《创新设计-课堂讲义》2016-2017学年高中英语(北师大版必修四)课时作业:UNIT 12 PERIOD ONE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计-课堂讲义
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 12Culture ShockPeriod OneWarmup & Lesson 1Visiting Britain.阅读理解AGeorge Bernard Shaw,the greatest and funniest British dramatist(剧作家) of the first half of the 20th century,was born in Dublin,Ireland,on July 26,1856.His early life was not happy.His father was an selfish man who dr
2、ank too much and could not support his family properly.His mother was a disappointed,unhappy woman who found more pleasure in studying music than in her children.Shaw and his two sisters received little love and attention from their mother while they were young.At the age of ten,Shaw entered school.
3、At first he was the best student,but soon he was at or near the bottom of his class.Although he did not like school,Shaw was a good,bright,curious student.His lifelong interest in everything from music and art to machines and medicine began at school.The interests of this tireless schoolboy were lit
4、erature and music.He often entertained his classmates with stories he read.Early at the age of fifteen,he went to work in an office.He did well as an office clerk,but after five years he decided that he wanted to be a writer.He left Ireland and went to London,where he began to write seriously.Sevent
5、yfour years later the great dramatist died.1Whats the main idea of this passage?AIts the story of George Bernard Shaw.BIt refers to George Bernard Shaws mother.CGeorge Bernard Shaw was telling his schooling.DThe remark is connected with all the dramatists in Britain.答案A解析主旨大意题。本文主要讲述了乔治萧伯纳的一生。2What
6、does the underlined word “selfish” in the first paragraph mean?AImpossible. BReasonable.CRemarkable. DIrresponsible.答案D解析词义猜测题。根据本句的定语从句可知,乔治萧伯纳的父亲是一个酗酒不顾家的人,即一个自私的、对家人不负责任的人。3Bernard Shaw grew up_.Awithout his parents loveBin the schoolCwith his sisters helpDin a hungry family答案A解析细节理解题。根据第一段的第三、四、
7、五句可知,乔治萧伯纳的父母不关心儿女,他们得不到父母的关爱。4Shaws mother_,so she took an interest in music.Ahad little knowledgeBwas disappointed with her husbandCcouldnt look after her childrenDhoped to be an actress答案B解析推理判断题。根据第一段的第三、四句可以看出,丈夫酗酒不顾家,妻子非常失望,因而把精力放到了音乐上。BThe most widespread fallacy(谬论)of all is that colds are c
8、aused by cold.They are not.They are caused by viruses passing on from person to person.You catch a cold by coming into contact,directly or indirectly,with someone who already has one.If cold causes colds,it would be reasonable to expect the Eskimos to suffer from them forever.But they do not.And in
9、isolated Arctic regions explorers have reported people are free from colds until they come into contact again with infected people from the outside world by way of packages and mails dropped from airplanes.During the First World War soldiers who spent long periods in the trenches(战壕),cold and wet,sh
10、owed no increased tendency to catch colds.In the Second World War prisoners at the Auschwitz concentration camp,naked and starving,were astonished to find that they seldom had colds.At the Common Cold Research Unit in England,volunteers took part in experiments in which they gave themselves to the d
11、iscomforts of being cold and wet for long stretches of time.After taking hot baths,they put on bathing suits,allowed themselves to be with cold water,and then stood about dripping wet in a drafty(通风良好的)room.Some wore wet socks all day while others exercised in the rain until close to exhaustion.Not
12、one of the volunteers came down with a cold unless a cold virus was actually dropped in his nose.If,then,cold and wet have nothing to do with catching colds,why are they more frequent in the winter?Despite the most pains taking research,no one has yet found the answer.One explanation offered by scie
13、ntists is that people tend to stay together indoors more in cold weather than at other times,and this makes it easier for cold viruses to be passed on.5The writer offered _ examples to support his argument.A4 B5 C6 D7答案B解析细节理解题。由第一段的两个例子、第二段的一个例子和第三段的两个例子可知 B为正确选项。6Which of the following is TRUE acc
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-360729.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
《高考总动员》2016届高考语文一轮总复习课件 专题19-万水千山总是情.ppt
