2022-2023学年高一英语上学期同步课文批注式解析(外研版2019必修第一册)UNIT 6 STARTING OUT WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022-2023学年高一英语上学期同步课文批注式解析外研版2019必修第一册UNIT STARTING OUT WORD版含解析 2022 2023 学年 英语 上学 同步 课文 批注 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、Unit 6 Into the wildPART 1 单元概述 【主题语境】“人与自然”,涉及的主题群内容是人类与自然和谐相处。【内容简述】本单元从介绍“水上城市” 威尼斯面临的问题开始, 分别介绍了龙脊梯田的运作原理及开垦原因、天然染料、特殊地理景观、因纽特人的生活、英国人对花园的热爱和英国的花草茶文化,帮助学生了解人类生活与大自然的相关性:自然环境影响人类生活,人类可以充分利用大自然提供的生存环境并对自然环境进行适当改造。【学习目标】1. 语言能力目标能够理解和人与自然相关的内容, 听懂并谈论与之相关的话题, 使用新学语言简单谈论与自然和谐相处的事例、描述理想的生活环境,恰当使用定语从句介
2、绍自然景观,并能够用自己的语言总结所阅读文章的大意。2. 文化意识目标能够了解中外人民与自然和谐相处的情况, 正确认识人类生活与自然环境的关系,增强尊重自然、合理利用和开发自然资源、与自然和谐相处的意识,同时树立文化自信。3. 思维品质目标能够正确判断文章作者的观点和态度, 辩证地理解人类生活与自然环境的关系,科学分析和评价不同地域人类生活的差异及原因, 提高与自然和谐相处的自觉性; 在深入理解文本的同时联系自身,实现知识与思维能力的迁移。 4.学习能力目标能够通过了解人类如何与自然和谐相处, 激发英语学习的兴趣; 能够多渠道获取英语学习资源,巩固本单元所学语言知识,丰富自己的相关知识,开阔眼
3、界,提高英语运用能力;能够选择恰当的策略与方法,监控、评价、反思和调整自己的学习内容和进程。【单元框架】【听力脚本】The Floating CityLocated in the north-east of Italy, Venice is known as “The Floating City”. But Venice is not one single island. It is made up of over 100 small islands, which are connected by waterways and bridges. Water has always been a b
4、ig part of life in Venice. Even today, boats remain the most common way to travel around. Look anywhere in Venice, and youll see a traditional boat called a “gondola”. Unfortunately, water is also putting Venice in great danger. Saltwater is slowly damaging the bases of Venices buildings. The Floati
5、ng City is, in fact, sinking. More problems are caused by floods, which usually hit the city each winter. But these floods could now be a thing of the past thanks to a new flood prevention project. Venice lies in the middle of a lagoon, with three natural gaps open to the sea. Rain and strong winds
6、cause seawater to travel through the gaps to Venice. Dozens of gates have been built to hold back the sea. Each of these gates is 20 metres wide, with the longest about 30 metres long. In the event of a big rise in the water level, the gates will be raised to separate the city from the sea. But only
7、 time will tell if this project is the right solution. The important thing is that action is being taken to protect this unique city for future generations. And if it works, it means a longer, drier future for Venice.Q1: What are the problems faced by Venice?Q2: Are there any similar cities or towns
8、 in China? Introduce one to the class.A1: Venice is faced with the problems caused by water. Saltwater is slowly damaging the bases of Venices buildings, making the city gradually sink. Floods also hit the city each winter, causing more problems.A2: Students own answers.【素材积累】CLIMATE CHANGE REQUIRES
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369731.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
