2021届高考英语一轮总复习 Book 7 Unit 1 Living well课时跟踪练 新人教版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届高考英语一轮总复习 Book Unit Living well课时跟踪练 新人教版 2021 高考 英语 一轮 复习 well 课时 跟踪 新人
- 资源描述:
-
1、课时跟踪练31 Unit 1 Living well.阅读理解AAre you a procrastinator(拖拉者)?Its a common problem.And it can be harmful,as previous research has shown that people who procrastinate have higher levels of stress and a lower sense of wellbeing,reported the Association for Psychological Science in the US.But a new stu
2、dy has found a way to deal with this problem:Be more connected to your future self.Psychologists think that each person believes that he or she is really two people:“Present Me”and “Future Me”“People act as if they prefer their current selves needs and desires to those of their future selves,”wrote
3、psychologists Neil Lewis and Daphna Oyserman.Oyserman and Lewis decided to try to find a way to make “Present Me”imagine exactly how “Future Me”would feel the night before a big paper was due,though“Present Me”hadnt started yet.They made“Present Me”think about a faroff event as a number of days away
4、,not months or years.Thinking about events in this way meant that something like a friends wedding seemed 16.3 days sooner when considered in days rather than months and 11.4 months sooner when considered in months rather than years.The researchers also tried to find out whether people would take ac
5、tion sooner if they were told a certain event was happening in X days rather than years.For example,participants imagined they had a newborn child,and that the child would need to go to college in either 18 years or 6,570 days.The researchers found those in the “days” condition planned to start savi
6、ng four times sooner than those in the “years” condition.So if you think of your life in days instead of years,you may get things done quicker.1What did Oyserman and Lewis intend to do through their study?ATo work on a solution to test if someone is a procrastinator.BTo find out whether human beings
7、 usually have two different characters.CTo discover procrastinators are more likely to have a lower sense of wellbeing.DTo prove its helpful to connect our current selves more with future selves.2What does the underlined part “this way” in Paragraph 4 refer to?ASetting up tough deadlines.BFollowing
8、schedules strictly.CCounting in smaller units of time.DImagining how your future self will feel.3What does the passage mainly talk about?AA way to get things done in time.BThe harmful effects of procrastinating.CThe reason to overlook future needs and desires.DThe way to reduce stress and improve ha
9、ppiness.【语篇解读】拖拉行为是一种常见的现象,但是新的研究找到了一种解决办法:思考未来。研究者们发现,经常考虑未来有助于加强时间观念,效率也会得以提高。1解析:推理判断题。根据第一段最后一句可知,新研究已经找到了解决拖拉行为的办法:让拖拉者多想一下未来的自己。而第二段至第四段通过介绍研究以证明思考未来对当下的自己具有帮助作用。故选D项。答案:D2解析:词义猜测题。根据第三段中的“They madePresent Methink about a faroff event as a number of days away,not months or years.”可知,将要做的事情以小的时
10、间单位来计算更有助于增强时间观念。第四段开头承接上文,接着举例说明这一方法,故选C项。答案:C3解析:主旨大意题。综观全文,特别是最后一段“So if you think of your life in days instead of years,you may get things done quicker.”可知,本文主要介绍了避免拖拉行为的一种方法,这种方法可使人们的办事效率得以提高。故选A项。答案:ABThe study findings about a new blood test have been published this morning in the Journal of
11、the American Medical Association(JAMA Cardiology)The study was conducted smoothly and effectively based on their working together between the Canterbury District Health Board(CDHB),New Zealand,and the Christchurch Heart Institute,which is run by the University of Otago,Christchurch,New Zealand.Colea
12、d author,Associate Professor John Pickering of the University of Otago,says,“When a patient comes to an emergency department(ED)with symptoms that suggest a potential heart attack,present laboratory bloodtesting procedures can take 12 hours to discover the risk level,but with this new test we can ge
13、t a result in just fifteen minutes,from the bedside,or pointofcare,freeing up ED and health care staff.The patient can then either be cleared to leave,or quickly progressed to specialist care.The result proves to be true after later observation and other tests.”Senior author,and Director of Emergenc
14、y Medicine Research,Dr Martin Than of the CDHB says present pointofcare tests can lack the precision of this new method that is centred around a measurement of cardiac troponin(肌钙蛋白)in the blood.“Our results have extremely exciting potential for not only EDs,but also remote health care providerssuch
15、 as those in the countryside.Given the great effect heart disease and other related conditions have on not only New Zealand society but also the international community,we have something that could benefit tens of millions of patients globally,”Dr Than says.The analysis of this observational study,c
16、onducted from 2016 to 2017 at Christchurch Hospitals emergency department,included about 350 patients with symptoms of a heart attack.“So far our testing has shown that close to fifty percent of patients could have the heart attack safely and precisely excluded(排除的可能性) soon after arrival at the ED.W
17、ider study is required to be in progress and some other study concerned across ten District Health Boards in New Zealand is planned for next year,”Dr Than says.4How did the researchers get the findings?ABy doing effective teamwork.BBy observing patients with heart disease.CBy applying the EDs advanc
18、ed technology.DBy receiving support from other specialists.5Which of the following can best describe the new blood test?AConvenient and cheap.BQuick but risky.CConvenient but expensive.DQuick and reliable.6What problem does the present pointofcare method face?AIt spends too much to get medical train
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-361582.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
