理解AJane grew up in Chengdu. When she was really young and before she was old enough to go to school, her grandparents used to take her to the big park next to her house. Her grandparents took her because her parents had to work for long hours. She used to play
12、 on the swings, walk around the lake or feed the ducks. Jane remembered the ducks most. She remembered how they would fight over the food.Jane now lives in Beijing with her daughter, Millie. Few days ago, they went on a special trip together. Jane and Millie travelled by train from Beijing to Chengd
13、u to see where Jane grew up. Millie was very excited to see where her mom used to live because she had heard so many great stories about it. After 24 hours on the train, they arrived in Chengdu and went to visit Janes old school: It was still on the same spot when she was young,but Jane told Millie
14、how much bigger the playground was, “They have built many more classrooms.”After they visited her old school, they took a bus to the park that Jane loved so much as a child. Jane became very confused when they got off the bus. She looked around all the tall blocks of flats and could not find the par
15、k.Jane asked an old man nearby,“Where is the park that used to be here?”“Oh, that park was replaced by these blocks years ago. There are so many people living in Chengdu now that they need more land for houses,” the man said. Jane and Millie became very sad.“What about the ducks?” Millie asked her m
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-360081.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
