《创新大课堂》2016高考(北师大版)英语一轮复习课时作业:第一部分模块复习方略 必修三 课时作业8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新大课堂
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业八A(全员必做)(时间:45分钟满分:100分).选词并用其适当形式填空vary,organize,prepare,confuse,tire,limit,equip,amaze,patience,anxiety1For various reasons my parents wouldnt like me to travel abroad.2As a matter of fact,there is a limit to what one person can tolerate.3Ill look into the matter as soon as pos
2、sible.Just have a little patience4Im totally confusedCould you explain that again?5The old woman was anxious waiting for the return of her son.6What amazed me is that Australia has so many sheep.7Teaching can be a tiring and stressful job,but I like it.8In the new factory all the equipment was up to
3、 date.9Its not easy work to organize such a wellprepared exhibition.10Preparations were started last year for the construction of the university.完成句子1I am anxious to go(很想去)to Australia in order to experience(为了体验)a culture which differs from(与不同)ours.2I managed to get my idea across to my parents(让
4、父母理解了我的想法)and decided to take the plane that took off(出发,起飞)on Sunday flying to Australia.3Every year large quantities of(大量的)wool and woolen goods are exported to(被出口)all over the world.4We arranged to meet(约定好见面)at the airport at 730,but he failed to turn up(出现)5After reaching Australia(到达澳洲后),I r
5、ented a car to go out(为了外出)with a friend.6On our way to(在去的路上)Sydney,our car broke down(我们的车坏了)and whats worse,it ran out of oil(汽油用完了)7The warmhearted driver offered us some fuel(给我们提供了一些燃料)and helped us get the car functioning(让车运转起来).联句成篇(选用练习、中的句子,根据语篇中的提示加以改写,完成语篇翻译)我很想去澳大利亚,目的是经历一种不同的文化,但由于各种原
6、因父母不愿让我出国旅行。最终我设法让他们理解了我的想法,决定乘坐周日起飞的航班飞往澳大利亚。到达澳洲后,我和一位朋友租了一辆车外出。让我惊讶的是澳大利亚有那么多羊。据说每年都有大量的羊毛和毛织品出口世界各地。在去悉尼的路上,我们的车坏了,更糟糕的是,汽油用完了。幸好另一辆车很快出现。是那位好心的司机给我们提供了一些燃料并帮助我们让汽车运转起来(用强调句型)。我们又出发了。答案I am anxious to go to Australia in order to experience a culture which differs from ours,but for various reason
7、s my parents wouldnt like me to travel abroad.Finally I managed to get my idea across to them and decided to take the plane that took off on Sunday flying to Australia.After reaching Australia,I rented a car to go out with a friend.What amazed me is that Australia has so many sheep.It is said that e
8、very year large quantities of wool and woolen goods are exported to all over the world.On our way to Sydney,our car broke down and whats worse,it ran out of oil.Luckily another car turned up soon and it was the warmhearted driver that offered us some fuel and helped us get the car functioning.We set
9、 off again.阅读理解A19yearold Danny Bowman once spent 10 hours a day taking selfies(自拍)Now the British teen is speaking out against the real dangers of selfie addiction.His addiction started at age 15 and quickly went out of control,leading him to attempt to kill himself due to anxiety that he couldnt t
10、ake the perfect selfie.“I was constantly in search of taking the perfect selfie and when I realised I couldnt I wanted to die,”he tells Mirror of his 200 selfiesaday addiction.“The only thing I cared about was having my phone with me so I could satisfy the desire to take a picture of myself at any t
11、ime of the day.”His mother sought help,which eventually led to him being diagnosed with obsessive compulsive disorder (强迫症)“I lost my friends,my education,my health and almost my life,” Bowman explains.At Bowmans worst,he would cut class three times an hour to take a selfie, and eventually dropped o
12、ut of school at age 16,at which point his health started to fall apart. “ I would limit myself to an apple and a bowl of rice a day in a bid to be thinner and improve my skin,” he says.He didnt leave his house for six months due to anxiety about how he looked.Selfie addiction is a phenomenon that in
13、creasing numbers of mental health professionals are recognizing.“Dannys case is particularly extreme,” says Dr. David Veal. “ Its a mental health one which can lead to serious problems. ”Bowman is believed to be Britains first case and now receives regular treatment to help him deal with his technol
14、ogy addiction. “I think this kind of thing can happen to anyone,for me it showed itself in selfies;it could be something different for someone else,”he says.解题导语一位英国少年因为玩自拍过度,一度精神抑郁,有自杀倾向。1What caused Danny Bowmans anxiety?AHis selfie addiction.BHis dropping out of school.CHis staying indoors too lo
15、ng.DHis lack of interest in study.A考查推理判断。分析文章第二段可知,Bowman的一切问题,包括焦虑和有自杀倾向都是由迷恋自拍而引起的。2What happened at Bowmans worst?AHis schooling was badly affected.BHe took his phone wherever he went.CHe had no interest in food.DHe asked friends for advice.A考查细节理解。根据文章倒数第四段的第一句可知,在最糟糕的时候,Bowman上课期间也玩自拍,最后,16岁的时
16、候辍学了。故选A。3What does Dr.David Veal think of selfie addiction?AIt has no real dangers.BIt can be easily controlled.CIt can cause serious problems.DIt will disappear itself.C考查推理判断。分析文章倒数第二段可知,这位医生认为,迷恋自拍是一种精神问题,会导致严重的后果。4What Bowman says in the last paragraph suggests that Atechnology addiction rarely
17、 happensBtechnology addicition cannot affect everyoneCone can easily get rid of technology addictionDtechnology addiction appears in different formsD考查推理判断题。分析文章最后一段的最后一句可知,Bowman认为,科技上瘾可能发生在任何人身上,但表现形式不尽相同。故选D项。BIn the winter months the temperature in most of Canada usually stays below 0 . However,
18、in some parts of Canada,such as southern British Columbia,the temperature rarely goes below 0 . In most areas where people live,snow will be on the ground from midDecember to midMarch. Though Canadas winter may be much colder and longer than you are used to,it can be very enjoyable. For many Canadia
19、ns,being active in winter is an important part of enjoying life. There are many outdoor winter activities,including skiing,ice fishing,walking,and skating. Joining in one of these activities may help you appreciate winter and enjoy your time outside in the snow.Dressing for winterDuring winter in Ca
20、nada,you will need warm clothing. If possible,arrive with these items or be prepared to buy them soon after your arrival. You will need:warm waterproof bootsa scarf for your necka hat that covers your earsgloves for your handsthick winter coats,pants and sweatersLayers keep you warmIts a good idea t
21、o layer your clothing by,for example,wearing a Tshirt and a sweater underneath a jacket. If you become too hot,its always easier to remove a piece of clothing than to add another. On the West Coast,prepare to dress for cool rainy or snowy weather. You will need:a warm waterproof coatwaterproof hatsa
22、n umbrellarain boots or snow bootsLearn more about weather and seasons across Canada. You can also contact Related Links,for example,an immigrantserving organization in the community where you live for more information about dressing for winter. 解题导语本文是一篇应用文。文章主要介绍了冬季去加拿大旅行可以参加的活动,以及游客在穿戴方面应注意的事项。5W
23、hat is the main purpose of the first paragraph?ATo tell about the details about Canada.BTo show many outdoor winter activities.CTo introduce the daily life of Canadians.DTo encourage you to enjoy winter in Canada.D推理判断题。根据第一段可推知,本段的写作目的是为了鼓励读者去加拿大旅行,参加那里举办的各种户外活动。故答案选D。6What is the important part fo
24、r many Canadians in winter?AIce fishing.BJoining a group.CLeading an active life.DStaying in the snow.C细节理解题。根据第一段中的“For many Canadians,being active in winter is an important part of enjoying life.”可知,答案选C。7If you spend a winter in Canada,youll prepare the following EXCEPT Aan umbrella and sunglasse
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-360176.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
